Ketterän runkosarjaottelut 2018–2019

  • 101 258
  • 751

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
No eihä se nyt menny niiku piti, eka erä oltiin tänään tosi hyviä, paitsi se viimine minuutti. Loppu peli olikin aikamoista. Koponen tippu ekan erän jälkee pois? Mikähän mahtoi käyä, toivottavasti ei vakavaa, onneks oli kameleontti Paalanen ni löyty vähintää yhtä hyvä korvaaja. Ekan erän jälkee jo mietin että Ville menee hukkaan Nybondaksen ketjussa kun nopeudet on ihan eri luokkaa. Muuten siinä piristi miten hyvin Vuokniemi nousi siihen ja millä intensiteetillä painoi loppu pelin. Huomaa että kilpailu pelipaikoista on kovaa. Kestilän ketju iha yössä taas, vois vähän sekoittelu auttaa kaikkia..

Kuusisto ollut pari peliä pois, viltissä vai loukkia? Esitysten perusteella viltti mutta tiedä näistä, ei mielestäni ole osoittanut mitään erikoista tai sellaista mille olisi käyttöä..
 

X-Stiff

Jäsen
Kyllä on kovasti pojilla vielä työtä tuon ehjän 60 minuuttisen tekemisessä. Paljon ollut viimekaudella, sekä tälläkin kaudella tuota huonoa valmistautumista ja hirveää heittelyä pelien sisällä. Arenassa enää reilut 500 katsojaa ja pelaillaan miten pelaillaan. Kohta ollaan alle viimeisen suomi-sarjakauden keskiarvon. Pitäisiköhän tehdä jotain, että saataisiin ihmiset takaisin katsomoon. Onkohan perjantaina tulossa reilummin sakkia, kun on vissiin joku ilmaispeli? Kestilän kenttä pitäisi hajottaa, kun suoritukset ovat tuota tasoa. Heidät on kuitenkin hankittu tulosyksikköön, eikä nyt saada mitään aikaan.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Nostetaanpas vielä kissa pöydälle kun se nyt itseäni mietityttää ja painaa. Eli yleisömäärä, tänään vaikkakin keskiviikko peli niin 524 on mielestäni vähän, todella vähän. Tuote (Ketterä) on mielestäni kunnossa, peli on hyvää, voittojakin tulee ja sarjasijoitus on hyvä. Ottelutapahtuma on myös kunnossa. Mainostus omalta kohdalta hyvää ja lippujen hinnat, vaikka vähän nousi niin ihan ok. Uutisvuoksea en enää seuraa missään mielessä (maksumuurin takia) mutta onhan noita muitakin mainoskanavia. Mestiksestä sarjana voidaan olla monta mieltä, mutta fakta on se että Imatralle tämä sarja on tällä hetkellä se katto. Aika monta vuotta tehty hommia että tänne päästään ja nytkö se kiinnostus sitten vain katoaa? Pitäisikö lippu hinnoittelussa palata vanhaan vai pitää nykyisellään? Olisiko pitänyt lähteä mukaan kausari kampanjaan? Varmasti kauden jälkeen tullaan johtoportaassa näitä pyörittelemään. Itse en vastauksia näihin keksi, jos muilta löytyy niin nyt saa tuoda esiin. Eri mieltäkin saa olla.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yksi syy eilisen alhaiselle yleisömäärälle oli varmasti salibandyn paikallismatsi, jossa oli hienosti yli 300 henkeä. Typeräähän tuo on järjestää pelit samana päivänä, kun molemmat syövät toisiltaan katsojia. Noin muutoin luulisin alkukauden alhaisen yleisömäärän johtuvan siitä että se ensimmäisen kauden uutuuden viehätys loistaa nyt poissaolollaan ja hallilla käyvät ne uskollisimmat vakiokatsojat pelistä toiseen ja tietyissä peleissä (Sapko, Jokipo, Tuto) saadaan se naapurin isäntä/emäntä mukaan.

Tuote eli peli sekä kuten todettua jo aiemmin, ottelutapahtuma on Ketterällä kunnossa. Ilahduttavaa on ollut huomata että Ketterä kehittää tapahtumaansa myös kauden aikana, kun nykyisin saadaan ennakkotunnelmat, pohjustus illan otteluun ja erätauko sekä parhaan pelaajan haastattelut äänen ja videon kanssa yleisölle.
 

X-Stiff

Jäsen
Ei juma... salipändipeliä kahtoo huh. Tosiaan tuo ottelutapahtuma on ihan jees ja uudet jutut ovat kaikki olleet mielestäni hyviä lisäyksiä tapahtumaan. Ehkä se nuukaa suomalaista harmittaa tuo lipun hinta mitä en itse käsitä, mutta todella monen olen kuullut sitä sadattelevan. Taklaukset sytyttää joukkuetta ja katsomoa, siinä kehitysideaa Ketterälle. Laidat paukkumaan ja miestä levyksi.
 

X-Stiff

Jäsen
Oliko kellään havaintoa Keskiviikon pelissä mitä Marlolle kävi hävisi kuvasta?
Eipä ainakaan minulla ole hajua tästä. Ai ainakaan mitään näkyvää loukkaantumista kun marssi normaalisti koppiin erätauolle. Toivottavasti mies on kunnossa sillä Marlon poissaolo tekee karmean loven pakistoon.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Todellakin toivotaan ettei mitään loukkia ole. Saman tason korvaajaa ois tosi vaikee löytää. Eihän tuo Paalanen Keskiviikkona loppupelissä yhtään pöllömmin pakkia pelannut, vaan taisi välillä unohtaa et pelas pakin paikalla.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Tänään siis vastassa KOOVEE Spa Areenalla. Ketterältä kokoonpanosta näyttää puuttuvan Marlo Koponen, eli ilmeisesti jotain vaivaa siellä on. Luusuaniemi näyttää myös puuttuvan kokoonpanosta. KOOVEElta puuttuu Eero Savilahti, Julius Valtonen sekä Juho Liuksiala, joten viimeeksi Ketterän kaatanut kolmikko ei tänään ole meitä kiusaamassa. Voittoa ehdottomasti odotellaan illan ottelusta.

Edit. Myös A-Nuorista näköjään Santeri Suomalainen nostettu Edustuksen mukaan 13. hyökkääjäksi.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Hyvältä näyttää, Marlon puuttuminen totta kai iso lovi mutta eiköhän tämä selvitä. Toivottavasti sais junnari myös peli aikaa, eikä vain istuisi penkin päässä. Hyvin on ainakin nuorissa mennyt. Lipiäinen tänään maalissa.

Ilmaispeli tosiaan tänään, toivotaan suurta yleisöryntäystä. Nelinumeroinen luku olis älyttömän hieno juttu, itse veikkaan että johonkin 850 jäädään.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Kyllä vain voittoa odotellaan. Mutta eiköhän tuo mene saman kaavan mukaan peli jännäksi. Lähtokohtaisesti kaksi hyökkääjää pakkina ei hyvä. Vaikka toisaalta kyllä hoitavat hommansa. Tässäkohtaa olisin kyllä laittanut Suomalaisen avauskokoonpanoon, koska vastassa on ei fyysinen joukkue. Jos peli ratkeaa hyvissä ajoin saa varmaan peliaikaa.
Oma veikkaus katsoja määrästä hikiset 700
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tilastojen valossa ei mennyt meidän kujien mieheltä ihan pieleen, pari syöttöpistettä eikä omissa soi.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hyvät Naiset ja Herrat Santeri Suomalainen peliajalla 1:49 yksi maali, käsiä yhteen ja hattu pois päästä. HIENOA!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Olipahan taas, huonollakin pelillä saatiin voitto kairattua, oikeastaan ilman kolmannen erän ryhtiliikettä vois tulos olla erilainen. Lipiäiselle sattu sitte tämmöne peli..
Santeri Suomalainenki tais kaks vaihtoa pelata mutta kerkes uran ensimmäisen mestis maalin tekemään, vaikea muuten pojan peliä arvioida kun ei paljoa tosiaan pelannut.
Toivottavasti lähti Hämäläiseltä ja Kestilältä apinoita selästä noitten maalien ansiosta.

Yleisömäärä veikkaus aika lähellä, enemmän salaa kuitenkin toivoin.
 

X-Stiff

Jäsen
2 erää todella hirveää paskaa taas. Onneksi joukkue heräsi ja Kaarlehto näytti kuka on ykkönen. Kestilän ketju oli taas 2 erää todella huono vaikka pari tekivätkin, mutta onneksi sekin alkoi osoittaa kolmannessa heräämisen merkkejä. Valmennus voisi myös heräillä kohta. Valmistautumiset ja pelin sisällä reagoinnit pelaajien esitysten ja pelin kulun mukaan on valmennuksen hommia. Miksi ylivoimalle tehdään erikoisketjut? Ei toimi ollenkaan. Kunhan ensin saisi sen perus yv pelin kuntoon niin sen jälkeen sitten jotain erikoisuuksia vasta pöytään. Omat junnut taas näkyvästi esillä, Haaparanta, Niemi ja Suomalainen pelasivat taas hyvin. Ketterän juniorityö tuottaa hedelmää. Kuumille pelaajille lisää jääaikaa ja muut istukoot penkillä jos ei pelaaminen maistu. Huomenna pitää olla kaiken mintissä jos meinataan Kupittaalta pisteitä tuoda Karjalaan.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Omat junnut taas näkyvästi esillä, Haaparanta, Niemi ja Suomalainen pelasivat taas hyvin. Ketterän juniorityö tuottaa hedelmää.
Kehutaan nyt kun paikka on kehua, on se hienoa miten näin pieneltä paikkakunnalta saadaan loistavan juniorityön kautta tuotettua pelaajia Mestis miehistöön. Lisää on varmasti tulossa. Tämä ainakin lisää omaa kiinnostusta seuraa kohtaan. Lisätään tuohon omat junnut listaan kuka myös esiintyi tänään hyvin KooVee alakerrassa ennenkuin hölmöili itsensä ulos, Saska Putkonen.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hakalin Herttua Ville Paalanen hieno suoritus puolustajana 2 syöttöpistettä +/- +4 Jarnon kanssa tilastojen valossa paras pakkipari. Kyllä oli hienoa tuo lopussa Kestilän kolme perättäistä plokkia nöyrää toimintaa.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hienosti reagoi vaihtopenkki noiden Kestilän blokkien jälkeen alkoi kunnon älämölö, kyllä kaverit arvosti.
Kyllä täytyy sanoa että pari Meskämmen/Ripatti oli tänään aika kuutamolla.
Onneksi nuo kaksi muuta parit veti setin hyvin.
Huomenna Turkkusee kaadetaan hapanta Tuton kurkkuseen. Vaikea peli tiedossa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Mukavaa tuon vanhan joukkueeni hyvä menestys. Nettisivut ovat myös ok. Otteluraportteihin muutamat kuvat sitä keventämään ja oikeinkirjoitus edes suunnilleen hyvälle tasolle, niin kaikki näyttää vielä paremmalta.
 
Hienosti reagoi vaihtopenkki noiden Kestilän blokkien jälkeen alkoi kunnon älämölö, kyllä kaverit arvosti.
Kyllä täytyy sanoa että pari Meskämmen/Ripatti oli tänään aika kuutamolla.
Onneksi nuo kaksi muuta parit veti setin hyvin.
Huomenna Turkkusee kaadetaan hapanta Tuton kurkkuseen. Vaikea peli tiedossa.

Hienoa oli tosiaan nähdä Hämäläisen heräämistä koomasta ja Kestilä blokkaukset, hän kun ei ole tunnettu noista jutuista. Sen verran pitää kyllä oikaista tuota näkemystä tuon pakkiparin tekemisestä että vaikeudet johtuivat puhtaasti Ripatin perseilyistä! Ekassa maalissa mikä heidän aikana meni Ripatti heitti huolimattomattoman roiskaisun ja laitoin Mesikämmenen kuseen sillä. Toisessa maalissa Ripatin huolimattomasti purusta kiekko suoraan Kooveen pelaajan lapaan ja jälkitilanteesta taas maali omiin. Kolmannessa maaalissa jonka aikana olivat kentällä Mesikämmen kyllä hoitaa oman kaverista pois maalivahdin edestä ja kantaa hänet pois maalinedustalta, mutta mitä tekee koko muu viisikko kun Haapanen kieputtaa? Hyvin seurasivat katseella saatana! Olenko minä ainoa, joka näkee ja olen jo nähnyt kauan ettei Ripatilla ole mitään annettavaa puolustajana? Hän olisi paljon hyödyllisempi joukkueelle hyökkääjänä. Hänellä on kuitenkin ihan hyvät kädet ja isona kaverina pystyisi suojaamaan kiekkoa hyvin. Toivottavasti siellä otetaan valmennuksessa pää pois perseestä ja myönnetään nämä tosiasiat ja aletaan jo nyt tässä vaiheessa tekemään niitä ratkaisuja kokoonpanon suhteen mitkä toimivat sitten myös keväällä kun pelataan kannusta. Nyt on aika luoda ne pohjat ja antaa tarvittava luottamus niille jotka sen ansaitsevat. Kaarlehto palatkoon kaikki pelit tästä lähtien, pakkiparit nyt lopulliseen muotoon heti kun saiarastupa tyhjenee siltä osastolta ja hyökkäysketjut lopulliseen muotoon ja turistit katsomoon tai Suomi-sarjaan.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Kyllä minäkin nään että kun/jos sairastupa tyhjenee niin ei pitäisi Ripatille löytyä paikkaa puolustajana. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan muuta mahdollisuutta. Eilen ja aikaisemminkin on tullut jo aika isojakin virheitä, eilen niistä sitten makseltiin kovaa hintaa. Jännä tosiaan sitten nähdä kun tuolta saikulta tuo pakki kolmikko palaa että meneekö taas siihen kierrätys systeemiin, toivottavasti ei, vai siirtyykö Ripatti hyökkäykseen. Sitten onkin mielenkiintoinen että mihis ketjuun Ripattia asettelisi :D Positiivinen ongelma tämä kuitenkin on mutta odotellaan mitä tulee ja jatketaan sitten ihmettelyä.

Tänään onkin sitten aina paha TUTO ja vielä Kupittaalla, iso steppi pitää eilisestä ottaa jos mielitään pisteitä hakea. Tuto eilen hakenut Heinolasta hikisen 0-1 voiton.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Jahas kokoonpanot julki. Sjöholm ykköseen Juntheikin ja Lipiäisen kanssa, Joona poppareilla? Karjalainen nelosen laitaan, eikös hänen pitänyt olla Titaaneissa tänään? :D Suomalainen 13.h ois nyt voinu antaa kunnolla näyttöpaikkaa. Kaarlehto maaliin ja pakkiparit pysyy samoina. No näillä mennään nyt sitten tänään.
 

X-Stiff

Jäsen
Tänään toivottavasti asenne kunnossa. Tuto pelaa todella tunteella ja koiramaisuudet sekä jatkuva jälkipeli ja tökkiminen kuuluu pelikirjaan. Nickersonia pitää ehdottomasti kuumentaa sillä senverran herkästi kääntyy sekoilumoodi päälle. Mahdollisuus voittoon on kuitenkin realistinen.Eihän Joona ole ollut lähelläkään viimekauden tasoa ja turhautuminen näkyy kauas. Liekkö sitten popparit herättää vai luo lisää paineita? Mene ja tiedä. Sjöholmin paikka ei ole tulosketjuissa missään tapauksessa. Karjalaiselle en näe mitään käyttöä joukkueessa ja joutaisi mielestäni loppukaudeksi vaikka Titaaneihin jossa pääsisi pelaamaan ja ehkä kehittymäänkin. Ripattin kyllä laittaisin itsekin takaisin hyökkääjäksi. Paljon jää häneltä sellaisia pikkuseikkoja tekemättä pakkina joilla on iso vaikutus peliin. Maalinedustalla on todella pehmeä ja ehkä muutenkin tuo peli on enemmän semmoista harrastekiekkopakin peliä. Kananmunat kainaloissa yritetään kestää mukana ilman fyysistä kontaktia ja tökkiä kiekkoa mailalla. Myös ajoitus on monesti hukassa. Ripatti oli hyökkääjänä kuitenkin reilusti fyysisempi ja toivoisin sitä lisää myös puolustajan tontilla, etenkin maalinedusalla. Puolustukseksi sanottakoon, että kiekollinen peli on taas melko ylivertaista peruspuolustajiin verrattuna tosin syöttämisessä on kehittämisen varaa. Paalasen näkisin myös mielummin hyökkääjänä vaikka kentällä selviääkin monessa roolissa. Kunhan saadaan Tanhua, Koponen ja Alho takaisin niin alakertaan haluaisin nimet Koponen, Lippojoki, Tanhua, Mesikämmen, Ventelä ja Alho. Epäilen kuitenkin vahvasti, että Ripatista yritetään väkisin tehdä puolustaja virheistä huolimatta. Toki osa virheistä kuuluu oppimiseen, mutta nyt samat virheet toistuu huolestuttavan usein. Kaarlehto saa myös minun puolesta pelata vaikka kaikki loput pelit sillä S. Lipiäinen on vaipumassa koomaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös