KHL:ssä muutoksia – asetelmat tasoittuvat?

  • 14 593
  • 56

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Mites NHL:ssä nuo allekirjoitusbonukset ja muut pistebonukset yms. vaikuttavat palkkakattoon/pelaajien cap hittiin? Toki Venäjä on Venäjä, mutta luulisi että palkka ja palkkaan verrannolliset tulot olisi helppo selvittää esim. jostain verotiedoista. Ja edes verottajan luulisi olevan jossain määrin tehokas? Toisaalta tiedäpää noista, niin erilainen valtio on tuossa naapurissa...

Tämän mukaan bonukset lasketaan salary cap'iin mukaan mutta bonuksien vuoksi capin saa ylittää 7.5%.

NHL CBA FAQ - CapFriendly - NHL Salary Caps

Linkistä lisää informaatiota asian tiimoilta.

What is a Performance Bonus?
A Performance Bonus can be given to a player in addition to their salary. Performance bonuses are only paid to the player if they meet the requirements as defined by the bonus. Performance bonuses count against the salary cap; however, a team can exceed the salary cap due to performance bonuses by the maximum performance bonus cushion amount of 7.5 percent of the upper limit. Not all players are eligible for Performance Bonuses, and to receive a bonus within their contract, a player must meet one of the following criteria:
  1. The player is on an entry-level contract.
  2. The player has signed a one-year contract and is over 35 years old.
  3. The player has signed a one-year contract after returning from a long-term injury (has played 400 or more games, and spent 100 or more days on the Injured Reserve in the last year of their most recent contract).
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olin juuri tulossa laittamaan tuon tismalleen saman tekstin. Veikkaisin, että ihan tuollaisilla ehdoilla ei KHL:n bonusjärjestelmä tulisi toimimaan, jos isoihin joukkueisiin halutaan kiinnostavia staroja jatkossakin. Kohosen eilen mainitsema "yhtiöjärjestely" kuulostaa huomattavasti todennäköisemmältä: joukkue maksaa pelaajilleen sovitun määrän palkkaa ja loput hoidetaan omistajilta pelaajien yhtiöille erillisillä soppareilla tai jotain vastaavaa.

Siinä @powerplaymaker on taatusti aivan oikeassa, että SKA:n täysin ilmeinen erityisasema vituttaa muita isoja venäläisjoukkueita, jotka ovat kyllä oman arvonsa tuntevia ja tottuneita menestymään. Jokereiden kohdalla tilanne on kuitenkin ihan erilainen sikäli, että sen budjetti koostuu joka tapauksessa armopaloista mitä tulee sen nostamiseen kilpailukykyiselle tasolle. Ufassa, Kazanissa ja Moskovassa toisin sanoen vituttaa se, että SKA saa tarpeetonta lisäetua, kun taas täällä se, että KHL on suomalaiselle pikkuseuralle täysin epäreilu sirkussarja.

Itselleni nousee muutamia kysymyksiä mieleen sellaisesta skenaariosta, jossa KHL asettaisi oikeasti tuollaisen palkkakattojärjestelmän:
- Putoaisiko Jokereiden budjetti nykyistä alemmalle tasolle?
- Miten Seattlen joukkueen perustaminen NHL:ään vaikuttaa? Parisenkymmentä parasta KHL-pelaajaa NHL:ään?
- Mitä kävisi yleiselle kiinnostavuudelle pelin tason oletettavasti laskiessa?
- Mitä kävisi yleiselle kiinnostavuudelle starojen määrän oletettavasti vähentyessä tietyissä seuroissa?
- Vähentäisikö tämä KHL-seurojen tekemiä tappioita ja riippuvuutta valtion rahoituksesta?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
KHL:n ainut tehtävä ei kuitenkaan ole kerätä kaikkia parhaita pelaajia kahteen seuraan. KHL:ssä on muitakin venäläisiä joukkueita, kuin nämä kaksi. SKA:n suosiminen ja erityisasema hiertää koko Venäjällä niin seuroja, kuin fanejakin. Eivät Jokerifanit tai suomalaiset ole ainoita, ketä SKA vituttaa aivan helvetin paljon. Tältäkin osin tilanne on aivan kestämätön KHL:n suhteen. Isot ovat edelleen isoja, mutta isoimman ja pienimmän eroa tehdään näin paljon järkevämmäksi. Nykyisellään muutama iso vääristää markkinaa aivan täysin.

En usko, että kyse on siitä, että Putin haluaa muutosta, vaan siitä että KHL:n on pakko tehdä muutoksia.

Totta ja samaa mieltä. Seuraan venäläistä mediaa ja kyllä siellä on yhä enemmän juttua toimittajienkin kynästä tästä asiasta. Mutta enpä kirjoittanut SKA:n suosimisesta. Vaan siitä, että jos KHL:ssä keskimääräiset pelaajabudjetit alittavat mm. Saksan, Sveitsin ym kärkijoukkueiden pelaajabudjetit, KHL ei pysty tarjoamaan riittävän kovaa palkkaa NHL:n ulkopuolelle jääville eurooppalaisittain huippupelaajille. Tällöin Euroopan kovimmat joukkueet tulevat muualta kuin KHL:stä. Tähän en usko ilman, että KHL:n tehtävä muuttuu. Toki tätä toivon, koska samalla loppuisi Jokerien rahoitus.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
OIkeastaanhan tässä pitäisikin siis katsoa joukkueiden rahankäyttöä ylemmällä tasolla eikä tuijottaa pelaajabudjettia sokeasti.

Toki joukkueiden organisaatioiden koko & rakenne vaihtelee, mutta näin kulurakennetta tarkastelemalla saattaisi saada paremman ymmärryksen siitä minne rahat kulkeutuvat, ja kuinka paljon pelaajille ohjataan rahaa pelaajabudjetin ulkopuolelta.

Toki tuontyyppistä lähes "open books" lähestymistapaa ei varmasti saada aikaiseksi KHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vaikka ei menekkään palkkakattokeskustelun alle, niin muutos KHL:ssä:

Jugra ja Lada ovat ulkona ensi kaudella.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka ei menekkään palkkakattokeskustelun alle, niin muutos KHL:ssä:

Jugra ja Lada ovat ulkona ensi kaudella.

Oikea suuntaus, mutta vielä olisi muutama muukin joukkue tuolta ulostettava. Ainakin toistaiseksi näyttäisi että Slovanista ja Riigasta halutaan pitää väkisinkin kiinni, vaikka kummankin touhu on viime vuodet ollut enemmän ja vähemmän sekaisin. Myös Admiral taitaa olla aika pahoissa vaikeuksissa, joten ihan suosiolla tuosta saisi vielä muutaman joukkueen ennen ensi kautta tiputtaa pois.

Mitä taas tulee tuohon palkkakattoon, niin todelliseen testiinhän se joutuu siinä vaiheessa kun Venäjän omat pojat alkavat haikailemaan enemmissä määriin NHL:än puolelle. Tuossa vaiheessa saattaa homma lähteä lipsumaan niihin "Pimeisiin palkkohin" .
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
jatkoajan uutinen osaisi kertoa, että palkkakatto on ensikaudella "850" miljoonaa ruplaa ja sitä seuraavalla kaudella "800" miljoonaa ruplaa. Luvut heittomerkeissä, koska juttu osaa kertoa myös sen, että niin sanottu kova palkkakatto tulisi vasta kaudelle 2020-21, jolloin palkkakatto olisi näillä näkymin 900 miljoonaa ruplaa. Ja yllättyneitä oli..
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka ei menekkään palkkakattokeskustelun alle, niin muutos KHL:ssä:

Jugra ja Lada ovat ulkona ensi kaudella.

Samalla uutisoitiin ensi kauden starttaavan vasta syyskuussa (1.9.). Lisäksi nousee 56:stä 60:een, mikä Jokereiden osalta tietänee paria peliä lisää SKA:ta ja Riikaa vastaan.

Tämän lisäksi KHL ilmeisesti harkitsee pudotuspeleihin sellaista muutosta, että konferenssivälierien jälkeen ei pelattaisikaan enää konferenssifinaaleja, vaan jo siinä vaiheessa Idän ja Lännen joukkueet pelaisivat keskenään. SKA-TsSKA Gagarin Cupin finaalissa tästä eteenpäin?

jatkoajan uutinen osaisi kertoa, että palkkakatto on ensikaudella "850" miljoonaa ruplaa ja sitä seuraavalla kaudella "800" miljoonaa ruplaa. Luvut heittomerkeissä, koska juttu osaa kertoa myös sen, että niin sanottu kova palkkakatto tulisi vasta kaudelle 2020-21, jolloin palkkakatto olisi näillä näkymin 900 miljoonaa ruplaa. Ja yllättyneitä oli..

Näin siis kertoi myös omalla Twitter-sivullaan:

"KHL Board of Directors approved the salary cap for next seasons:
2018-19 – 850 million rubles + 20% fine for violation of soft salary cap
2019-20 – 800 million rubles + 30% fine for violation of soft salary cap
2020-21 – 900 million rubles (hard cap)"
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Ilmeisesti yksi joukkue saamassa kenkää sitten seuraavan kauden jälkeen (tass.ru) ja jos KHL saa uskottavan hakemuksen ulkomaalaiselta joukkueelta, niin ulos potkittavien määrä nousee kahteen. Kun tuossa sanat noin asetellaan (vaikka google kääntäjän kanssa tavailen), niin voisi kuvitella, että molemmat ulos potkittavat tulevat olemaan venäläisiä seuroja.

Venäjän kiekkoliiton pomo (Vladislav Tretyak) ei tykkää tänään tehdystä päätöksestä (tass.ru) ja voisi kuvitella, ettei tule tykkäämään siten ensi kauden päätteeksi mahdollisesti tehtävästä, samankaltaisesta päätöksestä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä vaan että huonoimpia jengejä pois niin taso nousee!

Sama juttu kotimaan Liigassa niin mielenkiinto mahdollisesta paluusta edes vähän nousisi.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tuosta palkkakatosta sen verran, että en usko hetkeäkään että se toteutuu vedenpitävästi. Ihan varmasti sitä rikotaan jossain muodossa samantien. Miksi venäläiset tässä asiassa olisivat kuuliaisempia kuin missään muussakaan asiassa? Jos nyt oletetaan että se toteutuu, niin sarjan taso kyllä laskee samantien. Kuka Venäjälle enää lähtisi pelaamaan? Ei sinne tähänkään asti ole kukaan lähtenyt muuta kuin rahan takia. Jokereita tämä tietenkin toteutuessaan palvelisi, sillä about samalla palkkatasolla useampi ulkomaalaispelaaja varmasti valitsee Jokerit. Toki se edellyttää että Jokerit pystyy maksamaan palkkakaton rajalle meneviä palkkoja jatkossa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Näen palkkakattojen hyödyn niiden silmissä, joille on tärkeää että kaikki nallekarkit menevät tasan. Itse olen sitä mieltä, että tasapäistäminen on läskin kouluampujakansan hapatusta eikä kuulu millään tavalla eurooppalaiseen urheiluun. Täällä pitää olla ne Realit, Barcat, Bayernit, PSG:t, muutamat valioliigajoukkeet, SKA ja ZSKA, jotka ostavat kaiken minkä haluavat. Tähtisikermät kuuluvat eurooppalaiseen urheiluun, vaikkakin ne omat suosikkijoukkueeni ovat asemassa jossa eivät voi käytännössä voittaa koskaan yhtään mitään ilman ihmettä. Tai noh, fudiksen puolella ei auttaisi edes se ihme.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Näen palkkakattojen hyödyn niiden silmissä, joille on tärkeää että kaikki nallekarkit menevät tasan. Itse olen sitä mieltä, että tasapäistäminen on läskin kouluampujakansan hapatusta eikä kuulu millään tavalla eurooppalaiseen urheiluun. Täällä pitää olla ne Realit, Barcat, Bayernit, PSG:t, muutamat valioliigajoukkeet, SKA ja ZSKA, jotka ostavat kaiken minkä haluavat. Tähtisikermät kuuluvat eurooppalaiseen urheiluun, vaikkakin ne omat suosikkijoukkueeni ovat asemassa jossa eivät voi käytännössä voittaa koskaan yhtään mitään ilman ihmettä. Tai noh, fudiksen puolella ei auttaisi edes se ihme.

Yllä pitkälti samaa suomeksi, mitä KHL:n ja SKA:nkin pomo Medvedev sanoi venäjäksi. Medvedev oli huolissaan siitä, että olympia- ja NHL-tason pelaajia ei jatkossa KHL:ään tulisi, kun palkoille lyödään katto. Medvedev ihmetteli, miksi ei puhuta palkkalattiasta KHL:n kehittämisessä ja annetta palkkakaton olla vapaampi. Medvedev totesi, että palkkakatto alkaa [näillä näkymin] kovana kolmen vuoden päästä, mutta ketä kiinnostaa silloin pelata KHL:ssä ja Venäjän kannalta on vielä olympialaiset taas nurkan takana. Medvedevin kirjoituksen voi ymmärtää niin, että KHL tarvitsee palkkalattian liigan kehittämiseksi, mutta Venäjä ei tarvitse KHL:ään palkkakattoa. Championat.comissa julkaistu kirjoitus löytyy tästä.
 

anteror

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin nallekarkkien maksajana vituttaa että ne nallekarkit pitää hankkia siltä yhdeltä ja ainoalta Kroisos Pennoselta. Mutta jos jonkun mielestä tää on vain normimarkkinataloutta niin on se sit varmaan niinkin
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Näin nallekarkkien maksajana vituttaa että ne nallekarkit pitää hankkia siltä yhdeltä ja ainoalta Kroisos Pennoselta. Mutta jos jonkun mielestä tää on vain normimarkkinataloutta niin on se sit varmaan niinkin

Itseä ei vähääkään hetkauta sekään, että touhu on kaukana normaalista markkinataloudesta. Jos sheikit ja oligarkit haluavat työntää satoja miljoonia joka kausi harrastuksiinsa, niin se on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Jos olisin miljardööri niin voisin itsekin kuvitella helposti tekeväni niin
Yllä pitkälti samaa suomeksi, mitä KHL:n ja SKA:nkin pomo Medvedev sanoi venäjäksi. Medvedev oli huolissaan siitä, että olympia- ja NHL-tason pelaajia ei jatkossa KHL:ään tulisi, kun palkoille lyödään katto. Medvedev ihmetteli, miksi ei puhuta palkkalattiasta KHL:n kehittämisessä ja annetta palkkakaton olla vapaampi. Medvedev totesi, että palkkakatto alkaa [näillä näkymin] kovana kolmen vuoden päästä, mutta ketä kiinnostaa silloin pelata KHL:ssä ja Venäjän kannalta on vielä olympialaiset taas nurkan takana. Medvedevin kirjoituksen voi ymmärtää niin, että KHL tarvitsee palkkalattian liigan kehittämiseksi, mutta Venäjä ei tarvitse KHL:ään palkkakattoa. Championat.comissa julkaistu kirjoitus löytyy tästä.

Medvedevillä on pointti. Mitä enemmän tähtiä, sen enemmän mikä tahansa sarja kiinnostaa. Siihen on syynsä miksi vaikkapa UCL:stä on tullut se mikä se on, eli ainoastaan huippuliigojen rikkaimpien joukkueiden hiekkalaatikko jonne ei lilliputteja haluta ottaa osille. Sen sijaan, että itkettäisiin parin joukkueen muita isommista resursseista, pitäisi miettiä mistä vastaavanlaisia massijengejä voisi saada lisää. Tommoset Ladat ja hantimansikat joutavatkin helvettiin. Riika ja Slovan olisivat voineet mennä samalla oven avauksella.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Itseä ei vähääkään hetkauta sekään, että touhu on kaukana normaalista markkinataloudesta. Jos sheikit ja oligarkit haluavat työntää satoja miljoonia joka kausi harrastuksiinsa, niin se on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Jos olisin miljardööri niin voisin itsekin kuvitella helposti tekeväni niin

Medvedevillä on pointti. Mitä enemmän tähtiä, sen enemmän mikä tahansa sarja kiinnostaa. Siihen on syynsä miksi vaikkapa UCL:stä on tullut se mikä se on, eli ainoastaan huippuliigojen rikkaimpien joukkueiden hiekkalaatikko jonne ei lilliputteja haluta ottaa osille. Sen sijaan, että itkettäisiin parin joukkueen muita isommista resursseista, pitäisi miettiä mistä vastaavanlaisia massijengejä voisi saada lisää.

Sitten kun arabit alkavat työntämään rahaansa jääkiekkoon, niiin osa joukkueista saa olla erittäin tyytyväisiä - tätä odottavan aika saattaa kuitenkin käydä pitkäksi. Olisihan se hienoa kun KHL:ssä (tai miksei kotoisessa Liigassakin) joukkueista 75+% olisi näitä "massijengejä" ja kaikki joukkueet täynnä toinen toistaan suurempia staroja. Tämä nyt ei kuitenkaan ole mitenkään realistinen odotus.

Ei futiksessakaan Ligue 1:ssä, Serie A:ssa, La Ligassa, Valioliigassa ja Bundesliigassakaan pääosa joukkuesta ole mitään "massijengejä". Osalla urheilujoukkueista nyt tulee aina olemaan enemmän resursseja kuin toisilla. Eihän se kovin reilulta tietenkään vaikuta, mutta näinhän se vaan on. KHL:n tapauksessa parin jengin erityisvapaudet ovat sitten vähän niin ja näin. Saavutetuista eduista on kuitenkin kovin ikävää aina luopua. Kysy vaikka suomalaisilta poliitikoilta :)

Niitä massijengejä ei varmaan tule mistään lisää ellei joku niihin joukkueisiin halua alkaa työntämään rahaa. Eihän KHL-jengin pyörittäminen millekään bisnekselle haise. Tosin harrastuksena tuohan on jopa kokonaisedullinen verrattuna vaikkapa F1-tallin pyörittämiseen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos KHL:ssä pitää tehdä muutoksia, niin tuo SKA:n ja tuomarit voisi ampua vaikka kuuhun pelaamaan. Voivat keksiä omat säännöt, eikä tarvitse hävitä ainuttakaan peliä.

Cskaa vastaan 7 pelaajaa kentällä, eivätkä dumarit näe tätä edes videolta.
 

Wire

Jäsen
Yllä pitkälti samaa suomeksi, mitä KHL:n ja SKA:nkin pomo Medvedev sanoi venäjäksi. Medvedev oli huolissaan siitä, että olympia- ja NHL-tason pelaajia ei jatkossa KHL:ään tulisi, kun palkoille lyödään katto. Medvedev ihmetteli, miksi ei puhuta palkkalattiasta KHL:n kehittämisessä ja annetta palkkakaton olla vapaampi. Medvedev totesi, että palkkakatto alkaa [näillä näkymin] kovana kolmen vuoden päästä, mutta ketä kiinnostaa silloin pelata KHL:ssä ja Venäjän kannalta on vielä olympialaiset taas nurkan takana. Medvedevin kirjoituksen voi ymmärtää niin, että KHL tarvitsee palkkalattian liigan kehittämiseksi, mutta Venäjä ei tarvitse KHL:ään palkkakattoa. Championat.comissa julkaistu kirjoitus löytyy tästä.

Ketä kiinnostaa pelata KHL:ssä kun yksi joukkue tekee 56 pelin runkosarjassa yli 50 maalia enemmän kuin sarjan 2 tai 100 maalia enemmän kuin puolivälierävastustajansa? Lisäksi tuomarit on maksettu sokeiksi.

Näin katsojana en ole katsonut ensimmäistäkään SKA:n peliä 1,5 kauteen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vaikka en kannata nykyistä Jokerien edustusta KHL:ssä, arvaan silti @Wire ketä kiinnostaa pelata KHL:ssä. Lähes kaikkia pelaajia, jos he saavat riittävän korvauksen. Rahasta on kyse ensisijaisesti ja pääsääntoisesti. Uralla eteneminen tulee seuraavana.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Medvedevillä on pointti, Mitä enemmän tähtiä, sen enemmän mikä tahansa sarja kiinnostaa. Siihen on syynsä miksi vaikkapa UCL:stä on tullut se mikä se on, eli ainoastaan huippuliigojen rikkaimpien joukkueiden hiekkalaatikko jonne ei lilliputteja haluta ottaa osille. Sen sijaan, että itkettäisiin parin joukkueen muita isommista resursseista, pitäisi miettiä mistä vastaavanlaisia massijengejä voisi saada lisää. Tommoset Ladat ja hantimansikat joutavatkin helvettiin. Riika ja Slovan olisivat voineet mennä samalla oven avauksella.

Nostamalla palkkalattiaa ja mm. talouteen liittyviä vaatimuksia, KHL olisi kiinnostavampi. Itse en näkisi palkkakattoa huonona, jos se olisi riittävän korkea ja valvonta rehellistä. Mutta KHL tekee kuten muut päättävät.
 

Wire

Jäsen
Vaikka en kannata nykyistä Jokerien edustusta KHL:ssä, arvaan silti @Wire ketä kiinnostaa pelata KHL:ssä. Lähes kaikkia pelaajia, jos he saavat riittävän korvauksen. Rahasta on kyse ensisijaisesti ja pääsääntoisesti. Uralla eteneminen tulee seuraavana.

Pelaajat pelaa rahasta vaikka Namibiassa mutta omistajia ei kiinnosta upottaa rahaa yhtään enempää kuin nyt ovat laittaneet kiinni.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Pelaajat pelaa rahasta vaikka Namibiassa mutta omistajia ei kiinnosta upottaa rahaa yhtään enempää kuin nyt ovat laittaneet kiinni.

Näin olen asian itsekin ymmärtänyt kun KHL:n johto on ryhtynyt "kapinaan" palkkakattoa vastaan. Isot venäläisyritykset, jotka ovat viime kädessä valtiollisia ja Putinin kontrollissa, haluavat maksaa jatkossa vähemmän tukea.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nostamalla palkkalattiaa ja mm. talouteen liittyviä vaatimuksia, KHL olisi kiinnostavampi. Itse en näkisi palkkakattoa huonona, jos se olisi riittävän korkea ja valvonta rehellistä. Mutta KHL tekee kuten muut päättävät.

Hyvä pointti. Lattian nostaminen toki osaltaan nostaa yleistasoa, koska se pudottaa juuri ne heikoimmat joukkueet pois pelistä/varmistaa ettei mitään junnuporukoita höystettynä muutamalla tusinakokeneella ole mukana ja olisi siksi hyvä uudistus. Itselläni tuon katon osalta ongelma on se, että kuten jo olen todennutkin, niin tähtisikermät kuuluvat eurooppalaiseen urheilukulttuuriin, enkä missään tapauksessa haluaisi luopua niistä missään lajissa, vaikkei omilla suosikeilla olekaan sellaisten kasaamiseen mitään mahdollisuuksia.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tiedä sitten tuleeko vaikuttamaan asetelmiin mitenkään merkittävästi, mutta mikäli uskomme tätä juttua championat.ru sivustolla, niin mitä ilmeisimmin Torpedo Nishi-Novgorod siirtyy ensi kaudeksi itäiseen konferenssiin. Sehän tulisi siis ilmeisesti tekemään sen, että läntisessä konferenssissa pelaa ensi kaudella 12 joukkuetta ja itäisessä 13 joukkuetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös