Nashville Predators (1.) – Winnipeg Jets (2.), Central 2. kierros

  • 52 013
  • 206

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Ei vieläkään ketjua tälle ottelusarjalle joka alkaa jo huomenna! Laitetaan nopeasti ketju pystyyn, vaikken ole varsinaisesti kummankaan joukkueen fani.

Hieman jokaisen tietämää ennakkoa:

Maalivahdit: Pekka Rinne (NSH) vs. Connor Hellebuyck (WPG). Rinteellä Vezinan arvoinen kausi alla, eikä Hellebuyck paljon huonompi tainnut olla. Puntit aika tasan, ehkä kokemuksen vuoksi menee Rinteelle.

Puolustus: Subban - Josi - Ellis - Ekholm (NSH) vs. Byfuglien - Myers - Trouba (WPG). Menee Nääsvillelle, kuten menisi kaikkia muita joukkueita vastaan.

Hyökkäys: Forsberg - Johansen - Arvidsson + puolustus (NSH) vs. Scheifele, Wheeler, Laine + Big Buff (WPG). Aika tasaista, mutta ehkä pieni etu Winnipegille.

Valmennus: Laviolette vs. Maurice. Hyviä tyyppejä molemmat. Lavylla sormus. Joten hiuksenhieno etu hänelle.

Kotiyleisö: Nääsvillessä lauletaan ja hakataan lekalla vastustajan logolla kuvioitu auto mäsäksi. Winnipegissä taas on Whiteout ja kadut täynnä faneja matsia seuraamassa. Hienoa porukkaa kummallakin. Sanoisin, että puntit tasan.

My pick: Nashville in 7.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Predators in 6.

Jets sopii Predatorsille mielestäni paremmin kuin Avalanche. Selkeän ennakkosuosikin asema ei sovi oikein Predatorsin työteliäälle pelityylille. Odotan Subbanilta sekä Josilta enemmän.

Must see-sarja.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
En ainakaan kovin kauas osu, jos heitän, että on NHL:n kaksi parasta kotiyleisöä vastakkain. Molemmissa kaupungeissa vallitsee keväinen kiekkobuumi ja kotiareenat värjätään joukkueen väriseksi. Nashvillessä katsomo on keltainen ja Winnipegissä Whiteout sekä sisällä, että ulkona. Näiden joukkueiden matsit sytyttivät selvästi jo runkosarjassa ja siellä nähtiin pienimuotoista asetelmien hakua esim. Scheifele-Subban -kaksikon osalta.

Winnipeg Jets pääsi "helpolla" jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta. Minnesota kamppaili loukkaantumisia vastaan ja pystyi haastamaan Jetsiä vain ajoittain. Jets oli suurissa ongelmissa vain yhdessä pelissä ja monien pelien tasaisista loppulukemista huolimatta Winnipeg useimmiten vei peliä laukoen peräti kaksi kertaa enemmän.

Nashville oli Avalanchen kanssa ajoittain pienissä vaikeuksissa. En seurannut pelejä tarkemmin, mutta sarja ei ollut kuitenkaan ihan läpihuutojuttu, vaikka kuudennessa pelissä sitten alkoikin tasoero ja loukkaantumiset näkyä.

Seuraamisen arvoisia juttuja:

- Maalivahtipeli: Molemmissa päissä Vezina-finalistit, joilta odotetaan paljon. Rinteellä enemmän kokemusta ja varmasti halua mennä päätyyn asti, ura kun alkaa olla jo loppupuolella. Hellebuyck aloitti varmasti uransa ensimmäisen pudotuspelikevään ja otti vähistä vedoista huolimatta tärkeitä koppeja. Yksi ohipeli mahtui myös joukkoon, mutta muuten oikein tyylikästä suorittamista. Pääsee varmasti kovaan testiin Nashvillessä.

- Jetsin ylivoima: Ykkös-yv on läpi kauden ollut tehokas, mutta Paul Stastnyn tulo lisäsi sen vaarallisuutta entisestään. Wheeler ja Stastny tekevät peliä ja erinomaisen laukauksen omaavat Laine, Scheifele sekä Byfuglien paukuttavat keikkoa verkkoon suoraan syötöstä. Mielenkiintoista myös nähdä, miten Nashville pelaa alivoimaa, sillä Wildiä vastaan Jetsin yv näytti lähes pysäyttämättömältä. Yhden variaation pois pelaaminen avasi tilaa toiselle, mistä saatiin osoitus. Minnesota otti Laineen erityistarkkailuun ja pelasi syöttölinjat sinne pois. Tämä avasi Scheifelelle tilaa keskustaan, johon syöttö tuli joko Wheeleriltä laidasta tai Stastnyltä päädystä. Jos taas alivoima olisi ollut tiiviimpi, Laineelle olisi jäänyt hyviä one-timer paikkoja ja me Suomessa tiedämme, mikä tulos olisi ollut.

- Maalintekotehokkuus: Ainakin runkosarjassa Nashville tuntui olevan todella tehokas maalipaikoissaan Jetsiä vastaan. Monessa pelissä mätettiin paljon maaleja ja Predators viimeisteli ajoittain jopa ärsyttävän kovalla prosentilla. Kun playoff-pistepörssiä katsoo, Nashvillen Austin Watson on aloittanut kevään pelit tehokkaana, vaikka ei kärkiketjun minuutteja pelaakkaan. Myös Filip Forsberg on noussut esiin komeilla soolomaaleillaan.
Winnipegin vahvuus on ollut tällä kaudella "secondary scoring", eli kun Laineet, Scheifelet ja Wheelerit ovat tehottomia, muut onnistuvat. Esimerkkeinä Tanev, Armia, Roslovic sekä tällä kaudella lopullisesti läpi lyönyt ja 30 maalia rikkonut Kyle Connor. Toivottavasti tehoja saadaan myös nyt kahden kärkiketjun ulkopuolelta.

- Puolustajat: Nashvillen etuna on puolustajien tehokkuus. Runkosarjassa Josi mässäili Winnipegissä 0+5 tehot yhteen matsiin ja lisäksi joukkuueesta löytyy kovia viivapyssyjä Ellisin ja Subbanin johdolla. Puolustus on Predsillä yksi NHL:n parhaista, ellei jopa paras.
Myös Winnipegillä on hyvä puolustus, vaikka muutama kaveri onkin sairastuvalla tai pelikiellossa. "Paikkaajat" Chiarot ja Morrow ovat esiintyneet edukseen. Chiarot on jaellut runsaasti painavia taklauksia ja Morrow pommitti yhden voittomaalin Wildin verkkoon. Tyler Myers on ollut tehokas pudotuspeleissä ja kukaan tuskin haluaa jäädä Big Buffin jyräämäksi. Byfuglien on äärimmäisen vaikea vastustaja pudotuspeleissä. Morrissey-Trouba on nuori pakkipari, joka on ottanut isoja kehitysaskeleita tällä kaudella ja molemmat ovat hyviä kiekollisena, mutta myös puolustaminen sujuu.

- Subban ja Scheifele: Runkosarjapelissä kaksikon tunteet kuumenivat ja Scheifele olisi mielellään tapellut, mutta Subban vetäytyi leikistä. Tätä ei Jetsin kotiyleisö hyvällä katsonut, vaan alkoi buuata Subbanille aina kun tämä koski kiekkoon. Kyseessä ei ollut hetkellinen ilmiö, vaan buuaukset kuuluivat myös joukkueiden myöhemmässä kohtaamisessa. Tässä on varmasti yksi taistelupari ja runkosarjassa alkanut nahistelu saanee jatkoa. Pääseekö Subban Scheifelen ihon alle?

Tässä tuli nyt kirjotettua enemmän Jetsin näkökulmasta, kun oon pelejä seurannut. Nashvilleä enemmän seuranneet voi sitten täydennellä. Sarjasta odotettavissa tasainen, tunteikas ja erittäin viihdyttävä kahden lännen kovimman välillä. Nashville lähtee sarjaan selkeähkönä ennakkosuosikkina kokemuksen ja kotiedun myötä, mutta Jetsillä on varmasti sanansa sanottavana. Ratkennee suuntaan tai toiseen 6-7 pelissä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kaiken järjen mukaan tästä sarjasta tulee mah-ta-va! Preds ei saanut Coloradoa vastaan vielä omia koneitaan täydellä teholla käyntiin, mutta uskon vahvasti siihen, että nyt sitä ongelmaa ei enää ole ja näin ollen Preds painelee jatkoon tästä parista. Avausottelun käy kumminkin Jets ryöstämässä Hellebuyckin johdolla.

@Licon sanoin tämä on todellakin "must see-sarja"!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Rupesin tässä miettimään, että tämä on viimeinen oikeasti kiinnostava pelipari. Idässä ei ole mitään, lännessä VGK kiinnostaa sentään ohuesti, uutuuden viehätys tai jotain. Moraalinen finaali. Jos Hellebuyck kestää, Jets vie tämän. Jos ei kestä, menee tiukille.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hyvä sarja tulossa, tykkään Jetsin taido ja kovuuden yhdistävästä pelityylistä. ”Moraalinen finaali” -termin viljely on pistänyt silmään, voisiko joku avata tätä?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
”Moraalinen finaali” -termin viljely on pistänyt silmään, voisiko joku avata tätä?

Monien mielestä kaksi parasta joukkuetta vastakkain ja keskinäiset ovat olleet aikamoista mättöä. Pelityylit ovat todella fyysisiä ja jos game seveniin menee, niin voipi olla väsynyttä ukkoa.

En allekirjoita väitettä, sillä ensinnäkin idässä on kaksi huikeaa konferenssivälieräparia ja idän voittaja tulee olemaan kova.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin siinä kävi, että Jets haki ryöstön heti alkuun Hellebuyckin johdolla. Tätä tulikin ounasteltua jo aiemmin, mutta en kyllä uskonut Hellebuyckin joutuvan venymään peräti 47 kertaa kiekon tielle! Huikean pelin pelasi tämä Vezina-ehdokas ja luonnollisesti oli illan suurin tähti. Patelle syöttöpiste, mutta tahmeaa oli muuten miehen meno. Rinteelle vaikea ilta kun laukauksia tuli vähän ja pari maalia Jets hakkasi vapaasti maalinedustalta sisään, Jetsin kolmas maali olisi ehkä ollut otettavissa. Saros pelasi sitten kolmannen erän ja Rinne pääsi keskittymään vähän aikaisemmin jo seuraavaan matsiin.

Mikäs Armialla on kun ei pelannut?
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mikäs Armialla on kun ei pelannut?
Jotain loukkia. Ainakin näin Jets on ilmoittanut Armian, Kulikovin ja Perreaultin osalta. Ei mielestäni vaikuta juurikaan Jetsien peliin, kun kolmoseen ja neloseen on hyviä seppiä tarjolla.

Little (14:51), Lowry (16:58) ja Tanev (16:40) pelasivat kaikki enemmän kuin Stastny (13:04), Laine (13:57) ja Ehlers (12:47). Tietysti 3 alivoimaa vastaan 0 ylivoimaa vähän muutti peluutuksia, mutta mielestäni oikein hyvä näin, sillä ei Stastnyn kenttä suuria saanut aikaan.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Two words: Connor Hellebuyck. Kaveri on niin isokokoinen, että eihän siihen jää kiekonmentävää reikää minnekään. Rinteellä taas suomalainen perisynti eli pää ei kestänyt. No joo, kaksi ekaa maalia syntyi maalinedushässäköistä. Kolmas olisi ollut otettavissa mielestäni, vaikka hieno laukaus olikin ja ikävän torjuinen torjuttavaksi.

En ole koskaan nähnyt Subbania noin iloisena -3 illan (ja tappion) jälkeen.

No katsotaan. Tuntuu olevan myrkkyä nämä Winnebagon isot miehet pienille pedoille.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Laine oli kyllä tahmea, mutta eipä tuossa nyt moni muukaan Jetsin hyökkääjä kauhean näkyvä ollut. Peli pyöri niin paljon Winnipegin päädyssä että lähinnä meni puolustaessa koko joukkueelta.

Mutta täytyy sanoa että kyllä Jets puolusti hyvin tuota keskustaa. Vaikka Nashville sai huiman määrän laukauksia aikaiseksi, niin ihan siitä ykkössektorista niitä huippumaalipaikkoja ei paljoa ollut. Hellebuyck sai enimmäkseen pienistä kulmista tulleita laukauksia.

Nashvillen puolustus taas pistettiin ongelmiin kovalla luistelunopeudella ja Jets teki kyllä murhaavalla prosentilla paikoistaan maaleja. Ehlers pari kertaa haastoi hyvin ja yhdestä seurasi se Statsnyn maalikin. Scheifele kanssa ihan hyvä ja Wheeler myös, mutta kuten sanottua niin ei tuossa kukaan Jetsin hyökkääjä mitenkään valtavasti erottunut.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Yksinkertaisesti termin väärinkäyttöä lätistä moraalisesta finaalista. Sympaattisia joukkueita, hyviä, isoja ja melkoinen taistelu odotettavissa. Etukäteisveikkailuissa ehkä jopa kevään viihdyttävin sarja. Voi olla, että nähdään myös kevään kovatasoisinta kiekkoa, koska suht tuoreet joukkueet. Tunnetustihan pelin taso tippuu, mitä pidemmälle kevät etenee.

Mutta koska Pens on ollut pudotuspelien alusta saakka ja edelleen suurin suosikki nostelemaan kannua, ei lännessä mitenkään voida tällä kaudella pelata moraalisia finaaleita.
 
Yksinkertaisesti termin väärinkäyttöä lätistä moraalisesta finaalista. Sympaattisia joukkueita, hyviä, isoja ja melkoinen taistelu odotettavissa. Etukäteisveikkailuissa ehkä jopa kevään viihdyttävin sarja. Voi olla, että nähdään myös kevään kovatasoisinta kiekkoa, koska suht tuoreet joukkueet. Tunnetustihan pelin taso tippuu, mitä pidemmälle kevät etenee.

Mutta koska Pens on ollut pudotuspelien alusta saakka ja edelleen suurin suosikki nostelemaan kannua, ei lännessä mitenkään voida tällä kaudella pelata moraalisia finaaleita.

Vedonlyöjät taisivat kuitenkin olla eri mieltä suurimmasta suosikista nostelemaan kannua.

Ja on sille ihan perustelut puhua moraalisesta finaalista, kun runkosarjan 1. ja 2. kohtaavat. Onko siinä mitään järkeä, en tiedä.
 

Robu

Jäsen
Predsin tilanne maalivahtien suhteen on mielestäni vähän hankala. Toisaalta siellä on todennäköinen Vezinan voittaja, mutta takana on maalivahti, jota itse pidän usein jopa parempana. Noissa maalinedustatilenteissa, joista maaleja tuli, on Saros aivan timanttia ja olisi mennyt kenties Game 1 jatkoajalle.

Mutta Saroksella aloittaminen vaatisi paljon valmennukselta. Se jos meneekin pieleen, niin on heti miljoonaa syyttävää sormea kysymässä, mikset aloittanut sitä Vezinan voittajaa.

Itse kuitenkin jopa puoltaisin sitä, että annettaisiin Sarokselle mahdollisuus varastaa 1. maalivahdin paikka näissä pleijareissa. Mielellään aikaisin kuin liian myöhään.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Olipahan tykitystä. Saattaa Nashvillen äijiä hieman kyrpiä hallita peliä tuolla tavalla ja jäädä silti kakkoseksi. Hellebuyck oli hyvä ja erittäin varma, mutta myös todella onnekas: 2 kertaa hänet ohitettiin, mutta tolppa pelasti molemmilla kerroilla sekä tuo aivan uskomaton onnenkantamoinen mailanvarrella. Mutta ei auta itku markkinoilla. Seuraavassa pelissä sitten saalistajat pistävät kiekon paikoista sisään ja ottaa tämän sarjan haltuun.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Loistava voitto! Puolustuspelaaminen oli sitä kevään pelien tasoa, eikä kotijoukkue saanu mitään ilmaseks. Vetoja tuli paljon, mutta Hellebuyck näki kiekot ja sai hyvän pelituntuman päälle alusta alkaen. Jos kiekko tippu eteen vaikeemman torjunnan jälkeen, omat pakit oli paikalla siivoomassa. Oli mukana myös muutama tv-torjunta hanskalla. Aivan maaginen peli nuorukaiselta, joka pelaa itelleen isoa palkankorotusta. Ero viime kauden pelaamiseen on kuin yöllä ja päivällä.

Tanev oli pirteä. Liike on niin hyvä, että on ärsyttävä vastus pakeille ja palkintona energisestä pelaamisesta maali. Myös Ehlers haastoi hyvin ja tämän seurauksena 0-2 maali.

Scheifelen rannelaukaus tiedetään, mutta ehkä olisi Pekka Rinne parhaana päivänä sen ottanut. Kahdessa ekassa maalissa ei puolustukselta tullu apuja ja toista edelsi huipputorjunta Laineen vedosta. Uskon, että Rinne tulee parantamaan tän sarjan aikana.

Onneks ei Ryan Ellisille käyny pahemmin. Aika pelottavan näkönen tilanne oli...
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Ottelua katsoessa tuli mieleen HIFK playoffs sarja kaudella 94-95 Ässiä vastaan. HIFK iski päätään muuriin nimeltä Kari Takko. Hurmeen Make teki HIFK:n ainoan maalin tossa sarjassa. Ilman maskia tai trafikkia maalin edessä ei Hellebuyckkia yllätetä. Isokokoinen ja peittävä äijä toi on. Ohjureilla ja kakkoskiekot sisään ainoa keino saada kiekko tämän muurin ohi. Sarja jatkuu su-ma yönä klo. 02.00.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vedonlyöjät taisivat kuitenkin olla eri mieltä suurimmasta suosikista nostelemaan kannua.

Ja on sille ihan perustelut puhua moraalisesta finaalista, kun runkosarjan 1. ja 2. kohtaavat. Onko siinä mitään järkeä, en tiedä.

Konferenssit ovat niin eri tasoisia, että runkosarjasta ei voi voimasuhteita ihan yhtä suoraan lukea kuin jossain liigassa. Voimasuhteet vaihtelee, mutta tällä hetkellä idässä kilpailu on selvästi kovempaa. Tampa- Boston voisi olla ihan yhtä hyvin moraalinen finaali, mutta onhan idässäkin vielä Pens tosiaan ihan yhtä varteenotettava mestariehdokas.

Vegas saisi jo hyytyä, alkaa olla vähän noloa, että tuollainen keräilyerä painaa murskavoittoja tauluun vielä tässäkin vaiheessa kautta ;)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Vedonlyöjät taisivat kuitenkin olla eri mieltä suurimmasta suosikista nostelemaan kannua.

Ja on sille ihan perustelut puhua moraalisesta finaalista, kun runkosarjan 1. ja 2. kohtaavat. Onko siinä mitään järkeä, en tiedä.
Entä tiedä, onko vedonlyöjillä tästä asiasta parasta käryä. Itse heitin tuon Pensin lähinnä sen perusteella mitä seuraamani "edistykselliset" tilastoihmiset ovat asiasta mieltä. Esim. McCurdy @ineffectivemath antoi Pensille suurimman todennäköisyyden pudotuspelien alkuun (16%). Nyt 27%. Pens ei tietenkään ole alusta saakka ollut kaikien papereissa todennäköisin voittaja, mutta enpä nyt ole törmännyt keneenkään, jonka mielestä Jets olisi ollut suurempi suosikki.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Moraalinen finaali se täälläkin kummittelee, hyvähän se vaan on Pensin kannalta jos löytyy jopa 4 jengiä jotka scoutataan näin korkealle nenän edestä. Kai se 3 kannua putkeen on mission impossible monien mielestä automaattisesti ilman syvällisempää pohdintaa.

Tämä Preds-hype sen sijaan hiukan ihmetyttää, vaikka se vuosi sitten finaaleihin marssi niin mitä sitten?
Odotin jo Avsia vastaan ongelmia joita nähtiinkin muutamaan otteeseen vaikka kaverin piti olla ihan sweep-kamaa.

Nyt on vastus ihan eri luokkaa ja väitän että nimenomaan Jetsin hyökkäys on niin leveä ja taitava että se jättää Predsin isoimmat pyssyt selvästi varjoonsa. Jets kuitenkin onnistui myös mv- ja puolustuspelissään hienosti ja Pekka alkaa näemmä taas osoittaa samoja oireita kuin finaaleissa vuosi sitten. Kova ukko se toki on mutta panosten kasvaessa alkaa varmuus kadota. Hellebuyck oli ihan kingi vertailussa mutta eipä Preds edes päässyt kovin moneen huippu paikkaan.

Oma mielipiteeni on, että Jets vie tämän 4-1 tai ainakin 4-2.
Saros maaliin seuraavaan niin voi olla paremmat saumat. Pekka jos on taas hommissa ja hörppää alussa niin sitten alkaa olla hyvää yötä Predseille.
Eikä em. ratkaisu ole mikään epäluottamuslause Pekkaa kohtaan, vaan se on järjen ääni jolla autetaan joukkuetta paineen alla ja varmasti Pekalle itselleenkin helpotus, luulisin.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Moraalinen finaali.
Mikä moraalinen finaali tämä muka on? Vaikka joukkueet ei muualla sinua lämmitä, niin tämä on ihan täyttä skeidaa. Sen verran sanon, että idässä on neljä joukkuetta, jotka voi pyyhkäistä kumman tahansa. En kyllä aliarvioisi myöskään Vegas-San Jose parin voittajaa yhtään.

Mielenkiintoinen sarja toki, mutta vitut mistään moraalisesta finaalista ja tamin sanoin: nyt jarru alas madami.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Kyllä kai moraalisesta finaalista voidaan periaatteessa puhua, kun kyseessä on runkosarjan 1. ja 2. sijoittuneet joukkueet? Jets on kyllä vakuuttanut pudotuspeleissä ja kova joukkue saa olla joka tuon nipun 4 kertaa voittaa. En yllättyisi Jets-Pens finaalista yhtään.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllä Laineen pitää alkaa paukuttaa niitä maaleja eikä mitään ripari -assisteja, tai muuten ei tule cuppia kyllä kenellekkään. Varmaan 3 maalia viimeisessä 20 pelissä, aika kammottavaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
En katsonut viime yön matsia, mutta tuubin pidemmän koosteen. Jos pitäisi arvuutella kumpi menee jatkoon, niin koosteen perusteella se on Winnipeg ja ainoastaan sen takia, että Hellebuyck vaikuttaa toistaiseksi hyvin paljon varmemmalta maalivahdilta kuin Rinne. En ymmärrä mikä Rinnettä vaivaa, mutta kaveri on koko ajan ollut jotenkin levottoman tuntuinen torjunnoissaan ja torjunta-asento leviää jatkuvasti. Mielestäni ainakin kolme Winnipegin maaleista olisi ollut otettavissa, sillä niin helposti ne luiskahtivat sisään. Sen sijaan Hellebuyck ei päästänyt yhtään helppoa ja oli torjunnoissaan huomattavasti varmemman oloinen. Toki Rinne oli nähtyjen torjuntojen perusteella vahva jatkoajalla, mutta kun sitä pitäisi olla aloituskiekosta saakka.

Toistaiseksi Rinne ei ole saanut alle vielä kunnon ehjää peliä, mutta onhan tuo otoskin vielä suhteellisen pieni. Silti, jos Rinne ei paranna merkittävästi ja sulaa heti ensimmäisessä pelissä vieraskentällä, niin näen ainoana vaihtoehtona heittää Saroksen pysyvästi jatkopeleissä maaliin. Muuten ottaa ohraleipä Nashvillen Stanley Cup haaveille. Onko aika ajanut jo Rinteen ohi? Kenties, mutta jatkossa vastaan tulee Rinteen nykykuntoon nähden paljon paremmassa vireessä olevia maalivahteja vastaan, vaikka Nashville jotenkin selvittäisi Winnipegin omalla hyökkäysvoimallaan.

Itse olen liputtanut jo kauden alusta saakka Nashvillen Stanley Cupin puolesta, mutta joukkueen akilleen kantapää näyttää sittenkin olevan Rinne ellei sitten Saroksesta löydy pelastusta kuin tiukka paikka tulee. Ikävä sanoa, sillä hyökkäysvoiman ja puolustuksen osalta Nashville on vahva ehdokas menemään loppuun saakka, mutta Rinne epäilyttää kyllä hyvin vahvasti ja näyttää käyvän samoin kuin viime kaudella, jolloin Rinne alkoi pikkuhiljaa sulaa kunnes kaikki lopulta romahti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös