Otteluseuranta 14.–15.12.2018

  • 2 933
  • 40

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Carolinassa mentiin kuusi kierrosta rankkareita. Washington vei. Ampujista yksikään ei ollut Aho tai Teräväinen.

Mitä vittua Rod?
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Rantanenkin pääsi kuin ihmeen kaupalla pisteille. Compher laittaa MacKinnonin karat sisään ylivoimalla. Pimennossa ollut kyllä Coloradon ykkönen, sen mitä olen nähnyt tänään.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Mietin jo että mikä ihme siellä mättää kun kolmas erä menossa ja Mikko nollilla. Noh, ensimmäinen asia jonka näin oli Mikon maalisyöttö Compherin ylivoimamaaliin.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Veikkaan ettei Hakstol enää ole Flyersien päävalmentaja seuraavan Canucks matsin jälkeen, myöskin pelonsekaisin tuntein odotan ketä lähtee pelaajien muodossa ennen joulutaukoa. Peli siis tällä hetkellä 3-0 Oilersin hyväksi.
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Tarasenko otti maasta Paraykon tippuneen mailan joka oli ehjä ja sai rikkinäisellä mailalla pelaamisesta jäähyn? O'reilly teki kuitenkin ratkaisumaalin alivoimalla läpiajosta.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyseessä kun ei muutenkaan ole mitkään Selke virtuoosit....tämä olisi ollut Lowryn ketjun heiniä. Paska valmentaja on paska.
Sepä, olis voinut myös nelonen pörrötä vähän aikaa jossain vaiheessa. Ja ei, en tosiaan vaadi mitään Laineen peluuttamista 3-2 johtoasemassa, mutta vähän olisi voinut ykkösen kavereita säästää tuolla alivoimalla /4vs4.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös