Ke 9.5.2018 Otteluseuranta (6. kisapäivä)

  • 98 230
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Melkoisen antisankarin viitan sai Teuvo.
Olihan Teuvolta hölmöjä rangaistuksia, mutta ei ottelu Teuvoon ratkennut vaan Suomen uskomattoman huonoon puolustuspelaamiseen. Niinkin huonoa maata vastaan meidän puolustajat näyttää joltain Mestis-pakeilta.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Noh, pitkässä juoksussa tämä tappio saattoi olla hyväkin asia. Lohkovoittoon ja sitä kautta helpompaan puolivälierävastukseen on vielä mahdollisuudet.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Viikonloppuna saadaan oppitunnit siitä miten kiekkoa pelataan.
 

Goxim Marky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hiroshiman karpit
Finninaama-Teuvolta wahvaa suoritusta lopussa. Marjamäen jo olympialaisista peliä ylistäviä kommentteja odotellessa. Toivottavasti Kanadaa vastaan on poitsuilla liukkarit jo valmiina
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Oli mielestäni hyvä, viihdyttävä ja jännä jääkiekko-ottelu, näin mm-kisojen alkusarjan otteluksi.
Ja myös opetukseksi, ehkä vähän mediapelletkin vetävät sordiinoa nokkansa päälle, älytön toitotus vaimentuu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tällä kertaa pelilliset ongelmat kostautuivat. Mutta. Paikkoja oli silti, eikä tuo niin huono esitys ollut. Eteenpäin. Tosin vastus kovenee todella paljon USA & CAN.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Teuvoo o o oo ota meidät kyytiin!
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huusikohan joku valmentaja Marjamäelle: "Nyt perkele turpa kiinni". Eiku ei tarvinnut, se oli muutenkin tonnin seteli ilme päällä koko pelin.

Ei hätää Kanada kaatuu seuraavassa, ehkä.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tanska todnäk pyyhkisi Slovakialla jäätä tässä turnauksessa, mutta jos Slovakialle hävittäisiin niin paniikki tuskin olisi näin suuri. Tanska on oikeasti hyvä joukkue.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Vitun väliä.... Joku matsi on kisoissa hävittävä (ok U-18 ei hävinny), olkoon sitte Tanska. Hyvä herätys. Pinnat rittää puolivälieriin, paskaaks näistä...

Juuri näin. Se oli myös etukäteen selvä, että tästä pelistä tulee vaikea. Ei kuitenkaan mitään väliä, vaikka tulikin lättyyn. Ehkä hyvä vaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tanskahan pelas aika mallikkaasti, romuluisesti ja viihdyttävästi. Venyttivät kenttää pitkillä avauksilla, sopi heille. Sopivasti käsiä taituroida sinisen päällä. PAPP aika ajoin helisemässä kun Suomen A-korin pelaajat laitto ison vaihteen silmään, mutta näin yhdessä pelissä taistelivat ja tukkivat keskustan riittävästi. Veska aika hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös