• 8 230
  • 99

Zoidberg

Suomi 2019
Oliko eka kerta kun Joensuu ottaa aivan täydellisen jäähyn vastustajan kannalta? Jos joku jäähy on turha niin tuo.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Aloitetaan siis 3.erä av:lla, se onkin tänään toiminut meillä hyvin. Kampistahan Jesse lähti istuun, itse tilannetta en kyllä nähnyt mut kyllä siellä maalin edessä joku manne kumarsi mekkaan.

Erätauolla oli taas aika namuja porotypyjä jäällä. :P

flintstone

Muistinko jo mainita et tykkään kun tanssitytöillä on hiukset auki. Nam! :P

Kestettiin Jessen jäähy. Nyt peli haltuun ja voitto kotiin.

Museisti

Helsingin Jokerit
Oi voi, kuinka huonoa kiekkoa nähdään taas. Itsekin pitkästä aikaa paikan päällä. Nyt kun vielä Riika tekee yhden räkämaalin, niin morjens.

pyyksteri

Ducks, Jokerit
Riikan #95 Batman käynyt kovasti kuumana tänään, tällä kertaa meidän isoimmalla ja ilkeimmälle hyökkääjälle, Pihlströmille

flintstone

Erän alku mentiin taas Riigan kävelyvauhdilla mut nyt oli pari vaihtoa jossa tuntui et työrukkaset ois löytymässä.

flintstone

Ne huomas et isoilta jätkiltä, Ollilta tulee kovaa kuonoon.

flintstone

Tappio tai voitto yhden räkämaalin päässä.

flintstone

Zapolski ihan pihalla läpiajossa, tais onneksi mennä vaan tolppaan.

flintstone

Ja sit päästään av:lle toivottavasti erän loppuun. Tuomareilla koko erän pilli taskussa ja sit 1:40 ennen loppua pilli löytyikin.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ollut kyllä aivan vitun uskomaton tuomarilinja tässä pelissä. Se on nimenomaan suosinut Jokereita, koska todella monta räikeää rikettä mennyt läpi ja niin on Dinamolta. Sitten kuitenkin lopussa vihellettiin Ikoselle koukku. Koittakaa nyt jo päättää pysyykö se pilli taskussa vai ei.

flintstone

Odotetunlainen ulospuhallus taas kerran Jokreilta. No saatiin edes piste, vittu mitä paskaa taas kerran. Ei nää ikinä opi. Aina sama tätä paskasakkia vastaan.

Giroux

Ensimmäistä erää lukuunottamatta aika mitäänsanomaton läpsyttely. Toivottavasti kairataan toinen piste vielä himaan, mutta taitaa olla liikaa toivottu.

flintstone

Lööv hurts! Voitettiin sentään.

Jara76

Ja Zapolski imuttaa 0-1.

Koitahan nyt jo himmentää niitä Zapon vastaisia värilasejasi. Etkö sä oikeasti huomannut, että maalipörssin kakkonen Videll sai todellisen kunniakujan maalille ja kaiken kukkuraksi Lauridsen päätti peruuttaa ahterinsa vetohetkellä Zapon naaman eteen?

Sä laittaisit maalin Zapolskin piikkiin vastustajan 5 vs 0 -hyökkäyksestäkin. Tuntuu kuin olisit jo etukäteen päättänyt, että jokainen Zapon päästämä maali on helppo. Tänäänkin Riika sai läpiajon kenttäpelaajan karmeasta virheestä. Jensenille ei kommenttia tilanteesta mutta piti päästä kertomaan kuinka Zapo oli taaaaaas pihalla siinä. Vaikka ei edes maalia tullut. Justhan se torjui 4/5 rankkaria eli ottaa se läpiajoja kiinnikin vai kävikö vain tuuri silloin?