Huuhaa ja humpuuki yhteiskunnassamme

  • 547 694
  • 2 945

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tuleeko muillekin näistä Flat Earth -hörhöistä mieleen keskustelupalstamme ikioma nimimerkki @Haas?

Litteän Maan hihhuleista kun ei oikein ota selvää, että ovatko he tosissaan vai eivät. Mikäli he vain trollaavat, niin ihmettelen, että miten ne jaksavat painaa sitä samaa vitsiä vuodesta toiseen interwebin eetteriin.

Aikamoinen määrä noita lituska-aivoja kumminkin tuntuu olevan, varsinkin Yhdysvalloissa. Sekään ei yllätä, että vahva uskonnollisuus tuntuu korreloivan siihen, että uskoo myös maan olevan litteä.

Iltalehdessä oli juttua, että "jopa kolmannes eli noin 33 prosenttia 18-24-vuotiaista amerikkalaisista ei ole varma siitä, että maapallo olisi pyöreä. Tämä selviää markkinatutkimuksia ja mielipidekyselyitä tekevän YouGov-palvelun kyselytutkimuksesta, johon vastasi yli 8200 amerikkalaista. Kyselyn tuloksista ovat uutisoineet muun muassa Forbes ja IFLscience.
Maan litteyteen uskovista amerikkalaista 52 prosenttia luokittelee itsensä erittäin uskonnolliseksi. Kaikista yhdysvaltalaisista näin tekee vain joka viidennes, joten kyselytuloksen perusteella uskonnollisuudella ja Maan litteyteen uskomisella on yhteys."


Mitäs noita amerikkalaisia nyt olikaan? Rapiat 320 miljoonaa? 18-24 - vuotiaita on varmaan melkoisesti, joten litteään Maahan uskovia on melkoinen määrä miljoonissa. Eivät nuo kaikki trolleja ole. Osa varmaan onkin, mutta aika moni hihhuliuskovainen tieteen kieltäjä on varmasti täysin tosissaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Osa varmaan onkin, mutta aika moni hihhuliuskovainen tieteen kieltäjä on varmasti täysin tosissaan.

Näiden määrää ruokkii myös maan järkyttävän tasoinen julkinen koululaitos. Keskivertoamerikkalaisen tyhmyys ei ole pelkkä stereotypia tai myytti, kyllä se keskimääräinen sivistystaso on esim. täkäläistä jonkin verran alhaisempi. Ja alhainen sivistystaso korreloi kaikenlaisen hevonpaskan uskomisen kanssa vahvasti.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
kun tuossa sanotaan että uskovista litteään maahan uskoo 52% ja kaikista kansalaisista 20% niin siitä voisi tehdä laskutoimitukset että ikäluokasta uskovia on maksimissaan vain reilu 40% joka kuulostaa erittäin yllättävän alhaiselta. Mielenkiintoista olisi myös tietää että onko litteään maahan uskovien joukossa uskonnottomia yhtään. Kyllähän sekin typeryys taitaa juontua raamatun maakeskeisestä harhaluulosta.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Näköjään olen ainoa joka tähän ketjuun vaivautuu kirjoittamaan...

...mutta eipä siinä, kun on tarjolla lisää päänsärkyä: 37 dead as measles cases spike in Europe (linkki Globalnews.ca)

Yli 41000 tuhkarokkotapausta vuoden ensimmäisellä puolikkaalla, 37 kuollutta. Eli aikalailla 1/1000 tuntuisi kuolevan tuohon vaarattomaan lapsuudenajan tautiin, niin kuin tilastot osasivat meille jo etukäteen kertoa. Vielä kun joku takoisi tämän vaikkapa Pietarsaarelaisten*) päähän.

*) Joo ei ne kaikki, mutta moni tuolla tuntuu olevan todellisuuden väärällä puolella tämän asian suhteen.
 

Tuamas

Jäsen
Somemaailmassa on nyt ollut esillä muutama juttu.

HPV-rokotuksesta on saatu uutta dataa, joskin saatanan hörhöt ovat myös tätä lähteneet kiistämään ”koska salaliitto”, ”ei riittävän laaja tutkimus” ja ”ei estä kaikkia syöpiä”.

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005789864.html

Ja tässä hörhöprofessori Puolimatkan ”homouden normalisointi johtaa pedofilian hyväksyntään” kirjoituksen melko täydellinen debunkkaus:

https://www.vartija-lehti.fi/puolimatka-uhkaa-akateemisen-tutkimuksen-ja-opetuksen-vapautta/
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ja tässä hörhöprofessori Puolimatkan ”homouden normalisointi johtaa pedofilian hyväksyntään” kirjoituksen melko täydellinen debunkkaus:

https://www.vartija-lehti.fi/puolimatka-uhkaa-akateemisen-tutkimuksen-ja-opetuksen-vapautta/
Minä olen nyt yrittänyt lukea tuota linkin tekstiä useampaankin otteeseen ja en edelleen ymmärrä että yrittääkö tuo sinun "tyrmääjä" puolustella pedofiliaa tuossa vai mitä helvettiä hän yrittää. Ei paljoa pahemmin voi ampua asiasta ohi. Puolimatka viittasi seksuaalivalistukseen ja homoihin lähinnä alustuksessa missä hän viittasi että vastaavaa keinoa on alettu käyttää pedofilian hyväksyttävyyden ajamiseksi, kuin mitä on käytetty tasa-arvoisen avioliiton kohdalla. Tästä idiootit sitten veti jonkun homo kohun pystyyn vaikka mitään sellaista ei tekstissä ollutkaan.

Nyt sitten tulee joku tutkija ja ampuu samalla tavalla asiasta ohi ja ilmeisesti, ainakin sen kuvan saan, yrittää hyökätä pedofiliaa vastustavan kirjoituksen kimppuun hutkimalla sen, siis vastustavan kirjoituksen, sisältöä ja lähteitä. Sanoisin pedofiiliksi, mutta kun en tiedä niin en sano, mutta about noin minä tekisin jos olisin pedofiili ja haluaisin viedä uskottavuuden pedofiliaa vastustavalta kirjoitukselta.

En olisi ihan uskonut että 2018 alkaa professorit omalla nimellään pro pedofiilikirjoittelijoiksi, mutta kukapas minä olen tuomitsemaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pohjois-Karjalassa järjestetään jonkin ajan kuluttua mielenkiintoinen tapahtuma. Tapahtuma on nimittäin yhdistelmä Mayojen astrologian tulkintaa ja karjalanpiirakoiden leipomista, eli varsin loogisesta kokonaisuudesta on kyse. Ilmeisesti tämä on kuitenkin hieman kieli poskessa kasaan pistetty tapahtuma. Tämä on sääli, sillä itse haaveilin, että tämä kaksi varsin erilaista aihepiiriä yhdistävä kokonaisuus olisi joku fysiikan kaiken yhdistävä teoria, tai ainakin joku sen esiaste..

Aiheesta lisää:

Nyt.fi: Suomessa järjestetään ”Maya astrologiset karjalanpiirakkatalkoot” joissa voi rypyttää piirakkaa ja tulkita merkkejä – internet rakastaa
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Turun yliopiston lääketieteen opiskelijat ryhtyvät taisteluun huuhaata vastaan

Tuskin tällä maata mullistavaa vaikutusta on esim. rokotekriittisyyteen, mutta hyvä että asian eteen jotain tehdään. Käsittääkseni myös Duodecim on tekemässä tavallisille kuluttajille suunnattua versiota lääkärien tietokannoista, jossa olisi tämän hetken tutkimustiedon näkemys eri taudeista ym. lähteineen.
 

Undrafted

Jäsen
Aamulla tuli laitettua tv auki ja Jim sekä olikohan Liv pyöritti samaa Astral-tv ohjelmaa. Ei voinut kauaa katoa, kun hävetti ja säälitti. Tv:n välityksellä selvännäkijä aisti soittajan energiat ja silmäongelmia. 3,95 minuutti kustannus, halpaa kuin saippua. Mainostappa tuotettasi yhtä valheellisesti, niin jo on sakkoa tulossa, mutta tuollaista huuhaata saa ahkeraan tyrkyttää
 

teppana

Jäsen
Yksi itseäni lähellä oleva ihminen on sitten "opiskellut" energiahoitajaksi ja nyt mainostaa tekevänsä energiahoitoja ja chakran tasoituksia. Tämä henkilö on muutenkin vähän yksinkertainen. Erittäin mukava ihminen ja hyvää tarkoittava, mutta ei todellakaan se penaalin terävin kynä. Hän kuitenkin saattaa loukkaantua aika herkästi.

Pelkään että hän alkaa tarjota näitä "hoitoja" kaikille läheisilleen. Eniten pelkään sen takia, että en vitussa ala maksamaan senttiäkään jostain energiahoidosta. Toivottavasti osaan kieltäytyä siten, että hän ei loukkaannu.
 

teppana

Jäsen
Aamulla tuli laitettua tv auki ja Jim sekä olikohan Liv pyöritti samaa Astral-tv ohjelmaa. Ei voinut kauaa katoa, kun hävetti ja säälitti. Tv:n välityksellä selvännäkijä aisti soittajan energiat ja silmäongelmia. 3,95 minuutti kustannus, halpaa kuin saippua. Mainostappa tuotettasi yhtä valheellisesti, niin jo on sakkoa tulossa, mutta tuollaista huuhaata saa ahkeraan tyrkyttää

Ja noihin vielä soitellaan. Aivan uskomatonta...
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomalaisyrittäjä on hoitanut ihosyöpää erittäin vaarallisella mustalla salvalla – voi syövyttää reiän luuhun asti

Hopeavesi(kin) mainittu.

"Backman kertoo parantaneensa oman ihosyöpänsä mustalla salvalla, joka sisältää muun muassa lumikkia (sanguinaria canadensis, englanniksi bloodroot). Hän sanoo myös hoitaneensa toisen henkilön melanoomaa – mustalla salvalla ja suurilla annoksilla hopeavettä.

Backman kertoo, että hoito mustalla salvalla sattuu paljon, ”melkein kuin synnytys”. Päivitys on saanut paljon positiivisia kommentteja ryhmän jäseniltä. Moni on kiinnostunut ja kyselee, mistä salvaa saisi ostaa. Backman jakaa amerikkalaisen verkkokaupan osoitteen muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Backman ei kommentoinut päivitystään MOT:lle."

Eipä päässyt yllättämään, että noitatohtori ei kommentoinut päivitystään MOT:lle. Sen sijaan tuon jutussa mainitun FB-ryhmän jäsenmäärä pääsi yllättämään, olkoonkin että siellä jutun mukaan on hörhöjä Suomen lisäksi Ruotsista. On varmasti myös niin, että jokainen ryhmässä oleva ei vanno poppakonstien nimeen vaikkapa sitten syöpähoitojen kohdalla, mutta silti. Yli 12 000 jäsentä, mitä helvettiä? Tällaista kyynisyyteen taipuvaa ihmisvihaajaa ei kai pitäisi yllättää se, että huuhaan nimeen vannovia on ilmeisen paljon, mutta kyllä se silti vain kerta toisensa jälkeen yllättää.

Sekin jotenkin yllätti, että jutun mukaan niin Fimeassa, Valvirassa kuin Tukesissakin kuultiin syövänhoidosta mustalla salvalla vasta Ylen toimittajalta. Tietenkin kun tämä Backman ei ole minkään sortin terveydenhoidon laillistettu ammattilainen, niin eivät Fimea tai Valvira hänen puoskarointiinsa voi puuttuakaan. Luulisi silti, että tällaiset touhut heidän tutkallaan näkyisivät.

Näköjään maanantaina on tulossa katsottavaksi dokkari aiheeseen liittyen (Ohjelma on tulossa katsottavaksi 15.10.2018 klo 12.00):

MOT | Salvaa syöpälääkkeeksi

Olen sanonut ennenkin ja sanon taas, että vaikka joltain kantilta katsottuna voidaan pitää moraalittomanakin sitä, että ei ota idioottien rahoja pois kuljeksimasta, niin vakavasti sairaan ja sen takia epätoivoisen ihmisen hyväksikäyttö on ehkä alhaisinta mahdollista kuviteltavissa olevaa paskaa. Tiedän kokemuksesta, että rationaalinenkin (tai ainakin sellaisena itseään pitävä) ihminen herkästi tarttuu mihin tahansa oljenkorteen, kun takana on vakava diagnoosi jonka edessä lääkärit nostavat enemmän tai vähemmän kätensä pystyyn. Kun erikoislääkärin toimesta kerrotaan, että sulla on invalidisoiva ja vääjäämättömäti etenevä sairaus X jonka oireita voidaan hoitaa mutta parantavaa lääkitystä ei ole, niin siinä kyllä lotkauttaa korvaansa ihan uskomattomalle höpöhöpöllekin. En onneksi silloin joskus kymmenisen vuotta sitten diagnoosin saatuani ja epätoivon vyöryessä päälle haksahtanut mihinkään huuhaahan, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei sellainen käynyt edes mielessä. Ei toki puhuta mistään akkuhapon kaatamisesta päälleen tai hopean juomisesta, mutta kuitenkin.

Joka tapauksessa toisen ihmisen sairaudella omaa lompakkoansa seurauksista välittämättä lihottavat kusettajat tulisi mielestäni kivittää kuoliaaksi, pumpata henkiin ja tappaa uudelleen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joka tapauksessa toisen ihmisen sairaudella omaa lompakkoansa seurauksista välittämättä lihottavat kusettajat tulisi mielestäni kivittää kuoliaaksi, pumpata henkiin ja tappaa uudelleen.

Olen itse pohtinut, että onko olemassa niin härskiä ihmistä, joka pystyisi tietoisesti kusettamaan sairaita ihmisiä rahastusmielessä, vaikka tietäisi kaiken olevan huuhaata, tai jopa oikeasti haitallista - muutenkin kuin sillä, että kusetetut jättävät virallisen lääketieteen hoidot väliin? Vai ovatko nämä kusettajat vain hörhöjä, jotka aidosti uskovat olevansa oikeassa, ja pyrkivät auttamaan ihmisiä, toki palkkiota vastaan kuitenkin?

Tämä mustan salvan tapaus tuo mieleen Karponkin tutuksi tekemän Nilsiän öljysheikki Tauno Kuosmasen, joka alkuun valmisti jäteöljyistä voiteluöljyä. Tämän jälkeen mentiin vielä pidemmälle, ja jäteöljystä syntyi ihmelääke, joka paransi suunnilleen kaiken syövän ja AIDSin väliltä. Ja kyllä näitä ilmeisesti joku osti, kun kerran viranomaisetkin kiinnostuivat.

Wikipediassa miehestä lisää: Tauno Kuosmanen – Wikipedia

Ja täällä vielä enemmän: Nilsiän öljyšeikin ihmeseerumi paransi kaiken
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Parasta aikaa ykkösellä MOT:n dokkari "Salvaa syöpälääkkeeksi". Kyllä nuo vaihtoehtolääkitsijät ovat ainakin vahvoja uskossa ja syöpälääkärit ovat luonnollisesti ainoastaan lääkefirmojen palkkaamia taudin ylläpitäjiä lääkemyynnin maksimoimiseksi. 15 tonnilla pääsisi esim. Meksikoon vaihtoehtoklinikalle missä saa kasvisravintoa ja kofeiini-vetyperoksidiperäruiskeita joilla syöpä lähtee. Aprikoosinsiemeniä pitää kanssa muistaa syödä sellaisissa määrin että riskeerataan akuuttia syanidimyrkytystä. Tuolla syöpäcoachit kehuvat miten homma rokkaa ihan hurjana ja kasvaimet katoaa kun vaan jättää myrkkylääkkeet ja säteilytykset väliin.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Eräässä aiheeseen liittyvässä jutussa (vuodelta 2016) tuolla Ylen sivuilla oli perin hauska kohta
Analyysi: Miksi uskomushoitoja ei valvota – Puoskarilaki jäänyt jo neljän ministerin kaappiin
Eli jossain vaiheessa oli jo työryhmä valmistelemassa lakia, mutta:

Työryhmässä vaihtoehtohoitoja edustivat Liisa Sulkakoski ja Anitta Kouvo-Sillanpää Luonnonlääketieteen keskusliitosta. He jättivät mietintöön eriävän mielipiteensä, jossa lukee sanatarkasti: “Luontaishoidot eivät vaaranna potilasturvallisuutta. Oikein käytettynä ne ovat turvallisia verrattuna koululääketieteen hoitoihin, jotka aiheuttavat Suomessakin tuhansia kuolemia vuosittain”.

Mitä vittua nyt? Eikö toi nyt oo vähän sama kuin säädettäis lakia järjestäytyneestä rikollisuudesta ja mukana sitä tekemässä olisi liivijengien edustajat? "Ei tarvita lakia, kun järjestäytyneitä rikollisia ei ole olemassa." Olisi metka myös tietää tuhansista koululääketieteen aiheuttamista kuolemista vuosittain. Miksi noilta edes kysytään?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Työryhmässä vaihtoehtohoitoja edustivat Liisa Sulkakoski ja Anitta Kouvo-Sillanpää Luonnonlääketieteen keskusliitosta. He jättivät mietintöön eriävän mielipiteensä, jossa lukee sanatarkasti: “Luontaishoidot eivät vaaranna potilasturvallisuutta. Oikein käytettynä ne ovat turvallisia verrattuna koululääketieteen hoitoihin, jotka aiheuttavat Suomessakin tuhansia kuolemia vuosittain”.

Mitä vittua nyt? Eikö toi nyt oo vähän sama kuin säädettäis lakia järjestäytyneestä rikollisuudesta ja mukana sitä tekemässä olisi liivijengien edustajat? "Ei tarvita lakia, kun järjestäytyneitä rikollisia ei ole olemassa." Olisi metka myös tietää tuhansista koululääketieteen aiheuttamista kuolemista vuosittain. Miksi noilta edes kysytään?
Tämä on varmaan sitä monien peräänkuuluttamaa dialogia sidosryhmien kanssa joka on kuulemma hyvä sen sijaan, että lait vain sanellaan. En nyt sitten tiedä menisivätkö lakkoon jos lain valmistelu etenisi.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös