Liigan varmistuneet siirrot

  • 4 250 592
  • 9 611

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Aika hupiukkoja nuo tämän päivän liigan pakkihankinnat ovat. Tavallaan kuin olisi aikakoneella palannut 90-luvulle. Vieläkö Vladimir Sicakin tai Ivan Majeskyn joku KooKoo ehtisi treidata itselleen vielä tämän vuorokauden puolella?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Milläs nuo on mitattu, että kuka on kovin lyöjä?

Kenen tirvaisusta nenukki tulee pahiten kipeäksi, siitä vain kokeilemaan. Tai kierteleehän vissiin vieläkin esim. festareilla näitä lyöntivoimaa "mittaavia" tivolilaitteita.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Aika hupiukkoja nuo tämän päivän liigan pakkihankinnat ovat. Tavallaan kuin olisi aikakoneella palannut 90-luvulle. Vieläkö Vladimir Sicakin tai Ivan Majeskyn joku KooKoo ehtisi treidata itselleen vielä tämän vuorokauden puolella?

Eiköhän tässäkin haeta jo ajoissa sitä vääntövoimaa ja "suojelusta" kevättä varten, kun saa taas alkaa kamppailemaan. Sinänsä ymmärrän nämä hankinnat.

Kattokaa nyt vaikka Ässien modernia, kiekollista ja hyvin liikkuvaa smurffipuolustusta. Noista kavereista puolet puhalletaan pelkällä lehtipuhaltimella sivuun. Kyllä sitä kokoaja voimaakin vain määränsä edelleen lätkässä joukkue tarvitsee.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vieläkö Vladimir Sicakin tai Ivan Majeskyn joku KooKoo ehtisi treidata itselleen vielä tämän vuorokauden puolella?

Ustrnulin mailat on kuulemma nähty Kouvolan rautatieaseman Matkahuollossa...

Savuttomalla alueella (linkki: YouTube) tunnutaan olevan hämmentävän innoissaan Eklundista:

Eklund muistaakseni KooKoossa pisti silmään itselleni positiivisesti!

Eklundista minulle tulee mieleen parempi version Niklas Frimanista. Peruspakki joka on perusvarma

Eklundista taas voi oikeasti ollakkin jotain hyötyä.

Oscar Eklund on sellainen pelaaja jolta voi odottaa ligatason pelaamista, kiekollisesti pitäisi olla ihan ok kaveri.

Eklund puolestaan on takuuvarma liigatason pakki, jollainen kyllä tähän joukkueeseen mahtuu.

Eklund toivottavasti perusvarma suorittaja ja oikeastaan se positiivisemmat fibat lähtökohtaisesti tuova pelaaja.

Eklund pelasi 2015-2017 Kouvolassa ja ensimmäisen sesongin jopa varsin hyvin yleispuolustajan roolissa. Loukkaantumiset tosin vaivasit tuolla kaudella, kuten niin usein muulloinkin urallaan. Käyrän suunta oli Kouvostoliitossa koko ajan alaspäin, vaikka pelasikin toisella kaudellaan täyden runkosarjan ja olosuhteiden pakosta melko kovilla minuuteillakin. Viime vuosi Saksassa 0+6-saldolla, mutta itse peleistä ei ole mitään havaintoa. En olisi rehellisyyden nimissä tehnyt jatkosoppari enää Kouvolaan, koska niin selkeästi alkoi kroppa jo prakata eli älkää pettykö liikaa, jos putki ei kulje.

Allekirjoitan myös @Eipou :n määritelmän Eklundin KooKoo-ajasta kokonaisuutena ja mitä mies oli parhaimmillaan(?):

Oscar Eklund oli ainakin Kookoossa vähän kuin salaatinlehti: hajuton, mauton ja melkein väritönkin, mutta kyllä sillä elossa pysyy.

Toivotaan, että Oscar kuitenkin onnistuu Keski-Suomessa ja toisaalta kahden kuukauden soppari näin aluksi on aikalailla riskitön veto.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Veri-Pena ja suoraan sopimus myös ensi kaudeksi...alla Rautakorven option jatko sekä Mikin eläköityminen...siis mitä hittiä!!?? Mielenkiintoista, tästä puuttuu enää musta metrinslerba!

Edit. Jotenkin on enenmmän positiivinen kuin negatiivinen viba tästä hankinnasta...
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olen niin paljon kritisoinut Oscar Eklundin onnetonta veto-taitoa, että veikkaan hänen saavan uransa ensimmäisen vedon siniviivalta ilmassa maalille asti ekassa pelissään Nordiksella... ja se tulee lerpahtamaan vielä suoraan meidän maaliin :o
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Veri-Pena ja suoraan sopimus ensi kaudeksi...alla Rautakorven option jatko, Mikin eläköityminen...siis mitä hittiä!!?? Mielenkiintoista, tästä puuttuu enää musta metrinslerba!
Eikös tuota viimeistä saa Tammelan torilta? Muuten kyllä itseänikin ihmetyttää nuo eiliset hankinnat jokaisen joukkueen kohdalla. Nykyajan trendi on yhä enemmän luisteluun sekä jäähyttömyyteen painottaminen, niin ei kyllä tuohon kaavan kiteydy yksikään eilisistä.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko uida hieman vastavirtaan näitä Liigajoukkueiden uusimpia hankitoja koskevaan keskusteluun liittyen. Mielestäni hankinnat on ihan perusteltuja, ja pelaajien pitäisi olla mainettaan parempia pelaajiakin. Eklundin tasoa en ole oikea arvioimaan, mutta luulisin ettei tuollainen 2kk pätkäsopimus JYP:n laivaa tämän enempää kaada.

Ben Blood on hyvä peruspakki jolla on myös paljon paremmat kiekolliset taidot mitä keskusteluissa on otettu huomioon, oletettavasti ihan pätevä hankinta Tapparalta. Samoin, Yonkman on hyvä hankinta JYP:lle. Yonkman kärsi Virtasen miesvartiointi pelitavasta, jolloin tuollaiselle isolle miehelle ongelmallinen vauhtikestävyys ominaisuuden puutteellisuus tuli ilmi kun joutui luistelemaan vastustajan hyökkääjän perässä ympäri omaa aluetta. Yonkman on kohtuullisen kova kulmaväännöissä, eikä JYP:n maalinedustallekkaan ole niin mukava mennä kun Isäntä on paikalla. Muistaakseni Yonkman pelasi viime kaudella aika pitkään ilman suurempia jäähyilyjä olisiko ollut ensimmäiseen noin 25 peliin tullut joku pari kolme kakkosta. Yonkmanilla viime kaudella yhteensä 59min jäähyjä jossa 1x 5+20min, joten ei nyt ihan kamalasta jäähysaldostakaan voida puhua.

Tietysti hyvä, että suomesta löytyy näin paljon asiantuntijahessuja jotka tietävät mitkä pelaajat ovat huonoja hankintoja millekkin joukkueelle, ja varsinkin vielä niille joukkueille joita ei itse kannata.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Hyvä haku HPKlta. Nyt voi odottaa myös Nenoselta enemmän pinnoja tasakentin. Tuo myös juonikkuutta YV pelaamiseen. HPK voi olla kauden isoin yllättäjä. Viine kausi meni täysin reisille, mutta Pennasen eka kausi osoitti jo, mihinkä HPKsta on.
Tähän sellainen osittainen ot täsmennys, että HPK on jatkanut melkolailla samalla tasolla kuin mistä vuosi sitten joulun jälkeen aloitti. Eli keväästä odotellaan hieman parempaa. Luotetaan siihen mitä Lucenius tuo. E.typo
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
No jo on pelaaja- ja valmentajauutisia tälle päivälle.... toinen toistaan päättömältä kuulostavia lisäksi. Vielä on vuorokautta jäljellä ja muutkin jengit voivat nyt laittaa omat älyttömyytensä eetteriin menettämättä kasvojaan.... Lucenius HIFK:n ykkössentteriksi ?

Ben Blood.... voi hesus....

HPK ehti nappaamaan Lucen HIFK:n nenän edestä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Manuel Ganahl, Pelicans -> Lukko. 12 ottelua, 0+1, eli juuri siihen maalintekomuottiin sopivaa täytettä.

Lahtelaiset, kertokaapa hieman lisää tästä jätkästä? Itse vetäsin jo "näkemättä paskaa"-kortin hihasta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naurattaa kyllä aivan törkeästi. Tapparaan! Ehkäpä viimeinen seura, jonka olisin Liigasta uskonut Bloodiin tarttuvan. Toki mainettaan parempi (pyyhkinee nyky-Finleyllä pelillisesti jäätä), muttei mikään erityisen hyväkään. Siitä sitten Utunen Mestikseen ja ensi kaudeksi Rautakorvesta tarpeekseen saaneena Pohjois-Amerikkaan. Rautanen siellä Mestiksessä taitaa jo ollakin.

Sama täällä. En löydä järjen hiventäkään tästä hankinnasta. Leinosella taitaa hankintaliipasin olla dynastian sokaisemana jo turhankin herkkänä. Eihän Blood ole surkea puolustaja, mutta jos rosterissa on valmiiksi puolustavina puolustajina Vittasmäki, Mäntylä ja Elorinne, niin hyvin vaikeaa nähdä Bloodin tuomaa lisäarvoa. Lisäksi löytyy nuoremmasta kaartista Rautanen, joka tuli kehittymään Tapparaan, mutta löytänee itsensä jatkossa lähinnä LeKi:stä. No ei kai siinä, Tapparalaiset voi edelleen käyttää tutuksi tullutta sloganiaan ''luotan Mikkiin..''. Minä kyseenalaistaisin tämän hankinnan aika isolla kädellä.

HPK ehti nappaamaan Lucen HIFK:n nenän edestä.

Salmelaisen ja Selinin IFK:n tuntien, lyön melkein pääni pantiksi ettei Lucenius ole ollut heidän hankintalistalla. Toisaalta hankkihan Leinonenkin Bloodin. Ihmeitä tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:

444

Jäsen
Ihmettelin alun alkaenkin Ganahlin sopimusta Pelsuihin. Nimen perusteella kuitenkin on match made in heaven raumalaisittain ajateltuna. Mitään sanottavaa pelaajasta ei ole, kunhan lämpimikseni länkytän.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Ganahlissa näkyy kaikki tuhkimotarinan ainekset. Paskat tehot pienessä roolissa, siirtyy Lukkoon oletettavasti pienellä palkalla.

Jos se siitä lähtisi. Pelaa loppukauden Lukossa tehden 10+ maalia, siihen päälle parit syötöt.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ganahl on hyvä karvaaja ja iskee poikkeuksellisen ärhäkästi vastustajan pakkeihin. Luistelu ihan hyvää, mutta vähän räjähtävyyttä puuttuu. Pelaa varmaa peliä ilman taikatemppuja. Pelicansissa jäi ilman roolia, koska muut oli parempia. Voi kuitenkin olla isommalla peliajalla ihan hyväkin vahvistus Lukolle, mikäli työmiehen paikka on kärkiketjuissa auki.

Mikään ihan halpa pelaaja en usko miehen olevan, sillä kyllä EBELissä maksetaan varmasti tuolla CV:llä varustetulle kansan suosikille kelpo liksaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös