• 512

NJEspoo

New Jersey Devils
Sellanen matsi. Katsoin jälkilähetyksenä ja teki pahaa pelkästään sen takia, etten voi sietää Antti Mäkistä.

Moni fani varmaan toivookin tappioita draftia silmälläpitäen, mutta on se varmaan pelaajillekin vaikea latautua peleihin, kun ei oikeestaan ole panoksena mitään muuta kuin kunnia. Hienoa kuitenkin, että Nico onnistui ja Blackwood jatkaa hyviä otteita.

Schneider tosiaan nostettiin ylös. Onkohan nyt viimeinen näytönpaikka?

Barcelona

Leijonat
Kingseille taktinen tappio jonka ansiosta ne meni koko NHL:lä sarjataulkossa ohi ja nyt Devils on kakkosena draft lotteryssä. Kovalchuk pelasi sitten ekan pelinsä New Jerseyssä paluunsa jälkeen ja oli luonnolisesti saanut osakseen kunnon buukaukset. Mutta hymyssä suin Kovalchuk sitten pääsi kuittamaan noi buuaukset kun teki maalin ottelun lopussa.

Draftia ajatellen Ottawan pitäs nyt kyllä piristyä! Niillä kun ei ole edes mitään syytä tankata, kun sen niiden varausvuoro on Coloradolla. Anaheim on näköjään pistänyt käsijarrun päälle ja tulee pelottavasti selkä edellä vastaan. Kuten myös Edmonton joka on aina vaarallinen näissä lottoarvonoissa. Chicago ja Detroit on ilahduttavasti hieman piristyneet viimeaikoina ja pientä hajurakoa on syntynyt. Ja kyllä, tiedän että on aika säälittävää että tässä on mielenkiinto nykyään tossa häviämisessä, sarjataulkon peräpäässä ja draftin lottoarvonta todennäköisyyksissä.

FinDevil

New Jersey Devils, Tottenham
Ja kyllä, tiedän että on aika säälittävää että tässä on mielenkiinto nykyään tossa häviämisessä, sarjataulkon peräpäässä ja draftin lottoarvonta todennäköisyyksissä.

Itsellä on tällä hetkellä suurin mielenkiinto noissa peräpään jengeissä ja muile kun Devilsille toivon aina voittoja. Yhtä jännittävää ja mielenkiintoista kuin viimevuoden taistelu playoffpaikasta!! :)

NJEspoo

Ilya sai vikat naurut tosiaan. Yleisö jakso silti ahkerasti buuata sille läpi pelin, mistä heille hatunnosto. Pisti silmään, että Kovy oli selvästi hitaampi mitä Devilsistä lähtiessään. Ei kauheasti saanut muuta aikaan, paitsi loppuhetkien maalin.

Boyle näköjään treidattiin Nashvilleen 2. kierroksen varausta vastaan. Vaikuttaa hienolta mieheltä kaiken kaikkiaan, ei voi muuta sanoa. Tsemppiä sille uusiin kuvioihin!

FinDevil

Ihan hyvä vastine saatiin Boylesta mielestäni. Hyvä treidi kaiken kaikkiaan molemmilta joukkueilta. Boylelle kaikkea hyvää Nashvilleen ja kiitokset ajasta Devilsissä!

astraljava

Bruins, Jyp

Mä en ole hirveän paljon panostanut näihin taktisiin kuvioihin, mut kiinnostusta oppia olis. Ihmettelen tässä sitä, et jos kaveri on kunnioitettava pelaaja, ja hänestä saa vaihtokaupassa myöhäisen kakkoskierroksen varauksen, niin mitenkä voitte olla tyytyväisiä treidiin? Ihan ilman sarvia ja hampaita tässä kyselen, oppimatkalla olen. :)

Barcelona

Leijonat
Ihmettelen tässä sitä, et jos kaveri on kunnioitettava pelaaja, ja hänestä saa vaihtokaupassa myöhäisen kakkoskierroksen varauksen, niin mitenkä voitte olla tyytyväisiä treidiin?
Noh, Brian Boylen sopimus loppuu kauden päätyttyä joten on mahdollista että hän saattaa vaihtaa heinäkuussa seuraa tai jopa lopettaa. Joten nyt kun hänestä saadaan kakkoskieroksen varaus niin se on sitä tyhjää parempi joka mahdollisesti odottas heinäkuussa. Toki, onhan se myös mahdollista että Boyle palaa vielä kesällä New Jerseyhyn kun ilmeisesti arvostaa sitä tukea minkä sai seuralta kun sairastui. Ykköskieroksen varausta Boylesta ei kyllä ois saanut joten toi myöhänen kakkoskieroksen varaus oli aika maksimi mitä hänestä pystytytiin saamaan. Sitten kun Boyle päätyi seuraan jolla on todella hyvät mahkut Cuppiin niin ihan tyytyväinen tässä voi olla. Lisäksi kun Boyle on poissa kokoonpanosta niin häviäminen on taas pikkasen helpompaa.

astraljava

Bruins, Jyp

Okei, no tässä alkaa olla jo hiukan ymmärrettävää selitystä asialle. Siinä olen varsinkin samaa mieltä et ykköskierros ei varmasti missään olis todettu sopivaksi. Ja joo, draftilotto, got it. :D Kiitoksia hyvästä avauksesta!

Toby Dammit

Mahtavia uutisia Halliin liittyen. Hallin agentti Darren Ferris kertoili radiohaastiksessa, että Hall viihtyy erinomaisesti Devilsissä eikä usko jatkosopimuksen tekemisen tuottavan ongelmia pelaajan ja joukkueen välillä. Stilisoituna:

Taylor Hall enjoys playing for the New Jersey Devils, according to his agent who said Thursday he doesn't believe there will be any problems when it comes to discussing a contract extension for the forward.

"I recently met [Hall] in Montreal and we had a great chat and he loves the New Jersey Devils, he loves the fan base there," Darren Ferris said on the "Stellick and Simmer in the Morning" show on Sirius/XM Radio on Thursday.

"I'm sure every player looks at it and says, 'I saw what they did' and do consider it. I'm not going to say they don't, but I don't foresee any issues there either."

Ferris also expressed his appreciation for Shero and the work he's done with the Devils.

"He is one of the best in the League and treats his players tremendously," Ferris said. "I'm a big fan of Ray Shero and the job his doing. He had a big task going into the organization to put that together again and I think he's done a tremendous job."

Cliffer666

New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Aijai kun oli lähellä Coryn voitto ylhäällä... Vieläkin kiertää. Solidi esitys joka tapauksessa kun ottaa lähtökohdat huomioon. Yksi päästetty ja 27 torjuntaa varsinaisella + jatkot. Ja ottelun 2. tähti.

5hole

Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Joko nyt Schneiderilla helppottaisi? Eleet olivat aika rauhalliset ja muutenkin huokui varmuus tekemisessä.

Toby Dammit

Erinomainen peli Corylta. Kiva nähdä, että kiekko tarttui taas tauon jälkeen. Muutenkin hieno hetki kolmannessa erässä, kun yleisö kajautti muutamat Cory-huudot parin asiallisen torjunnan jälkeen. Kaikkien niiden vaikeuksien jälkeen, mitä hänellä on ollut, olisin toivonut Devilsin ottavan pelistä voiton. Se jäi nyt kuitenkin ottamatta, kun kiekkoa ei saatu esim. jatkoajalla Brattin tuplatolppaa lähemmäksi maalia. Tankkauksen kannalta tappio on tietty hyvä asia.

Joukkueelta ihan energistä peliä etenkin ekassa erässä. Toka erä oli tasaisempi ja kolmas kai enemmän Islandersille. Varsinkin Bratt ja Stafford saivat paikoitellen hyviä pyörityksiä hyökkäyspäässä aikaan.

NJEspoo

Oli tosi siistiä nähdä tällanen esitys Corylta, vaikka tappio tulikin. Kyllä se voitto sieltä vielä tulee pakostikin ennemmin tai myöhemmin. Viikonloppuna back-to-back Vs. MIN ja CAR, joten uus näytönpaikka tullee parin päivän sisällä. Nyt oli jo ihan erinäköstä ilmettä sijoittumisessa, liikkeessä ja ylipäätään rauhallisuudessa.

Toby Dammit

Ottawakin ilahduttavasti voitti matsin ja pistero kaventui nyt kolmeen pisteseen!
Harmittavasti Anaheim vain tulee kovaa vauhtia vastaan. Toivotaan että saavat jotain järkeä tuohon touhuun.

No, TOP3 on realistinen tavoite (ennen arvontaa).

Toby Dammit

Tappio tuli, mikä on tietenkin hyvä asia, mutta raskasta silti katsoa tuollaista kiekkoa, jossa Devils ei saa yhtään kunnollisia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja aikaan. Ei paljoa haitannut, että Schneider ei saanut vieläkään voittoa, kun koko joukkue pelasi niin surkeasti, minkä lisäksi Cory ei ollut itsekään edellispelin tasolla. Varsinkin neljäs maali meni turhan helposti maaliin.

Mitäpä tuota sanoisi muusta joukkueesta. Ei paljoa kerrottavaa. Hyökkäyspeli melko nollissa. Maalien lisäksi Hischierillä oli yksi läpiajo ja Zachalla ainakin joku ihan asiallinen paikka, mutta muuten Dubnyk pääsi helpolla. Kun pelaajat eivät liikuta jalkojaan, lopputulos on ankeaa katsottavaa.

Ensi peliin voi heittää sitten kentälle Lappinin ja uuden tuttavuuden Ryan Murphyn, niin on edes jotain uutta katsottavaa. Tosin tässä pelissä Joey Anderson ajoi samaa asiaa, mutta eipä hän saanut muun joukkueen tavoin mitään kentällä aikaan.

NJEspoo

Samoilla linjoilla @Toby Dammit kanssa. Itellä pisti pelissä eniten silmään se, ettei Schneider ollut yhtä varman oloinen kuin edellisessä pelissä. Tuli samoja hätäilyjä pomppukiekkojen kanssa ja oli muutamaan otteeseen täysin ulkona tilanteesta.

Muutenkin sama taistelutahto joukkueelta puuttui, mitä nähtiin viime pelissä Islandersia vastaan. Tollasella kokoonpanolla on vaikea ylipäätään voittaa pelejä, niin asiaa ei helpota yhtään se, jos ei laiteta itteään likoon.

Tänään vastassa Sepe & Teukka bändeineen.

Toby Dammit

Voitto tuli. Ollaan nyt iloisia siitä, kunhan tämä ei tule tavaksi.

Johanssonille pari maalia ja Nicolle ekaa kertaa uralla kolme syöttöä. Kinkaid oli hyvä maalissa, tosin Devilsin pakisto pelasi maalinedustan pääasiassa hyvin. Brattilta hieno syöttö Johanssonin 3-1 maaliin. Tosin Faulk pelasin tilanteen kyllä huonosti, kun lähti höntyilemään keskialueella Brattia kohti. Myös toinen pakki (?) ihmetteli enemmän Brattia kuin Johanssonia. No, kaikki otetaan.

Ekassa erässä ihan hyvää yritystä, mistä tuloksena kaksi maalia. Täytyy tosin todeta, että Carolina oli tullut puolivaloilla otteluun. Toka erä sitten pelkästään yhteen päätyyn, kun Devilsillä oli erän aikana vain kaksi laukausta. Kolmas sitten ihan ok-peliä johtoasemassa.

Murphy vaikutti ekan ottelun perusteella kiekollisessa pelissä ihan pätevältä pakilta. Ongelmat tulevat ilmeisesti esiin sitten puolustussuuntaan. Carolina oli kuitenkin ottelussa kokonaisuutena aika vaisu, joten tällä kertaa Murphya ei testattu liikaa. Yv:llä luisteli hyvin Carolinan 2 vs 1 -hyökkäyksessä vastustajan hyökkääjän kiinni.

Corey Masisak‏Varmennettu tili @cmasisak22
#NJDevils are 21-26-8. Very nice games for Marcus Johansson and Keith Kinkaid, possibly to the delight of the 15 scouts in attendance. Also good days from Nico Hischier and Jesper Bratt, definitely to the delight of the people in the seats.

NJEspoo

Kyllä voitto maistu taas. Tokaa erää lukuunottamatta hyvää tekemistä. Ilta starttas mukavasti Gabrielin myllyllä, joka ainakin meikäläisen sytytti peliin mukaan. Ykköskenttä ja Kinkaid oli johtavat hahmot. Hischier on mielestäni mukavasti kehittynyt viime kaudesta ja näyttää pärjäävän hyvin ilman Halliakin, jonka paluusta ei vieläkään ole mitään tietoa. Johanssonin kohtalo on täysin auki, mutta Brattin näen isona osana joukkueen tulevaisuutta.

Onkohan pikkuhiljaa tulossa lisää treidejä?

Toby Dammit

Kenny Agostino waiverseista Devilsiin. New Jersysta kotoisin, Sheron draftaama ja Hynesille tuttu Pensin harjoitusleiriltä. Murphy lähetettiin samalla AHL:n puolelle.

Toby Dammit

Koko kauden karmein esitys, suorastaan hävettävän huono matsi. Kahdeksan maalia omiin, ja Bluesilla oli sen lisäksi paikat vielä toiseen mokomaan. En ole näin surkeaa pelaamista nähnyt joukkueelta pitkään aikaan, vaikka tällekin kaudelle on mahtunut vaikka minkälaista nyhjäämistä.

Devilsiltä puuttuivat kokoonpanosta aikaisempien pitkäaikaispotilaiden Hallin ja Vatasen lisäksi Wood ja Coleman, ja se näkyi kyllä pelissä. Ei sillä, tuollaisella yrityksellä – tai pikemminkin sen puutteella – ei kyllä saa mitään aikaan. Joukkueella oli pari hyvää pyöritystä siinä Bluesin 2-0 maalin jälkeen, kun Bratt ampui ylärimaan ja Zacha kavensi 2-1:een, mutta sen jälkeen kun Blues teki vielä 3-1 ja toisen erän alkuun 4-1 maalit, niin joukkueen selkäranka katkesi täydellisesti.

Toki ottelussa oli huono tuuriakin, kun kolme Bluesin maaleista kimposi Devilsin pelaajasta sisään, mutta Bluesin viimeinen, alivoimalla tehty maali oli taas osoitus siitä, millä asenteella joukkue oli liikkeellä. Bratt luistelee omiin puoliksi selkä suorana ja yrittää puolustaa vähän niin kuin näennäisesti, kunnes huomaa, että vastustaja yrittääkin mennä siinä maalintekoon. Ekan tilanteen joukkue sai vielä estettyä, mutta jatkotilanteesta kiekko taas maaliin. Toki tuossa ja Bluesin toisessa maalissa Kinkaid teki omalta osaltaan kaikkensa lahjoittaakseen maalin vastustajalle. Noista virheistä huolimatta kammottava ottelu maalivahdille, kun oma puolustus vuotaa koko ajan minkä kerkeää.

Sain sitä mitä tilasin eli tappion, mutta ei tällaista nöyryyttämistäkään huvittaisi katsoa. Ei ole helppoa tämä kannnattaminen tässä vaiheessa kautta ja sarjataulukkotilannetta.

NJEspoo

Ei nopeesti tuu mieleen yhtä säälittävää esitystä mitä viime yön peli oli. Ihan sama, vaikka miten metsästettäisiin hyvää varausvuoroa, mutta tollanen perseily on anteeksantamatonta. Tänään onki luultavasti luisteltu Chicagossa viivoja ja toivottavasti pari extrakierrosta kiellon päälle. Huhhuh...

Barcelona

Leijonat
Noista virheistä huolimatta kammottava ottelu maalivahdille, kun oma puolustus vuotaa koko ajan minkä kerkeää.
Kun kattelin koosteen niin kävi kyllä Kinkaida sääliksi. Yksi oma moka ja muihin maaleihin ei hirveesti ollu saumaa.

Mutta draft lotteryn kannalta ensi yönä on kyllä jännä matsi kun Ottawa matkustaa Detroitin vieraaksi. Toivottavasti Ottawa voittaa Detroitin sitten jatkoajalla! :D

Toby Dammit

Ei tämä nyt samanlaista jätettä ollut kuin Bluesia vastaan, mutta ei peliä mitenkään erinomaiseksi kiekoksikaan voi kutsua. Toisaalta huolestuttavampaa se melkein olisi, jos hyvillä peleillä tulisi koko ajan tappioita.

Eka erä Devilsin heiniä. Joukkue oli lähtenyt peliin selvästi paremmalla asenteella kuin St. Louisissa. Toisaalta Blackhawks oli koko ekan erän vielä vähän unessa. Erän loppuun Chicagon 2-1 kavennus, millä oli todennäköisesti melko iso merkitys pelin lopputuloksen kannalta.

Erätauon jälkeen Blackhawks tuli uudella asenteella peliin mukaan ja pisti pelin saman tien tasoihin. Sen jälkeen kakkoserä olikin yhteen päähän pelailua, ja vastustaja menikin erässä vielä johtoon. Kolmannessa erässä Devils oli erän alun taas pelissä mukana, mutta sitten 4-2 maali ja peli oli ratkennut. Lopputuloksena vielä av:lla päästetty 5-2 maali.

Devilsillä oli etenkin ekassa ja kolmannessa erässä muutamia paikkoja, joista peli olisi voinut saada uuden suunnan, mutta tällä kertaa Ward hoiti tonttinsa. Schneiderilta ei mitään katastrofimaaleja, mutta olisihan noista voinut parempana päivänä ottaa jonkun kiinni.

Kenttäpelaajista ei paljoa kerrottavaa. AHL-jyrät pelaavat AHL-jyrien tavoin, veteraanit vetelevät 90 prosentin tehoilla jne. Kolmannessa erässä hyvää yv-pyöritystä lähes koko kahden minuutin ajan Zajacin viisikolta, mutta ei lopulta maalia.

Kanella oli taas vaihteeksi kova ilta, eivätkä Devilsin pelaajat mahtaneet hänelle mitään.

Positiivista: kaikki muut tankkausvastustajat paitsi Ottawa taisivat kerätä viime yönä pisteitä.