Äänestys tykkää-napista

  • 2 630
  • 39

Mitä mieltä olet tykkää-napista?

  • Hyvä juttu

  • Huono juttu

  • Ihan sama


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.
Monet pelkäävät tykkää-napin karmaisevia seurauksia, kun taas toiset ovat sitä pitkään halunneet palstalle, jotta voisivat osoittaa pitävänsä jonkun kirjoituksista ilman kommentointia. Jätän äänestykseen käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa vastauksensa, sillä näin merkityksellisissä asioissa mielipiteet tuppaavat muuttumaan herkästi.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Idea on hyvä, toteutus huono. Tuo juuttaan peukku näet varastaa häiritsevästi huomion sivua rullatessa. Itse muokkaisin koko härpäkkeen ulkoasua neutraalimmaksi.

Tägätaan @Ylläpito, koska tämä ketju on varmasti se ainut oikea väylä lähettää palautetta.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Saako tästä äänestyksestä tykätä?

Mielipiteitä on varmasti molempiin suuntiin - ei tuo nyt minusta niin kaameata ole jos tänne(kin) tuollainen on saatu aikaiseksi. Soraääniä varmasti kuuluu mutta kaikkia on mahdotonta miellyttää - illuusio demokratiasta toimikoon siis.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Mutta aukesiko tässä Mordorin portit? Mikä reaktio palstalle saadaan seuraavaksi; kiusallisen helpon klikkauksen päähän?

"Huono viesti"
"Eri mieltä"
"Pahoitin mieleni"
"Suvakki"
"Öyhöttäjä"
"Suippokorva"
"Putinisti"

ps. Milloin saadaan ;tuoppi -emoji?
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
En edes huomannut olemassaoloa ennen tätä ketjua.

En kyllä ymmärrä mitä haittaa tuosta olisi? Jos ette tykkää niin älkää painako peukkua.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
En edes huomannut olemassaoloa ennen tätä ketjua.

En kyllä ymmärrä mitä haittaa tuosta olisi? Jos ette tykkää niin älkää painako peukkua.
Jos kerta ei tykkää, niin voi myös painaa "Raportoi" nappia vierestä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Eihän tuollainen nyt vaikuta oikeasti yhtään mihinkään. Ehkä pari "samaa mieltä" kommenttia jää pois, mutta tuskin joku pieni nappi alareunassa, muuttaa kenenkään elämää mihinkään suuntaan. Hyvä uudistus
Delter mainitsi ylhäällä, että varastaa huomion, mutta ainahan silmällä kestää vähän aikaa uudistuksiin tottua. Eiköhän siihen suurin osa ole jo parin viikon päästä tottunut
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Saavatpahan jotkut kasvattaa virtuaalipippeliään tykkäysten määrässä, jos haluavat. Kaikille kaikkea. Eipä ole juuri mitään negaa mitä antaa tällä kertaa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En keksi oikein mitään haittoja, mutta säästää varmaan aika paljon kuittaus-viestejä ja modeja työllistävät onelinerit, joissa vain todetaan että ollaan yhtä mieltä jonkun kirjoittajan kanssa varmaan vähenevät. Ihan kätevä esim. vetoketjuihin ja kysymys-ketjuihin, joissa voi kuitata tuolla. Mukahassuttelut tuskin lisääntyvät, kun niitä on jo palsta muutenkin täynnä. Käsittääkseni ihan käyttäjistä lähtöisin oleva muutos kyseessä.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kaipaan tänne sydämiä ja vau-nappia. Surunaamaa joskus tiettyjen joukkueiden kannattajille.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Allekirjoittaneen mielestä oikein positiivinen uudistus - juuri meinasin Netflix-ketjuun kompata että The Haunting of Hill Housen viimeinen jakso oli melkoinen antikliimaksi, mutta eipä sikäli olisi ollut juuri lisättävää. Joten peukutus toimii tuollaisessa yhteydessä.

Mutta ulkoasukritiikistä samaa mieltä myös, ei tartte naamakirjaa apinoida. Harmaaksi vaikka.
 

Carlos

Jäsen
Enää hymiöt puuttuu...

Hymiöt kuului palstan varustukseen silloin joskus vuonna miekka ja kilpi, mutta niistä luovuttiin koska niiden tallentaminen vei liian paljon tilaa tekstiin verrattuna.

Ehkä nykyteknologialla ne voisi tuoda takaisin? Nykyään niitä tuskin tarvitsee nimittäin enää tallentaa tietokantaan kuvamuodossa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuli mieleen, voiko tykkää nappi lisätä blokkiutumista tai yhteiskunnallista polarisoitumista. Vastaava tykkää toiminto on mm. Ylikertoimessa, jossa pääosin puhutaan yhdestä asiasta. Nappi toimii siellä, sanoisin. Täällä keskustellaan suunnilleen mistä sattuu vapaan puolella, mutta paljon myös erilaisesta politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista. En tiedä vaikuttaako, mutta olisi kenties hyvä pohtia tykkää napin mahdollisia kielteisiä seurauksia juuri blokkiajattelun ja polarisoitumisen lisääntymisenä Jatkoajassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös