Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 737 269
  • 8 587

metsuri1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Itse asiassa viimeisten vuosien aikana kärkipään puolustajavaraukset ovat ottaneet usein ensimmäisellä kaudella paikan NHL:stä. Euroopassa pelanneet ovat pelanneet miesten kanssa, ja Pohjois-Amerikassa tullaan suoraan junnusarjasta.

Esim. Chychrun, Hanifin, Werenski, Sergachev (vuosi draftiin jälkeen), Jones.

No kärjistin vähän mutta kun katsoo nimiä tyyliin Burns, Keith, Karlsson, Weber,... niin pointtina on että ihan hyväksi pakiksi voi kehittyä vaikkei heti ekana vuonna taidot riittäisi NHL:ään. Juolevilla vaikutti olevan kova itseluottamus kun omasta mielestään olisi heti avauskaudella ansainnut paikan ylhäällä. Noh, ei ansainnut mutta vielä ehtii.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näissä vaan aina kun haetaan verrokkia pitkin maailmaa suuntaan ja toiseen ja loputtomiin voidaan Jessen uraa peilailla toisten yksilöiden kehitykseen, eikä siinä mitään kun keskustelemassahan täällä ollaan, on kuitenkin hyvä muistaa että kenenkään muun urapolulla tai kehityksen vauhdilla ei ole lopulta mitään merkitystä Puljujärven tekemisiin tai tulevaisuuden onnistumisiin. Vähän Mietaa-luokan latteuksia tämä, mutta tulihan sanottua.

Stromen, Drouinin tai Johansenin tai vaikka Laineen kypsyminen huipulle, osalla heistäkin homma pahasti kesken ja läpimurto tekemättä ja toisilla matka hyvässä vauhdissa tai jo huipulla, mutta mitä siitä voidaan Puljuun liittyen päätellä? Puljun tekemällä duunilla ja hänen kasvustaan pelaajana Oilersin kokonaisuuteen tuossa lopulta on kyse, enkä minä ainakaan osaa liikaa paniikin siementä löytää muualta esim. Laineen nopeasta kehityksestä enkä toisaalta helpotuksen lohtua Stromen tai Drouinin hitaasta harppauksesta NHL-pelaajaksi.

Haen siis sitä että mitä jos myös Strome onkin menetetty lupaus siinä mielessä ettei ikinä nouse huipulle NHL:ssä, tai jos Drouinkin on jo parhaan tasonsa löytänyt? Onhan sekin mahdollista. Tai sitten eivät ole, mutta miten silti vaikuttaa Puljuun?

Mutta ei tämän tarkoitus ole vihjailla vertailujen lopettamisen puolesta, mä en vaan ikinä ole oikein osannut löytää kenenkään toisen pelaajan tekemisistä mitään iloa jollekin toiselle. Toivotaan siis, että riippumatta miten kenenkin muiden urat ovat sujuneet ja sujuvat jatkossa, löytäisi Pulju sen oman juttunsa, suuntansa ja nousujohteisen käyränsä kohti huippua.

Mä en oikein osaa edes sanoa, minkä tasoista pelaajaa hänestä itse odotan, eli saadaanko Jessestä 40-60 tehopisteen laadukas jyrä vai nähdäänkö joskus enemmän tähtikategorian ukko eli esim. sellainen 80 tehopisteen käänteentekijä. Katsellaan miten menee ja kivahan se on, että matkan varrellakin jutun juurta löytyy.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mites ne menikään ne Jokisen Ollin ekat vuodet?

Varaus nro #2.
1997-98, 8 0+0=0
1998-99, 66 9+12=21
1999-00, 82 11+10=21
2000-01, 78 6+10=16
2001-02, 80 9+10=29
2002-03, 81 36+29=65 Boom!

Kärsivällisyyttä veljet.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Olli osas kuitenkin puhua englantia eikä todellakaan ryypännyt kesällä tai no jos vähän ryyppäsikin niin ei kuitenkaan Oulussa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vaikka olenkin samaa mieltä itse pointista, niin vertaillessa noihin Jokisiin sun muihin on hyvä pitää mielessä, että silloi NHL ei todellakaan ollut nuorten miesten liiga, kuten se nykyään tuntuisi olevan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Vaikka olenkin samaa mieltä itse pointista, niin vertaillessa noihin Jokisiin sun muihin on hyvä pitää mielessä, että silloi NHL ei todellakaan ollut nuorten miesten liiga, kuten se nykyään tuntuisi olevan.

Vai onko? Nämä muutamat onnistujat saattavat vähän johtaa harhaan, lopulta kuitenkin tulokkaiden keski-ikä on pysynyt aika samoissa luvuissa pidempään eli muistaakseni jossain reilussa 20 vuodessa. Edellisestä drafista ei ole kuin kaksi pelaajaa murtautunut kokoonpanoon ja toisella näistä on ollut vissiin isompiakin ongelmia pelinsä kanssa. Tuota edelisestä draftista ei myöskään ole kuin 10:llä yli 50 peliä ja tuohon mahtuu mm. Puljujärvi, Dubois ja Jost joiden merkitys joukkueelle ei taida vielä ihan hirveän suuri olla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vai onko? Nämä muutamat onnistujat saattavat vähän johtaa harhaan, lopulta kuitenkin tulokkaiden keski-ikä on pysynyt aika samoissa luvuissa pidempään eli muistaakseni jossain reilussa 20 vuodessa.
Voihan toki olla että menen hieman mielikuvapuoli edellä tässä, ja sekin on mahdollista, että ennemin kuin nuorten, kyse onkin pienten ja nopeiden pelaajien liigasta, jossa nuorilla on mahdollisuus dominoida aiempaa enemmän. Sitten kun nuoriso, siis pelaajat kuten Matthews, Nylander, Marner, Laine, Ehlers, Mäkkäri, Gaudreau, Barzal jne. pystyvät suunnilleen dominoimaan liigaa, se vaikuttaa mielikuviin vielä enemmän. Tiedä häntä.

Joka tapauksessa Jessellä on vielä aikaa, toivottavasti hän saa sitä myös Oilersilta. Tietysti tulostakin olisi hyvä tulla, jotta saisi riittävän hyvin tulevaisuuden näkymiä turvaavan sopparin. Nyt joku 2x1,05m olisi vähän jotenkin ikävä.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mites ne menikään ne Pavel Brendlin ensimmäiset vuodet?
No totta kai ura voi kusta Puljulla. Mutta oliko Jokisella sitten jotenkin paljon enemmän potentiaalia, mikä ei vielä viidellä ensimmäisellä kaudella tullut täyttyneeksi? Mun mielestä 2-4 vuotta kehittymiselle on vielä kohtuullisen normaalia. Taso nähdään paremmin vasta sen jälkeen.

Kyllä mun mielestä Polju on potentiaalinsa junnuissa todistanut siinä missä Brendl ja O.Jokinenkin. Ei ekasta ja vielä toisestakaan kaudesta voi vetää johtopäätöksiä kumman kaverin tavoin ura jatkuu. Itse en ole nähnyt kuin 5-10 Puljun peliä kokonaan tällä kaudella (joissa ei ole paljoa pisteitä tehnyt) ja muuten vain viimeisiä eriä, kun olen katsonut ensin jotain muuta matsia. En näe mitään sellaista, etteikö kaveri voisi vetää vielä hyvän NHL-uran.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tuota edelisestä draftista ei myöskään ole kuin 10:llä yli 50 peliä ja tuohon mahtuu mm. Puljujärvi, Dubois ja Jost joiden merkitys joukkueelle ei taida vielä ihan hirveän suuri olla.

Kaikki on tietysti suhteellista, mutta 19v Pierre-Luc Dubois on ollut jo hyvän aikaa Columbuksen ykkössentteri ja joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Duboisin merkitys joukkueelleen on tällä hetkellä aivan toista luokkaa kuin nyt esim. Puljujärven tai Jostin omalleen. Kaikki kunnia Puljulle, eiköhän tuo saa pelin vielä hyville raiteille.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mieti vielä ihan hetki kirjoitustasi ja sitten vastaa oletko tosiaan tuota mieltä? Dubois on kumminkin ensimmäisellä kaudellaan tällä tasolla pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa ja hienosti on pelannutkin. Oletko montakin peliä nähnyt Duboisilta?

En ole katsonut juurikaan Duboisin pelejä, mutta Columbuksen keskustelupalstaa olen kuitenkin seurannut tarkasti, joten tiedän ainakin jotain kannattajien ajatuksista ja asioiden taustoista.

Kun Dubois pelasi kolmoskentässä monet kannattajat olivat sitä mieltä, että Duboisin kuuluisi pelata AHL:ssä mikäli se olisi mahdollista. Vasta ykköskentässä peli on sujunut selvästi paremmin, mutta onhan tuo Duboisin piste- ja etenkin maalitahti heikompi kuin mitä Jessellä on ollut yläkentissä pelatessaan. Pikaisella tarkistuksella Jesse oli joulukuun lopussa (kun pelasi vielä yläkentissä) vähintään kymmenen ottelua pelanneista pelaajista tasakentällisin NHL:n 8. tehokkain maalintekijä ja Duboisin vastaava tilasto (esg/60) oli alle puolet Jessen lukemasta. Edes tällä hetkellä Duboisin maalitahti ei ole parempi, vaikka hän pelaa ykköskentässä ja ylivoimalla.

Toki kiekossa on muitakin elementtejä kuin tuo, enkä minä nyt oikeasti tahdo tai edes osaa sanoa juuta enkä jaata siitä kumpi on ollut parempi, mutta pidän tässä vaiheessa kovin ennenaikaisena Duboisin hehkutusta Jesseen verrattuna.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaikki on tietysti suhteellista, mutta 19v Pierre-Luc Dubois on ollut jo hyvän aikaa Columbuksen ykkössentteri ja joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Duboisin merkitys joukkueelleen on tällä hetkellä aivan toista luokkaa kuin nyt esim. Puljujärven tai Jostin omalleen. Kaikki kunnia Puljulle, eiköhän tuo saa pelin vielä hyville raiteille.

Hyvä juttu sinänsä, että Duboisilla menee nyt ykkösessä hyvin. Tuo onkin mielestäni fiksua toimintaa, eli kun nuori pelaaja ei pysty vielä pärjäämään kolmosessa annetaan hänelle saumat ykkösessä ennen kuin hän on osoittanut olevansa valmis siihen. Usein käy juuri näin, että paremmat ketjukaverit ja ylivoimavastuu auttavat itseluottamisen kartuttamisessa kuten myös saamaan enemmän tilaa kentällä.

Jessen kohdallahan homma on mennyt vähän hassusti, kun hän pärjäsi oikeinkin hyvin yläkentissä mutta jämähti alakenttiin eikä päässyt omalle paikalleen ylivoimaan hyvistä tilastoista huolimatta. Kyllä tuolla asialla spekuloidaan melkoisesti Oilersin keskusteluissa. Tässä esimerkiksi muutama lainaus pitkän linjan kannattajilta viimeisen vuorokauden keskusteluista:


I would guess the long term plan right now is just letting him continue to develop with limited minutes and opportunity. And the benefit of his handling I would bet they're hoping is a super cheap 2nd contract to make cap hell easier.

(vastauksena edelliseen:) I have always hated this theory. If this is true I hope Pulju gets the hell out of here and becomes a star in literally any other city.

Do NOT trade Pulju. He'll be a star and within two years we'd be lamenting the one who got away.

It's damn hard to try to come up with explanations for stuff. I'm just settling on: we are try to bring Pulju on as slow as humanly possible because there can be some long term cap benefits by him having at most 1 good season on his ELC.

Kid is going to break out once we sign him to a sweet deal
 
Viimeksi muokattu:

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voihan toki olla että menen hieman mielikuvapuoli edellä tässä, ja sekin on mahdollista, että ennemin kuin nuorten, kyse onkin pienten ja nopeiden pelaajien liigasta, jossa nuorilla on mahdollisuus dominoida aiempaa enemmän. Sitten kun nuoriso, siis pelaajat kuten Matthews, Nylander, Marner, Laine, Ehlers, Mäkkäri, Gaudreau, Barzal jne. pystyvät suunnilleen dominoimaan liigaa, se vaikuttaa mielikuviin vielä enemmän. Tiedä häntä.

Joka tapauksessa Jessellä on vielä aikaa, toivottavasti hän saa sitä myös Oilersilta. Tietysti tulostakin olisi hyvä tulla, jotta saisi riittävän hyvin tulevaisuuden näkymiä turvaavan sopparin. Nyt joku 2x1,05m olisi vähän jotenkin ikävä.

Mielenkiintoista nähdä mitä Jesse tekee sopparipuolella. Oilersin GM Chiarellihan on tällä hetkellä tosi huonossa maineessa tekemiensä kalliiden soppareiden vuoksi. Huhuja liikkuu myös siitä, että hänen tulevaisuutensa seurassa olisi vaakalaudalla. Lucic on maalannut kerran 30 peliin ja hän vetää jotain kuutta miljoonaa vuodessa, kolmospakkiparin Russell tienaa neljä milliä, Draisaitl (joka on toki hyvä pelaaja) 8.5 miljoonaa.

Yläkentissä pelatessaan Jesse oli tosiaan peliaikaan nähden todella tehokas maalintekijä, joten kyllä Oilersissa tiedetään hänen potentiaalinsa. Joku seura näkee taatusti asioiden taakse ja tarjoaa Jesselle ihan mukavaa palkkaa, joten en usko Jessen agentin suostuvan mihinkään höpösummiin.

Sen verran pitää kuitenkin myöntää, että kyllähän tuolla Jessen peluutuksella on vaikutusta tulevaan sopimukseen. Vielä vähän aikaa sitten Jessen kehitys oli paperilla suunnilleen samaa luokkaa Draisaitlin kanssa, joten jos häntä olisi pidetty yläkentissä ja hänelle olisi annettu hyvin ylivoima-aikaa saattaisi palkkasumma kohota korkeaksi.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Voihan toki olla että menen hieman mielikuvapuoli edellä tässä, ja sekin on mahdollista, että ennemin kuin nuorten, kyse onkin pienten ja nopeiden pelaajien liigasta, jossa nuorilla on mahdollisuus dominoida aiempaa enemmän. Sitten kun nuoriso, siis pelaajat kuten Matthews, Nylander, Marner, Laine, Ehlers, Mäkkäri, Gaudreau, Barzal jne. pystyvät suunnilleen dominoimaan liigaa, se vaikuttaa mielikuviin vielä enemmän. Tiedä häntä.

Joka tapauksessa Jessellä on vielä aikaa, toivottavasti hän saa sitä myös Oilersilta. Tietysti tulostakin olisi hyvä tulla, jotta saisi riittävän hyvin tulevaisuuden näkymiä turvaavan sopparin. Nyt joku 2x1,05m olisi vähän jotenkin ikävä.

Tuo olisikin sitten mielenkiintoinen missä iässä pystytään olemaan oleellinen osa joukkueen peliä tai mimmoisia pistemääriä tekevät, dominoinnista en nyt välttämättä puhuisi kuin yhden pelaajan kohdalla tuosta porukasta :) Jos katsotaan noita ikätilastoja niin todella harvassa siellä on aktiivipelaajia omien ikäryhmien kärjessä. Toki ennen maaleja tehtiin paljon, mutta toisaalta tuo myös osoittaisi, että ennenkin on pystytty nuorena nousemaan kovalle tasolle. Hyvinkin näyttäisi tuo 20v olemaan aika kriittinen ikä jonka jälkeen se ura lähtee nousuun.
 

agent082

Jäsen
Ja Jesselle vielä yksi vuosi tulokassopimusta jäljellä. Luulen, että Oilers tarjoaa ensi kesänä anteliasta tarjousta puhtaisiin tehopisteisiin verrattuna, että Pulju allekirjoittaisi jatkon ja Puljua voitaisiin peluuttaa, kuten on parasta joukkueelle. Se sitten että myöntyykö Jesse tuohon saadakseen ylivoima-aikaa ja vastuuta vai kituutteleeko vielä vuoden alaketjuissa.
 
Puljujärven ketjussa on hiljaista, eikä raportteja peleistä ole tullut hetkeen. Miltä pojan meno on näyttänyt kaukalossa viime aikoina? Vieläkö on jatkanut avopaikkojen tuhlailua vai onko tilanteita auennut aiempaan malliin?
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Carolina, Colorado ja Florida
Puljujärven ketjussa on hiljaista, eikä raportteja peleistä ole tullut hetkeen. Miltä pojan meno on näyttänyt kaukalossa viime aikoina? Vieläkö on jatkanut avopaikkojen tuhlailua vai onko tilanteita auennut aiempaan malliin?
Aika vaisulta on näyttänyt valitettavasti viime peleissä. Toki on myös aika pahasti McLellanin koirankopissa, joten vaikeaa on kyllä noilla peliajoilla ja tuolla peluutuksella kovin näkyvä ollakaan.

Itse kyllä kammoksun McLellanin kaltaisia valmentajia. Tuon kaltaisia näköjään kuitenkin arvostetaan änärissä nykyaikana, kun herra menninkäinenkään ei ole vielä kenkää saanut surkeista esityksistä huolimatta.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puljujärven ketjussa on hiljaista, eikä raportteja peleistä ole tullut hetkeen. Miltä pojan meno on näyttänyt kaukalossa viime aikoina? Vieläkö on jatkanut avopaikkojen tuhlailua vai onko tilanteita auennut aiempaan malliin?
Pelasi tätä edellisen pelin Draisaitlin ketjussa ja ketjun (ml. Puljun) peli näytti paikka paikoin pirteältä. Tosin ei pisteitä ja Draisaitlilta muutama aika paha virhe ja koko ketju jäi miinuksille. Viime yön peliin Pulju siirrettiin Lucicin kanssa Stromen ketjuun ja koko ketjun peli oli aika sekavaa. Tilannetta ei tosin auttanut Puljun vähäinen peliaika (jälleen alle 10 min) ja Lucicin jatkuvat jäähyt.

Puljujärven näkökulmasta tuo alaketjuissa pelaaminen pienellä peliajalla ei näytä hänelle oikein istuvan. Draisaitlin (ja aiemmin kaudella McDavidin) kanssa hän näyttää pelaavan ihan erinäköistä peliä kuin alaketjuissa. Hän pelaa usein pieniä nopeita seinäsyöttöjä ja ”neppejä” lähellä olevan pelaan kanssa, päästen näin puolustajien ohi nopeisiin hyökkäyksiin ja rynnistyksiin. Tuo toimi McDavidin kanssa useita kertoja alkukaudesta. Alemmissa ketjuissa hän ei oikein saa noille vastakaikua ja näyttää itsekin muuttavan pelitapaansa noissa ketjuissa. Lisäksi jatkuvat ketjumuutokset vaikeuttavat yhteisen sävelen löytymistä ketjukavereidensa kanssa.

Toiveissahan oli, että traderajan jälkeen hän pääsisi ylempiin ketjuihin isommalle peliajalle kehittymään ja oppimaan monipuolisempaa kiekollista (ja kiekotonta) peliä, mutta tällä hetkellä hän pelaa edelleen alemmissa ketjuissa ja peliaika oli tosiaan jälleen joukkueen toiseksi pienin.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Puljujärven ketjussa on hiljaista, eikä raportteja peleistä ole tullut hetkeen. Miltä pojan meno on näyttänyt kaukalossa viime aikoina? Vieläkö on jatkanut avopaikkojen tuhlailua vai onko tilanteita auennut aiempaan malliin?
Joo, no varsinkin kauden ensimmäisellä puolikkaalla näytti täällä olevan tapana aina postata Edmonton Journalin toimittajien (Bruce McCurdy, Kurt Leavins, David Staples) ylläpitämän Cult of Hockey -blogin pelaaja-arvioita. Itse en nyt niin aina jaa kyseisten kavereiden näkemyksiä ja tietenkin ylipäänsähän kyseessä on subjektiivinen näkemys. Samoin toki se että asteikkohan luonnollisesti vaihtelee vähän pelaajakohtaisesti.
Mutta siis näitä arvioita ei hirveän usein enää viime aikoina ole näkynyt. Hehän lisäksi julkaisevat aina 10 ottelun jaksoissa antamiensa arvosanojen keskiarvot.
Puljujärvi:
Pelit 1-10, ei pelannut
Pelit 11-20, ka: 6,0; Oilersin hyökkääjistä paras (1/17), toinen Khaira 6,0, kolmas McDavid 5,9 (Puljujärvellä viisi ja Khairalla kolme peliä)
Pelit 21-30, ka: 5,8; Oilersin hyökkääjistä kolmanneksi paras (3/15), kärki Lucic 6,2; McDavid 6,1 (Puljujärvellä kahdeksan peliä)
Pelit 31-40, ka: 6,1; Oilersin hyökkääjistä jaettu toiseksi paras (2/14), kärki McDavid 6,9, Draisaitl 6,1, RNH 6,1
Pelit 41-50, ka: 5,8; Oilersin hyökkääjistä kolmanneksi paras (3/14), kärki McDavid 7,0, Draisaitl 6,3
Pelit 51-60, ka: 4,4; Oilersin hyökkääjistä 12. (12/14), kärki Draisaitl 6,7, McDavid 6,1, Slepyshev 6,0
Pelit 61-70, ka: 5,2; Oilersin hyökkääjistä 8. (8/15), kärki McDavid 7,6, RNH 6,5, Pakarinen 5,9

Ja nyt sitten pelissä 71 Panthersia ja pelissä 72 Boltsia vastaan molemmissa Puljujärvelle '4', joka molemmissa oli siellä häntäpäässä tai puolivälin alapuolella.

Mutta kyseessä siis subjektiivinen arvio ja uskoisin, että aika paljon tuohon dramaattiseen muutokseen pelin 50 jälkeen on vaikuttanut ketju missä pelaa. Karkeasti jos jakaa Puljujärven kauden niin:
Pelit 1-10, ei pelannut
Pelit 11-20, alkuun RNH:n ketjussa jokunen peli, sitten Stromen kanssa muutama
Pelit 21-30, McDavidin kanssa
Pelit 31-40, McDavidin kanssa
Pelit 41-50, yksi McDavidin kanssa, muutama RNH:n, muutama Draisaitlin ja yksi Khairan
Pelit 51-60, pääasiassa Khaira, vähän Letestua ja yksi McDavid
Pelit 61-70, alkuun Letestua, sitten Strome

Käytännössä joulukuun pelasi ykkösessä. Ensimmäinen yhteinen peli McDavidin kanssa 30.11. ja tuohon putkeen liittyen viimeinen 6.1. Toki senkin jälkeen jonkin verran McDavidin rinnalla muttei paljoa. Tuo viimeinen peli ykkösessä 6.1. oli 5-1 tappio Starsille. Siinä Puljujärvelle neljäs peräkkäinen peli kiikareilla ja varmaankin tuossa oli syytä siihen miksi ketju muuttui. Samaan aikaan McDavidille edellisissä viidessä pelissä 0+2. Jotainhan valmentajankin pitää tehdä.

Mutta nuo Cult of Hockeyn arvosanat tosiaan kannattaa ottaa aina jonkinlaisella varauksella. Aika helposti McDavidin rinnalla kuka vain näyttää ihan pelimieheltä ja sehän vaikuttaa arvosanaan. Samoin lopputulos. Esimerkiksi Rattielle voittoisasta Panthers pelistä 8 ja tappiollisesta Lightning pelistä 5.

Sitten jos vielä oman mielipiteeni laitan, niin mielestäni Puljujärven luistelu on tällä hetkellä aikamoista kaartelua. Jonkinlaista sähäkkyyttä kaipaisin enemmän. Ja edelleen tietysti paikoista pitäisi tehdä maalit. Taas osui eilen ylärimaan.
 
Viimeksi muokattu:
I

Ice-Cold

Aivan uskomattoman huono jääkiekkoilija. Täysi huti koko varausvuoro, Kekeläiseltä hyvä väistö, Edmonton ajoi miinaan.
 
Aivan uskomattoman huono jääkiekkoilija. Täysi huti koko varausvuoro, Kekeläiseltä hyvä väistö, Edmonton ajoi miinaan.

Laitetaan tämä talteen tulevien vuosien varalle.

Ja jotta tämä viesti ei olisi yhtä sisällötön kuin edeltävä, niin todettakoon, että tämä aivan uskomattoman huono jääkiekkoilija on suomalaisten kaikkien aikojen pistetilastossa jo sijalla 85. ja nousee koko ajan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös