Jokereilla vaatii 17 vetoa per maali, Dynamo karvan vajaa 5.

Kuvaava tilanne toisesta erästä. Vesalainen (?) laukoo ja Joensuu saa stagan väliin. Vesalainen pääsee irtokiekolle. Tilanne ei näytä vaaralliselta, sillä Jeremenkolla on kokoajan kiekko näkökentässään, paketti kasassa ja irtokiekkoonkin hän on heti pelivalmiina. Tuossa on yksi ratkaiseva ero, olkoot Dynamon paketti miten tiivis tahansa: molari on pelissä jatkuvasti mukana, ja saa omalla toiminnallaan hallittua vaarallisetkin paikat sillä tehokkuudella, että ne eivät edes näytä vaarallisilta.

Nyt joku räkämaali erän alkuun, niin tää voi vielä kääntyä.

rasmus

Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Kyllähän tämä vähän lässähti siihen 3-1 maaliin. Kolmanteen erään täysi ralli päälle, nyt on kaikki jätettävä jäälle.

Matza187

Maalit 3-7

Luvut vedoista toki KHL:n sivuilta, mutta eiköhän nuo ainakin anna suuntaa. Kuskin paikalla ollaan, mutta ihan jäätävä ero vetojen tehokkuudessa. Enkä pelkästään säti vetojen laatua, vaan myös maalivahtipeli on aivan eri planeetalta..
Vedot maalia kohden näissä viidessä erässä 65-36, kun tämän pelin toisen erän vedot lasketaan mukaan.
Jokereilla siis lähes joka 22:s veto menee maaliin, kun Dynamolla noin joka viides.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3

Olisi vaihdettu se veskari edes erätauolla mut ei, Zapolskin piti olla vielä yksi maali lisää maalilla.

sekolust

Saattoi olla, että vielä tuossa vaiheessa KHL:n sivuille ei ajantasaisia oltu saatu päivitettyä. Sinänsä ei muuta isoa kuvaa, meiltä vaaditaan liikaa kuteja per maali ja kaveri pistää "kaiken sisään".

Matza187

Toki näin. Ja samaa mieltä tuosta, että maalinteon tehokkuus on joukkueilla ihan eri planeetalta.

Varmaan ekaa kertaa näen tätä vierasjoukkuetta ikinä ja kyllä ihmetys on suuri, miten ihmeessä Jokerit voi olla tässä pelissä tappiolla ja hävinnyt jo avausottelun tässä sarjassa!? Siis noi vieraiden pelaajathan on ihan saatanan hitaita tuolla omissa ja mitään muuta eivät näytä osaavan kuin kiekkoa roiskia ränniä pitkin. Ja tuomaritoiminta on näköjään ihan samaa kuin Liigassa, saa repiä ja kahvata ja kiinnipitää mielinmäärin.

Ihmetyksesi on varmaan vielä suurempi kun kuulet, että Jokerit on hävinnyt viimeiset 12 keskinäistä ottelua tätä kyseistä vierasjengiä vastaan. Dynamo ei tosiaan mitään kaunista kiekkoa pelaa, mutta yllättävän tehokasta tuo oman alueen sumputus ja vastaiskujen kyttääminen on tällä kaudella ja aiemmilla ollut.

Lert

Manchester United, TPS
Puolusta tiiviisti, voita maalivahtipeli ja erikoistilanteet, EI tarvi mitään kauniita viivelähtöjä tai pyörityksiä mutta sillä voittaa jääkiekkopelin.

flintstone

Vesalainen ja Moses vaihtanut paikkoja, miksi?

Ei mene Pillun ohjuri sisään.

flintstone

Nelliii! 2-3!

flintstone

Ehkä Vesalaisen vaihto N.Jensenin rinnalle on sittenkin fiksua. Saadaan kahteen ketjuun kaks kuumaa miestä.