La 24.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 109 182
  • 1 478

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Sinänsä ihan reilua, että HIFK tasoitti, koska sen verran rumasti Yonkman piti kulmassa kiinni vastustajan mailasti todella pitkään ilman jäähyä.

Sinäänsä olisi ollut ihan reilua viheltää myös IFK:n rikkeitä kolmannen erän aikana, mutta eipä tuomareita oo juurikaan enää tossa pelin lopussa mikään rike kiinnostanut.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ässät heräsi pelamaan vasta 5 minuuttia ennen loppua, omaa tyhmyyttään hävisivät taas. Ja kulisseissa toivoisin, että tämä huumoriveikko- tuomaripariskunta ei enää tässä sarjassa puhalla. Tekivät kyllä parhaansa, että kotijoukkue saisi etua, oksettavaa.
Itse toivoisin että Ässät ei enää tässä sarjassa pelaa. Tekevät kyllä koko ajan parhaansa, että kotijoukkueelta tippuisi puolustajia pois, oksettavaa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Parempi voitti. YV täyttä niskaa, mutta tästä onkin hyvä parantaa. Poria kohden.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Siis kiekon saa ottaa kädellä ilmasta mutta se pitää pudottaa eteen. Jos sen siirtää sivuun, tai tässä tapauksessa käänsi selän kentälle että pääsi suojaamaan kiekkoa niin kyse on kiekon sulkeminen. Jos siinä ei ketään vastustajia ole lähellä niin niitä ei tulkita ihan yhtä tiukalla linjalla. Muyta tuo oli aivan selvä edun tavoittelu.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Olen katsonut pari minuuttia tätä Tappara-KalPa peliä, ja aika helvetin monta tyhmän näköistä oranssia hattua bongattu.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Aijai. Paras alottaja boksiin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Yleisömääräkuittailuun kun jo päästiin, niin onko jollain paikkakunnalla ollut halli loppuunmyyty näissä poffeissa? Ihan siis tosissani kysyn, en jaksa alkaa tarkistelemaan.
Stadissa oli ainakin eilen täysi tupa eli 8200. Muista en tiedä. Aika täydeltä näyttää Jyväskylä myös tänään.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Ei TPS vaan jaksa kiinnostaa missään. Lappeenrannassakin alle 4000, mitä tahansa muuta joukkuetta vastaan olisi ollut tupa täysi.
On se surkea porukka joo, tänään sentään itäsuomlaisia kiekkoilijoita tuli katsomaan reilut 8000 katsojaa. Tuote kuntoon, niin tupa on täynnä :)
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut Ouluun. Vaikka tämä hävittiin, niin ei vakuuta vieläkään Kärpät. Säälijengiä vastan ovat kusessa, kun tasaviisikoin mennään. Porissa voitettava ja sarja meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös