Arizona - Edmonton
Colorado - San Jose

Walkin

Pittsburgh Penguins
Nykissä vierasjoukkueella jäi työhaalarit johonkin ja kotijoukkue paremmalla jalalla pelissä, mutta kiitos Murrayn loistavien otteiden ja eron taitotasossa niin vankka 1-4 johto taululla.

Torsti56

16-2 laukaukset Starsin hyväksi mutta niin vain peli 1-1. Ei Devils mitään esittänyt kylläkään

Ralph

Vaikka Avalanche painelee itsekin varjojen mailla, onneksi jollain menee vielä huonommin. Senatorsilla nimittäin, kuudes peräkkäinen varsinaisen peliajan tappio tulossa ja ovat jo tippuneet NHL:n jumbopaikalle. #HughesToAvalanche

Walkin

Ratkeaisi se secondary scoring ongelma Coloradossa.

Nykissä Pens nuijii isäntiä, 7-2 taululla kun jokunen minuutti peliä jäljellä.

Torsti56

Honka vieläkin kokoonpanossa vaikka samat virheet toistuu jatkuvasti. Taas kiekonmenetys josta vastahyökkäys ja mitä tekee Julius. Menee maalin eteen seisomaan hoomoilasena. Nyt heittäkää se jo pois sieltä