Calgary Flames 2018–2019

  • 102 747
  • 409

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Tulevista parista ottelusta sen verran, että toivon poissaolijoiden lukumäärän kääntyvän Flamesin eduksi. Nashville on onneksi kotikentällä vastassa ja Edmonton on kuitenkin voitettavissa oleva joukkue. Ykkösketju ja ykkösylivoima pystyy tekemään 2-3 maalia ja tiivis puolustus voi sen rinnalla pitää vastustajat vähemmässä maalimäärässä. Haluan uskoa, että tämän kauden Flames on henkisesti sitkeä ja vahva joukkue.
Toki Giordanon poissaolo ei voi olla näkymättä ja voi samalla viedä sekä yli- että alivoimasta tehoja.
Nyt on tilausta loistavalle maalivahtipelille ja bottom6 pisteille (Neal/Janko/Czarnik..)
Edmonton pitäis voittaa 4pisteen peliässä ainakin..
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sieltä sitä kaivattua secondary scoringia löytyi. Sanoisin, että yhtä Smithin tasoitushörppyä lukuunottamatta ehjä peli ja Flames oli kaikilla mittareilla pelillisesti parempi joukkue. YV oli paskaa, mutta ei sekään haittaa jos konferenssin kärkijoukkue kaatuu noin suvereenisti.

Yllä peräänkuulutettiin henkistä sitkeyttä ja sitä tuntuu löytyvän. Jatkoa ajatellen vaikuttaa hyvältä, että vaikka ns. ykköskorin ukkoja muutama puuttuukin, niin silti reservissä on sopivasti laajuutta.

Brodie oli ehdottomia puolustuksen johtohahmoja. Hänen peliään on tällä hetkellä mukava seurata.

Huomenna b2b ja Edmonton nurin!
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Hyvältä näyttää. Siitä onkin jo kulunut todella pitkä aika, kun Flames on viimeksi ollut lännen kärkipaikalla. Jos nyt pidetään vaikka 95 pistettä playoff-rajana, niin 52 ottelua jäljellä ja niistä pitäisi saada 55 pistettä. Pitäisi onnistua helposti tällä menolla.

Hyökkäyspelaamisen suhteen Kylington paikkasi hyvin Gion jättämää aukkoa ja pelasi muutenkin Flames-uransa parhaan matsin. Andersson pelasi myös hyvin vaativat ykkösparin minuutit. Quine oli muuten aika näkymätön, mutta teki kuitenkin erittäin tärkeän maalin. Mangi on nyt pelannut NHL-urallaan 14 ottelua kiikareilla, mikä on ihan uskomaton suoritus kaikkien noiden huippupaikkojen jälkeen. Neal sai myös useita hyviä paikkoja, mutta ei vaan jostain syystä mene sisään. Prout pelasi yli 14 minuuttia ja eipä ole tällä kertaa mitään moitittavaa.

Preds on selvästi parempi joukkue kuin Oilers, mutta ainakin itse odotan seuraavasta matsista paljon vaikeampaa.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Viimeiset kolme-neljä peliä Smithän on ollut loistava. Viime yönä hyviä koppeja, vaikka tuo 2-2 maali vähän livahtikin. Toivottavasti jatkaa hyvällä tasolla. Tuolla tasolla pelatessa on mukavan viihdyttävää katsottavaa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Pari juttua viime yön pelistä ja muutenkin:
Backlund on vissiin kuitenkin aika tärkeä osa peliä, vaikka maalipaikkoja tuhlaakin. Eilisessä pelissä Flyersin eka maali menee osin Jankon piikkiin, kun paikkaa pakkia ja Sanheim luistelee ohi...
Gion paluu taas näkyi positiivisesti tietenkin.
Gaudreau kävi aivotärähdys protokollaa läpi ekassa erässä, mutta onneksi palas ja ratkaisi osaltaan pelin.
Bennetiille maali pitkästä aikaa. Ihan hyvä, että se ketju sai tulosta 5 v 5.
Ylivoimalla olis saanu tehdä useammanki maalin. (no, ilman maalivahtia kyllä tuli maaleja..)
Hienoahan se on nousta ilman maalivahtia kahden maalin takaa, mutta jos vastustaja tekee 19 laukauksella 5 maalia, niin huh huh.
James Neal muuten kiikarit ja - 4... Samaan tulokseen pääsee kyllä Lombergit ja Dubet ihan varmasti, ehkä jopa pienempiinkin miinuksiin.
Tyynenmeren divisioonassa on joukkueet nyt ottanu aika hyvää tahtia voittoja ja vaikka Flames johtaakin, niin viiden kärki on kuuden pisteen sisällä. Näille joukkueille ei sais antaa pisteitä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olipa tosiaan melkoisen upea nousu. Vaikka Flames onkin koko liigan paras kolmannen erän joukkue, niin täytyy myöntää, että en jaksanut ihan tuollaiseen uskoa. Oman pään pelaamisen suhteen tapahtui ihan liikaa virheitä ja Smith oli ties kuinka monennen kerran tällä kaudella se ottelun selvästi huonoin maalivahti. Stolarz puolestaan pelasi erittäin hyvin ensimmäiset vajaat 59 minuuttia ja varsinkin Monahan olisi voinut tehdä noista paikoista muutaman maalin lisää. YV-peli kärsi paljon siitä, kun usein jäähyn tullessa Monahanin kentällä oli vaihto alla ja sen takia kakkos-yv pelasi melkein yhtä paljon. Jos en nyt ole ihan väärässä, niin Neal on tainnut tehdä viimeiseen 18-19 matsiin tehot 0+2. Onhan siihen iso mahdollisuus, että tuo soppari tulee olemaan yksi Flames-historian huonoimmista.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Joo. Aamulla kun peliä katsoi, ja näki Viaplaysta videon kestoksi 2h 40min, jonka lisäksi videota oli jäljellä alle 10min kun tilanne oli 3-5, niin eihän siinä mitään tällaista odottanut. 5-5 -maalin jälkeen oli monttu allekirjoittaneella yhtä auki kuin mitä noilla supermiehillä violettia Gatoradea suihin ruiskutellessa. Jälleen kerran kunnon paskan (etunenässä Smithin neljäs päästetty sekä nuo maalin jälkeiset vaihdot tokassa erässä) jälkeen sieltä se kaksi pojoa vaan kairattiin. Tkachuk ja Gaudreau takovat tällä kaudella yli pinna per peli, Monahan tekee yli 40 maalia ja Giordano voittaa Norriksen. Komiaa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Backlund lähtee vieraskiertueelle, mutta ei ainakaan Wildi-pelissä pelaa vielä.
Smith myös Wildia vastaan sivussa(joku loukkaantuminen ilmeni Flyers-pelin toisella erätauolla..)
Mielenkiintoinen tilastopoiminta on, että Gio johtaisi joukkueen sisäistä pistepörssiä 11 joukkueessa tällä hetkellä. Hyvä kausi kapteenilla menossa.
Hyvä fiilis tulevista matseista ja kahta voittoa toivon. Helppoja pelejä eivät tule olemaan. Mukavaa, kun saa pari ekaa vieraspeliä kattoa prime time aikaan.
Kotiinpaluu onkin sitten haastava, kun sarjan kuumin joukkue Tampa tulee käymään.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
B2B:n eka prime time nähty, ja voitto jälleen! Peli itsessään oli ekan erän osalta kuuma, tokan osalta vaisu ja kolmannen osalta sellaista taistelukiekkoa. Tappeluparit olivat Dumba-Tkachuk, Giordano-Hendricks sekä Bennett-Suter. Kaksi ensin mainittua menivät vähän sitomiseksi, eikä niissä ollut ihan sellaista tunnetta kuin tuossa kolmannessa. Bennett runnoi siinä ensin Niederreiteriä, joka pienen rottailunsa jäljiltä ei sitten tapellutkaan Sammyn kanssa, jonka jälkeen Bennett sitten hämmensi Dumbaa. Lopulta sieltä tuli Suter mieheen kiinni, mutta otti kyllä kirjaimellisesti siitä seuranneessa tappelussa Bennettiltä nokkaansa. Ekan erän ainoa merkittävä tapahtuma oli Giordanon alivoimamaali, jolla hän teki seurahistoriaa (1. pelaaja, joka on tehnyt alivoimamaalit perättäisissä otteluissa).

2. erän alkuun oli siis odotuksissa, että raju tunnetaso ja intensiivisyys pelissä jatkuu. No ei jatkunut, vaan oli aika karseaa katseltavaa. Flames pelasi huonohkon ylivoiman erän alkuun, jonka jälkeisessä vaihdossa Greenway toi Wildin tasoihin. Sen jälkeen alkoi pelin tylsin vaihe, joka kesti erän loppuun asti. Neal sai Jankowskilta aivan erän lopussa loistotarjoilun, ja "Real Dealin" edessä ammotti puoliksi tyhjä maali. No, gorilla selässä on sen verran iso, että tolppaan se siitä sai lauottua.

3. erässä Flames otti mielestäni kuskin tontin. Lindholm oli läpiajossa, samassa vaihdossa Gaudreau sai kiekon maaliviivalle ja Lindholmille aukesi vielä toinenkin hyvä maalipaikka perään. Lopulta se maali sieltä saatiin, kun tokassa erässä jälleen lisää harmaita hiuksia aiheuttanut Neal toi kiekon hyökkäyskulmaan ja syötti Tkachukille taakseen, kun pari Wild-kaveria oli imetty lähelle. Siitä hyvä veto kilpikäden puolelle ja loppulukemat taululle. Nealille tuosta tilanteesta kehut, oli siinä taas ainakin kolmannen erän osalta muutenkin yritystä. Wild sai vielä erän loppuun ylivoiman, kun Flames pitkän kiekon jälkeen otti pelin viivyttämisjäähyn, kun kentällä ollut viisikko ei kohtuullisessa ajassa saapunut oman pään aloituspisteelle. Helvetin tyhmä jäähyhän tuollainen on, mutta siinä oli sikäli jossiteltavaa, että pitkä kiekko oli tuomiona ilmeisesti väärä, koska kiekko taidettiin punaviivan jälkeen kuitenkin ohjata Wild-päätyyn, tosin kiekko ei suuntaa tuossa kauheasti muuttanut. Jäähy tuli vissiin siitä, kun jollain oli luistimennauhat auki, mutta tiedä sitten, oliko tarkoituksella auennut "vahingossa". Joka tapauksessa se jäähy tapettiin, ja tästä on hyvä jatkaa huomiseen.

Jos pitää muutama nimi erikseen mainita pelistä, niin kehutaan Giordanoa, Rittichiä ja Jankowskia. Gio oli alivoimissa ihan timanttinen, ja teki maalinkin vajaalla. Helppo on hengittää, kun kapteeni on kentällä johtoasemassa. Jankowski pelaa mielestäni niin ikään todella hyvää kahden suunnan kiekkoa, ja on se nro 1. shutdown-sentteri Backlundin loukin myötä. Väläytteli lisäksi hyökkäyspäässä, ja paremmalla tuurilla olisi voinut olla enemmänkin pojoja kuin tuo yksi syöttö. Rittich oli sitten ehkäpä se pelin ykkösstara, vaikka se Wildin ainoa maali olisi ehkä ollut parempana päivänä otettavissa. Ei kai siihen tarvitse muuta sanoa, kuin että yhtä lukuunottamatta kaikki kiekot stoppasivat tsekkiin, ja mies valittiin pelin ykköstähdeksi.

E: Niin, ja Mangiapane pelasi itsensä farmiin, jos multa kysytään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Tärkeä voitto Wildista luvuin 2-1. Ei mikään pelillinen mestariesitys kummaltakaan joukkueelta, mutta jälleen kolmannessa tehtiin se ratkaiseva osuma. Pari bulletia:
  • Big save Dave on kyllä hurja heppu, loistopeli häneltä. Kaikin puolin varmaa ja rauhallista työskentelyä. Yritti jopa maalia lopussa korposta, muttei tällä kertaa osunut
  • Huutoihimme on vastattu ja kolmannessa erässä pelattiin top6 osalta ketjuilla Gaudreau-Monahan-Bennett ja Tkachuk-Lindholm-Neal, joista jälkimmäinen vielä teki maalin
  • Neal oli pirteällä pelipäällä. Yksi syöttöpiste, kerran kävi tolpassa tokan erän lopussa ja muutenkin hyvää tekemistä. Josko se siitä lähtisi.
  • Giordano on mies! Ei yhtään virhettä tänään ja AV-maali. Kaveri on 35 ja spurttaa vielä vaihdon loppupuolella jättäen vastustajat taakse ja tolpan kautta lätty aivan yläpeltiin. Kun Giordano teki nykyisen sopimuksensa niin muistan kun sille naureskeltiin. Ylihintaa, liikaa vuosia jne. Tuskin naureskellaan enää. Vielä kun pokkaisi Norrisin niin avot!
  • YV oli paskaa, mutta 2 pistettä pyyhkii sen pois mielestä
Jännä nähdä miten noi ketjut on seuraavassa pelissä. Joko Backlund on askissa ja miten se vaikuttaa koostumuksiin?
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Joo, hyvin samankaltaisia ajatuksia, iuin edellä.
Flamesilla ei mun mielestä ollu mitään akuuttia hätää koko pelin aikana.
Rittich pelas hyvin, vaikka välillä pomputteli kiekkoa. Se ainoa maalikin sai vissiin kimmoketta matkalla.
Janko tosiaan parantanu koko ajan kahdensuunnan peliään Backlundin poissaollessa ja antaa varmaan lisää monipuolisuutta tulevaisuuteen.
Kakkosketju ei kyllä saanu juuri mitään aikaan ennen Lindholmin siirtoa keskelle, kaikki kunnia Ryanille, mutta se on kyllä bottom6 - hyökkääjä Flamesin nykyrosterissa. Kokeilemisen arvoista vois olla Tkachuk-Janko-Neal/Bennett, jos ajatellaan, ettei ykköstä rikota. Nealin kohdalla toivoo jo ihan pelaajan puolesta, että sais pelitilannemaalin.

Mangiapane tosiaan häviää vähintään 50% kaksinkamppailuistaan niin, että on rähmällään. Dube vois tulla takaisin tai Lomberg. Lombo ainakin sopii hyvin nelosketjun pikkuminuuteille, eikä sinänsä syö joukkueen muunneltavuutta tai vaihtoehtoja peluutukseen. (en ainakaan esim. Mangiapanea näe top6 hyökkääjänä just tällä hetkellä)
Pelaakohan Rittich toisen b-to-b pelin myös?

Veikkaan, että Mangiapane on se joka putoaa(tai Prout), jos Backlund pelaa tänään. Voitto pitää taas saada. Vegas, Anaheim, Edmonton ja Sharks on kyllä raapineet pisteitä hyvällä tahdilla. Toki pääasia on pelin jatkuva kehittyminen ja peli-ilme sekä se, että pelit hoidetaan paljon neljän ketjun voimin, on kaks maalivahtia ja, että yv/av toimii. Näistä viimeksi mainittu kaipaa eniten parannusta.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Mangiapanen voisi tosiaan lähettää farmiin ja ainakin itse näkisin mieluusti jossain vaiheessa Rychelin ylhäällä. Nealin laukaisuprosentti on ollut normaalisti siellä 11-12 nurkilla ja tällä kaudella se on ollut toistaiseksi vain 4,1. Ihmettelen kyllä suuresti jos se on vielä runkosarjan lopussa yhtä alhainen. Eipä tällä huonolla alkukaudella ole sinällään mitään merkitystä, jos homma toimii siinä vaiheessa, kun kauden tärkeimmät pelit ovat vasta edessä.

Blues on yleensä ollut hankala vastustaja, joten eiköhän sitä samaa ole taas luvassa. Mielenkiintoista nähdä, että missä muodossa top6 aloittaa ja kuka pelaa maalissa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Treliving & Peters lukevat foorumia: FLAMES RECALL KERBY RYCHEL FROM STOCKTON

Eli Mangiapane (+ Gillies) alas ja Rychel ylös. Rychel tehnyt melkein pinna per peli farmissa, ja maaleja on syöttöjä enemmän. Saas nähdä, missä kohtaa pääsee pelaamaan, jotta näkee, onko se liian hidas NHL:ään. Kesän treidi, jossa Shinkaruk vaihtui Rycheliin, meni kyllä Flamesin eduksi jo tämän noston perusteella, vaikka suurella todennäköisyydellä onkin ihan mitätön pelaajasiirto. Smith on vähintään luukkuvahtikunnossa tänään, jonka lisäksi myös Backlund on poistettu IR-listalta. Pelkkää hyvää uutista siis.

Ja tosiaan helppoa peliä ei voi illalla odottaa. Blues on ollut näitä vähän vaikeampia lännen jengejä perinteisesti Calgaryä vastaan. Kattellaan. Ja editoidaan kokoonpanoa tähän, jossei joku kerkeä ensin.

E: Hienoa, Backlund pelaa. Ryanin voisi vaihtaa Jankowskin kanssa päittäin, toki Peters Blender käy kyllä pelistä toiseen kovaa, ettei noistakaan nyt voi liikaa vielä sanoa.

Gaudreau-Monahan-Lindholm
Tkachuk-Backlund-Bennett
Czarnik-Ryan-Neal
Quine-Jankowski-Hathaway

Giordano-Brodie
Hanifin-Hamonic
Kylington-Andersson

?
?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sen verran muutoksia noihin kokoonpanoihin, että Bennett on loukkaantunut ja tämän takia Rychel päässee heti pelaamaan. Rittich aloittaa maalissa. On tuo vaan hieno asia, kun joukkueessa on vihdoinkin kunnolla syvyyttä, kun ainahan noita loukkaantumisia tulee.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Hyvä viikko, kun myös Bluesilta saatiin kaksi pistettä. Kaksi erää siellä on vissiin vielä pelaamatta, mutta tämän voi tänne jo laittaa, koska tasoero kentällä on niin hävytön. Pienenä offtopicina sanottakoon, että jopa itseäkin oksettaa, miten kusisesti voi Blues pelata kotikatsomon edessä. Hyi helvetti.

Flamesista jos jotain sanoo, niin superviisikko on jatkanut liekehtimistä. Quine on pelannut itsensä mielestäni jo Czarnikin ja Lombergin ohi nokkimisjärjestyksessä. Isohko äijä ja pari maalia jo ylhäällä, joten ehdottomasti jatkoon. Janko on kurko ja sitä kuuluisaa syvyyttä on tällä kaudella.

E: Ja tosiaan tuossa pelissä on tuskin enää mitään isompaa raportoitavaa, kun sellaista lammaslaumaa vastaan voi pelin loppuun pelailla.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Kai tuo matsi vielä jotenkin ihmeellisesti kääntyy, kun siitä lähtee etukäteen kirjoittelemaan, mutta laitetaan nyt. Quine on tosiaan pelannut erittäin hyvin nuo pienet minuutit.

Jos nyt edelleen menestytään 15 vuoden välein, niin:

88-89 Stanley Cup
03-04 Stanley Cup finaalit
18-19 ?
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olipa tosiaan jäätävä eka erä. Blues oli täysin telineissä ja Flames teki hyökkäyksessä lähes mitä tahtoi. Loppu oli laskettelua ja vikassa erässä Blues hallitsi ja Flamesin B2B alkoi painaa, mutta eipä siinä nyt suurta hätää ollut missään kohtaa. Tämän vuoden puolella vielä muutama peli jäljellä kovia joukkueita vastaan. Eiköhän hoideta nekin tyylipuhtaasti.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Neal ei pelaa ja Bennett game-time päätös.
Kova joukkue vastassa ja taas testataan materiaalin laajutta.
Toivotaan, että saadaan 2 pistettä
 

lätkää

Jäsen
Terve. Täälä kirjotellaan ahl-siirroista ym. vastaavista asioista, mutta missä on Välimäki? Vieläkö loukkaantuneena? Eikai ny tusinatavaraa olevat ruotsalaisteinit oo voineet syrjäyttää sitä. Kun sehän pelaskin vielä hyvinkin...
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Terve. Täälä kirjotellaan ahl-siirroista ym. vastaavista asioista, mutta missä on Välimäki? Vieläkö loukkaantuneena? Eikai ny tusinatavaraa olevat ruotsalaisteinit oo voineet syrjäyttää sitä. Kun sehän pelaskin vielä hyvinkin...

Et ilmeisesti pahemmin seuraa Flamesia tai NHL:ää? Välimäki on loukkaantuneena, ja molemmat "tusinatavararuotsalaisteinit" ovat pelanneet kolmoparissa hyvin. Niin hyvin, että Michael Stonekin mussuttaisi poppareita, vaikka olisi ehjänä. Välimäellä tulee olemaan jonkin verran duunia, että saa vakiopaikan takaisin, koska Kylington on nyt päässyt aika hyvin joukkueeseen sisälle, ja pelaa puutteistaan huolimatta aika hyvää kiekkoa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Starsia vastaan kun peli alkoi, niin näki heti eron syöttöjen laadussa ja luisteluvoimassa. Nimenomaan Starsin eduksi. Ei ollut odotuksia kolmannen erän kiriinkään, kun oli niin aneemiset kaksi erää, eikä sieltä myöskään noustu, vaan 0-2 pataan. Ohipeli siis, ja varmasti erinäköinen meno on Tampaa vastaan kotihallissa. Lännen muut kärkijengit ottivat myös käkeen, joten tilanne kärjessä ei muuttunut miksikään.

Rittich oli viime yön ainoa hyvä pelimies.
 

lätkää

Jäsen
Et ilmeisesti pahemmin seuraa Flamesia tai NHL:ää? Välimäki on loukkaantuneena, ja molemmat "tusinatavararuotsalaisteinit" ovat pelanneet kolmoparissa hyvin. Niin hyvin, että Michael Stonekin mussuttaisi poppareita, vaikka olisi ehjänä. Välimäellä tulee olemaan jonkin verran duunia, että saa vakiopaikan takaisin, koska Kylington on nyt päässyt aika hyvin joukkueeseen sisälle, ja pelaa puutteistaan huolimatta aika hyvää kiekkoa.

Kyllä pahemmin seuraan. Turhan provosoivasti kirjotin, mutta aika lyhyesti ohitit Välimäen tilanteen. Kauanko mahdollisesti on vielä poissa? Niin, ja tusinatavarana kutsuin siksi, kun heitä alkaa tunkemaan nykyään joka välistä, enkä sen kummemmin peliesitysten takia.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kyllä pahemmin seuraan. Turhan provosoivasti kirjotin, mutta aika lyhyesti ohitit Välimäen tilanteen. Kauanko mahdollisesti on vielä poissa? Niin, ja tusinatavarana kutsuin siksi, kun heitä alkaa tunkemaan nykyään joka välistä, enkä sen kummemmin peliesitysten takia.

Niin, paremminhan tuo nuo tusinatavara-ruotsalaisteinit ovat pelanneet kuin Välimäki. Ei Välimäkikään huonosti ole pelannut, mutta minkäs teet, kun ruotsalaisia puskee ohi oikealta ja vasemmalta. On kyllä hyvin pullat uunissa Liekkien puolustuksen osalta lähivuosia silmällä pitäen...
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kyllä pahemmin seuraan. Turhan provosoivasti kirjotin, mutta aika lyhyesti ohitit Välimäen tilanteen. Kauanko mahdollisesti on vielä poissa? Niin, ja tusinatavarana kutsuin siksi, kun heitä alkaa tunkemaan nykyään joka välistä, enkä sen kummemmin peliesitysten takia.

Siis ohitin lyhyesti? Kysyit, että mikä on Juuson tilanne, ja vastasin, että ei pelaa, koska on lasaretissa. Mitä loukkaantuneesta pelaajasta olisi sitten pitänyt kirjoittaa? Tänne on kyllä melkein joka matsin jälkeen tullut kirjoiteltua eri havaintoja ja huomioita joukkueen pelaamisesta ja pelaajista, ja muistaakseni aika paljon on tullut myös kehuttua Välimäkeä siitä, miten ennakkoluuloton ja pelirohkea suomalaistulokas on ollut.

Jos tarkoitit sitä, että olisi pitänyt kertoa Välimäen poissaolon pituudesta, niin sellaisessa käsityksessä olen, että puhutaan viikoista, ei kuukausista. Tilanteesta ei ole kuitenkaan kuulunut hetkeen mitään ihmeempiä päivityksiä, jonka vuoksi siitä ei myöskään täällä ole puhuttu.

Ja jos tuo oli selitys tusinatavara-termin takana, niin en olisi lähtenyt sitä sanavalintaa käyttämään. Kuten @Noppa10 edellä sanoi, pakistoon alkaa muotoutua kohtapuoliin jo positiivista ongelmaa. Etenkin, kun pitää silmällä myös tulevaa Seattlen laajennusdraftia. Jos Välimäestä pitää vielä loppuun antaa joku lisä-statement, niin onhan hän Flamesille arvokkaampi palanen mitä tuo ruotsalaiskaksikko on, mitään Anderssonilta ja Kylingtonilta ottamatta pois.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
En nyt kyllä itsekään näe mitään ongelmaa tuossa Välimäen tilanteessa. Ihan normaalia toimintaa. Tai sitten tuossa oli tarkoituksena ihan puhtaasti hakea jotain Suomi vastaan Ruotsi asetelmaa. Ihan jo pelkästään kätisyyksien takia Andersson ja Välimäki tuskin edes taistelevat samasta pelipaikasta. Kylington puolestaan taitaa pelata jo kuudetta kauttaan miesten pelejä ja on melkein 1,5v Välimäkeä vanhempi. Eli Välimäestä tullee ajan myötä selvästi parempi pelaaja, mutta ei ole sitä vielä tällä hetkellä. Sen takia, jos nyt tällä hetkellä joku noista kolmesta pitäisi pudottaa AHL:n puolelle, niin Välimäki olisi se loogisin vaihtoehto.

Stars-matsi oli tosiaan ihan täydellinen ohipeli, mutta niitä nyt tulee joskus jokaiselle joukkueelle. Jos joukkue kuitenkin lähtee myös Tampaa vastaan samalla asenteella, niin luvassa on rumat numerot.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös