Otteluseuranta 27.–28.12.2018 (2. kisapäivä)

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Ötökkä

KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Tuleeko kaikista epäonnistuneista maalipaikoista miinusmaali Suomelle? Vai maali vastustajalle? Periaatemaailma on varmaan jännä paikka. Kumpi on periaatrmaailmassa parempi: Ruotsi vai Kanada?

Suomi toki paska, nytkin oli vastustaja monta sekuntia hyökkäysalueella.

WildThing

Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Soisi kyllä Tolvasellekin onnistumisen. Ei se nyt noin paska maalinteossa ole. Kunnon kipsissä mies.

Haastattelija

Jokerit, Winnipeg Jets
Hyvännäköistä peliä kolmannessa erässä. Tästä on mukava jatkaa Slovakiaa vastaan.

Useful Idiot

HPK

Enjoy

TPS
Ai? katselin tota infograffaa ruudussa ja oletin ett se ois kovinkin virallinen. ei siis ole.
Varmasti parhaansa mukaan sitä synkronoivat, mutta eiköhän siellä ihan hallin kellon mukaan mennä. Joku kun sitäkin ihmetteli, että summeri soi erän päättymisen merkiksi kun kellossa oli vielä pari sekuntia aikaa jäljellä. Tuskinpa oikeasti niin kävi.

Yargon

Kärpät, KeKi
Kazakkejen mokella t% yli 90, vaikka päästettyjä 5. Ihan hyvin siis.

Harvoin näkee, että veskari on fyysisesti noin puhki ottelun lopussa. Ei jaksanut enää lopussa lähtä sivuttaisliikkeeseen irtokiekossa. Melko iltapuhde ollut kyllä.

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa
Kolmannen erän loppu oli ihan asiallista peliä. Pari ensimmäistä erää taasen ei niinkään.

Noh - kovemmat vastustajat sitten määrittelevät tason. Pianhan se nähdään. Kazakkien mv. pelasi hienosti - Tolvanen oli enemmän tai vähemmän muumio. Voitto tuli ja ei muuta oikein voinut odottaakaan. Ai niin - KAZ +6 myös kotiin.

HPK
Hieno hetki. Maalivahdin ilmeestä näki herkistymisen ja hämmennyksen.

mjr

Suomen maajoukkueet
Jaahans, alan jo unohtaa tämän pelin. Ainoa mikä varsinaisesti jäi mieleen oli tuo 12-0 lopputulos.

Taze

Tappara, Red Wings
Laaksoselle parhaan pelaajan palkinto noin seitsemällä ohi ammutulla vedolla. Kuvaa hyvin Suomen pelin tasoa tänään.

Numero13

Kärpät
Harmittava tappio Suomelle. Hyvin äijät kuitenkin taisteli, mutta ei valitettavasti ihan riittänyt voittoon kivikovia Kazakkeja vastaan. Periaatteen tasolla siis.

Noin reaalimaailmassa näytöstyyliin otettu hallittu voitto.