Larkin lyö hanskat kädessä Acciaria oikealla suoralla, Acciari pudottaa hanskat, koska saa käsityksen, että Larkinilla oli jotain asiaa, tämän jälkeen Larkin sitten laittaa jarrut pohjaan ja luikkii karkuun.

Tästä oikeaoppisesti Larkinille jäähyä

Ostoskassi

Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Bruins hölmöilee lopussa ja Red Wings saa mahdollisuuden kahden miehen ylivoimalla. Tuntuu, että tämä ratkaisisi pelin, jos siivet eivät nyt maalia tee, peli lienee silloin ohi.

Ostoskassi

Pastalle hattu. Hienosti Brad Marchand tämän alusti, ja Bergeronille vielä syöttöpiste tuosta mukaan.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyvä että Detroit sai yhden, pysyy kuparikerhoveto hengissä.

Ostoskassi

Ylivoimalla Bostonilla Kuralya, Wagneria ja kumppaneita ja kiekko helisee omissa. Cassidyn papereissa miinus on niin massiivinen, että se jatkuu seuraavalle sivulle. Ei se Krejcin ylivoimaviisikkokaan erityisesti vakuuttanut, mutta olihan ero silti kuin yöllä ja päivällä näillä kahdella ylivoimaviisikolla.

vetoo

Slovakia, Bolts
Tampa Bay lähtee Columbusia vastaan (klo 2.00) uudistetuin ketjuin. Palat-Johnson-Kutsherov on kasattu yhteen pitkästä aikaa. Tuo koostumus löytyi aikoinaan sattumalta, kun Tampa Bayn lasaretissa oli ruuhkaa ja oli pakko saada triot jonkinlaiseen muotoon.

Gourde - Point - Stamkos
Palat - Johnson - Kutsherov
Killorn - Cirelli - Joseph
Erne - Paquette - Miller

yki

Pittsburgh Penguins
Ikävän näköisesti Schultzin jalka jää itsensä alle ja nilkka vääntyy. Toivottavasti ei pitkää huilia ole luvassa...

Blackie

Ässät
Carolina on hieno jengi ja siitä saa silti kovia kertoimia. Kunhan maalivahtipeli pitää, niin hyvä kausi tulossa.

Heddy#77

Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tampalta kauden parhaat 20 minuuttia tähän mennessä ja taululla 3-0. Tuossa 2-0 maalissa jäi kakkonen viheltämättä kotijoukkueelle, mutta näitä sattuu.

vetoo

Tampan kommentaattori Engblom oli sitä mieltä, että pelasi kiekkoa ja tuomari jätti aivan oikein jäähyn viheltämättä. Itsekin olisin kolmen ensimmäisen kuvakulman perusteella antanut penalttia, mutta neljäs angle näytti juuri siltä, että pelasi - ja osui - kiekkoon vieden siinä samalla Jacketsin ukon nurin.

Hyvä erä. 3-0 taululla. Kunhan eivät vaan nyt nosta jalkaa liikaa kaasupolkimelta. Kutsherov tuntuu edelleen olevan unessa, mutta eiköhän se siitä heräile.

Malkkinen

Livetulosten mukaan AHL;n puolella on Lehigh Valley Phantomsin maalivahti Stolarz tehny maalin. Tietäisköhän joku asiasta enemmän?

Blackie

Ässät
MacElhinney saapui kuin tyhjästä pelastamaan ton molaripuolen. Alku ainakin vaikuttanut lupaavalta..
Juu, huippupelejä jo varmaan nyt enemmän kuin viime kaudella Canesin maalivahdeilta yhteensä. Mm. Columbusta vastaan vieraissa.