Noh, itellä ei ollut trollaustarkoitusta, yksi suosikkipelaajia, mutta onhan tuossa pelissä tiettyjä puutteita, jotka puusilmäkin huomaa.

Puusilmä näkee myös että Philly pelaa tällä hetkellä elämästä ja kuolemasta ja aktiivisuus on sen mukaista.

1-2 Voracek

Juu, ei siinä sitten mitään, sitten saakin hävitä 1vs1 väännöt...!? Salaisuutena kerron, että tuo vääntö ei yhtään helpommaksi muutu, kun lähemmäksi pudotuspelejä mennään.

Haastattelija

Jokerit, Winnipeg Jets
Eikö täällä saa enää kritisoida Lainetta ilman että haukutaan trolliksi? Silläkin uhalla totean että mun mielestä Laine oli luokattoman huono ensimmäisessä erässä.

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti

Kuten koko Jetsin ryhmä vaikka erän 2-1 voittivatkin. Tuossa lopussa Myers olisi voinut antaa helpon syötön mutta päätti lähteä nostamaan jalalla, menetys ja tilanne omalle maalille. Flyers oli paljon terävämpi ja nälkäisempi joukkue.

Ralph

Jos väittää, että Laine ei ole tehnyt maalia, onhan se trollaamista.

Ei taida NHL:ssa olla montaa kaveria, kenen taso heilahtelisi samalla tavalla. Nyt on viileämpi putki Laineella menossa ja ensimmäinen erä ei hurraa huutoja aiheuttanut.

Rambokala

NHL
Onhan se vähän surullista, että nämä ketjut menevät "Laine watch" tyyliseksi perseilyksi aina kun Jets pelaa päiväpelejä. On siellä Jetsissä aika monta muutakin paskasti ja jopa paskemmin pelaavaa korkeamman profiilin kaveria.

Laineen ketjun huonous oli kyllä kaikkien viiden Jets pelaajan summa. Myers pelaa AHL tason jääkiekkoa ja Kulikov on keskinkertainen puolustaja joka on juuri palannut pitkältä huililta. Connorilla on ollut jyvä hukassa jo useamman pelin ajan, eikä hänkään mitään tukea omalla alueella joukkueelleen anna. Littlen taso heiluu nykyään vähintään yhtä paljon kuin Laineen.

Mauricelta voi käydä kysymässä minkä vitun takia tuollainen pakkipari pelaa ketjun kanssa joka ei todellakaan ole kovin hyvä omassa päässä.

aessi

TBL & Elias Pettersson

Vai heilahtaako taso, nyt ei vaan taas uppoa paikoista ja kuten tässä pelissä nähty niin vissiin alkaa ne edellisten pelien tolpat vaivaamaan kun mailaa noin puristaa.

Wire

Saa kritisoida mutta odottakaa nyt edes yksi erä kokonaan. Narina alkoi kun Laineella oli 3 vaihtoa takana.

Kaikki Jetsissä oli mankelissa koko erän. Tällä tahdilla ei mene 20 laukausta rikki.

edit: poistettu väärä tilasto.

Bunder

Kärpät, Coyotes, Thrashers
Antakaa sille Laineelle sitä kiekkoa. Ei täällä mitkään Connorin maalit paljoa kiinnosta

Ralph

Luultavasti Laineen huonoista otteista ei mainittaisi, jos Laineen fanipojat eivät nostaisi häntä esiin joka käänteessä.

"Jetsille ylivoima, nyt Pate maalia"
"Ei tehnyt Pate maalia"
"Senkin trolli!"

Kertoo aika paljon Laineesta, että luokattoman huononakin painaisi normioloissa kaksi maalia erään.

Tai siis ainakin tämän ketjun perusteella. Peliä en ole ehtinyt katsoa.

julkki

JYP, NHL

@julkki Scheiffele give away 2 Laine 0...

Juu, I rest my case...Scheiffelle oli kyllä myös monta hyvää tilannetta, mm. tolppa. Siitä ei taida tilastoa löytyä, jonka äkkiseltään voisin tähän fancynä statsina tuoda esiin.

2-1 Jetsille joka tapauksessa, toivottavasti tuo Flyersin kavennus lisäsytykettä otteluun.