La 19.5.2018 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

  • 53 061
  • 810
Tila
Viestiketju on suljettu.
Veikkauksia:

Ruotsi - USA 4-2

Ruotsi iskee ottelun avausmaalin ja kaksi erää mennään tasaisissa lukemissa. Toiselle erätauolle mennään 2-2 lukemissa, mutta päätöserässä Mikael Backlund tekee johtomaalin ja Viktor Arvidsson tekee tyhjään maaliin loppulukemat. Ruotsin muista maaleista vastaavat John Klingberg ja Mattias Janmark. Kun USA:lta maalit tekevät Charlie McAvoy ja Dylan Larkin.

Kanada - Sveitsi 4-1

Kanada voittaa Sveitsin tahmealla pelillä 4-1. Kanada siirtyy avauserässä 1-0 johtoon ylivoimalla maalintekijänä Ryan O’Reilly. Toisessa erässä 30.42 ajassa Jordan Eberle siirtää Kanadan 2-0 johtoon ja erän lopussa Ryan Pulock laukoo viivalta 3-0 tilanteeksi. Päätöserän alussa Sven Angrihetto kaventaa Enzo Corvin syötöstä. Mutta päätöserässä Connor McDavid syöttää ja Brayden Schenn laukoo 4-1 loppulukemat.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Itse arvioin että Ruotsi voittaa 3-2 ja Kanada-Sveitsi päättyy 5-1. Hiukan syyllinen olo, kun ilman rahallista panostusta saa katsoa molempia pelejä MTV3-kanavalta. Ehkä ostan sitten omaatuntoani vaimentaakseni kaikkien mainostajien tuotteita.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Sveitsi on historiallisesti peilaten ollut vaikea vastustaja Kanadalle ja Suomi-voiton myötä flow on varmasti tapissaan. Kuemper ei Venäjääkään vastaan vakuuttanut, joten kyllä näen tässä Sveitsillä yllätyssauman.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ķanadalle tässä nyt vapaalippua finaaleihin ollaan jakamassa. Näitä puheita olen paljon kuullut. Itse en tähän usko. Kanada on läpi turnauksen ailahdellut ja veräjänvartijat aiheuttavat harmaita hiuksia. Sveitsi painaa eye of the tiger-hurmoksessa. Kuemperin täytyy parantaa ja paljon.

Toinen matsi tulee olemaan täyttä timanttia. Tämä on se vuosi, kun Yhdysvallat menee finaaliin. Omasta mielestäni kaksi kisojen parasta joukkuetta kohtaavat tässä parissa.

Sveitsi finaaliin 3-2. USA finaaliin 4-3.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Sveitsi ei menisi finaaliin. Finaali luultavasti lässähtäisi täysin. Mikäs vuosi se nyt olikaan kun Sveitsi selvitti sensaatiomaisesti itsensä finaaliin Ruotsia vastaan ja finaali olikin sitten tylsin ikinä näkemäni. Mut jos paukut riittää vielä finaalissa pelaamiseen ja täysillä haastamiseen niin sitten ehdottomasti.

Toisesta parista uskon/toivon Yhdysvaltoja finaaliin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veljet CMoren studiossa lainailevat häpeilemättä Don Tamin prinsiippejä. Lasku tulee perässä?
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Analysoikaas sitä otteluakin välillä. Tätä Suomi - Sveitsin jälkipyykkiä ei enää jaksaisi.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Voishan tässä sitä tulevaa otteluakin vähän analysoida.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Toivottavasti Ruotsi on yhtä koomassa kuin Latviaa vastaan oli. Sillä pelillä ei paljon USA:lta vaatisi jatkoon pääsy. Tulosveikkaus 5-1 USA:lle. Let's go!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös