NHL-matkat

  • 708 492
  • 2 164

Goatmoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Lähen ite reissuun perjantaina ja mulla on hotelli Times Squarella. Liput haetaan asemalta. Newarkin Pennstation on parin minuutin kävelymatkan päässä hallilta, joten helppo homma sinänsä.

Itse matsi alkaa vasta klo 20 paikallista aikaa. Seremonia klo 18 ja ovet hallille aukee klo 16:30. Ei taida ihan klo 23 ehtiä takas Manhattanille.

Laitoin yv.
 
Sattumoisin kukaan menossa ens viikon lauantaina kattomaan paikan päälle, kun Eliaksen paita jäädytetään ennen Devils-Islanders peliä? Täällä ois yks. Huudelkaa ihmeessä, jos osuu reissu samaan ajankohtaan.

Devilsin matsissa oli ainakin tiistaina nähtävissä pieni ripaus kunnon fanikulttuuria, kun Nico Hischierillä oli alakatsomon kulmauksessa oma monikymmenpäinen fanisektionsa. Siellä punavalkoliput liehuivat ja lehmänkellot kilkkasivat. Hieman jouduin paikallisia faneja oikaisemaan, kun yksi totesi, että "those Swedish people are making a lot of noise".
 
Viimeksi muokattu:

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Devilsin matsissa oli ainakin tiistaina nähtävissä pieni ripaus kunnon fanikulttuuria, kun Nico Hischierillä oli alakatsomon kulmauksessa oma monikymmenpäinen fanisektionsa. Siellä punavalkoliput liehuivat ja lehmänkellot kilkkasivat. Hieman jouduin paikallisia faneja oikaisemaan, kun yksi totesi, että "those Swedish people are making a lot of noise". Aika jännä muuten että Hischier-fanikerhon ei tarvitse istua nosebleeds-paikoilla.

Mietinkin peliä katellessa, että mikä ihmeen meteli katsomosta raikas :D
 
Mietinkin peliä katellessa, että mikä ihmeen meteli katsomosta raikas :D

Olisi se komeeta jos Bullsin peleissäkin olisi tuollainen Suomi-edustus, joka kiinnittää koko katsomon huomion. Sveitsiläisille vain taitaa budjetin puolesta reissaaminen olla keskimäärin vähän helpompaa.

En olisi vielä syksyllä lentoja ostaessani uskonut, että näin helmikuun lopulla Blackhawksin liput ovat halvempia kuin Bullsin.
 
Viimeksi muokattu:

Samsteddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & suomalaiset änärissä
Viime vuoden lopulla tuli tehtyä onnistunut matka Los Angelesiin ja nyt on varattu reissu toukokuulle 17-29.5. New Yorkkiin ja Miamiin. Jostain syystä en osaa googlea käyttää, mutta missä vaiheessa playoffit on tuolloin? Haaveena olisi päästä katsomaan playoff-kiekkoa joko New Yorkin alueella tai Floridassa. Esteenä ei ole myöskään poiketa Tampassa, jos siellä silloin sopivasti pelataan.

Samalla kysyisin kokemuksia lippujen hinnoista ja kuinka helppo noita lippuja on saada playoffeihin? Jos jollakin on myös hyviä kokemuksia siitä, kuinka kannattaa Miamista Tampaan siirtyä, otan mielelläni vastaan vinkkejä.
 

Ralph

Jäsen
Jostain syystä en osaa googlea käyttää, mutta missä vaiheessa playoffit on tuolloin?
Ei ole vielä selvillä, pudotuspeliohjelmaa ei luoda etukäteen kuten esimerkiksi Liigassa. Joten ei ole googletustaidoista kiinni tämä, heh.

Mutta jos yrittää viime kausiin vertailla, niin todennäköisesti tuolloin on konferenssifinaalit käynnissä ja reissun aikana käynnistyy myös Stanley Cup -finaalit. Eli Tampaan olisi matkustettava, jos haluaa NHL-kiekkoa tuolloin nähdä, jos edes Lightning on silloin enää mukana.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Viime vuoden lopulla tuli tehtyä onnistunut matka Los Angelesiin ja nyt on varattu reissu toukokuulle 17-29.5. New Yorkkiin ja Miamiin. Jostain syystä en osaa googlea käyttää, mutta missä vaiheessa playoffit on tuolloin? Haaveena olisi päästä katsomaan playoff-kiekkoa joko New Yorkin alueella tai Floridassa. Esteenä ei ole myöskään poiketa Tampassa, jos siellä silloin sopivasti pelataan.

Konferenssifinaalit on erittäin suurella todennäköisyydellä menossa juuri tuohon aikaan. Viime kaudella finaalit alkoi 29.5 ja konferenssifinaalit alkoi 12.5.
 

Samsteddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & suomalaiset änärissä
Kiitos vastauksista! Kai se pitää sitten tuota Tampan reissua vähän valmistella, jos vaikka hyvä tuuri kävisi. Missä hinnoissa konferenssien finaalien liput ovat pyörineet?
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kiitos vastauksista! Kai se pitää sitten tuota Tampan reissua vähän valmistella, jos vaikka hyvä tuuri kävisi. Missä hinnoissa konferenssien finaalien liput ovat pyörineet?
Olin katsomassa Anaheim-Nashville -konferenssifinaalia (4. peli) viime keväänä. Ankkojen kotipeli, liput heräteostoksena pari päivää ennen peliä, kun tuolla suunnalla liikuttiin. Satasella päästiin piippuhyllylle. Halli oli tuhat vajaa täydestä. En osaa sanoa, kuinka Ducksin ja Boltsin lippujen hinnat vertautuvat.
 

Jim Salabim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim ,
Moi! Olisi tarkoitus mennä katsomaan 15.3 New York Islanders - Washington Capitals niin mistä päin hallia kannattaisi hommata liput? Mistä olisi hyvät näkymät peliin? Onko Barclays Centerin lähistöllä hyviä lätkäpubeja joissa voisi ennen peliä käydä pyörähtämässä? Kiitos jo etukäteen!!
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noniin pitääpä tulla tarinoimaan vähän näin uutena käyttäjänä itsekkin.

Lokakuussa 2015 teimme viikon matkan New Yorkkiin, jossa tuli käytyä katsomassa Madisonilla Rangers - Sharks. Yllätyksekseni debyytin Rangers paidassa teki Raanta, joka torjui muistaakseni 4-0 voiton kotijoukkueelle. Harmikseni yksi lempipelaajistani Donskoi oli vierailta loukkaantumisen vuoksi sivussa. Ottelu oli tosiaan ensimmäinen NHL ottelu, jonka pääsin paikan päällä katsomaan.

Tunnelma areenalla oli erittäin hyvä, toki asiaa auttoi kotijoukkueen hyvä peli. MSG on todella hieno areena, kuten varmaan muut ovat tässä ketjussa jo todenneet. Suosittelen jokaista käymään, jos on menossa New Yorkkiin.

Ottelussa jenkkipapat innostuivat vieressä huutamaan: "huva raantaa!" ja ottelun jälkeen eräs Rangers fani tuli heittämään ylävitosia. Hieno fiilis oli matsin jälkeen, vaikken Rangersia kannatakkaan. Istumapaikat olivat yläparvella, josta oli ihan hyvä näkymä, mutta suosittelen silti alakatsomoa, johon ajattelin seuraavalla kerralla itsekkin ostavani lipun. Otteluun on varmasti kätevin mennä julkisilla ja jalan, riippuen hotellista. Menimme itse Brooklynista metrolla Manhattanille ja lähiasemalta jalan areenalle.

New York on kaupunkina sellainen, jossa jokaisen kannattaisi käydä kerran elämässä. Vähintään viikko kannattaa viettää, että kerkeää nähdä ja kokea tarpeeksi. Olimme suunnitelleet viikon ohjelman ja ostaneet liput etukäteen, joten viikkoon mahtui paljon tekemistä. Yksi asia, mitä pitää suositella on kuuluisat "dollarin pizzat", joita myyvät muutamat kivijalkaliikkeet eri puolella Manhattania.

Eräs lähipiiristä työskentelee YK:lla, joten matkan yksi spesiaalitapahtuma oli pääsy YK:n päämajaan, eli Headquarters of the United Nationsiin. Pääsimme turisteille harvinaisempaan työntekijöiden Loungeen, jossa vietimme perjantai-iltaa yhdessä YK:n työntekijöiden kanssa nauttien muutaman huurteisen tavan mukaisesti puvut päällä.

Edit: Vaativat myös ainakin tuohon aikaan MSG:llä passin olutta ostaessa, tavallinen ajokortti tai muu henkilötunnus ei kelvannut. Valitettavasti jäi oluet juomatta, kun ei ollut passit mukana.
 
Viimeksi muokattu:

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
Tarinoidaanpas hieman omasta reissustani viikon takaa pikaisesti. Kaverini on kova Winnipeg & Laine seuraaja niin teimme pienen itärannikon kiertueen parin viikon aikana. Ohjelmassa oli pelit Jets@Rangers, Jets@Devils & Jets@Capitals (harmittavasti aikataulujen takia ei millään saatu välissä pelattua Philadelphia peliä ohjelmaan). Itselleni ja osalla seuruetta New York ja Madison Square Garden oli jo ennestään tuttuja mutta kaksi uutta hallia ja yksi uusi kaupunki tuli näin tutuksi. Kun tiedossa oli että reissussa muuten menee rahaa niin perkeleesti niin liput peleihin tuli otettua ihan yläkatsomosta, mutta hyvinhän kaikkialta näki kun katsomot on rakennettu niin jyrkiksi.

New Yorkista kaupunkina tuskin nyt tarvitsee hirveästi kertoa, mitä nyt itseäni rasittaa se ihmismassa ja kävelemisen hitaus Manhattanilla. Washington puolestaan yllätti todella positiivisesti kompaktiudellaan, siisteydellään, valtavalla määrällä nähtävää ja ennenkaikkea ei niin hektisellä menolla mitä New Yorkissa. Suosittelen ehdottamasti matkakohteeksi jos tilaisuus tulee.

Jets @ Rangers 3 - 0 Madison Square Garden:

Huikea peli kaikenkaikkiaan jonka kruunasi Paten hattu tyhjiin. Ennen peliä tuli hieman harrastettua pregame oluita ja tunnelmakin sen myötä alkoi nousta kovalle tasolle. Hallissa oli paljon suomalaisia / Winnipeg kannattajia ja perseitä nousi penkistä maalien synnyttyä. Hauskimpana hetkenä oli toisella erätauolla kun eräs Winnipegiläinen pariskunta huomasi kaverini Laine paidan ja tulivat juttelemaan. Sanoivat asuvansa samassa talossa Sami Nikun kanssa joten suomalais pelaajat olivat hyvinkin tuttuja. Ja kun kuulivat että olen alunperin Hämeenlinnassa alkoivat kyselemään miten Vesalaisella on mennyt ja mites se nyt treidattiin. Vakuutin heille että Kristian on parempi kuin one trick pony Laine ja tulee korvaamaan Laineen siinä ylivoima kuviossa kuten liigassa on nähty, vähän he tätä epäröivät mutta innostuivat ajatuksesta kuitenkin :D. Lisäksi tuli opetettua "on se kova"-lausahdus yhdellä kirosanalla höystettynä ja sitähän ne sit hokivat.

Edellisestä visiitistä MSG:llä oli kulunut noin 7v ja siinä ajassa hallia oli rempattu ja se perhanan kävelysilta oli rakennettu esteeksi ettei jumbotron näy. Noh oli sentään siltaan lyöty isoja screenjä niin näki hidastukset yms.

+ Hatrick Laine
+ Hallin sijainti
+ Käytävillä mukavasti tilaa, mihinkään ei tarvinut jonottaa pitkään
- Craft beer valikoima pienehkö
- Silta

Arvio: 4.5 / 5

Jets @ Devils 3 - 2 Prudential Center:

Toisessa erässä tilanteen ollessa 2-0, maalintekijöiden ollessa Laine & Armia, alettiin tosissaan miettiin että minkälainen reissu tämä on. Viisi erää, viisi maalia härmän pojilta, nolla muilta, siinä jo sitten tehtiin lupaus että jos Laine iskee taas hatun niin Philadelphiaan mennään oli miten oli.. Noh menihän senkin sitten joku pilaamaan. Pelistä muuten jäi mieleen että Devils olisi ansainnut voiton mutta näin tällä kertaa. Matsin jälkeen oli kivat jälkipelit kadun toisella puolella Redds Beergardenissa. Majapaikkamme sijaitsi Brooklynissä niin ikävin osuus matsista olikin yön pimeinä tunteina suoritettu uber-ajelu kämpille. Matkaan meni noin tunti. Plussana matkalla Manhattanin skylinen näkeminen pimeän aikaan.

+ Pate & Joppe
+ Käytävillä todella paljon tilaa, mihinkään ei tarvinut jonottaa
+ Craft beer valikoima mittava paikallisten panimoiden oluita
+ Valtava jumbotron
- Etäisyys Manhattanilta / Brooklynista

Arvio: 4 / 5

Jets @ Capitals 2 - 3 OT Capitol One Arena

Tästä pelistä jäi tottakai isosti mieleen Ovien 599 & 600 maali ja meno hallissa tuon virstanpylvään jälkeen. Ottelua oli tottakai jo pari päivää hehkutettu maalipörssin kärkinimien kohtaamisella ja ensimmäisessä erässä tämä tuntui vähän isät & pojat meiningiltä kun Ovechkinilla oli puolentusinaa maalipaikkaa. Noh tekihän se Lainekkin sitten omansa kolmannessa, eli ns ei peliä ilman maalia reissun aikana. Vähän ajateltiin jo että nähtäisiinkö reissun ekat rankkarit mutta niin vain Kuznetsov pääsi läpi ja ratkaisi pelin Washingtonille. Itse halli oli mukavasti aivan kaupungin keskellä metro-yhteyksien haarakohdassa, kävimme vielä seuraavana päivänä tutustumassa koripallon mailmaan kun paikallinen Wizards isännöi Minnesotaa.

+ 600 maalia täyteen
+ Hallin sijainti
- Hallin käytävillä yläkerrassa melkein kun hakametsän käytävillä olisi, eli kovin ahtaat tilat verrattuna muualle.

Arvio: 4 / 5
 
Itse halli oli mukavasti aivan kaupungin keskellä metro-yhteyksien haarakohdassa

Hallin (joka vielä viime kaudella tunnettiin nimellä Verizon Center) lähistöltä löytyy vino pino kiinalaisia ravintoloita. Niissä vuosi sitten ruokailtuani innostuin vihdoin etsimään Tampereeltakin korvaajaa taannoiselle suosikkikinkkimestalleni, jonka laatu romahti joskus vuosikymmenen vaihteen tienoilla. Löysin niin hyvän paikan, että nykyään kiinalaista tulee haettua sieltä vähintään kerran viikossa. Kiitos tästä Washingtonin Chinatownille.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saako Ducksin ja Kingsien peleihin ostettua lippuja paikan päältä tai jotenkin helposti Yhdysvalloista käsin? Tai ovatko hallit täynnä, jos jompi kumpi tai molemmat etenevät seuraavalle kierrokselle?

Osui Los Angelesin matka sellaiseen väliin, että juuri paikalle saapuessani ensimmäisen kierroksen pelit on pelattu. Toivottavasti molemmat pääsisivät jatkoon ja seuraavan kierroksen peleihin saisi jotenkin lippuja.
 

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
@Hauptmann osta Stubhubista liput. Yleensä on e lippuja ja jos on tulostettavia kyllä tulostimen aina jostain keksii.

Viime viikolla ostettiin extempore liput Anaheimin vikaan peliin ja tulostettiin e ravintolassa.

Sääli että playoff kiekko jää välistä kun juuri ollaan väärinpäin kaupungeissa. Eli nyt San Franciscossa kun pelit on Los Angelesissa. Viikonloppuna takaisin ja kotisuomea kohti.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Tekila Kiitos neuvoista, mutta minun tuurillani sekä Ducks että Kings hävisivät ottelusarjansa pelein 4-0 eli ei tarvitse yrittää hommata lippuja enää. Pitää keksiä muuta tekemistä Los Angelesissa, mutta se on toisen ketjun asiaa.
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
@Tekila Kiitos neuvoista, mutta minun tuurillani sekä Ducks että Kings hävisivät ottelusarjansa pelein 4-0 eli ei tarvitse yrittää hommata lippuja enää. Pitää keksiä muuta tekemistä Los Angelesissa, mutta se on toisen ketjun asiaa.
Sen verran, ehka offtopic, mutta Calder Cup on kaynnissa ja Ontario Reign pelaa ainakin 22.4 ja 24.4, Texas Stars:ia vastaan. Ontario on hiukan pohjoiseen Anaheimista, kaytiin pojan kanssa katsomassa yksi peli pari vuotta sitten, tais olla San Diego vastassa, halli oli yllattavasti taynna.

JOL
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Olikos täällä jollain nohevalla tietoa, koska tulevan kauden otteluohjelmat tulevat julki?
Otteluohjelma julkaistaan NHL Networkin lähetyksessä tulevana to-pe välisenä yönä klo 00 alkaen. Kädet syyhyten tässä itekin ootellaan, että pääsee suunnittelemaan tulevaa reissua!
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Pitää itsekin yrittää neuvotella vaimolta lupaa reissuun ensi kaudeksi..

Toukokuussa oltiin perhereissulla Floridassa ja seurueemme daddyt lähdettiin iltavapaille tsekkaamaan Bolts-Caps 2.konferenssifinaali. Lippuja ostaessa oli mielenkiintoinen yksityiskohta, kun lipunmyynti oli mukamas rajattu ainoastaan Floridan asukkaille ”kotiedun turvaamiseksi”. Laitettiin hotellin osoite billing adressiksi ja liput saatiin!

Amalie Arena oli käymistäni NHL-halleista selkeästi vanhanaikaisin. Ahtaat käytävät ja pitkät vessajonot toi mieleen lähinnä Hakametsän playoff-kevään.

Itse tapahtuma olikin sitten todella hieno ja alkushown oli panostettu. Tunnelmakin oli hyvä, vaikkakin näin suomalaisena oli aikamoinen järkytys nähdä läpsyttimet jokaisen penkillä! Nehän piti olla vain suomalaisten väärinkannattamistapa!

Harmillisesti Bolts pelasi aika heikosti ja hävisikin matsin pystyyn. Jengi alkoi jo kolmannen erän alkupuolella valua pois katsomosta. Ovie oli liekeissä.

Hieno kokemus oli päästä ensimmäistä kertaa katsomaan konferenssifinaaleja! Stanley cup finaalitkin olisi luonnollisesti kiinnostanut - mikäli Bolts olisi niihin selvinnyt - mutta olisi saattanut olla oman budjetin tavoittamattomissa.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt on seuraavan kauden otteluohjelmatkin tiedossa.

Itsellä olis reissu Nykiin lokakuun lopulla ja tuolle reissun ajalle vain Devils sattuu pelaamaan kotonaan. Kurkkasin stubhubista joko on lippuja kaupan ja näyttää että molempiin peleihin (vs. NSH ja FLA) olisi vain kourallinen lippuja jäljellä. Lippujen hinnatkin vaikuttavat kovilta, kun yläkatsomoissakin olisi muka päälle $100.

Ilmeisesti stubhubiin on vain listattu pelipäivät ja muut tiedot ovat kevään pudotuspeleistä? Ainakin olen ollut siinä käsityksessä että New Jerseyssä lippuja saa muutamalla kympillä ja ei kai nyt yön aikana ole noin hyvin liput käyneet kaupaksi...vai?

Muutenkin mielellään otan vinkkejä vastaan lippujen hankkimiseen liittyen kun ensimmäistä kertaa tulee lähdettyä tuonne Amerikan puolelle katsomaan. Toki löytyneehän niitä tästäkin ketjusta kun jaksaa selailla taaksepäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös