Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei mutta ei se muuta sitä että tuomarit vetää kunnon moskovalaistuomarointia.

Mihin tolla sun kysymyksellä pitäisi edes olla merkitystä, Jokereiden huonous ei tee tuomareiden paskuudesta yhtään sen parempaa.
Ainahan sun mielestä tuomarit on paskoja, joten ei mitään uutta tässä mielessä. Ehkä yksi rike jäänyt moskovalaisilta viheltämättä toistaiseksi. Mutta aina tuomarit Jokereita vastaan, koska Moskova.

sekolust

Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ollaan vissiin niin ylivoimaisia, että omia ylivoimia ei tarvitse käyttää ja kaverin annetaan käyttää omansa hyväkseen. Surkea erä Jokereilta, jäänyt viime matsin vaihde silmään.

massaonvoimaa

Mv,av ja yv on Jokereilla niin perseestä että tuomareista kitisimeninen on toissijaista tällä hetkellä. Ihan itse Jokerit siellä hölmöilee kuten nyt erän lopussa. Alkaa heräillä kysymys kuinka hyvin tää jengi on sittenkään valmennuksella näpeissä?

Sämppäri

Mitä oon tässä otteluseurantaketjuja lueskellut, niin onkohan @flintstone yksi kriittisimmistä nimimerkeistä ikinä tuomareita kohtaan :)

Ei oikeen avautunut miks Jokerit pääs ylivoimalle tuosta kahakasta.

Miten voi pelata noin paskaa yyveetä?

Giroux

Jo ensimmäisessä erässä muutama isompi nujakka ja todella heikko puolustuspelaaminen kertoo siitä, ettei olla vieläkään toivuttu sunnuntaista.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Täällä muutama putinin kaveri taas väittää mustaa valkoiseksi illan tuomareiden suhteen. Valittu linja oli varsin selkeä kunnes saatiin Dynamo johtoon, sit uskallettiin viheltää myös Dynamon rikkeitä.

Erässä ainakin kaksi kertaa Nelliä rikottiin ilman jäähyä, pakki repäs kulmassa kädestä nurin ja veskari kamppasi maalin edustalla. Toisessa päässä sen sijaan välittömästi käsi nousi meikäläisten rikkeestä. Tämä ennen sitä kun Dynamo meni johtoon, sit alkoi löytyä myös Dynamon rikkeitä.

Stadin kingi
Yv:llä kiekon pitää liikkua nopeammin.. ja pelaajien myös.. 5-3 yv:lläkin ja fiksusti hakea välejä..

flintstone

Pelasiko Regin muuten erän lopussa tai ylivoimalla? No tuli kapteeni ainakin nyt jäälle.

JjZz

Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.

Tässä yksi esimerkki miksi tämä palsta ei ole enää kovin lukukelpoinen. Jos et usko kaikkia neuroottisimpiakin salaliittoteorioita, olet Putinin kaveri tai pro-khl- trolli. Tämä on nykyään kuin jonkun uskonlahkon keskustelupalsta.

Dumarit viheltää huonosti. Piste.
Jokerit vetää itse pelin suhteen samalla tasolla.

flintstone

Kestettiin sentään av. Nelli voisi yrittää nyt pysyä jäällä on vähän turhan hyvä jätkä meiltä boxiin.

flintstone

Näinpä. Numerot on ansaitut, Dynamo on ollut vähintään ton verran parempi. Varsinkin puolustus on tuntunut olevan ihan hukassa ja hermostunut.

Tonny

flintstone

Vähän parempaa peliä meiltä, Vesalaisella varsinkin erinomainen paikka tasoittaa.

flintstone

Nyt ei ole hetkeen ollut ihan huippu paikkoja, ja sit Dynamon läpiajo mut onneksi yli ja ohi.

flintstone

Dynamo veskari ryöstää Mannisen.

flintstone

Sit Ollila tekee käteen kipeää, toivottavasti ei hajonnut.

Ja Kalninsin silmille jäät, ei jäähyä.

flintstone

Taas jätetään tuomarin silmien edessä tehty jälkipeli Ollia kohtaan viheltämättä.

flintstone

Mitähän meille paljastetaan erätauolla?
Paljastus siis se et Jokerit junnut (2008) kutsuttu Kiinaan pelaamaan jonkun Suomi - Kiina yhteistyön ohessa.

Aika sekava erä, ehkä päästiin vähän paremmin peliin mukaan mut olisi voinut kyllä myös pariin otteeseen soida omissa.