Suomi-sarjan otteluseuranta 2018–2019

• 105 416
  • 492

The Rock

Keskiviikkona Titaanien kampittamaksi joutuneella HC Giantsilla ei oikein näy lähtevän Porvoossa. Hunters on iskenyt kerran minuuttiin kiekon vieraiden verkkoon, kun peliä on ehditty pelata vasta kolmisen minuuttia. Voipi pitkä ilta olla hollolalaisille tiedossa...

The Rock

Taisi tulla Kiekko-Espoolle aika iso menetys, sillä Jimi Santala loukkaantui reilut neljä minuuttia ennen pelin päätöstä.

Ruudun kuvan perusteella Santala ei huomannut yhtään, kun HCIK:n Teemu Hannula tuli taklaamaan miestä ja olisiko sitten kaatuessaan lyönyt takaraivonsa kovalla voimalla jäähän, josta valot totaalisesti sammuksiin?

E

K-Espoo
Mitäs siellä?
Santalan tapaus tuossa yllä. Oli kamala tilanne. En tiedä mitään, kun olin katsomossa... mutta todella pahalta näytti. Toivottavasti kaikki päättyy hyvin.

WLuK

Hokki
Hymähdin Munsalan matsin alkuvideolle. Se koostui pelkästään klipeistä, joissa Muikin pelaajat jyräsi vastustajia laitoihin tai tappeli.
Itse ottelussa Hokki pääsi heti maalin makuun ja vaikuttaisi siltä, että Hokin kannattajiakin on saapunut peliin.

Edit. 0-2 Hokille Muikin puolustuksen vuotaessa. Muikillakin on ollut pari ihan hyvää paikkaa, mutta Rautio on ollut hereillä.

Edit2. 0-4 Hokille. 0-2 maalin jälkeen peli on pyörinyt yhdessä päässä ja siitä seurauksena kaksi maalia. Voipi tulla rumat lukemat tänään.

Viimeksi muokattu:
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Eilistä pommia tuossa kelailin pariin kertaan.. Ei siitä likaista saa mitenkään väännettyä. Todella ikävää jos Santalaa sattui pahemmin, mutta jotenkin "laput silmillä" näytti menevän tilanteessa. Liiton linjan mukaisesti tietysti joku 5 peliä pannaa moisesta, vaikka ei mitään aihetta ole...

Pyry & Tappara
Pyryltä vahva vieraspeli Raahessa. Siellä laitettiin kroppaa kiekon eteen niin kuin pitää ja taistelu tuotti voiton maalein 7-4. Pakkohan se on nostaa esiin myös Tomi Wileniuksen viisi maalia! Nyt se Wileniuksen kuuluisa tykki alkoi laulamaan ja kunnolla.

Tuomaritoiminta ei kyllä vakuuttanut. Kotiyleisön vihat niskoilleen saanut (syystä tai ei) päätuomari Orava alkoi lopussa tasoittelemaan jäähyjä heppoisilla kakkosilla Pyrylle. Se ei ole kyllä hyvän tuomarin merkki.

Jäähyjen täyttämän ja pelailuksi menneen ottelun lopun pelasti kuitenkin Raahe-Kiekon 4-7-kavennuksen jälkeen selostajan, tai jonkun muun tarpeeksi lähellä mikkiä olleen, viheltelemä Final Countdown :)

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Hyvä taistelu Raahe-Kiekolta tänään. Joukkue antoi hyvän vastuksen Pyrylle, vaikka se ei voittoon asti tänään ihan riittänyt. Viidellä viittä vastaan oli ihan tasaväkistä peliä. erikoistilanteissa Pyry oli parempi ja siinä oli ottelun ratkaisu.

Nick Brophy

Espoo
Siellä on Titaanien maalivahti Leväsellä ollut vaatimaton 53 torjunnan ilta. Eihän tuota voi kuin kunnioittaa vaikka pisteet jäivät omalta joukkueelta haaveeksi.

Oakley

Punanutut
Oli kyllä todellinen maalivahtien taisto. Leväsellä oli tänään jumalmoodi päällä ja 3 pinnaa maistuu.

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
Hyvä taistelu Titaaneilta kyllä! Ite pidän Espoota parhaimpana joukkueena tässä sarjassa, joten maistuu varmasti.

oiler99

Raahe-Kiekko - FPS 5-2

Tappioputki meni upeasti poikki kotikaukalossa. Hieno voitto sarjakakkosesta. Raahe-Kiekko oli tänään vieraita potkun edellä joka tilanteessa. Aika vaisu oli FPS tänään Raahessa, en tiedä painoiko eilinen Laser-ottelu jaloissa vai mikä oli. Kolmannessa erässä Forssalle puhallettiin peräti 53 jäähyminuuttia.

The Rock

Kaarinassa menossa kunnon tiistai-illan hulinat. Peli on ollut yllättävänkin tiukka ja HCIK johtaa 1-0-lukemin, mutta tilastomiehillä on siitä huolimatta ollut kiire.

Kotijoukkueelta on nimittäin lentänyt jo kaksi kaveria (Kauttonen & Saaristo) suihkuun epäpuhtaista taklauksista, kun taas vierailta valmennus (Kettukangas) poltti proppunsa päätuomari Suomisen vislailuihin sekä napsi nimiinsä niin toimihenkilö peli- kuin ottelurangaistuksenkin.

ps. Kaarinan pelien videokuvaaja on todella heikko.

kumikiekko

HOKKI
Melkoinen temppu jos kaikki nuo toimihenkilön rangaistukset on ottanut sama henkilö. 2+20+25 kerralla.

The Rock

Kyllä otti. Kettukangas ei hyväksynyt Rasalahden kampituskakkosta ja mussutti pienen joukkuerangaistuksen, jonka jälkeen vain jatkoi mesoamistaan ja sai toimihenkilön pelirangaistuksen.

Kun sekään ei nähtävästi riittänyt, eikä Kettukangas suostunut pitämään suutaan kiinni saati lähtemään vaihtoaitiosta, paukautti päätuomari Suominen miehelle vielä toimihenkilön ottelurangaistuksen eli viisi minuuttia lisää alivoimaa HC Giantsille.

zeitgeist

Tavoitteelliset pikkuseurat
The Rockin ylläoleva kiteytys "Kaarinan hulinoista" päätyi muuten sellaisenaan HC Indiansin Facebook-sivuille esimerkkinä sujuvasta kiekkojournalismista:). Ja jos muuten haluatte lukea erityisen hauskaa läppää Suomi-sarjan ympäriltä, käykääpä vilkaisemassa tuota foorumia pelien alustuksineen ja kommentteineen. Inkkareilla on mielikuvitusrikas kirjoittaja, joka heittää aika villiä herjaa moneen suuntaan.

The Rock

Muikulakin sai sitten viimein avattua niin piste- kuin voittotilinsäkin kotikaukalossaan, kun uusikaarlepyyläiset onnistuivat nousemaan kahden maalin takaa 5-4-jatkoaikavoittoon S-Kiekosta lainamies Jens Östmanin (3+1), Carl-Axel Braskénin (1+3) sekä voittomaalin iskeneen Felix Nyforsin (1+2) johdolla.

Seinäjoella uidaan kyllä tällä hetkellä syvissä vesissä ja tulee ihan Titaanien vastaava tilanne mieleen noin kuukausi takaperin. Joka tapauksessa tämä tulos tiivisti taas entisestään peräpäätä ja mikä parasta, säilyi Titaanit edelleen karsintaviivan päällä. :)

Naxnax

Hokki on kyllä mielenkiintoinen tapaus, niin se vaa kääntää ottelut voitoiksi, vaikka ite peli ei siltä näyttäskään. Oikeastaan mulle on suuri yllätys miten Hokki johtaa sarjaa. Toki oma otanta on pelkästään tilastot, palsta, muutama ruutu peli ja Kalajoella nähty peli.

daerok

Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Paikoista maalit ja hyvä maalivahtipeli, tänään se ei kuitenkaan Kajaanissa mennyt ihan kohdilleen,....yleisöä kuitenkin kivasti oliko meitä yli 700?
Laser on vaikea vastustaja kelle tahansa ss-joukueelle.

oiler99

Pyry - Raahe-Kiekko 5-3

Hyvä esitys Nokialla.4-1-tilanteessa näytti pahalta, mutta niin vain Raahe-Kiekko kampesi itsensä sillasta mukaan peliin. Harmi ettei se sitten ihan voittoon saakka tänään riittänyt.

Viikko sitten Raahessa Pyry ja Tomi Wilenius otti hyvän niskalenkin Raahe-Kiekosta ja tänään jatkoi samaan malliin. Raahe-Kiekon viiden minuutin ylivoima oli Pyryltä todella näyttävää alivoimapeliä, jossa nähtiin Niklas Murrolta komea taklaus ja Wileniukselta upea alivoimamaali. Wilenius iski tänään 1+2.
Harmillisesti Pyry päästi taas kaverin omista virheistään lähelle, mutta ei onneksi rinnalle. Kolmannessa erässä nokialaiset jäädyttivät vieraiden kirin hyvin eikä paremmasta kyllä ollut tänään epäselvyyttä. Omanpään virheet ja huolimattomuudet pois niin alkaa Pyrynkin peli taas kulkemaan niin kuin sen pitää.

Naxnax

Tuli vaa mieleen ku tilastoja ja kokoonpanoja katteli niin Karhu HT n vois poistaa Suomi-Sarjasta. Ei herran jestas, siellä on taas kahdella henkilöautolla oltu liikenteessä. Miten tämmönen puuhastelu sallitaan suomen kolmanneksi korkeimmalla tasolla?