San Jose Sharks 2018–2019

  • 209 331
  • 682

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mitä Bennettin sitten olisi pitänyt tehdä, jotta ei olisi ollut pelkuri? Syöksyä maalivahdin kimppuun?

Tuskin ne vaihtoehdot noihin kahteen rajoittuu. Pelkurimaisen tempun teki Simekille.

Tähän kohtaa varmaan hyvä lisätä, kun varmaankin peli näkemättä, että Sharks -pelurit kyllä tarjosi mahdollisuuksia tappeluun. Esimerkkinä Thornton, ketä kävi tökkimässä Flames -peluria, joka aikasemmin pelasi kyynerpää korkealla sohien toisten leukoihin ilman vihellystä. Ei lähtenyt, vaan kiusallisesti otti näpistelyä muistuttavat poikkarit vastaan ja loikki pois tilanteesta. Näin teki loputkin Flames -pelureista läpi pelin, kunnes Goodrow ei antanut vaihtoehtoja Bennettille.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Eli molemmat sikaili/kinasteli. Gaudreau sekosi/itkupotkuraivasi jään pinnassa, kuppi meni nurin. Tuomarit näki tämän, Peters näki, minä näin. Sinä et ilmeisesti. Ken tietää mitä olisi keksinyt sen jälkeen, eli hyvä liike Petersiltä vetää kiukuttelija pois kentältä. Ja imo jonkun olisi ollut hyvä mennä väliin, nyt kun nahistelu meni #13 tunteisiin ja lopputulos oli kyllä koomillista katseltavaa. Negatiivinen siis Flamesin kannalta tietenkin.

Eli toisin sanoen ensin Gaudreau pistää ottelun pakettiin omalla panoksellaan. Sen jälkeen Kane turhautuu ja ottaa kentän pienimmän pelaajan kohteekseen ja saa tämän ottamaan kakkosen. Onhan se tietysti hyvä asia jos tappion hetkellä löytää itselleen iloa vaikka jostain täysin mitättömästä asiasta.

Ihan syystäkin, koska toinen on maalivahti. Ei kyllä yhtään anna sympatiaa Bennettin touhuille, fiksumpi olisi keksiny jotain muuta kuin pommittaa tulokasta puskista.Kyllä se näytti kaikille tulleen yllätyksenä, miksi joku tollasta lähtee tekemään. Vai onko se perus, että ratkenneen pelin vikoilla sekunneilla haetaan tollasta niittiä. "Varmasti näkivät", että sellasta, mitä enemmän änäriä seuraa sitä enemmän huomaa, että kaikenlaista jää näkemättä tuomareilta.

Bennett ja Tkachuk ovat juuri sellaisia pelaajia, joille toisen joukkueen fanien sympatiat ovat erityisen tärkeitä. Sama pätee myös Kanen kohdalla.

Tiedän kyllä erittäin hyvin, että tuomareilta jää näkemättä kaikenlaista ja tuo matsi oli siitä hyvä esimerkki. Kuitenkin jos tuo taklaus olisi ollut niin törkeä, kuin annat ymmärtää, niin siitä olisi annettu jälkikäteen pelikieltoa.

Itselläni ei ainakaan ole mitään ongelmia tuon matsin tapahtumien kanssa. Puolin ja toisin tapahtui kaikenlaista ja tuomarit olivat aika pihalla. Kukaan ei ilmeisesti loukkaantunut ja nuo tapahtumat eivät ratkaisseet ottelua. Siitäkin huolimatta halusit tuoda provosoivasti esille jotain täysin turhia asioita, kuten se, että Gaudreau ei pärjännyt fyysisessä pelissä Kanelle tai Jumbo oli kovempi jätkä vaihtopenkillä, kuin Backlund. Sitten tuo Bennettin taklaus, jossa ei ollut liigan mielestä mitään vikaa.

Kantasi tuli kuitenkin sen verran selväksi, että turha tästä on sen enempää keskustella.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Tuskin ne vaihtoehdot noihin kahteen rajoittuu. Pelkurimaisen tempun teki Simekille.

Tähän kohtaa varmaan hyvä lisätä, kun varmaankin peli näkemättä, että Sharks -pelurit kyllä tarjosi mahdollisuuksia tappeluun. Esimerkkinä Thornton, ketä kävi tökkimässä Flames -peluria, joka aikasemmin pelasi kyynerpää korkealla sohien toisten leukoihin ilman vihellystä. Ei lähtenyt, vaan kiusallisesti otti näpistelyä muistuttavat poikkarit vastaan ja loikki pois tilanteesta. Näin teki loputkin Flames -pelureista läpi pelin, kunnes Goodrow ei antanut vaihtoehtoja Bennettille.

Hienosti annat kuvan, että kolmannen erän puolessa välissä tapahtunut keihästämäminen Dellin toimesta ja toisessa erässä tapahtunut tökkiminen Thorntonin toimesta olisivat jotenkin mahdollista sovittaa etukäteen. Ilmeisesti et seuraa paljoakaan jääkiekkoa, niin et tiedä että Bennett taklaa silloin kun se on mahdollista, ensi kerralla simekin kannattaa pitää pää ylhäällä eikä jäädä ihailemaan syöttöään.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Onhan se tietysti hyvä asia jos tappion hetkellä löytää itselleen iloa vaikka jostain täysin mitättömästä asiasta.

En sanoisi mitättömäksi. Mitä seurannut Sharks vs Kings/Ducks -sarjoja, niin näillä voi olla isokin rooli. Itse en tiennyt, että Gaudreaun fokuksen saa horjutettua, tai ainakaan noin helposti. 7ott sarjassa tämmöisestä voi tulla isokin tekijä.

Jajoo mitä tässä oli mun kanta ja sitten Flames fanikunnan provoyrittelyt ja itsestäänselvyyksien latominen. Hauska "väittely", samaa mieltä että ei tarvi jatkaa.

Hienosti annat kuvan, että kolmannen erän puolessa välissä tapahtunut keihästämäminen Dellin toimesta ja toisessa erässä tapahtunut tökkiminen Thorntonin toimesta olisivat jotenkin mahdollista sovittaa etukäteen.

Pointtini oli, että Sharks oli valmis tanssimaan jo 2.erässä, joten Bennett olisi hyvin varmasti halutessaan saannut tanssiparin 3.erässä. Varsinkin Goodrow oli nenä niin pystyssä torikokouksissa, että herkästi olisi lähtenyt leikkeihin, näin jälleen esimerkkinä. Yksi fiksumpi lähestymistapa purkaa kiukkua Bennettin näkökulmasta, kuin pelkurimainen niitti pelin lopussa. Mun mielestä.

Noin muuten sun jutut onkin sen verran lapsellisia "puuvillankerääjä" ja "eks kato jääkiekkoo", ettei kiinnosta ottaa enempää kantaa sun juttuihin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Siellä Coloradoa vastaan matsi hyvällä mallilla. Sopivasti aamupala eteen kolmanteen erään. Braun jättäny pelin kesken ekan erän jälkeen, alavartalovamma.

Sharkseja AllStar-höntsissä edustaa Pavs, Burns ja EK65. Cooch mukana vielä jossain lastman-kisassa, eli voi olla että neljä edustajaa löytyisi.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jossain luki, että Vlasicillakin saattaa joku pieni loukkaantuminen olla. Se nyt olisikin jos pitäisi AHL:stä vielä pakkia haalia mukaan. Toivottavasti Simek olisi jo kunnossa, Heed vissiin jo palannut harjoituksiin.

Toisaalta jos miettii, niin aika hyvin joukkue säästynyt loukkaantumisilta tähän mennessä. Yleensä kun katselee otteluraportteja niin ottelupartnerilla saattaa olla moniakin yhtäaikaisia loukkaantumisia.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Simek ei osallistunu aamuharjoituksiin, aivotärähdys.

Vähemmän yllättäen. Kovin oli yrittänyt, mutta ei vaan ollu kondikses.

Braunin sanojen mukaan jokin mulahti hieman polvessa. Mitään suurempaa ei ilmeisesti, mutta kaverin toivoma "parin päivän kuntoutus" kuulostaa turhan optimistiselta.

Jossain luki, että Vlasicillakin saattaa joku pieni loukkaantuminen olla.

Vlasic taasen kaatui Goodrowin mukana ja ranne ilmeisesti venähti. Palasi peliin sattuneen jälkeen, mutta aika nopiaan kipujen kera palasi penkille.

Toivottavasti juu nyt joku olisi kondiksessa, villiä olisi nähdä farmikaveri tässä välissä. Vielä kun vastassa on Lighting ja viime kauden surulliset kohtaamiset heitä vastaan on hyvin muistissa.
Karlsson pelasi nyt Avsia vastaan päälle puolituntia. Toinen samanlainen luvassa, varmaan Burnsillekin.
Hyvänä puolena tässä on, että varmaankin Pete joutuu kokeilee joitakin muita shutdown minuuteille. Oli se meinaa taas 1.erässä sellasia ihme pikkutiputuksia Vlasic-Braun -parilta et morjens.

Itse pelistä, niin 1.erä ei ollut mitenkään hyvä. Varsinkin Burns pelasi surkeasti. Timanttinen ylivoima (2/3) kuitenkin järkkäsi voiton tästä erästä.
2.erä oli vahva ja Sharks oli hyvin kiekossa.
3.erässä puolusteltiin johtoa, joka meinasi kusta aivan täysin. Ei mitenkään kamala mun mielestä, mutta sieltä taas vaan vastustaja mätti isot numerot taululle.

-Hertl ja Couture pelasi aivan loistavat pelit, omiin niin vahvaa tekemistä, huhhuh.

-Donskoi vikaan 4ott 4+3. Tähän peliin todella nannamaali. Hyvin lähti sykkimään peli, kun pääsi Hertl-Kane kaksikon rinnalle.

-Burns ja Pavelski 1+3. Silti ekana mainitulla oli todella synkkiä hetkiä jälleen.

-Karlssonille ehkäpä se heikon peli tässä nykyisessä pisteputkessa (hänen vikat 11peliä).

-Timpan peli edelleen yskii ja siellä DeBoer huuteli perään vaihdon pituuden takia. Skarpattavaa on, Pete kuitenkin aina ollut todella tiukka vaihtojen pituudesta johtoasemassa 3.erässä.

-Radilille jälleen osuma, minun mielestä ansaitsisi enemmän minuutteja. Jos oikein kuulin, niin kaveri on ollut vain yhdessä pelissä pakkasella.

-Ylivoima tosiaan 2/3 tänään. Vähän oli suurilla tähdillä ongelmia ylöstuonneissa, mutta nätit one-timerit Pavelskilta ja Burnsilta jättävät tuollaiset varjoonsa. En yhtään epäile, etteikö sama lento jatkuisi. Kyllä tapahtuu, kun Karlsson-Burns pelaa kimpas pidempiä pätkiä ylivoimalla.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Braun IR -listalle, eli väh. viikon pois pelistä. Hyvin mielenkiintoista miten vaikuttaa joukkueen peliin, varsinkin jos Heed on kondiksessa ottamaan paikan.

Jacob Middleton nostettu ylös tilalle, ansaitusti.

Aamujäillä ei Vlasicia tai Simekiä.
 
Viimeksi muokattu:

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oli joku nopeempikin käyny kuittaa saikkulistan. Nyt on ihan tiukat paikat luvassa, kun ei se liigan helpoin joukkue ole vastassa...

Braunin vammasta ei ole taidettu vielä tarkemmin tiedottaa. Toivotaan että ei liian pitkä saikku ole luvassa
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Vlasicin ja Braunin seikkailuja välillä katsellessa joskus toivoikin että olisivat poissa. Noh nyt sitten luvassa ja juuri jotain Tampaa vastaan. Noh näkee kuinka Middleton pärjää, olisi se Simek silti saanut olla pelikunnossa. Kuinkahan kauas muuten saa mennä taaksepäin, että olisi edellinen peli ilman Vlasicia ja Braunia.

Saas nähdä kuinka parit käytännössä pelaavat, eiköhän Karlsson ja Burns välillä pelaa keskenäänkin.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Sen verran katselin tilastoja, että alkuun pelasivatkin Middleton - Heed ja Ryan - Burns eikä toisinpäin. Middleton penkin päähän 2. erän aikana ja toisaalta Heed pelasi aika vähän 2 erässä mutta taas mukana 3.erässä. Saas nähdä jos Vlasic ja Simek pelikunnossa seuraavassa pelissä, ketkä kentällä viillettää.

Hyvä voitto. Ja osaa se Burns syöttääkin Karlssonin syötöistä eikä itse aina tällätä ylivoimalla.
 

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat & Tampa Bay Lightning
Pahoittelen kun en sharksia seuraa niin voiko joku valaista mitä on tapahtunut Vlasicille? Tässä viimeiset varmaan viisi kautta ollut yksi aliarvostetuimmista puolustavista pakeista ja pelannut todella hyvin. Nyt ilmeisesti tällä kaudella taso romahtanut vai mitä? Jotenkin kuulostaa omituiselta kuulla tälläistä kommentteja miehestä jota olen pitänyt varmuuden esikuvana.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Bret Hedican on Vlasic’s struggles, defensive partners

Tuossa esimerkiksi artikkeli jos kieliä osaa. Osasyynsä Vlasicin minustilastolla voi Karlssonin tulolla olla, jos entistä enemmän on joutunut pelaamaan oman pään aloituksissa. Onneksi nyt tullut -13:een kun huonoin pelaaja -19 kun jossakin välissä oli top5:ssa miinusten määrässä. Ehkä osa kritiikistä voi tulla myös siitä, että miehellä on aika kallis sopimus ja kuitenkin vain oman pään spealisti ja miehen yv-pelaamisesta ei kovin hurrata vaikka mies sielläkin välillä lyhyitä sessioita pelaa,
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vlasic tuntuu arkailevan vähän jokaista tilannetta. Ei oteta vihua tosissaan ja syötötkin ovat lepsuja. Laukaukset ei lähde kunnolla. Tason lasku on selvää vaikka miltä kantilta katsoo.

TB peli oli kyllä loistavaa puolustukselta. Saatiin hyvin kuriin vaaralliset poikittaissyötöt, joista pörssikärki maalinsa aika usein tekee. Alku oli aika varovaista, mutta sitten päästiin jopa hyökkäämäänkin. Pari aika onnekasta maalia saatiin ja loppu oli Tambalta aika epätoivoista yritystä. Ei yhtään huonoa lenkkiä tällä kertaa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oli muuten tiukka lätkä yö. Suomen maailmanmestaruus ja sitten silmät ristissä tuijotteli Sharksien voittoa liigan parhaasta.

Hyvin pärjättiin varapakistolla, Brent ja Karlsson taas uskomattomia. Jännästi jäi ne ekaan mieheen osuvat viivakudit vähemmälle tässä pelissä.
Hyökkäyskin alkaa nyt olla sitä mitä pitää, kentät toimii. Omana lempparina Kane-Hertl-Donski, oli useempikin laatupaikka pojilla. Ahneita, nopeita ja taitavia.

Pojat oli lähteny voittamaan ja se näkyi. Kurinalaista pelaamista Tampan taitavaa sakkia vastaan. Ja kiekko vähän pomppi paremmin meidän eduksi, kerrankin. Fiksua pelaamista, mitä nyt hyökkäysalueelle meno oli tunnetusti välillä haastavaa. Puolustuksessa pirun hienoa tekemistä. Puhdas taisteluvoitto.

Tilastoniiloilua: Sharksit on viimeks tehny 5 tai enemmän maalia neljässä perättäisessä pelissä 2-8.12.2005. Eli juuri Jumbon saapumisen jälkeen.

Vieläkin väsyttää iha pirusti, eikä oikein saa itsestään tekstiä edes ulos.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oli muuten tiukka lätkä yö. Suomen maailmanmestaruus ja sitten silmät ristissä tuijotteli Sharksien voittoa liigan parhaasta.

Hyvin pärjättiin varapakistolla, Brent ja Karlsson taas uskomattomia. Jännästi jäi ne ekaan mieheen osuvat viivakudit vähemmälle tässä pelissä.
Hyökkäyskin alkaa nyt olla sitä mitä pitää, kentät toimii. Omana lempparina Kane-Hertl-Donski, oli useempikin laatupaikka pojilla. Ahneita, nopeita ja taitavia.

Jep, paras lätkäyö mitä on vuoteen tullut katsottua, vaikka toki Ducksin sweeppaus keväällä tuntui hauskalta. Kovat fiilikset oli jo eilen illalla, vaikka pakisto onkin melko raajarikkoinen. Braun-Vlasic-pari on ollut joku viisi vuotta se luotettavin pari (pl. alkukausi), ja nyt molemmat poissa. Mutta eipä kyllä näkynyt herrojen puuttuminen.

Tampa ei pettänyt ja pelasi välillä näyttävää syöttöpeliä eikä ihme, että tuo joukkue hakkaa häkkejä liukuhihnalta. Tänään kuitenkin Bolts-pelaajat näyttivät pyyhkivät lumia kiekon päältä kovin usein, ja paremmalla viimeistelyllä olisivat varmasti tehneet pari maalia lisää. Poikittaissyöttöjä vapaaseen tilaan tuli melko paljon.

Toki Sharks pelasi hyvin, kun onnistui nollaamaan liigan parhaan ylivoiman ja pistepörssijohtajan sekä katkaisemaan Tampan tappiottomien otteluiden putken. Kucherov keräsi mairittelevan -4 saldon pelistä, mutta väläytteli kyllä vaarallisuuttaan, mm. tolppakudin muodossa. Vasilevskiylla ei ollut paras päivä, kun Kanen veto näytti menevän suoraan kaverin läpi. Mutta iso voitto ja isot fiilikset, ainakaan Tampasta ei synny mitään peikkoa kevään finaaleissa.

Meinasin tulla kirjoittelemaan, että Middleton vissiin pelasi hyvän pelin kun en herraa nähnyt kentällä kuin kerran, mutta eipä tuo pelannutkaan kuin viisi minuuttia. En tiedä oliko penkityksellä jokin syy, mutta mitään räikeää virhettä kaveri ei tehnyt. Burns taas oli pelissä täydellisessä elementissään ja pisti viivalta noin viisitoista ohjuria kohti Tampan maalia. Ansaitusti ykköstähti.

Viime pelit on vihdoin näyttänyt mitä tarkoittaa kun on kaksi maailman top-5 puolustajaa samassa joukkueessa. EK65 on pelannut jo pitemmän aikaa korkealla tasolla ja jos kummankaan ykköspakin pelin taso ei laske, Sharks voi olla melko vaikea voitettava keväällä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Viime pelit on vihdoin näyttänyt mitä tarkoittaa kun on kaksi maailman top-5 puolustajaa samassa joukkueessa.

Tähän niin vahva sama. Sharksin tilastothan ovat olleet surkeat ilman Vlasicia tyyliin aina, mutta kullai nyt kaatuikin kuuma ykkösjoukkue ilman tuttua shutdown pakkiparia. Vlasicin ja Braunin pikkusyötöt olisi ollut kyllä yhtä kuolemaa Tampan karvauksessa veikkaan ma.

- Burnsille huikea peli. Viime peleissä puolustaminen oli heikkoa ja jakeli tyhmiä syöttöjä kiekontuonnissa, mutta nyt pelasi lähelle virheetöntä peliä ja siihen päälle 0+3. Pakkipörssin piikkipaikalle kipusi.

- Ryan jatkoi siitä, mitä viime pelissään näytti. Sillon pelasi alle 7min, nyt päälle 21min. Ei mitään eroa, yhtä tasaista suorittamista vaikka peliaika kasvoikin 3x.

-Karlsson ja Dillonilta kanssa hyvä peli, odotin kyllä että joukkue olisi ollut heidän varassa enemmän, mutta Ryan-Burns olikin täysin samanvertainen pakkipari.

-Heediltä hyvä peli, mitä nyt Tampan ekassa maalissa hänen ohi puskettiin läpi. Middletonilta ihan 'ok' peli ottaen huomioon asetelmat.

- Timo palasi kuolleista ja oli tutun vaarallinen jälleen ilman suurempia kömmähdyksiä. Osuma jäi tolppaan, mutta 0+2 lohduttaa.

-Radil ja jälleen osuma tilille. Kaverin pelirohkeus se vain tuntuu kasvavan ja olikin top6 peluri 5on5 pelissä.

-Hertl pelasi hyökkääjistä eniten ja sen kyllä ymmärtää, varmasti tässä vaiheessa Peten lemppari hyökkääjä.

- Kane ja 200. maalia täyteen. Vähän muistelee viime kauden kohtaamisia Tampaa vastaan, niin hoksaan uudelleen kuinka hyvä lisä tämä kaveri oikeesti on.

-Thorntonilta heikompi peli. Pelasi paljon kiekkoa, vaikka vastassa oli Tampan pieniä pelureita. Vasta lopussa pelasi enemmän miestä, jolloin kamppailuista tuli voittoja. Kuitenkin nopeusero oli välillä hurja hänen kentällisellä, joten ei ihme että Cootchin ja Hertln ketjut pelasivat enemmän.

Junukisoista Chmelevskin lopputulos oli 7ott 4+3 ja hopeaa. Teki voittomaalin välierissä ja 1+1 finaalissa, ollen joukkueensa paras pelaaja tärkeimmässä pelissä. Hänen takia Sharks voi ihan hyvin luopua LaBanc/Donskoista kesällä imo.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kingseistä näpsäkkä voitto. Kaks erää tuli tuijoteltua ja tekeminen näytti hyvältä, ei yhtään samanlaista rimpuilua, kuin joulukuun kohtaamisessa.

Hauskaa, että Jones saalisti vasta ensimmäisen syöttönsä hai-nutussa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Jos oikein laskin niin E.Karlssonilla 13 peliin vaatimattomat 20 pistettä. Eikös alkusyksystä jo ollut täällä puhetta, että Karlsson monesti lämpenee kevättä kohden.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hyvä peli tosiaan Sharkseilta kaikinpuolin. Oikeastaan vain 2.erän alussa olivat sellain ongelmissa, että eivät saaneet kiekkoa ehjänä hyökkäysalueelle ja muutenkin Kings piti kiekkoa paljon. Vastapainoksi Kingsin parhaat maalipaikat blokattiin heti alkuun hienosti, joten suurempaa paniikkia ei ollut. Kopitar kyllä tässä jaksossa voitti Ekin ja iski vieraitten ainoan osuman.
Muuten lukujen ollessa tiukat, niin Sharkseilla (Cootch, Eki x2) oli varmat paikat, mutta vedot ja ohjaukset menivät ohi tai ei saatu nostettua patjan yli. Tilanteet oli siis saada peli nopeammin turvallisemmaksi kuin vikat 20sec. pelistä.

Ehkäpä isoin juttu oli, että 3.erässä tilanteen ollessa tiukka Pete istutti LaBancin ja peluutti 4.centterinä Hertliä ja Pavelskia. LaBancilta kyllä ihan kelpo peli ja pääsi vähän ylivoimaakin kokeileen, mutta näemmä Peten silmissä on nyt valmis. Jokin peliliike saisi olla luvassa mahdollisimman pian. Kyllä tässä 4.kentällä ollut taas peli yhtä selviytymistaistelua. Mielestäni ei LaBancin takia, sitten taas toisaalta peli luisti kun hänet korvattiin. Mutta Hertl on nykyään sen tasonen kaveri, että kaikilla luistaa hänen kanssa.

Burnsilta muuten hyvä peli, mutta oli siinä kaksi aivan kamalaa syöttöä tossa pelin lopussa, kun oltiin ylivoimalla. Tilanne 2-1 ja aikaa alle 2minuuttia, tottakai vastustaja käy ahnaasti päälle, joten turvallinen peli astetta fiksumpaa. Siellä silti jakeli tapposyötön Pavelskille ja liian himokkaan poikittaissyötön, jonka Doughty nappasi keski-alueella.

Jos oikein laskin niin E.Karlssonilla 13 peliin vaatimattomat 20 pistettä. Eikös alkusyksystä jo ollut täällä puhetta, että Karlsson monesti lämpenee kevättä kohden.

Vaiko 1+21=22pojoo hänen vikaan 13.peliin? Pöllisin tämän tiedon HFBsta. 31pojoo vikaan 24.peliin? Anyhoo syöttö jokaisessa noissa 13.pelissä, sillä pääsee top5 kaikkien aikojen syöttöputkissa pakkien osalta. Edellä nimet kuin Coffey, Leetch, Orr ja Housley. Kovii nimiä kaikki.

Seuraavaksi Oilers ja McDavid. Kucherovia vastaan Dillon-Karlsson pari pelasi selvästi eniten. Hänen pisteputki kaatui siihen peliin ja kylkeen vielä -4. Saas nähdä miten McDavidin käy.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Peliä en vielä nähnyt, mutta lyödään Twitterimaailmasta numeroita Karlssonin järkkylennosta.

Eli nyt on tullut vähintään syöttö/piste viimeisessä 14 pelaamassaan ottelussa. Sinä aikana mätännyt 1+24=25.
Rangaistuksensa jälkeen Karlsson on pelannut 6ott joissa 1+14=15.

Viim. 3ott on pelannut Dillonin kanssa pahimmat minuutit, eipä ole vaikuttanut mitenkään tehoiluihin.

Kyllä on Karlssonin ja Burnsin lento hurjaa nyt, koskakohan isompi media herää tähän. Burns oli viikon 2.tähti, sitä ennen varmaan ihmeteltiin Karlssoin hidasta alkua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös