NFL Season 2018

  • 96 818
  • 525

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Mitähän Indyn HC mietti, kun jatkoajalla 4th and four tilanteessa omalla 42l linjalla yritettiin pelata palloa? Pallo Houstonille, yhdellä syötöllä fg etäisyydelle ja pallo haarukkaa. Taisi kotiyleisö olla hiukkasen hämillään.

Selostajat taisivat höpötellä, että vanhalla Eagles-koutsilla meni Eagles-aggressiivisuuden kanssa hieman ylitse.Taisi unohtaa hetkeksi, että valmentaa Coltsia, eikä Eaglesia jolloin voiton anto vastustajalle ei olisi ollut näin tyhmä teko.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Fitzmagic loppui sitten aika karusti.. Itse olen kyllä vähän sitä mieltä, että tilanteessa oli ainakin jonkin verran itseaiheutettua. Vaikka Fitz alkoi pelaamaan vähän huonommin jo edellisessä pelissä, olisin tehnyt hyvissä ajoin selväksi, että hän pelaa seuraavankin pelin ja Winston on puhdas backup. Toisaalta, tilanteen olisi voinut kääntää myös niin, että Winston olisi pistetty heti kentälle. Nyt tuntui vähän siltä, että kaikki odottivat Fitzin epäonnistumista vielä tässäkin ottelussa, että Winston voidaan laittaa kentälle selkeillä perusteilla.. Varmasti todella kiitollinen tilanne Fitzpatrickin osalta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Nyt tuntui vähän siltä, että kaikki odottivat Fitzin epäonnistumista vielä tässäkin ottelussa, että Winston voidaan laittaa kentälle selkeillä perusteilla.. Varmasti todella kiitollinen tilanne Fitzpatrickin osalta.

Koetter ilmoitti juuri että Winston on Buccaneersin startteri byen jälkeen viikolla 6.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Koetter ilmoitti juuri että Winston on Buccaneersin startteri byen jälkeen viikolla 6.
...kunnes heittää pari intteriä ja Fitz tulee takaisin? Itse en tykkää sellaisesta touhusta, että QB penkitetään kesken pelin, jos pelaa hieman huonosti. Toki kavereiden palkkakuitti taitaa olla aika erilainen ja se sanelee marssijärjestyksen tiettyyn pisteeseen saakka. Ehkä olen liian urheiluromantikko ja olisin halunnut Fitzmagicin jatkuvan vielä pidempään, mutta minusta Bucs hoiti tämän siirtymän Winstoniin todella huonosti.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
RB-osastosta (2 rookieta) olen hivenen eri mieltä, etenkin Elwayn tuntien. Mutta kuten todettu, aika taikuri Elwaykin saa olla että Bellin saisi tuohon mahtumaan ainakin tälle kaudelle.

Ei tunnu valmennuskaan ymmärtävän, mitä heillä on käytössään, kun Lindsay ja Freeman ovat sijoilla kolme ja yhdeksän koko liigan tasolla yards per carry tilastoissa. Silti siellä viime yönäkin oli lopussa voitto TD:tä hakemassa Booker, jolla saisi heittää vesilintua.

