Ma 26.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 72 503
  • 870

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
KalPa hallitsija ja viipotti ahkerasti pitkin laitoja, mutta huippupaikkoja se ei saanut juurikaan sen enempää kuin Tappara. Molemmille tuli muutama iso virhe, mutta maalit jäivät puuttumaan niistä.

Yhdessä vaihdossa Kantola pysyi koko ajan pystyssä. Jonkun sisupuukon voisi ojentaa hänelle tuosta uroteosta.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Näätäpelaaja pudottaa mailan kädestä sekunti osuman jälkeen = Huitominen. Miten voi tuomari mennä tuollaiseen raukkailuun :P
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Se on vähän koko kauden tarina. Pelillisesti kulkee hyvin mutta kun ei ole rahaa niin superyksilöihin jotka noista laittaa sisään. Paljon toki kertoo sekin että puolustaja voitti pistepörssin, mitään pois Maionelta ottamatta.

Kun katsoo Lukon menoa tällä kaudella niin ei tarvitse kauaa pähkäillä kuka oli KalPan viime kauden menestyksen takana. Kapanen on luonut helvetin nopean pelitavan joka tuottaa maalipaikkoja, noista pitäisi vain laittaa sisään. KalPa on tällä hetkellä parempi joukkue vaikka tappiolla onkin.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Noista hyvistä paikoista pitäs vaan SaiPan tehdä. Tepsi tekee vielä sen tarvittavan aivan taatusti tolla taitomäärällä joten pientä kaulaa kaipaisi. Toki se auttanut kahdessa ekassakaan matsissa...
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Se vire kuoli siihen ekan erän tuomarifarssiin. Sen jälkeen tuo on ollut vain pelailua JYPiltä. Jos itse saat joka tilanteesta about jäähyn ja toinen ei saa mistään, kyllä se tuppaa vähän lannistamaan ja saa varomaan. Ja, jos varot noissa peleissä niin se kyllä näkyy hyvin äkkiä.
Mutta onhan tuo syöttö ja YV peli aivan hirveän näköistä, okei vähän nyt lannistaa, mutta ei sen noin paljon pitäs vaikuttaa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Vois kyllä kokeilla Newtonia ja Ikosta yv:ssä. Kerta Kaltevan ja Mäenpään paikat on sementoitu niin pelaisi yv:tä 2 pakilla
 

Gneisenau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Metropolitans
Nyt IFKn täytyy olla tarkkana eikä näihin numeroihin saa tuudittautua, Jyppi tulee taatusti kovaa tuohon 3 erään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Bertrandilla jalka paskana.

Tää on ihan perseestä kun ei tule jäähyjä. Molemmilta vitusti rikkeitä viheltämättä.


Maalinteko on tuskaa tänään. Kliseisesti, seuraavan maalin tekijä on vahvoilla.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voi ei, ei kai Calle joutunut telakalle?? :( Mikä tilanne tuo oli?
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Eipä sillä että Bertrand olisi mitään esittänytkään tässä pelissä, mutta ei kaikkien loukkaantumisten olisi tähän aikaan vuodesta tarvinnut tulla. Hirveää on Kärppien pelaaminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös