Zoidberg

Suomi 2019
Vaikka Traktor on ihan hyvä jengi, niin silti tasoero on iso.

ketjuruletti

Nyt olis live-vedossa voinut napsahtaa "Tekeekö Jokerit toisessa erässä viisi maalia?"
Ed. Samalla Jormakka 5-0!

blue line

Mun mielestä vastustajia ei sais nöyryyttää tällä tavalla, tekemällä 4 saman erän aikana. Varsinkin, jos vastustaja on tullut kaukaa paikalle.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Norman hattu!

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Normanille hattu 5-0.

Pahasti sekosi Traktorin pakka toisessa erässä maalien myötä. Ensimmäisessä erässä pelasivat vielä hyvin ja Jalosenkin sanoi studiossa ensimmäisen erän jälkeen, että paras vierasjoukkue tällä kaudella Areenalla, mutta nyt on kyllä paketti pahemman kerran sekaisin.

blue line

Mun mielestä tämmönen ei oo reiluu.

flintstone

Tykkään tästä Dance Teamin asusta. Paljon parempi kuin se aikasempi 2.erän asu.

Haastattelija

Jokerit, Winnipeg Jets
Muistuu mieleen kaudet jolloin toka erä oli perinteisesti "se vaikea erä."
Tällä kaudella toisten erien maalit 16-2 Jokereille, Ihan hyvin on mennyt. SKA ainoa joukkue joka on kyennyt toisessa erässä maalintekoon Jokereita vastaan.

blue line

Tätä peliä ei kääntäisi edes Erkka Westerlund.

tjj67

JYP, Liverpool
Ihan kohtuu erä narreilla, 5-0! Norman 3+1

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Olisi tämä show ansainnut isomman yleisömäärän. Silkkaa pornoa toinen erä. Vastustajalla ei mitään palaa.

Suomen suurin ja kaunein
Uudet jaot. Melkein kävi sääliksi Traktorin maalivahtia kun näytti jossain kuvassa siltä, että on pillahtamassa itkuun. 5 maalia yhteen erään on melkoinen suoritus.