Ti 6.11.2018 Otteluseuranta (CHL)

  • 10 871
  • 166

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja jos ei ois tehnyt niin oisit voinu jatkaa joukkueen suolaamista "minähän sanoin että tämä joukkue on paska"-meiningillä. Hyvää settiä!
Kiitos! Tämä yksi ja ainoa viestisi päivän otteluseurannassa toi siihen antia rutkasti lisää.
 
Mut eipä mitään, elämä on. Vieraista tasuri on hyvä suoritus, vaikka tapa olikin vähän karumpi. Tästä on hyvä jatkaa Ouluun.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo no eipä tuo mikään maailmanloppu ollut tuo tasoitus. Sanoisin että vieraskaukalosta jopa joku -1 tulos on ihan kelpo ja nyt tuli tasuri. Lähellä oli voitto, mutta jos seuraavan pelin Kärpät hoitaa niin kukaan ei tätä muista. Ja miksei hoitaisi.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Huomasitteko, miksi lähti Kärppien kärkikarvaaja viimeiseisessä tilanteessa heti alas eikä jäänyt ylös karvaamaan?
Varmaan joku sovittu juttu?
Ite ihmettelin heti kun kääntyi luisteleen omiin eikä jäänyt karvaamaan ylös..?
No, näillä mennään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
On kevyt joukkue Oulussa tämä Lions. Ei mitään hätää Kärpillä jatkoonmenon suhteen.
Sen melkein uskaltaa sanoa että neljää maalia eivät Kärppiä vastaan Oulussa tule tekemään. Kärpät sen sijaan voi Leijona vastaan tehdä sen neljä maalia kotonakin.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitä se tiesi, kun tirri roiski aamukuset pitkin seiniä, että Seivi Vehviläinenkin seikkailee illan pelissä miten sattuu. MOT
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei ole ollut sanottavaa, kun en peliä ole katsonut. Kiitos huolenpidostasi! Toin vain totuuden esiin ei mitääs :D
Mutta.. eihän itsestäänselvää asiaa tarvi erikseen tuoda esille. Kaikkihan tuon jo tässä vaiheessa tietää, että Kärpät on aivan helvetin huono joukkue. Niin, ja kaikille kenkää.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kauhea loppu, mutta ah niin ihanaa on hoidella sveitsiläiset Raksilassa. Toivottavasti olisi mahdollisimman vittumainen keli, kun sitten tappio niskassaan poistuvat Raksilassa. Se kruunaisi kokemuksen. :)
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Lugano onki tasurin kotipelistään Frölundan kanssa, loppulukemat olivat 1-1. Laukaukset menivät lopulta vain luokkaa 20-40, viimeinen erä olikin selvästi tasaisin. Kotijoukkue sai järkeä tekemiseensä, ja olisi voinut jopa voittaa pienellä onnella. Frölunda peluutti matsissa kakkosveskariin Mattsonia, ja hän joutui töihin vasta päätöserässä. Pari hyvää venytystä piti vieraat tasoissa vaikeilla hetkillä. Luganolla oli vielä paikka voittaa lopun ylivoimalla, mutta vieraat saivat parhaan paikan 2-1 hyökkäyksestä. Merzlikins pelasti kuitenkin isännät kauniilla tuplatorjunnalla.

Frölunda lähtee kotipeliinsä jättimäisenä suosikkina, sen verran paljon parempia he tänään olivat. Jos Lugano pystyy kuitenkin roikkumaan mukana myös Ruotsissa, pystyy heidän kärkijätkät kyllä tökkimään sen pari maalia. Joukkue on tottunut voittamaan kärkiotteluita viime vuosina juurikin nihkeillä 2-1 tms numeroilla. Läpiajoja ja vastaavia avopaikkoja pitäisi tietysti välttää edes vähän paremmin, niitä ei ota edes Elvis yli puoltatusinaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös