Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

  • 241 899
  • 792

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näistä olisi kiva saada lisää tietoa, mitkä asiat vaikuttivat päätökseen. Kunto, terveydentila, sosiaalisuus, mikä?
Eikös Virta sanonut vähän siihen malliin, että ei uskota siihen että tekisi tarpeeksi tulosta odotuksiin nähden. Eli uuden Skodan hinta, mut menopeli kuitenkaan ei vastaa kuin korkeintaan uutta ranskalaista tjsp.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Päivän Länsi-Suomi lehdessä oli vähän pidempi juttu koskien Vincouria ja muutenkin viikon leirijaksoa. Alla muutama pääasia jota käsiteltiin.
  • Virta ei halunnut avata tarkemmin perusteita miksi Lukko ei halunnut Vincouria pitää, mutta tietyn johtopäätöksen voi tehdä herran kommenteista, että on harjoitellut vasta pari viikkoa viime kauden päättymisen jälkeen. Päätös on ollut myös koko urheilujohdon yksimielinen päätös.
  • Danforth oli vakuuttanut Virran, joka sanoi pelaajan olevan juuri sellainen pelaajatyyppi, jonka hän halusi ja on oikein hyvässä kunnossa. Lisäksi halu onnistua näyttää olevan korkealla.
  • Tukonen treenaa/kuntouttaa kättään omatoimisesti sopimuksensa mukaisesti kotimaisemissaan Sastamalassa.
  • Vahalahti on joukkueen mukana, vaikka ei olekaan vielä täydessä treenikunnossa. Kättä kuntoutetaan, äijä on hyvässä kunnossa, mutta hiukan on epävarmaa että ehtiikö käsi kuntoon ennen sarjanalkua.
  • Kevään harjoitusjakso on muuten ollut onnistunut. Ilmapiiri on hyvä ja joukkueen moraali kunnossa. Rasvakeskiarvo joukkueella on 11.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näistä olisi kiva saada lisää tietoa, mitkä asiat vaikuttivat päätökseen. Kunto, terveydentila, sosiaalisuus, mikä?

Eipä noita juuri voi kommentoida kuin hyvin yleisellä tasolla ympäripyöresti, tai muuten vastaavat kokeilijat kiertävät jatkossa kaukaa. Nyt ilmeisesti hinta ei kohdannut nähtyä riskikerrointa, mikä se sitten olikin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vincourin historiaa katsoessa en odottanutkaan mitään älytöntä pisteiden tekijää, mutta Lukko ilmeisesti odotti tai sen luokan sopimus olisi tarjottu. Onneksi tässä oli kuitenkin tuo testijakso. Taitaa olla aika vähissä vaihtoehdot pelaajamarkkinoilla. Moni odottaa varmaan ennen kauden alkua yhtä A-korin pakkia sekä hyökkääjää, mutta en yhtään ihmettelisi Lukon lähtevän nykyisen kaltaisella kokoonpanolla. Täyttöjähän voidaan tehdä kaudenkin ja saisipahan ainakin nykyiset pelaajat vastuuta ja nämä nykyiset kuitenkin ovat sitoutuneet Lukkoon pidemmäksi aikaa.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä tullut ennen Jussia uusia rakennuspalikoita, joten Turvallista Juhannusta kaikille!
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kamalan hiljaista tuntuu olevan. Jos se jotain kertoo niin sen että Kallen johdolla ei urheilupuolella enää tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Erittäin hieno asia tämä.
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyökkäyksen kanssa voisin elää näitten kanssa.

Riikolaa ei pysty mitenkään korvaamaan, joku vähän maailmaa nähnyt pakki tonne pitäis saada kun Niskala on usein telakalla eikä Janne enää millään toivu kuten nuorempana.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyökkäyksen kanssa voisin elää näitten kanssa.

Katsotaanpa:

Keränen-Ilomäki-Nyman
Koivisto-Danforth-Vahalahti
Liedes-Laakso-Koivistoinen
Vidgren-Friberg-Saarela/Petman...

Nyman on vielä nuori kaveri, tulee suoraan OHL:stä. Danforthilla kokemusta jo miesten peleistä, mutta pääosa viime kaudesta meni AHL:n farmissa ECHL:ssä. Tukosen varaan en laske mitään, ne pelit mitkä pystyy pelaamaan lasken bonukseksi. Ja harvoin pelataan parhaalla kokoonpanolla koko kautta, joitain pelaajia on aina sivussa. Liikaa kysymysmerkejä ja liian vähän särkymä/floppi varaa, minusta uusi hyökkääjä tulisi löytää jo kesällä. Pakille tosin vielä isompi tarve, mutta nämä eivät toki poissulje toisiaan.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katsotaanpa:

Tukosen varaan en laske mitään, ne pelit mitkä pystyy pelaamaan lasken bonukseksi.
Viime kaudella Tukosen pelaamat pelit eivät olleet bonusta joukkueelle, päinvastoin. En näe Latelle enää edes ns paisuntalaiturinkaan roolissa tulevaisuutta.

Ehkä Tukoselle voisi räätälöidä jonkun roolin pelkästään ylivoimia varten tms jonka aiheuttaman fyysisen rasituksen hän voisi kestää ja auttaa joukkuetta voittamaan. Mutta en usko että Virralla on halua sitoa yhtä palasta kokoonpanosta tuollaiseen.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Kovasti tuntuu olevan pelaaja rintamalla hiljaista ja siltikin joukkue on mun mielestäni aika "pahasti" kesken. Tosin en ole valmentaja ja siksi mielipiteeni voi olla pielessä.
Mahtavatko odotella millaista liikettä vapaat agentit aiheuttaa maailmalla? Jokainen sopimuksetta jäävä NHL mies eurooppaan tullessa tai AHL:n mennessä aiheuttaa liikettä....
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onkohan Tukonen oikeasti missään Lukon kuvioissa enää vai onko jo asettanut ihan virallisen tittelin oloneuvokseksi.

Ainakin taannoisen Länskärin jutun mukaan Late kuntouttaa itseään sopimuksen mukaisesti Sastamalassa. Pelikuntoon toipumisesta ei muistaakseni ollut juttuja, ainoastaan Vahalahden kohdalla oli maininta, että kauden alku saattaa tulla liian aikaisin.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Eikös se ole loppukauden ollut poissa ja aika kovasti taso ja paikat prakailee jo?
Siitäkin huolimatta että meille on aiemmin palkattu täysin klesa Malkamäki ja sen sellaista, niin en jaksa uskoa, että Niskalan kanssa olisi vuoden jatkoa tehty, jollei hän ensi kaudella pystyisi pelaamaan. Janne teki vielä puoliklesanakin sen 28 pistettä 54 peliin eli eiköhän taso vielä ensi kauden ajan ole ihan ok, etenkin kun peliminuutteja hieman vähennetään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Niskala oli ainakin omasta mielestä heittämällä Lukon paras pakki syksyllä kunnossa ollessaan. Mutta toisella kaudella peräkkäin vammat veivät parhaimman terän pois ja lopulta koko äijän. Luotan Niskalaan täysillä. Menee liigassa kuin väärä raha oikein käytettynä ja yv:llä on edelleen valtakunnan ykköstykkejä.
 

Lösönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arizona Coyotes
Kova hankinta on Krejcik kyllä. Jokainen tällainen hyvätasoinen urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja lisää mielenkiintoa joukkueeseen. Vähän meinannut hiipua mielenkiinto joukkueeseen, mutta viimeisimmät sopimukset ovat sitä lisänneet rutkasti. Hyvä nähdä että hankintojen suunta on tämä, eikä hankita niitä uransa loppupuolella olevia kehäraakkeja.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Päivön paperi LS:ssa Virta sanoi että Lukko etsii edelleen pelaajia, eikä sisäön tulevien pelaajien määrää ole mitenkään lukittu. Tuohon vaikuttaa joukkueen terveystilanne, saatavilla olevat pelaajat jnejne. Virran mukaan, mutta lisää pelaajia kuitenkin jokatapauksessa tarvitaan. Nyt rosteri on LS:n mukaan mallia 2 mv + 9 p +13 h, joten ohkainen on materiaali vielä tässä vaiheessa, varsinkin kun Tukosen ja Vahalahden tilanteet ottaa huomioon. Lisäksi Virta sanoi että Krejcik ei suoraankorvaa Juuso Riikolaa, vaan on erinomainen lisä pakistoon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Päivön paperi LS:ssa Virta sanoi että Lukko etsii edelleen pelaajia, eikä sisäön tulevien pelaajien määrää ole mitenkään lukittu.

Ehkä Virta janoaa ensi kaudella menestystä niin kovasti että "budjettikurit" voidaan heittää romukoppaan ja ukkoa ostetaan niin paljon kuin on tarvis, jotta sitä menestystä tulisi. Ei ole huono juttu ostaa jos on rahaa, ja tämä tulee ilman mitään pitkiä katkeruuden hampaita *hymiö*
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten keskustelu kääntyy aina Lukon hankinnan jälkeen rahaan, budjettikuriin, siivousfirmaan tai vastaavaan? Katkeruutta ei kuulemma ole, mutta aina se vaan jotenkin kääntyy tuohon suuntaan ja itse hankinnasta ei sanotakkaan mitään.

Sen verran pakko sanoa Krejcikistä, että itselläni on mennyt pahasti ohi kyllä tämä pelaaja. Maajoukkueessa ei ilmeisesti ole irronnut vastuuta niin paljon kuin ehkä olisi pitänyt ja joku täällä kuvaili myös Nemeciä paremmaksi. Jos asia noin on niin kyllä sitten saatiin kovan luokan pelimies rosteriin. Toivottavasti kehittyy Lukossa lisää ja pääsee sitä kautta vieläkin parempiin sarjoihin. Uskoisin, että hänellä on kuitenkin vielä tavoite korkeammalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös