Palautteet ja bugit palstasta

  • 230 968
  • 1 803

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos foorumin footerin korjauksesta.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Hakukenttä men Verkkolehden uusimpien juttujen laatikon päälle joissain osioissa.
 

Liitteet

  • virhe.PNG
    virhe.PNG
    44,5 KB · kertaa luettu: 484

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Eikö nämä testailut pitäisi suorittaa testiympäristössä eikä sörkkiä vimmalla liveympäristön koodia? Vähän väliä muuttuu, millä tavalla sivuston asettelu kusee.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Viidellä markalla saa viiden markan vehkeen, mutta joskus voi olla fiksumpaa olla ostamatta...
 

BaronFIN

Jäsen
Aivan mahtavaa, sivujen skaalaus toimii hieman bugisesti ja sivun oikea laita jatkuu kohti äärettömyyttä ja sen yli. Ainakin mobiililaitteeen selaimella

Ongelma tulee siinä kohtaa vastaan kun koko kappale mahtuu samalle riville ja sitä pitäisi pystyä lukemaani.

Voimia tekniselle gurulle.
 

Ylläpito

Administrator
Hakukenttä men Verkkolehden uusimpien juttujen laatikon päälle joissain osioissa.

Tämä pitäisi olla nyt korjattu. Rapatessa taisi hieman roiskua. Meille toki tulee XF2 siirtymistä varten kunnon testiympäristö sillä sitä ei ihan livenä puukoteta kasaan. Pieniä ulkoasumuutoksia on palstalle tehty aina silloin tällöin ja tehdään jatkossakin, mutta toki näitä pikkusäätöjä ei suoriteta esim. keskellä liigakierrosta.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Mulla on edelleen aika hirveännäköinen tyhjä palsta tuossa oikealla. Kai teillä on eiliset ulkoasukoodit yhä tallessa? Ei ole adblockia eikä muutakaan, mikä voisi vaikuttaa asiaan. Chromea käytän.
 

Liitteet

  • upload_2018-12-11_17-14-27.png
    upload_2018-12-11_17-14-27.png
    89,6 KB · kertaa luettu: 384

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Onpas iso tämä Telian pelipassi-banneri, kun mobiililla peittää palstan aloitussivun lähes täysin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Ensinnäkin, tän ketjun nimestä voisi varmaan poistaa sana "uudesta". Vai montako vuotta teikäläiset käsittää uutena?

Joo, asiaan. Sellasta olen huomannut, että kun joskus täälä käy kirjautumatta, niin viestiketjun viimeisin viesti ei näy ilman selaimen päivitystä. Tämä siis jos viesti on kirjoitettu 0-2 minuuttia sitten. Otsikon alla lukee, että viimeisin viesti "[nimimerkki]" 0-2 minuuttia sitten, ja kun menet sinne uusimpaan viestiin niin se viesti ei siellä ole. Pitää päivittää selain että saa sen uusimman viestin näkyviin.

Kuten sanottu, ongelman olen havainnut ainoastaan silloin kun olen kirjautumatta palstaa seurannut. Ohjesäännön vastaistahan moinen kirjautumatta seuraaminen on mutta kuitenkin.
 

Ylläpito

Administrator
Otsikon alla lukee, että viimeisin viesti "[nimimerkki]" 0-2 minuuttia sitten, ja kun menet sinne uusimpaan viestiin niin se viesti ei siellä ole. Pitää päivittää selain että saa sen uusimman viestin näkyviin.

Kyseessä lienee tilanne, jossa välimuistipalvelin tarjoaa sinulle vielä vanhaa tietoa välimuistista, kun etusivulla/foorumisivulla sait uudemman näkymän jossa uusi viesti näkyi linkkinä. Yritetään saada nämä paremmin synkkaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ette kai te ole aloittanut jotain salaista sotaa. Nyt on jo muutaman kerran vain tällä palstalla lähtenyt AdBlock itsestään pois päältä.

Jos haluatte minulta rahaa, niin ihan mielelläni voisin jotain mukavasta palstasta maksaakin, mutta mainosten kanssa tämä on aika lukukelvoton. Periaatteessahan kai paras maksutapa olisi joskus käyttää aikaa klikkailuun ja sitten se olisi hoidettu.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Minulla palsta ei enää jostain syystä toimi Opera-mini-selaimella android-puhelimella? Johtuuko tuon selaimen adblokista? Tällaista ilmoitusta tulee.

Selain on päivitetty uusimpaan versioon.
 

Liitteet

  • Screenshot_20190115-040650.jpg
    Screenshot_20190115-040650.jpg
    187,8 KB · kertaa luettu: 367

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Itellä tuo Telian pelipassi-mainos rikkoo sivun asettelun laudan pääsivulla, sivun laitaan jää kapea musta kaistale joka aiheuttaa sivun horisontaaliskrollautumista. Muilla sivuilla jossa pelipassia ei ole, ei ongelmaa ole. (Samsung S7 ja samsungin oma selain).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös