Harjoitusottelut kaudella 2018–2019

  • 63 736
  • 381

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suurella mielenkiinnolla odotan uusien pelaajien esilletuloa. Erityisesti Grant, Räsänen ja Platt. Manninen yllättää kaikki luultavasti positiivisesti. Mielenkiintoista myös nähdä Monton pelaamista nelosessa. Kaikki on mielenkiintoista näin ekan harjoituspelin kynnyksellä!

Pelin ei pitänyt näkyä missään mut löytyy tuo ainakin yhden ulkomaisen sivuston ohjelmistosta. Mielenkiintoista nähdä että näkyykö sitten. Linkkiä en viitsi tähän laittaa kun en tiedä onko se sallittua.

Edit. Jännä myös nähdä miten vastustajan suomalaiskolmikko Puustinen, Ruohomaa, Nättinen pelaavat. Viime kaudella hyvää jälkeä kotimaisessa liigassa ja nyt hyppy yritys seuraavalle tasolle.
 
Viimeksi muokattu:

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näköjään Neftehimik iskenyt vielä toisen erän loppuun johtomaalin ja näin ollen toisella erätauolla ollaan tilanteessa 2-3.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2-3 häviöllä kolmanteen erään.

Joko saa vetää ranteet auki ja haukkua Marjamäen, uudet pelaajat, huoltohenkilöstön, Harkimon, Kurrin, Vuorisen ja kumppanit?
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Joo eiköhän tämä kausi ollut tässä. Marjamäen jengit ovat tottuneet vaan häviämään ja Jokeritkaan tuskin tulee olemaan poikkeus asian suhteen.

hymiö
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Grant atm 1+1. Lupaava alku.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Peli on sekavaa kuten odottaa saattoi.

Grant vaikuttaa olevan ihan pelimies. Painava kuti ja kiekollisena muutenkin hyviä ratkaisuja. Ehdottomasti näkyvin uusista pelaajista.

Räsäsen liike todella kulmikasta. Luistelua tulisi parantaa tai muuten on kyllä vaikeuksissa.

Lööv haki kovaa taklausta ensimmäisessä erässä. Meni vähän ohi. Muuten aika perusvarmaa pelaamista. Selkeä parannus Rissaseen verrattuna.

Torpström saanut aika vähän peliaikaa, mutta liikkuu hyvin ja tekee kiekon kanssa oikeita ratkaisuja. Tulosta odotettavissa Mestiksessä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Moses on tehnyt maalin jokaisessa Jokereissa pelaamassaan ekassa harjoitusottelussa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aina hieno voittaa, vaikka kyseessä olikin "vain" treenipeli! Olikohan Tikkurilassa häkki täynnä?
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Ilmeisesti Grant, Manninen, Embrich ja Mosse sai heti hanat auki. Varsinki Grantin ja Mannisen kohdalla iso juttu
 

Gemondo

Jäsen
Laitetaan muutama huomio yksittäisistä pelaajista yhden ottelun perusteella.

Platt - Vaikutti ihan liukkaalta kaverilta, muttei lopulta saanut oikein mitään aikaiseksi. Otti myös aloituksia ja vaikutti voittavan niitä enemmän kuin hävisi. Ensivaikutelma: heikompi versio O´Neillistä.

O´Neill - Jatkoi kapteenin C rinnassaan siitä mihin viime kaudella jäi. Pelaa kuin 190 senttinen voimahyökkääjä. Arvostan.

Ikonen - Jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi. Yksi parhaista Jokerihyökkääjistä tänään. Iso plussa myös siitä että meni heti väliin kun kaksi neftehimikkiä säntäsi Löövin kimppuun.

Manninen - Aivan yössä. Ensivaikutelma: heikompi versio Jormakasta.

Moses - Potentiaalinen +20 maalin mies. Veikkaisin että tulee olemaan Jokerien paras maalintekijä tällä kaudella.

Niemi - Yössä.

Anttila - Vaikutti kuin se Liigasta tuttu kömpelö honkelo olisi tehnyt paluun.

Monto - Ihan mukiinmenevää pelaamista. Ensivaikutelma: MäkinenBros. vol 2.

Embrich - Todella suuri positiivinen yllätys! Muutama hieno avaus ja muutenkin ennakkoluulotonta ja vahvaa peliä. Lopuksi sai vielä palkinnon maalin muodossa. Vaikutti ihan pätevältä mieheltä stunttaamaan vakiokokoonpanon ukkoja vaikka samantien. Toivottavasti saa mahdollisuuden näyttää kykynsä myös runkosarjassa.

Grant - Varsinkin 1. erässä oli Jokereiden selvästi paras pakki. Ensivaikutelma: ihan pätevä Gilroyn korvaaja.

Lööv - Vaikutti ihan pätevältä oman pään luudalta, offensiivisesta puolesta ei oikein saanut kuvaa. Iso plussa siitä että vaikutti olevan valmis selvittämään erimielisyyksiä vastustajan kanssa myös ilman hanskoja. Ensivaikutelma: pelimieheltä vaikuttaa.

Räsänen - Poika vaikutti painivan hieman väärässä sarjassa. Tämän päiväisen esityksen perusteella ei mitään käyttöä KHL:ssä. Ensivaikutelma: Rissasen kopio ilman fyysisiä ominaisuuksia.

Lauridsen - Vaikutti olevan ensimmäisessä erässä vähän väliä hyökkäyksen kärkenä. Meinaakohan Lauridsen ottaa tällä kaudella myös hyökkäyspään haltuunsa. Polvitaklauksesta pihalle, joten vähän jäi matsi lyhyeksi.

Zapolski - Välillä tuli mietittyä että onko kaveri hereillä ollenkaan. Pelottavan rauhallista peliä noin pieneksi maalivahdiksi. Tuntuu pelaavan kuin 200cm pitkä maalivahti.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutamalla rivillä jos raapustaisi omat näkemykset ja kokemukset pelistä:

- Eka erä oli juurikin sitä mitä ennakkoon odotti, eli maanantaina oli vasta palattu töiden ääreen. Vastustajan eka maali oli ns. kenttämestarin erikoinen ja siinä oli unessa niin pakit, kuin Zapokin. Tämä kuitenkin saatiin melko nopeasti kiinni Grantin lämärillä.
- O'neill ei ole kyllä aloitusympyrän mies. Platt paikkasi tätä kuitenkin mukavasti tällä saralla ja varmaankin tämän vuoksi toimi myös ylivoimassa sentterinä. Tänään 1yv. oli mallia Nelli - Platt - N. Jensen - Moses - J. Jensen.
- Eka kokemus Grantista oli positiivinen. Lämäri hyvä ja missä vie Gilroyta on liike. Käsistä ei vielä tietoa, kun peli ei paikkoja niiden näyttämiselle tarjonnut. Haki hanakasti vetoja itselleen.
- Lööv perusvarma oman pään luuta. Oli pienessä myllyssäkin ja omansa vei. Ottelussa muuten oli peräti kolme tanssiparia, mutta yhdeltäkään ei valssia kuumempaa saatu.
- Junnuista näkyvin oli puolustaja Topström joka pari kertaa toi kiekkoa hyvin alueelle ja järjesti pari ihan kelpo paikkaakin. Uskaltaa kokeilla Rautasen jättämällä paikalla helposti.
- Räsänen oli hivenen villelajusmaisesti hazardi alkuun, mutta paransi loppua kohden. Vähän semmonen kahellaan, kahellaan tapaus toistaiseksi.
- Mannisesta ei jäänyt oikein muuta mieleen, kuin että jalka riittää varmasti. Nähtäväksi jää riittääkö muu.
- Lauridsenilta hivenen huolimaton taklaus, joka vastustajan väistäessä näytti ilmeisesti tuomareille sen verran rankalta leikkaukselta, että sai suihkukomennuksen.
- Norman ei pelannut maalinsa jälkeen enää. Toivottavasti vain varotoimenpide.
- Muu joukkue (edelliskauden pelaajat) aika pitkälti odotusten kaltainen. Tiedetään mitä saadaan.
- Plussaa: koko pelissä ei yhden ainutta viivelähtöä.

Jottei nyt ihan liiaksi kehumiseksi mene, niin:

- Omaan silmään suurin huolenaihe (toivottavasti poistuu kun kausi saadaan edes kunnolla käyntiin) tällä hetkellä on kiekon alueelle tuonti. Tämä tuntuu olevan eärityisen suuri haaste varsinkin ylivoimalla...
- ...josta päästään myös siihen, että yksi kädellinen ukko tuonne mielestäni lisää tarvittaisiin. Tätä puoltaa myös se, että ylivoimalla ei saatu juuri mitään rakentavaa aikaiseksi. Menee jossitteluksi, mutta JOS kippari ei herää tällä kaudella, niin tämä on ehdoton.

Edit: kirjoitusvirheitä, kesken jäänyt teksti.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viittisikö joku paikalla olija vielä hieman kommentoida Marjamäen peluutusta? Lyhyt on otanta mut kiinnostavaa ois tietää hieman pelitavasta jne.. . Viivelähtöjä ei ainakaan ollut ylläolevan tekstin mukaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tekikö Norman maalin ts. onko Livetulokset.com väärässä?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Torpström saanut aika vähän peliaikaa, mutta liikkuu hyvin ja tekee kiekon kanssa oikeita ratkaisuja. Tulosta odotettavissa Mestiksessä.

Selvästi paremman oloinen kaveri kuin Räsänen pitkällä yhden matsin scouttauksella. Myös Embrich esiintyi varsin pirteästi. Pelinähän tuo oli hirveää sähläämistä alusta loppuun, mutta olipahan viileä tila tarjolla muutamaksi tunniksi.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viittisikö joku paikalla olija vielä hieman kommentoida Marjamäen peluutusta? Lyhyt on otanta mut kiinnostavaa ois tietää hieman pelitavasta jne.. . Viivelähtöjä ei ainakaan ollut ylläolevan tekstin mukaan.


Mun silmääni näytti, että peli on hyökkäysjohtoista, mikä sitten näkyi siinä että omassa päässä oltiin hivenen vaikeuksissa. Kiekkoa yritetään viedä eteenpäin useammilla variaatioilla, kuin sillä viime kaudella jo totuttuun nousu vastustajan siniselle ja pudotus alas (oli tätäkin mukana, mutta vaihtelevasti). Kiekon päätyyn dumppauksia ei juurikaan nähty, eli pyrkimyksenä lienee perustaa oma peli kiekonhallintaan. Maalille mentiin melko suoraviivaisesti ja kunnon kuvioita oli harvakseltaan.

Omalla alueella ei seisoskeltu vaan pyrittiin saada pelin suunta käännettyä lähtemällä välittömästi vastaiskuun. Kiekkoa liikuteltiin kavereiden välillä vähän liiankin innokkaasti, joka johti epäonnistuneisiin nousuihin ja kiekonmenetyksiin.

Yv:llä ne harvat pyöritykset kiekkoa yritettiin pääsääntöisesti pelata neliön keskelle, jossa Platt päivysti ”Jormakan paikalla”. Jos tämä ei onnistunut, niin peliä yritettiin tehdä pakin kautta.

Av:lla neliö oli mielestäni aavistuksen liikkuvampi. Enää ei neljä ukkoa seissyt odottamassa koska tulee sopiva hetki iskeä väliin ja peittämässä syöttölinjoja vaan kolme seisoksii ja yksi karvaa aktiivisesti.

Kenttien peluutus oli totutun tasaista.

Ja kuten jo mainitsin, että pari tanssipariakin nähtiin, eli myllyttäminen tarpeen vaatiessa ei liene kiellettyä tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös