Otteluseuranta 15.–16.12.2018

  • 5 830
  • 72

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kauhun sekaisin tuntein Avs-Stars..saas nähdä kuinka tulee pataan Rantasmikon ja kumppanien johdolla...

Näin. 1-0--> 2-0
3-0 menee tarkastukseen, tuskin hyväksytään.

uuh yeah, ei hyväksytty. Juhlat pystyyn..
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Montreal-Ottawa matsit ovat tuttuja kuumista tunteista vuosien mittaan, eikä tämäkään ilta tee poikkeusta. Tämä tuo mukanaan turhan usein myös kuvottavaa tuomaripeliä.

Pahimmat ehkä toisen erän lopulta kun Shaw'ta sai hakata toistuvasti poikkarilla ja jäähyt annettiin vasta kun Shaw vastasi iskuihin. Lehkoselta vietiin illan kruunuksi äsken maali, kun mies pisti kiekon häkkiin virvelistä huolimatta menettäen tasapainon laukaisuhetkellä. Tästä arvottiin rikkeen korostaminen. Jos Montrealilla olisi tällä kaudella menestyspaineita, olisi tämä aika raskas ottelu. Yleisö ei ole vielä heitellyt tavaraa tms, mutta jos pelaajat ja seurat saavat sakkoja eri tempauksista, niin kyllä tuomaritkin sitä ansaitsisivat tietyistä viime vuosien otteistaan. Yksi maali Habsiltä hylättiin täysin oikein perustein.

No nyt Weber sentään laittaa pelin 3-2. Nuoren Montrealin surkea viisikkopuolustus tuntien Price joutuu kuitenkin vielä venymään 2-3 paraativenytykseen pisteiden pelastamiseksi.

edit. Ottawa sai odotetusti muutaman paikan puolikkaan heti maalin jälkeen, mutta Lehkosen kenttä näpäytti vielä erän kolmannen maalin, joista siis toinen nyt hyväksyttiin. Byronin paluu on ollut hyvä juttu, koska syvyys oli heikkoa monen laadukkaan leveysukon puuttuessa (Plekanec, Byron, Armia). Tatarista ja vastaavista ei tunnetusti ole mitään hyötyä pisteiden ulkopuolella.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Onhan tämä Floridan peli ollut aika kaksijakoinen. 2 erää Toronto oli aivan paska ja Floridan johto ansaittu. Sitten kolmas erä aivan yhtä päätä ja Barkov teki Floridan ainoasta hyökkäyksestä maalin.
Ehkäpä ansaitusti jatkoajalle.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nolohko erä Dallasilta. Voisi olla jo 5-0 tai 6-0
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Rantasen pisteputki 14 ottelua.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
On toi Rantanen vaan ihan sonni noissa laitaväännöissä.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Aika hienoa, että Rantasella ja Laineella on ylivoimalla sellaiset ruokkijat kuin MacKinnon ja Wheeler. Barkovilla, Aholla, Granlundilla ei sellaisia ole. Barkov seisoo maskimiehenä ja Aho ja Granlund tarjoilevat muille.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Heiskasella olis ollut tonttia laukoa vielä 4-5 tilanteessa, mutta eipä saanut kiekkoa. Ei varmaan olisi saanut naputtaa jäätä. :)
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Landeskog kyttäsi MacKinnonin takana hattua, mutta ei sitä saanut. Siinä olisi epäitsekäämpi kaveri syöttönyt svedulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös