Aika tarkoitushakuisesti Pasta kävi kompastumassa pakin mailaan. No. Saipahan sen mitä halusi, eli hyvin myyty.

Edit. Siis puolustavan pelaajan mailaan.

Viaplaylla näemmä ongelmia Sharks-Kings pelin kanssa, ensin näytti Panthersin peliä tuosta mutta nyt ei näy mitään.

Matza187

Luongo pitää Floridaa pystyssä

Joope

Boston Bruins
On tuo Panthers-hyökkäys kyllä todella ohut varsinkin Trocheckin poissa ollessa, ja peli sen näköistä.

Karhunkulta

Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ei hemmekko. Kotkaniemi osaa kyllä hienosti pelata itselleen aikaa kiekon kanssa. Ei hätäilyä vaikka tulee äijää niskaan kaikista ilmansuunnista. Pieni vipu toiseen suuntaan ja taas on sekunti enemmän aikaa miettiä siirtoa. Kyllä tästä kaverista vielä tulee jotain suurta.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sharksilla loistopaikkoja mutta ei mene sisään.

Siivu

Habs, Ilves
Vauhdikas ja viihdyttävä erä Vegasissa. Canadiens oli tyrmäävän kova ensimmäiset 15 minuuttia, mutta kun maalintekotaito on mitä on... Danault hyvässä ja pahassa molempiin päihin. Lehkosen otteet hyökkäyspäässä ovat aika huolestuttavia, ei juuri mainittavaa hyvässä. Pelaa itsensä hyvin tavoitettavaksi, mutta kiekon saadessaan tekee pääosin huonoja ratkaisuja. Tatarilla myös selkeästi näyttöhaluja tämän dumpannutta entistä seuraansa kohtaan.

Matza187

Montreal tasoittaa 2-2:een, mutta taitaa olla kyllä korkea maila tuo

e. good goal, näytti kyllä korkealta hidastusten perusteella

Siivu

Habs, Ilves
Alkukauden syömähampaat Domi, Drouin ja Petry näkyvät vain pahassa. Ajoittain näennäisesti hyvää peliä Habsilta, mutta puolustuspäässä menee pahasti pingpongiksi.

Matza187

Danault hattu ja peli 3-3!

Matza187

Ferris

Caps 1-0 Connollyn ohjurilla Siegenthalerin syötöstä. Muutenkin ollu Capseilta melko pirteää hyökkäämistä, mutta samalla Copleylle annettu ihan liikaa hommia päästämällä kaveri maalipaikoille välillä todella köykäisesti.