Otteluseuranta 27.–28.12.2018 (2. kisapäivä)

  • 19 665
  • 262
Tila
Viestiketju on suljettu.

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Tanska sai kyllä kammottavan alun turnaukselle, mutta toivottavasti joukkue on onnistunut nollaamaan Kanada-rökityksen. Ennakkoon ei kauhean hyvältä näytä, kun palautumisaikaa on ollut vähän ja vastassa akut täynnä oleva Venäjä. Mielenkiintoista nähdä ensimmäistä kertaa livenä Vasili Podkolzinia. On tehnyt majupeleissä oman ikäisiään vastaan mitä huvittaa, mutta nyt on pari vuotta vanhempia kavereita vastassa. Pelannee kolmosketjussa Kirill Martšenkon ja Ilja D. Morozovin kanssa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielenkiintoista nähdä ensimmäistä kertaa livenä Vasili Podkolzinia. On tehnyt majupeleissä oman ikäisiään vastaan mitä huvittaa, mutta nyt on pari vuotta vanhempia kavereita vastassa. Pelannee kolmosketjussa Kirill Martšenkon ja Ilja D. Morozovin kanssa.

On kyllä jännä nähdä. Eniten Datsyukia muistuttanut nuori venäläinen mitä viime vuosina nähnyt. Jos onnistuu niin nostaa varmasti drafti-osakkeitaan hurjasti. Yksi Hlinka-turnee ei siihen vielä riitä.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Kyllä pitäisi kieltää näiden turnausten pelaaminen Pohjois-Amerikan länsirannikolla. Viime vuonna sentään illan ensimmäiset ottelut alkoivat jo 19.00 Suomen aikaa, mutta nyt joutuu odottamaan 23.00 asti jokaikinen ilta, kun viime vuonna siihen aikaan oli jo kaksi peliä paketissa.

Venäjän kolmosvitja on omassakin syynissä, mutta vain ja ainoastaan herra Morozovin vuoksi, koska en ole nähnyt hänen pelaamistaan kuin Youtubesta. Ei hänestä varmastikaan yhtä timanttista rightin sentteriä kuoriudu kuin Glassista, mutta ehkä saamme nauttia myös Morozovin otteista tulevaisuudessa Vegasissa alaketjuissa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Suomella on nyt tavoitteena nykyisen MM-kisojen maaliennätyksen lyöminen. Sveitsi voitettiin 19-1 vuonna 1979. Kasakstania vastaan ennätys on 14-0. Nyt nähdään, osaako joukkue Kanadan tapaan nauttia pelistä ja maaleista.
 

Knap

Jäsen
Venäjän maalilla aloittaa Tarasov, joten ei vienyt Kochketkov yllätyksellisesti sitä paikkaa. Alexeyev kolmosparissa, pelottaa hieman, että eikö hälle olekkaan kaavailtu niin suurta roolia kuin ajattelin, toki eipä tuolla ketjun numerolla niin väliä ole.
 

Knap

Jäsen
Fantasy Kravtsov heti pojoille. Alexeyev ainakaan ykkösyvllä ollut, eikä muutenkaan liikaa kentällä näkynyt. Ei hyvältä näytä ei.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Joko Slovakia on kova tai sit Ruotsi laittoi kaiken peliin eilen. Ruotsalaiset olisivat ansainneet kakkosen mutta ei tullut ja nyt sit Slovakia vajaalla.
 

Markanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko porukka saanut pelejä näkymään luotettavasti mistään? Jo mainittu hockeydabeastin streami on kohtuullisen hyvä, mutta välillä pätkii ikävästi.

Miten TSN:n palvelu? Siitä pitäisi ainakin maksaa jos sen saa toimimaan?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heräsin 04:30 ja duuniinkin vasta 11:30. Katsotaan nyt sitten lätkää. Areenasta ilmeisesti sitten näkyy.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Filip Lingberg maalilla ilmeisesti. Tavoitteena olisi että tämä peli ei missään nimessä jää maalivahdista kiinni mutta onhan se mielenkiintoista nähdä miten kaveri suoriutuu. Hyvinkin mahdollista, että ei millään tuloksella pelaa tätä peliä enempää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös