Tulee jotenkin mieleen eräs kevät avainsanoilla "Rauma" "Azevedo" "Vehanen", "Kilpeläinen"

Missä Jokereiden tunne on? Tuossa olisi ollut hyvä tilaisuus järjestää pieni torikokous ja leipoa hieman Shipan lärviä märällä rukkasella. Ei mitään, jätkät vaihtoon ja uudet pörrääjät askiin.

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vittu osuko yksikään kuti yv:llä edes maalia kohti, jos edes ammuttiin, eli ei.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ihan hyvältä näyttää näin playoffeissa, kun erikoistilanteet ja puolustuspelaaminen kusee.

sekolust

Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kalnins tekee sen, mitä Zapo ei tehnyt. Torjuu vaarallisen paikan. 1-4 olisi ollut jo koko sarjan kannalta kohtuullisen dramaattinen juttu.

flintstone

Reginin ketju ainoa joka luo jatkuvasti paikkoja. + N.Jensen.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Varmaan ekaa kertaa näen tätä vierasjoukkuetta ikinä ja kyllä ihmetys on suuri, miten ihmeessä Jokerit voi olla tässä pelissä tappiolla ja hävinnyt jo avausottelun tässä sarjassa!? Siis noi vieraiden pelaajathan on ihan saatanan hitaita tuolla omissa ja mitään muuta eivät näytä osaavan kuin kiekkoa roiskia ränniä pitkin. Ja tuomaritoiminta on näköjään ihan samaa kuin Liigassa, saa repiä ja kahvata ja kiinnipitää mielinmäärin.

ketjuruletti

Maalin eteen ei mennä riittävästi pörräämään. Pyöritään kulmissa, kiekkoa ei pelata maalille ja kun vetoja joskus tulee, ei olla tökkimässä ripareita.

Sämppäri

Tämä joukkue ei tästä enää nouse. Marjamäki selittelee pelin jälkeen pelin hallinnalla jne.

Tämäkö joukkue teki toiseksi eniten maaleja sarjassa??

flintstone

Tätä kautta ei enää ole paljoa jäljellä, Jokereiden eväät näyttää syödyiltä ellei kapteeni ketjuineen pysty taikomaan meitä vielä mukaan, kaikki muut ketjut sakkaa pahasti. Zapolski kusi tän pelin.

Giroux

Eiköhän taas kiritä maalin päähän ja siihen se sitten jääkin. Pelin jälkeen saadaan varmaan lukea, että voitettiin sentään maalipaikat.

Ensimmäiset 10 minuuttia pelattiin tänään playoff-lätkää. Jostain olisi kaivettava sama dominointi viimeiseen erään.