Aika surullista on tuo Broncosin meno, kun Elway päätti napata Keenumin QB:n paikalle, vaikka draftissa oli Allen ja Rosen tarjolla. Keenum on parempi kuin viime kauden Osweiler tai Siemian, mutta se ei ole paljoa se. Keenumin kolme TD:tä ja kuusi INT:iä huikealla 72.1 QB Ratingilla ei taida ihan olla sitä mitä Elway haki, mutta se on juuri mitä Keenumilta viime kautta lukuunottamatta oli odotettavissa. Joka pelissä on vielä mennyt noiden tilastoitujen inttereiden lisäksi varmaankin toinen mokoma puolustajien sormien läpi, kun sitä heittoa on ollut pakko pakottaa double tai triple coverageen. Eilen myös ottelun voitto touchdown seilasi täysin vapaan Thomasin pään ylitse. Tässä kohtaa olisi melkein paras ratkaisu katsoa mitä Kelly osaa ja toimia sitten sen mukaan tulevassa draftissa. Keenumilta saa todennäköisesti sen 8-8 rekordin millä ei tee mitään ja taas menee yksi kausi ihan susille.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Alkaa Patsien hyökkäys olemaan hyvällä tasolla, Gronk, Edelman ja Gordon alkaa olemaan kohtalainen uhka puolustuksille eikä Gronkkia vastaan voida enää kaikkea puolustusta uhrata. Eikä tuo Bradykään juuri vanhenemisen merkkejä esitä. Inttejä kyllä tullut aika paljon mutta eilisetkin kaikki taisi olla muiden syytä kun koppi ei tarttunut hyvistä heitoista. Puolustus ei kuitenkaan vielä Patrician aikakauden tasolla ja tuota pitää paljon kauden aikana parantaa mikäli päätyyn olisi menoa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Steelersin matsin ekalla neljänneksellä aloin funtsimaan, että olisiko jo aika siirtyä eteenpäin Big Benistä, mutta niin vain vanha sotaratsu keräsi itsensä ja pelasi lopulta vahvan matsin. Myös Steelersin puolustus alkoi heräilemään, vai oliko syynä vain vastustajan heikko hyökkäyksen linja?
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Myös Steelersin puolustus alkoi heräilemään, vai oliko syynä vain vastustajan heikko hyökkäyksen linja?

Hirveästi en lähtisi vielä juhlimaan puolustuksen toimivuudella koska onhan tuo Falconsin touhu tällä hetkellä aivan sekaisin.. Varsinkin tuo linjan pelaaminen eilen oli täysin luokatonta. Ei tainnut Ryanilla olla kertaakaan kunnolla aikaa heittää palloa! Ja kun juoksulla ei myöskään päästy mihinkään (koska linja ei saanut blokattua mitään) niin todella vaisuksi jäi hyökkäyksen suoritus tuossa pelissä.

Oli muuten hämmentävän suuret erot linjojen pelaamisessa tuossa pelissä koska vastaavasti Big Benillä ei tainnut kertaakaan olla edes kiire heittää palloa :D

Tosin annetaan sen verran kunniaa myös Steelersille että viimeiset kolme viikkoa tuo Falconsin hyökkäyksen linja on kuitenkin toiminut edes kohtuullisesti eli oli tuossa varmasti myös Steelersin hyvyyttä. Ja onhan tuo junnu-Watt hyvänoloinen pelimies!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tuo Packersin hyökkäyksenlinja on kyllä kadehdittava, Rodgersilla oli taas koko päivä aikaa heittää, mutta tällä kertaa oli ukko aika ruosteessa eikä varamiehetkään vapailsi päässeet. Juoksulla Packers olisi ollut paremmin mukana pelissä, mutta McCarthy (Rodgers) halusi väkisin pelata heittopelin kautta. Leijonilta aika sekava peli, mutta pari pallonriistoa Rodgersilta ja toimivaa hyökkäystä ja peli oli puoliajalla jo taputeltu. Toisella puoliskolla ei jalka enää kaasulla meinannut pysyä ja Packers näennäisesti pääsi lähelle. Crosbyn krapulapäivä helpotti myös.

Golladayssa ja Johnsonissa on kyllä hyvä tulevaisuus Detroitille.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Crosbyn krapulapäivä helpotti myös.

Paremmin tuota ei voisi sanoa, kokenut ja luotettava kickeri kun pistää 0/4 potkuissa taululle niin mitäs siihen sit sanoisi.

Lions nimenomaan pääsi tauolle aika tukevassa johdossa kun Packers ei millään saanut pistetiliä auki, tokan quarterin loppuun jäi 6 pinnaa ottamatta kun Crosby munaa jotkut 35-40 jaardiset. Sitten tokalla jaksolla jäi yksi piste ottamatta ihan perus TD:n jälkeen. Vielä kruununa se kun Packers meinasi 5min ennen loppua tulla yhden possessionin päähän (jännä että käytit termiä näennäinen paine, en usko että Detroit-leirissä oltaisi kovin luottavaisin mielin oltu siinä kohtaa kun 24p ero kaventunut kahdeksaan :D), mutta joukkueen ollessa 11p tappiolla ja 4th downin tullessa vastaan, Crosby ei saanut potkua taaskaan haarukkaan. Sen jälkeen Lions sai todella mukavan kenttäasetelman ja mikäs siinä kuluttaessa kello loppuun. Olisi tosiaan ollut eri meiningit jos FG olisi mennyt ja sen jälkeen kickoffista Crosby tehnyt touchbackin.

Ei tee ykskään jengi tällä kaudella menoa itselleen kovin helpoksi... Paitsi ehkä Saints.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Vaikka kuinka on kaverit ammattilaisia ja ymmärtäähän sen, että silloin kun se hetki niin pitää onnistua oli tilanne mikä tahansa, mutta kyllä sääliksi kävi Crosbya. Kaveri teki muutoksia muutosten perään. Sääti linjaa, vaihtoi kenkää, snäpeissä tai holdeissa ei ollut vikaa, mutta mikään ei vaan onnistunut. Pelin hienoin hetki oli kuitenkin se, että Packers viimeisen minuutin aikana painoi pelin tarkoituksella vielä ~40 jaardiin päähän ja Crosbylle annettiin tilaisuus ravistella apinaa selästä. Tuli kyllä varmaan kaverille tarpeeseen, vaikka pelille tuo ei tehnyt mitään.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Johtuu osin siitä, että NFL:ssä tasapeli ei ole oikein minkään arvoinen kun vaan voitot lasketaan. Se on ainoastaan vahvin tie-breaker jos voitot ovat tasan ja esim. kaksi tasapeliä ei vastaa yhtään voittoa.
Ei mene noin. Voittoprosenttia laskettaessa tasapeli vastaa puolikasta voittoa. Esim. toissakauden runkosarjassa Bengalsin (saldo 6-9-1) voittoprosentiksi tuli 6.5/16=.406.

"NOTE: Tie games count as one-half win and one-half loss for both clubs."
NFL Tiebreaking Procedures | NFL.com
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Eagles menetti eilisessä Vikings-tappiossa Jay Ajayin loppukaudeksi sairastuvalle. Rapoportin tiedot kertovat että Eagles olisi vahvasti kiinnostunut LeSean McCoyn kotiinpaluusta.

Ja kauden edetessä myös pelien ajatkin vaihtuvat, Chiefs-Bengals viikolta seitsemän on muutettu Sunday Night Football - slottiin, 49ers-Rams ottelun sijaan.

Bengals-Chiefs Week 7 showdown flexed to SNF
 

Sambody

Jäsen
Pitkään näytti taas Green Bayn kannalta pahalta. Beathard ja 49ers takoi pisteitä toisensa perään, mutta lopulta antoivat pari yritystä liikaa Packers hyökkäykselle. Näytti tosin jo kolmannella ja neljännen alussa siltä, että Rodgers ei ole parhaimmillaan jolloin Adamsin takana oli Packers hyökkäyksessä aika hiljaista. No lopulta tosiaan Rodgers sai vähän taas juonen päästä kiinni ja rankaisi 49ersin lopun pehmeästä puolustamisesta. Ja mikä hienointa viime viikon epäonnistuja Crosby oli oma itsensä taas. Silti taas tarvittiin se +30pistettä voittoon.

Packers hyökkäys kaipaisi kyllä takaisin pikkuhiljaa Allisonia ja Cobbia, joten bye-viikko tulee hyvään saumaan. Valdes-Scantling ja St.Brownilla on kaikki työkalut tulla huippu rissuiksi, mutta aika kaukana ollaan vielä siitä. Tuota Adamsin kehitystä on kyllä hieman hämmästeltävä. Ei ole mikään uusi juttu enää, että Adams on yksi parhaista pelipaikallaan liigassa, mutta vielä pari kolme vuotta sitten ei näyttänyt todellakaan siltä, että Davante tulisi ikinä olemaan tällä tasolla. Uran alkuvaiheilla, kun tuo ei saanut aikaan yhtään tilaa tehtyä itselleen ja kädet olivat kivikovat. Tällä hetkellä hän on yksi parhaita kuvioiden juoksijoita ja vaikeita palloja koppailee toisensa perään. Positiivista tuossa hyökkäyksessä on ehdottomasti juoksupeli. Kolmen keskushyökkääjän rotaatiolla mennään ja kaikki saa aikaan hyviä asioita. Ainoa mikä vähän ärsyttää on ettei tuota hyvää juoksupeliä voida sen paremmin hyödyntää tappamaan kelloa, koska jatkuvasti joutuvat takaa-ajajiksi.
 

Undrafted

Jäsen
Olipahan taas pelejä viikonloppuna. KC kärsi ensimmäisen tappionsa itselleni yllättäen, tosin heidän puolustuksesta nähtävästi puuttui useampi pelimies. Pats puolustus vuoti yhtä pahasti kuin vuosi sitten KC:tä vastaan. Josh Gordon löytämässä paikkaa ja roolia hyökkäyksessä. Bradyllä riittää kohteita taas. Mahomes on kyllä huikeaa katsottavaa, kun mies tuntuu olevan todella vaikeasti säkitettävä ja heittää juostessaan todella hyvin laajalla sektorilla. Lupaa hjyvää, kun säkityksiä ja taklauksia tulee vähän ettei mies ole heti hajoamassa iskujen voimasta. Valitettavan moni liikkuva qb suht pian loukkaantunut kun ura alkanut lupaavasti.

Kuusi viikkoa takana ja vain kolmella joukkueella 0-1 tappiota. AFC:ssä KC yhdellä ja NFC:ssä Rams nollalla sekä Saint yhdellä tappiolla. Lupailee jännittävää jatkoa, kun tasaisena joukkona edetään. Useammassa divisioonassa kolme joukkueetta hyvin kuvioissa mukana.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Packers kaivoi kyllä elintärkeän voiton 49ersista Lambeaulla, koska seuraavasta viidestä pelistä (bye-viikon jälkeen) neljä on vieraissa (Rams, Patriots, Seahawks ja Vikings). Mikäli Packers haluaa säilyttää jonkinmoiset saumat playoffseihin, niin noista vieraspeleistä vähintään kaksi on voitettava ja tärkeintä olisi nimenomaan voittaa Vikings, jolloin Packers on tasatilanteen sattuessa Vikingsin edellä.

Mutta aika paljon nyt on Packersilla kyllä tekemistä, jos meinataan playoffseihin päästä. Pettine ei ole vielä saanut systeemejään täysin perille ja Muhammad Wilkersonin kauden päättänyt loukkaantuminen ei asiaa varmaan edesauttanut, kun Packersin passrush-osasto on muutenkin liigan heikoimpia. Ted Thompsonin viimeisiä drafteja katsellessa ei voi kyllä kehuttavaa arvosanaa antaa. Kärkivarauksista ainostaan Kenny Clarkista voi puhua tällä hetkellä oikeasti jo huipputason pelaajana. Ha-Ha Clinton-Dix ja Nick Perry ovat rajatapauksia. Jotenkin jos tulevaisuuteen katsoo, niin näen kyllä Perryn hyvin vahvana cut-ehdokkaana ensi kaudeksi, jos passrush-osastoa pystytään muuten vahvistamaan. Tuo 14,7 miljoonan caphitti on todella järkyttävä, vaikka muuten Packersilla palkkatilaa ensi kaudeksi vapautuneekin ihan mukavasti, etenkin Cobbin sekä Matthewsin sopimuksista.
 

Sambody

Jäsen
Joskus oli muistaakseni puhetta Rodgersin puuttuvista pelin lopun uroteoista ja mielestäni itse olin sitä mieltä että paska tilasto ottaen huomioon ettei ole väliä missä vaiheessa peliä teet pelin voittoon tarvittavat pisteet. Tästä aasin siltana hiton huolestuttavaan tilastoon viimeiseltä 3 vuodelta. 2015 vuodesta tähän päivään Rodgersin pelatessa Packers on ensimmäisen kolmen neljänneksen aikana -91 pisteissä verrattuna vastustajaan. Neljännellä sitten puntit tasoittuvat Packersin ollessa +105. Pitäisikö alkaa Green Bayssä miettimään siirtymistä eteenpäin ilman McCarthya. Alkaa koko ajan tuntua enemmän ja enemmän siltä, että Mike McCarthy on saanut olla puikoissa näinkin pitkään näinkin menestyksekkäästi vain siksi, että pääsi aloittamaan päävalmentaja uransa Brett Favren kanssa ja sen jälkeen syliin tippui Aaron Rodgers. Vähän samaa paskanmakua tuossa yhtälössä on kuin Coltsin toiminnassa, kun ensin Peyton Manning sai organisaation näyttämään paremmalta kuin se todellisuudessa olikaan ja sitten yhden hänen loukkaantumisesta johtuneen kyntökauden jälkeen syliin tippui Andrew Luck, joka ikävä kyllä ei pysynyt yhtä pitkään ehjänä kuin edeltäjänsä. Yksi syyttävä sormi tottakai osoittaa vanhan GM:n toimintaan, mutta nyt kun Thompson on syrjäytetty olisi ehkä voitu hakea uutta verta päävalmentajan paikallekin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..Pitäisikö alkaa Green Bayssä miettimään siirtymistä eteenpäin ilman McCarthya..

Pitäisi, etenkin jos Packers jää toista kertaa peräkkäin playoffsien ulkopuolelle. Sitä en sitten tiedä mitä tämä Packersin front officen järjestely meinaa, käsittääkseni Gutekunst ei pysty erottamaan McCarthya suoraan vaan sen voi tehdä ainoastaan CEO Mark Murphy.

EDIT: Drew Breesillä on mahdollisuus sunnuntaina saada yksi merkkipaalu taas uralleen. Mikäli Saints voittaa Ravens, Brees nousisi kolmanneksi pelinrakentajaksi joka on kyennyt voittamaan kaikki NFL-jengit urallaan. Kaksi muuta ovat Peyton Manning sekä Brett Favre. ¨
Tom Brady ei ole tässä listassa, johtuuko siitä että on vain ja ainoastaan edustanut Patriotsia?
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tom Brady ei ole tässä listassa, johtuuko siitä että on vain ja ainoastaan edustanut Patriotsia?
Ei ole Rodgers eikä Big Benkään, mistähän syystä johtuisi.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jo ennen eilistä ennusteltiin että Thursday Night Footballin häviäjäjoukkueessa saattaa tapahtua valmennuksellisia muutoksia ja näin tapahtui. Eli Arizonan OC Mike McCoy on saanut kenkää. Aiemmin viikollahan Tampa Bay erotti puolustuksen koordinaattorinsa Mike Smithin.

Cardinals fire offensive coordinator Mike McCoy
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sellainen alkoi ihmetyttää eilisessä pelissa, että kun sekä Baltimore että New Orleans pelaa näitä kakkos-QB:n erikoispelejä, niin miksi se varsinainen QB jää kentälle laitahyökkääjäksi? Tähän on pakko olla joku sääntö, eli pelinrakentajaa ei niin vain voi vaihdella kentälle ja pois, vai?
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Sellainen alkoi ihmetyttää eilisessä pelissa, että kun sekä Baltimore että New Orleans pelaa näitä kakkos-QB:n erikoispelejä, niin miksi se varsinainen QB jää kentälle laitahyökkääjäksi? Tähän on pakko olla joku sääntö, eli pelinrakentajaa ei niin vain voi vaihdella kentälle ja pois, vai?

Ite luulen, että se vain kuuluu siihen kikkapeliin... vähän kuin "mitä jos sittenkin se snäppi pelataan Flaccon käsiin". Kyllä nimittäin saa vaihdella. Eihän esimerkiksi 3rd ja 4th down sääntöjen mielessä eroa mitenkään,mutta silti kentällä nähdään noiden downien aikana ties minkälaista formaatiota ja ties ketä pelaajia. Ja siitä huolimatta myös neljännellä downilla se joukkueen punttaaja on oikeutettu heittämään. Mitä ite nyt vetäisin yhteenvetoa niin luulen että ei ole mitään sääntöä mikä estää ykkös ja kakkoskuuppien keskinäisen peluutuksen vaikka joka downilla vaihtaen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
100 miljoonan Jon Gruden jatkaa Reggie MacKenzien ykkösvarausten ulostamista. WR Amari Cooper siirtyy Cowboysiin, vastineeksi Raidersille ykköskierroksen pick (vuodesta ei vielä selvyyttä).
 

Undrafted

Jäsen
Sellainen alkoi ihmetyttää eilisessä pelissa, että kun sekä Baltimore että New Orleans pelaa näitä kakkos-QB:n erikoispelejä, niin miksi se varsinainen QB jää kentälle laitahyökkääjäksi? Tähän on pakko olla joku sääntö, eli pelinrakentajaa ei niin vain voi vaihdella kentälle ja pois, vai?
Jättää auki sellaisenkin mahdollisuuden, että vara-qb heittääkin taaksepäin ykkös-qb:lle, joka heittää sit forward passin. Lisää epävarmuutta puolustukselle, että mitähän pitäisi puolustaa. Siihen vielä epävarmuus, antaako vara-qb pallon backille, syöttääkö vai juokseeko itse.

Aika huikeita viimeisiä minuutteja taas taas nähtiin eilen. Niin onnistumisia kuin epäonnistumisia, millä ratkottiin useampi matsi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joskus oli muistaakseni puhetta Rodgersin puuttuvista pelin lopun uroteoista ja mielestäni itse olin sitä mieltä että paska tilasto ottaen huomioon ettei ole väliä missä vaiheessa peliä teet pelin voittoon tarvittavat pisteet. Tästä aasin siltana hiton huolestuttavaan tilastoon viimeiseltä 3 vuodelta. 2015 vuodesta tähän päivään Rodgersin pelatessa Packers on ensimmäisen kolmen neljänneksen aikana -91 pisteissä verrattuna vastustajaan. Neljännellä sitten puntit tasoittuvat Packersin ollessa +105. Pitäisikö alkaa Green Bayssä miettimään siirtymistä eteenpäin ilman McCarthya. Alkaa koko ajan tuntua enemmän ja enemmän siltä, että Mike McCarthy on saanut olla puikoissa näinkin pitkään näinkin menestyksekkäästi vain siksi, että pääsi aloittamaan päävalmentaja uransa Brett Favren kanssa ja sen jälkeen syliin tippui Aaron Rodgers. Vähän samaa paskanmakua tuossa yhtälössä on kuin Coltsin toiminnassa, kun ensin Peyton Manning sai organisaation näyttämään paremmalta kuin se todellisuudessa olikaan ja sitten yhden hänen loukkaantumisesta johtuneen kyntökauden jälkeen syliin tippui Andrew Luck, joka ikävä kyllä ei pysynyt yhtä pitkään ehjänä kuin edeltäjänsä. Yksi syyttävä sormi tottakai osoittaa vanhan GM:n toimintaan, mutta nyt kun Thompson on syrjäytetty olisi ehkä voitu hakea uutta verta päävalmentajan paikallekin.
Jatkuvasti on tässä saanut miettiä että mitä ihmettä tuolla pelikirjojen kanssa touhutaan. Minusta Rodgers on vähän liikaakin kantanut sitä että pelit on keskimäärin todella paskoja. Sitten taas kun tulee se tiukka paikka niin sieltä usein löytyy sellaisia pelejä mitä muut pelaa alusta asti. Toisaalta liittyy varmasti siihenkin että Rodgerssilla on liikaa valtaa noihin pelien valintoihin. Sekään ei silti selitä sitä että ei voi vuodesta toiseen olla ongelmia niin hyökkäyksessä, kuin puolustuksessa. Sitten se yksi mies siellä kantaa tiimiä reppuselässä sinne asti kunnes tulee oikeasti joukkue vastaan ja se on sitten siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös