San Jose Sharks 2018–2019

  • 209 190
  • 682

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt on porukka Petee myöten ruvennu myöntämää et pelaamisessa on ongelmaa, kun tähän asti vaan Couture on uskaltanu puhua suutansa puhtaaksi.

Kunhan asioihin aletaan puuttumaan asia kerrallaan ja järkevästi nii hyvää sieltä tulee. Pikku askel kerrallaan.

Hyvältä tuo Ottawa pelikin parhaimmilla hetkillä näytti, sit totaalinen tason romahdus.

Yks räkänen helppo maali Jonesin taakse. Turhaa menetystä kun yliyritettii ja vastahyökkäyksistä rokotusta. Muutamat tyypit yrittää oikeesti satalasissa ja muut heittää lusikan nurkkaan hälläväliä asenteella, tässä lopputulos.

YVllä vedettii tällä Supreme-Deluxe paketilla vasta 5-3 tilanteessa ja sillä aivan saatanan nätti kuvio ja Thorntonille Sharksien ainut maali. Voitasko vihdoin tajuta et tää on se kuvio joka toimii? Toisessa kuviossa (5-4 tilanteessa),missä kätisyydet päin peetä ja joku LaBanc, kiekko pyöri ja pomppi ja tuuri tolppaa lukuunottamatta mitään saatu aikaan

https://www.mercurynews.com/2018/12/01/takeaways-sharks-finally-admit-theres-a-problem/ linkki Mercuryn uutiseen, liittyen pelin jälkeiseen jurinaan
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Olisin kyllä odottanut Delliä maaliin tänään San Josen puolelta. Back to back peli ja Jones pelasi eilen ja eihän se kovin hyvin mennyt. DeBoer yrittää palauttaa ilmeiseti Jonesin itseluottamusta mutta kyllähän tällä taktiikalla myös saatetaan metsään mennä ja lujaa. Jotenkin tuntuu oudolta tuo San Josen maalivahtipeluutus välillä (aina).
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Olisin kyllä odottanut Delliä maaliin tänään San Josen puolelta. Back to back peli ja Jones pelasi eilen ja eihän se kovin hyvin mennyt. DeBoer yrittää palauttaa ilmeiseti Jonesin itseluottamusta mutta kyllähän tällä taktiikalla myös saatetaan metsään mennä ja lujaa. Jotenkin tuntuu oudolta tuo San Josen maalivahtipeluutus välillä (aina).


Pakko se on saada Jonesin peli omalle tasolleen. Dell kaatui viime vuonna isomman vastuun alla ja nyt hänenkin peli alkanut rakoilemaan, joten hän ei ole mikään suora vastaus probleemaan.
Eikä ole Peteltä niin erikoista, että peluuttaa samaa molkkea back2backeissa. Esim. nyt Dell pelasi viime vklpn molemmat pelit (la Blues, su Vegas).

Ryan sivuun ja Simek tilalle. Niin toivon kaverin onnistuvan ja ansaitsevan luottamuksen. Pakiston nykyinen touhu kun on aivan sekaisin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Katkeshan se tappioputki ja saatiin roadtripille edes yksi voitto. Kyllä kelpaa!

Kudit hävittiin 41-29. Koosteista nyt paha sanoa kummempia. Braunin maali meni Pricen taakse helposti, YV teki taas tulosta SupremeDeluxe-paketilla 5-3 tilanteesta. Ja Pavelski napsautti hyvän maalin. Ilo paisto kavereiden kasvoilta ku alkaa uppoomaan. Jonesilta kelpo peli, eiköhän se itseluottamus nouse. Simekiä en paljoa kentällä huomioinut, eli ei varmaan liian huonosti ainakaa menny.

Oliko seuraavana yks peli kotona ja takas tien päälle? Tais torstai-aamuna olla kotipeli eli sen joutaa katsomaan oikein hyvin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Oma arvaus on, ettei Kanadan joukkueeseen vuodenvaihteessa mahdu, mutta olkoot se toisen ketjun kamaa joskus toiste.

Äärimmäisen yllättynyt olen ettei Merkley edes mahtunut ensimmäiseen leiritykseen, mutta se vain kertoo Kanadan joukkueen tasosta puolustuskaluston osalta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Simek oli vallan mukava. Fyysinen ja ilkee paikoitellen, peruspelin kautta mutta rohkeasti; antoi siellä käskyjä Burnsille aloitusympyrässä. Vajaa 6min pelasi 3.erässä, joten eiköhän kaveri seuraavassakin pelissä nähdä. Ansaitusti.

Pete tankkasi ykköstä ja vaihtoi LaBancin Pavelskiin. Helvetin hyvä siirto, heti tuli eloa Hertl-Cootch kaksikkoon. LaBanc vaan on hyvin kaukana top6 -pelaajasta, että ihan ärsyttää. Ja sitten vielä väkisin annetaan isosti yv aikaa hänelle, en ymmärrä. Itse olisin valmis kauppaamaan, haiskahtaa Setoguchikaverilta, vaikka elämäntavat ovatkin paremmat.
Toinen heikko eli M.Karlsson. Aikamoinen ohiveto unelma paikalta Burnsin syötöstä. Siis täysin ohi ja vastustajalle nopea vastaisku sen takia. Poppareille.

Muuten Sharks oli parempi varsinkin keskikentän puolustamisessa. Habsin hyökkäykseen lähdöt olivat todella tukkoisia. 3.erässä vähän lipesi touhu kuitenkin. Parempaan päin kuitenkin.
Sharkseilla oli ollut kaksi kokousta, toinen Peten vetämänä ja toinen Wilsonin. Se että GM joutuu pistämään joukkuetta kuriin ei kyllä kuulosta hyvältä. Mun ajatuksissa ovi aukesi enemmän ajatukselle, että Pete on heikoilla jäillä.
Muuten valmennus(Spott) ja toi ylivoima. On se vaan kumma miten nytkin koitettiin ajaa Cootchia ja LaBancia laidoilla läpi ottelun. Sitten Burns-Karlsson tulee ja pitää prosentit kohdillaan (maali) ja kilauttelevat tolppia.

Timon palattua menisin näin:

48-39-28
9-8-27
20-19-40
52-23-62

4.kenttä ei ole toiminut oikein millään nimillä, jospa LaBanc saisi jotain etua näin joukkueelle, pienemmässä roolissa.
Ja noilla mentäessä ei peluutettaisi Cootchin ketjun takana 44-61 paria koko aikaa. Menee hyvä ja kookas kenttä hukkaan, kun pakit ei saa isoja avauksia aikaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Camaa, nyt alkoi tapahtumaan. DeBoer muokannut valmennusta: Spott ottaa pakit haltuun. Barr penkin taakse ja hyökkääjät, AV hänelle. Zettler menee yläkertaan boxiin, eye in the sky. Pete perusteli, että haluaa uusia näkökulmia. Eiköhän tässä kuitenkin Wilsonin painostus ole takana, varsinkin pakiston peluuttamisen suhteen, joka aikasemmin oli Zettlerin käsissä. Spott joskus aikaisemmin hoitanut pakit DeBoeren alaisuudessa, eli jotain kokemusta sentäs.
En nyt sitten tiedä jäikö YV edelleen Spottille? Kuitenkin LaBanc tippunut ketjukoostumuksissa ansaitusti, joten toivo elää, että ylivoimalla tankataan ykköstä parhaimmilla pistemiehillä (Burns, Karlsson tehokkaimmat ylivoimalla).

Timo treeneissä mukana. Kentälliset:

48-39-8
20-19-28
9-40-27

Loput sitten meni nelosen väreissä. Jos näyttöjen mukaan mennään, niin Radilin kuuluisi pelata. Karlsson veks. Jospa Barr osaa sanoa, että PK kyllä toimii ilman häntäkin.

Vallan kiva toi top9. Tykkään.

Pakistossa Simek meni Burnsin vierellä, oikein.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mukava voitto Canesta. Heti 2-0 osuman jälkeen tuli leppoisa fiilis, täysi luotto voiton nappaamiseen. Harvinainen viba tällä kaudella.
Paranemaan päin siis, toki siellä pari ihmetystä aiheuttavaa juttua edelleen on: Burns ja Karlsson edelleen eri viisikoissa ylivoimalla. Ja toinen vielä joutuu operoimaan Vlasicin kanssa, vaikka ketään ei ollut saikulla.
Radil jäi poppareille. Ilman syytä siellä joillain on vakiopaikka nyt joukkueessa.

Barrin alaisuudessa hyökkääjät kaikki pelasi alle 20min, nostetaan ylös Suomelan päälle vartti TOI. Toki Sharks kasvatti johdon isoksi suht aikaisin ja erikoistilanteita oli vähemmän, mutta silti tykkään tästä kaikkien kenttien pyörittämisestä. Tämä taktiikka oli unohdettu alkukaudesta täysin jostain syystä.

Couture ja Kane kun vielä skarppaisivat, niin alkaisi hyökkäyspeli toimivaan miten olettaa saattoi. Pakisto nyt pari peliä pelannut hyvin enimmäkseen. Jones herännyt kauteen ja alkanut haastamaan vetoja, paranemaan päin hänkin.

Vklp back2back Stars ja Kojootit. Antaa tämän boogien jatkua, niin voitot molemmista saatavilla.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Itse tykkään ketjuista näin. Suomela sentterinä kolmosessa ja Pavelski laiturina. Saas nähdä saako Simek jatkaa kuinka tulevissa peleissä
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
YV:tä pitää reenata. Pitää saada paremmin onetimereitä tehtyä. Monta kertaa kiekko ei tullut kohdalla vaan piti vähän asetella kiekkoa tai sitten syötellä takaisin.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tappiota jälleen. Eniten kritiikkiä tuolla muilla palstoilla tullut Vlasicin pelaamista. -3 nyt, toki siellä Goodrow törmäili että en ihan kaikkea voi hänen piikkiin laittaa.. Tuskin taitaa olla valmennuksella pokkaa laittaa Vlasic katsomoon ja Ryan tilalle. Simekiltä vissiin taas hyvä peli, pääsi alivoimallekkin, kun taas Ryania ei alivoimilla ole nähty. Oliskohan Simekistä yhtään Vlasicin tilalle 2YV:hen..
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Harvemmin näitä NHL:ssä enää näkee, mutta omaan silmään näytti siltä, että Meieriltä vietiin maali (n. 1:10 pelattu ensimmäistä erää). Todella hankala tilanne nähdä toki tuollainen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Harvemmin näitä NHL:ssä enää näkee, mutta omaan silmään näytti siltä, että Meieriltä vietiin maali (n. 1:10 pelattu ensimmäistä erää). Todella hankala tilanne nähdä toki tuollainen.

Juu tai Sörensen sen sinne tökkäsi. Kiekko pitkän aikaan vapaana maaliviivalla ja jostain laidasta vihellellään sokeana. Ei sieltä käsin mitään maaliakaan olisi nähnyt, kun Timo painoi maalia kohti Kane vierellä läpiajosta. Joku nuori päätuomari se oli ja peli meni häneltä muutenkin päin vittuu. Hienoa kun toisen oppirahat maksaa kokonaisen pelin.

Eniten kritiikkiä tuolla muilla palstoilla tullut Vlasicin pelaamista. -3 nyt, toki siellä Goodrow törmäili että en ihan kaikkea voi hänen piikkiin laittaa..

Eniten vituttaa, kun tätä jätkää täytyy ylivoimassa roikottaa. Jaetaan kaksi parasta yvmiestä ja sitten toinen joutuu pelamaan Vlasicin kanssa. Nyttenkin läpi pelin heti kun sai kiekon hyökkäysalueella, niin rannari logoon samointein. Ei edes vilkuile sivuille, vaan veto menemään vaan, oli maskia tai ei, ei se sitäkään viitti kattoa. Joka pelissä sama juttu. Ylivoimalla tollanen touhu vituttaa ja kunnolla, kun olisi aikaa ja tilaa tehdä jotain aivan muuta. Miten voi valmennus miettiä, että joo meillä on kaksi parasta viivapakkia, niin laitetaan ne syöttelee rannarisankari Vlasicille ja Couturelle..
Tossa 3-1 maalissa edeltävässä hyökkäyksessä Vlasicilta kyllä paska syöttö hyökkääjille, ketkä oli aivan puolustajissa kiinni. Siitä nopea vastahyökkäys ja 2vs1.
DeBoer jotain puolustellut Vlasicia, ettei pelaa niin huonosti mitä tilastot kertovat. Ottaisi sen pään pois perseestä, mies pois ylivoimasta ja painottaa ettei sun kannata pelata niin rohkeasti kuin Burns, Karlsson. Vlasic oli skipannut oman haastattelunsa, eli hyvin kuohuu ja hyvä näin, kun nyt tajuaisi palata omaan varmaan peliinsä.

1-1 kamalasta vaihdosta. Karlsson vippaa ja liukuu, ainoa vain että Dillonkin ottaa rennosti ja myöhässä ollaanki jo.
2-1 Jones menettää ilmeisesti katseensa kiekkoon. Ei ollut ihmeelinen maski, pitäisi pystyä näkemään, ja veto oli lussu etukulmaan.

1.erä hyvä. Toisessa päästivät kaasusta. 3 erässä toistivat samoja virheitä joiden perään koko alkukausi huudettu. Ärsyttävä tappio, ihan omiin virheisiin kaatus pelkästään.

Eipä tiedä mitä olettaa Kojootteja vastaan, kun nyt jo kaaduttiin samoihin virheisiin. Jatkuuko pelleily vai saadaanko pidettyä kuria.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Juu tai Sörensen sen sinne tökkäsi. Kiekko pitkän aikaan vapaana maaliviivalla ja jostain laidasta vihellellään sokeana. Ei sieltä käsin mitään maaliakaan olisi nähnyt, kun Timo painoi maalia kohti Kane vierellä läpiajosta. Joku nuori päätuomari se oli ja peli meni häneltä muutenkin päin vittuu. Hienoa kun toisen oppirahat maksaa kokonaisen pelin.

Kuulostaa eri tilanteelta. Tarkoitan tässä videossa ajassa 0:32 tulevaa tilannetta. Futistyylinen pomppu, joka pistää varsinkin hidastuksessa silmään.

http://md-akc.med.nhl.com/mp4/nhl/2...20-07baf5d27ce4/1544245106503/asset_1800k.mp4
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kuulostaa eri tilanteelta. Tarkoitan tässä videossa ajassa 0:32 tulevaa tilannetta. Futistyylinen pomppu, joka pistää varsinkin hidastuksessa silmään.

http://md-akc.med.nhl.com/mp4/nhl/2...20-07baf5d27ce4/1544245106503/asset_1800k.mp4

Jees juu, sulla olikin ekassa viestissä ajankohta tapahtuneelle, olisi siitä pitänyt hokata mistä puhutaan. Anyhoo ton tilanteen jälkeen pelikatkolla katottiin toi veto maalin yläpuolelta. Ylärimasta kiekko osui pystyasennossa maaliviivan päälle suoraan ja jatkoi matkaansa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Voitto onneksi nyt. Toivottavasti Radilin onnistuminen ei tarkoita sitä että poppareilla istuukin Suomela..

Nettiä selatessa törmäsin siihen että ECHL-yhteistyö on päättynyt Allen Americansin kanssa ja vissiin ei ole ECHL-yhteistyöseuraa. Onkohan siellä jotain seuroja mihin ylimääräisiä pelaajia on lähetetty?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hyvä oli Kanen 3-0 maalin jälkeen mennä nukkumaan hymyssä suin. Onneksi sentään voittivat. Eipä Dell voinut juuri mitään yhdellekään maalille, paskoista tilanteista tulivat. Ehkä Panikin kudissa ois mailan asento olla parempi alas mennessä, että fivehole ois pysynyt kiinni, mutta ei auta jossitella. Radililta todella komea uran ensimmäinen ja voittomaali!

Nettiä selatessa törmäsin siihen että ECHL-yhteistyö on päättynyt Allen Americansin kanssa ja vissiin ei ole ECHL-yhteistyöseuraa. Onkohan siellä jotain seuroja mihin ylimääräisiä pelaajia on lähetetty?

Enpä ole itsekkään kuullut tästä mitään pitkään aikaan. Muutama tiimi siellä tais olla vapaana. Pakkohan sitä ei ole olla. Kahdeksan seuraa liigassa, millä ei ECHL-tiimiä ole.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
San Josen pelejä kun katsoo, niin tuntuu että San Josen pitää tehdä hirveä määrä töitä yhden maalin eteen kun taas vastustajat tekee maalin melkein joka pompusta. Sinänsä hyvin on alkukausi pelillisesti mennyt, mutta välillä puolustuksessa ja maalivahdilla tulee jotain heikkoja hetkiä, ja vastustajat tekevät maalin melko helposti.

Radilin maalille peukku. Loistava yksilösuoritus, vaikka Arizonan maalivahti Hillin Bennyn työskentely siinä maalissa oli jotain ihmeellistä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
3-1 ylivoimalla aivan turhasta huitomisjäähystä LaBancilta.
3-2 veto kimpoili Sharks -pelaajista maaliin.
3-3. Sitä todellista paskaa. Tilanne päällä ja Burns jäännyt täysin seisomaan vastustajan siniselle. Donskoilta todella heikko syöttöratkaisu. Tämän kruunaa Kane, ketä oli alempana korvaamassa Burnsia. Äijä luistelee kiekkoon kiinni #88n ohi, luulisi siinä kohtaan jotkut kellot soivan, kun Burns siinä vielä seisoi suorin jaloin. Kiekko vastustajalle ja näin toinen laita täysin auki, kun Kane ja Burns olivat aivan jossain muualla.
Simek ehti korvaamaan sen verran, että ehti ilmeisesti takatolpalle tähdättyä vetoa blokkaamaan kohti Delliä, josta sitten längeistä sisään. Ei mahda mitään, mutta kivasti epäonnen suolaa Kane-Burns toheluuden haavalle.

Ketjut oli palautettu vanhaan:

48-39-28
9-8-27
20-19-62

Ei mun mielestä tahdo toimia tarpeeksi hyvin. LaBanc ei sovellu Thorntonin kulmaralliin, Pavelski ollut parempi laiturina. Itse rikkoisin näitä vakkaripareja, kais se on mahdollista, kun Joetkin saatiin aikanas erilleen. Uutena verenä tähän vanhaan massaan selvästi edukseen farmissa pelaava Perron (#49). Timpan vanha tutkapari, mennää sen mukaan;

9-39-8
49-48-28
20-19-27
23-40-62

Thornton ja Donskoi samassa kentässä epäilyttää, mutta Joonas on hyvä laidassa.

Myynnissä olisi yksi mielenkiintoinen nimi: Charlie Coyle. Sharksin oma varaus, iso ja hyvin liikkuva centteri. Yksi todella hyvä kausi löytyy, muuten jäänyt alle odotusten(?). Päälle 3millin soppari jatkuu myös ensi kauden, siinä se isoin töyssy taitaa olla. Kuitenkin kaveri on Sharksin pelitapaan passeli ja Wilsonin vaatimukset aluksi täyttänyt. Vaikea, koska soppari. Wild hakee rightin tulosta tekevää laituria. LaBanc täyttäisi varmasti vaatimukset, vaikka lopullinen todistaminen on vielä tekemättä, mutta kyllä tollanen taitava jamppa alle millin soppari on kultaa, jos jotain pitkää runia havitellaan.

Simek ja Dillon pelasivat enemmän, Braun ja Vlasic alle 20min mieheen. Tykkään.

Devils matsin jälkeen Sharksille tulee täyteen toinen viiden pelin putki, jossa vaihdetaan aikavyöhykettä jokaisen pelin välissä. Aikas hurjaa touhuu, vielä kun pelejä on alla vain 31.

Karlssonista muuten; ekaan 18ott tuli 7pojoa. Sen jälkeen 13ott 12pistettä. Joku pelaa tasollaan, kun muuten joukkue vajonnut naurettaviin virheisiin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Devilsistä oikein maukas 5-2 voitto. Samalla kokoonpanolla menty, kuin Arizona voitossa.

Simekille uran ensimmäinen, Timolle pari häkkiä ja Pavelski iski jo kauden 20. osuman. Jonesin piikkiin voi toisen maalin laittaa, hankalasta kulmasta, mutta oikealla asettautumisella täysin torjuttavissa. Toisessa kaveri pääsee yksin laittamaan maalin edestä, kun omat nukkuu, ei voi paljoa syytellä.

Vlasicin ja Dillonin peliaika rupee olemaan aika lähellä toisiaan. Ihan oikein kyllä, kun Dillon on parantanut peliään hulluna Ekin vierellä, kun taas Pickels on mitä on. Taas miinuksilla ja kakkosmaalia katsoi perseeltään.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Näköjään Suomela tiputettu ’cudaan. Hyvä että saa peliaikaa, mutta kyllähän tuolta joku muukin olisi katsomoon/cudaan joutanu..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pavelski sai viime kaudella 20.maalia täyteen maaliskuun puolessa välissä. Hieman on tahti kovempi nyt, on se kova.
Meier painelee menee ppg. tahtia. On kyllä merkittävä palanen, kyllä se hyökkäys oli jotain aivan muuta, kun Timo ei pelannut.

Näköjään Suomela tiputettu ’cudaan. Hyvä että saa peliaikaa, mutta kyllähän tuolta joku muukin olisi katsomoon/cudaan joutanu..

Samaa mieltä. Suomela pelasi vallan energisesti ollessaan nelosessa, ahnaasti karvaten, ja se maalinteko potentiaali on suurempi kuin millään muulla 4.kentässä olleella. Laitaväännöt omissa oli suht heikkoja, mutta ei nyt tule mieleen takaiskua sen johdosta.
DeBoer kuuluttaa kovuuden nimeen ja voisin kuvitella tässä olevan suurin miinus Peten silmissä Suomelasta. Toki samaan aikaan kun muut Sharks -pelurit jahtasi Kadria, niin M.Karlsson antoi Kadrin retuutta itseään, eikä #68 tehnyt yhtään mitään sen estämiseksi. Ettäpä, vähissä on puolustelut. Toivottavasti Melker menisi kaupaksi jollekin "konkari taistelijana ja soturina", mun silmissä blokkailut ja turpiin saaminen on saannut miehestä parhaan terän tylsistymään.
Suomela-LaBanc olisi aikas kiva kaksikko neloseen, Goodrow hoitaisi likaisen työn taustalla. Kolmoseen nostaisin Radilin, ketä voisi olla Thorntonin rinnalla sellanen köyhän miehen Hertl.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Thornton missannu harjoitukset. ”Under the weather” eli ei pahempaa kuitenkaan.

E: Chartier nostettu ylös
 
Viimeksi muokattu:

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Thornton oli kuitenkin pelikunnossa. Chartier silti vieläkin kai ylhäällä, oisko Radilin kanssa rotaatioo tulossa?

Tiukka 3-2 voitto Dallasista, Meier jatkaa taikojaan ja voittomaali tuuripompuilla Thorntonille.

Ketjulotoissa tapahtunu jotain kummallista. Donskoi oli Couturen laidalla ykkösessä. Pavelski jossai välissä Thorntonin vierellä taas Sörensenin kanssa. Kane palloili M.Karlssonin ja LaBancin kanssa, erikoisia valintoja. M.Karlssonilla peliaikaa melkein 13 minuuttia kaikki 5v5, kun taas LaBancilla 10 minsaa, jossa ylivoimaa melkein minuutti mukana.

Miks Kanea ei voisi pyörittää ylivoimalla enemmän? Jos nyt mennään tällä että yks kenttä vetää koko YVn, vois sinne vähän rotaatioo ottaa pelaajiin, kun tulosta ei tule. (Tässä pelissä vaan yks ylivoima, mutta tuntuu trendinä silti olevan)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös