Otteluseuranta 5.–6.1.2019 (9. kisapäivä)

  • 140 876
  • 1 821
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mites tää nyt meni, onko Tuomo Ruutu Suomen ensimmäinen kaksinkertainen MM-voittaja?
Ei vaan kolminkertainen.

Hyvä Tuomo!

2000 U18 Kloten - Kultaa
2011 Miehet Bratislava - Kultaa
2019 U20 Vancouver - Kultaa
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Lordin euroviisu voitollekin soi
Joo mutta siis nimenomaan urheilun yhteydessä. Tästähän nousi aikoinaan haloo kun Leo-Pekka Tähti ei saanut porilaisten marssia niin se kuitattiin sillä että pelkästään olympialaisten yhteydessä soi.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikä porilaisten marssia soitettu?

Kuten jo vastattiinkin niin sitä olympiakultaa odotellessa. Tosin kun näitä u20-kultalätkiä napsuu, niin ehkä sitä voi vähän haaveilla vielä semmoisenkin päivän näkevänsä.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Ei YV, ei AV, ei maalivahtipeli. Ei valmennus. Resepti menestykseen on oikea-aikainen voileipien teko. Kiitti, kuitti ja hyvää yötä!
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Kyllä hieman harmittaa, että Jokiharju tai Vaakanainen eivät mahtuneet all-starsiin vaan joku svedu alkulohkomaaliensa kanssa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kaiken paskaläpän seassa, kyllähän tässä joka jätkä seurarajoista riippumatta veti vitun hyvin. Toi jenkkien porukka on todella kova, ja Suomi hallitsi suurimman osan 5v5-pelistä. Ei mua kiinnosta vittuakaan onko äijä Kärpistä, Tepsistä tai Kangasalan kiekosta, Suomi on maailmanmestari. Kaikki muu on irrelevanttia. Tapellaan sitten taas kun jätkät kotiutuvat.


Kun vedetään maajoukkueen paita päälle, siinä edustetaan omaa maata
Silloin on ihan sama, kuten totesit, että mitä seuraa edustetaan. Seurajoukkueiden keskeisissä peleissä voidaan tapella, mutta maajoukkueessa vihat unohdetaan ja puhalletaan samaan hiileen
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Siitä Hughesille vähän oppia. Hänellä oli 2-2 tilanteessa puolittainen läpiajo mutta ei maistunut. Kakolle maistui.

Onko tuo rääpäle oikeasti menossa koko draftin ykkösenä? Ja siis selkeänä sellaisena? Kakko on nyt kahdessa finaalissa kyykyttänyt tuota kuvasta katoavaa "superjunnua". No, onneksi taitaa pelata tasolleen sopivassa sarjassa Hughes, seuraava Crosby-Matthews.

Suomi saatana! Mestari! Ja Ahokkaalle anteeksipyyntö. Se ihan oikeasti päivitti ajatteluaan. Huikea joukkue ja muut kliseet!
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Talvitie nosti kuvaustilaisuudessa ensin kolme sormea pystyyn ni kavereiden piti vähän auttaa ja laskee siltä kaks sormee pois. Koomapotilaan tasolla alkaa olla tuo sen olotila.

Eli käyny mitä ilmeisimmin Selostaja-Simpan pullolla erätauolla. Leijonien johtoryhmä oli kuulema tietoinen siitä että siinä pullossa on Vancouverin areenan stydeimmät tropit.

Asia lähti huhun mukaan paljastumaan kun joku niistä oli kuullut Simon yhden selostuksen näiden kisojen aikaan ja sitä olivat sitten porukalla ihmetelleet, että mitäköhän vittua tämä nyt sitten oikein on?
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Tulos määrittelee aika paljon sitä onko päävalmentaja onnistunut vai ei. Viime kisoissa Ahokas epäonnistui tässä kisoissa hän onnistui täydellisesti. Mulle tulos on 99% tärkeintä ja pelitapa sitten 1% tärkeää. Suomen tulos oli täydellinen ja pelitapa lähes täydellinen. Luukkonen ja Ahokas saivat ihan aiheesta kritiikkiä viime kisoissa. Nyt he ovat molemmat hetken aikaa kansan sankareita.

Ensi kisat sitten isossa kaukalossa. Suomi lähtee sinne hallitsevana mestarina sekä kaksinkertaisena ison kaukalon mestarina. Jos Kotkaniemi olisi ainoa, joka ei kisoissa pelaisi niin tulisi siitäkin huikea joukkue joka voisi ottaa sekin kullan. Nykyisistä valtioista Suomi on toisena U-20 kisojen mitalitaulukossa. Neuvostoliitto/IVY keräsi 9 kultaa, joten se pitää seuraavana ohittaa. Nyt siis ohitettiin Venäjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös