Philadelphia Flyers 2017–2018

  • 200 731
  • 673

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Helpostihan nämäkin asiat saisi korjattua kun valmentaja uskaltaisi ottaa nuoret pelaajat tilalle. Mutta eihän se käy kun Hakstolilla tuntuu olevan fetissi vanhoihin kankeisiin veteraaneihin.
Olisikohan näin helposti korjattu kuitenkaan? Nuoret kokemattomat pelaajat varmasti tietäisivät miten joukkue viedään playoffeihin?

Pikaisella vilkaisulla Flyersin rosteriin sanoisin, että eihän tuolla vanhoja kankeita veteraaneja liikaa ole. Mielestäni Flyersin rosterin ikä'jakauma alkaa olla hyvin tasapainossa. Paljon parhaassa iässä olevia pelaajia, muutama nuori ja muutama veteraani.

Eikä ole välttämättä vain Hakstolin "syy", että "vanhat kankeat veteraanit" saavat peliaikaa, vaikkei niitä otteillaan ehkä ansaitsisikaan. GM ne pelaajat on sinne joukkueeseen hankkinut ja kyllä siellä varmaan jotain ohjeistusta on tullut että nämä kaverit tulisi nähdä myös jäällä, ettei GM näyttäisi ihan typerältä. Toki jos se pelipaikka ja -aika säilyy aina ja vaan huonoistakin otteista huolimatta, voi syyttää myös valmentajan kyvyttömyyttä tehdä muutoksia tai kokeilla jotain uutta.

***

Mitenkäs Flyersia seuranneet kokevat Hakstolin onnistuneen päävalmentajana, kun nyt on vajaat kolme kautta tuossa pestissä ollut? Välillä vaan ihmetellen lukenut tätä ketjua kun tuntuu niin malttamatonta porukkaa olevan, valmentaja olisi pitänyt vaihtua jo useampaan otteeseen ja puoli rosteria siinä sivussa. Ensimmäisellä kaudella villikortti-paikalta playoffeihin, viime kaudella jäätiin rannalle, tällä kaudella tilanne toistaiseksi hyvä orastavasta tappioputkesta huolimatta. Ainakin siinä tapauksessa että joukkue tästä playoffeihin menee, sanoisin että rebuild-prosessi on mennyt parempaan suuntaan. Joukkue sijoittuu paremmin ja nuoret kaverit ottavat yhä suurempaa roolia joukkueessa. Vai mennäänkö tämän tulkinnan kanssa täysin metsään?
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Mitenkäs Flyersia seuranneet kokevat Hakstolin onnistuneen päävalmentajana, kun nyt on vajaat kolme kautta tuossa pestissä ollut? Välillä vaan ihmetellen lukenut tätä ketjua kun tuntuu niin malttamatonta porukkaa olevan, valmentaja olisi pitänyt vaihtua jo useampaan otteeseen ja puoli rosteria siinä sivussa. Ensimmäisellä kaudella villikortti-paikalta playoffeihin, viime kaudella jäätiin rannalle, tällä kaudella tilanne toistaiseksi hyvä orastavasta tappioputkesta huolimatta. Ainakin siinä tapauksessa että joukkue tästä playoffeihin menee, sanoisin että rebuild-prosessi on mennyt parempaan suuntaan. Joukkue sijoittuu paremmin ja nuoret kaverit ottavat yhä suurempaa roolia joukkueessa. Vai mennäänkö tämän tulkinnan kanssa täysin metsään?


Pidin kautta eräänlaisena Hakstol-eran vedenjakajana. Mikäli joukkue olisi kaukana pudotuspeleistä, eikä mainittavaa kehitystä oltaisi nähty juuri keneltäkään, niin Hakstolin potkuja tuskin estäisi mikään. Kyllähän se syksyllä hetken aikaa näytti pahalta. Joukkue oli kunnon tappioputkessa, eikä pelaamisesta paljoa positiivista löytynyt. Hextall kuitenkin nousi tukemaan Hakstolia, jolla hiljennettiin media ja fanit sekä annettiin pelaajille selvä signaali, että alkakaahan pelata. Siinä olisi ollut helppo imeä peukaloaan tai jopa kenkiä päävalmentaja mäkeen, mutta Hexy luotti visioonsa ja rekrytointiinsa, mitä voi tällä hetkellä pitää erinomaisena ratkaisuna.

Yksi hyvä ratkaisu oli myös Kris Knoblauchin viime kesäinen värväys, sen verran tuo hyökkäyspelaaminen on tässä kauden mittaan kehittynyt ja nimenomaan systeemiin nojaten. Hyökkäysalueella nähdään jatkuvasti hienoja syöttökuvioita, joilla luovat pitkiä pyörityksiä ja puhkovat vastustajan viisikoita. Tottakai siellä on taitavia ja älykkäitä pelaajia, jotka tämän mahdollistavat, mutta yhtälailla selkeä ajatus ja suunnitelma miten niitä maalipaikkoja luodaan. Viime kaudella homma oli puhdasta kulmissa pyörimistä, jossa puhkovat ratkaisut loistivat poissaolollaan. Nyt niitä on nähty koko ajan enemmän ja enemmän. Samanlaista kehitystä on nähty myös hyökkäyksiin lähdöissä jne. Knoblauchin Erie pelasi aikanaan todella näyttävää ja dominoivaa kiekollista vyörytystä vuodesta toiseen, joten ei tuota sattumanakaan voi pitää.

Vaikka tässä muutama tappio onkin tullut, niin Flyersin tilanne on yhä todella hyvä, eikä pelaaminenkaan ole kummemmin romahtanut, Canes-matsi oli toki melkoinen ohipeli, mutta Floridan reissulta kovia/kovakuntoisia nippuja vastaan ihan kelpo esitykset, mitä nyt virheitä tuli liikaa. En ole huolissani, joskin nopea voittokantaan paluu tekisi terää, ettei mitään voittamisen tuskaa ala ilmaantumaan.

Veskaripeli toki hieman kummittelee kun Mrazekille vain tuntuu menevän ottelusta toiseen niitä ns. perustorjunnoilla otettavissa olevia. Kauhoo toki aina väliin ihan komeitakin koppeja, muttta ei tuo nyt oikein vakuuta. Elliottin paluuta odotellessa...


Mainitaan nyt tämänpäivän treeneistäkin, joihin Simmonds oli tehnyt kunnolla paluun.

Giroux - Couturier - Konecny
Lindblom - Patrick - Voracek
Weal - Filppula - Simmonds
Lehterä - Laughton - Raffl

YV1: Simmonds-Couturier-Giroux-Voracek-Gostisbehere
YV2: Patrick-Lindblom-Konecny-Weal-Provorov

Noilla vetivät ja huomioitavaa siis Lindblomin roolin säilyminen, täysin ansaitusti. Ja Raffl on kuin onkin siellä nelosessa ;)

Pakkien osalta saa nyt nähdä ketä saavat kokoonpanoon. MacDonaldin tilanne on edelleen avoin, vaikka tänään jäällä nähtiinkin. Oduyankaan tilanteesta ei kuulunut, huomenna kai jotain odotettavissa, jonka lisäksi Häggilläkin oli maintenance day.

Seuraavaksi ke-to yönä kauden kolmas Battle of Pennsylvania ja heti perään vierailu Bostoniin, joten kova back-to-back edessä.


Loppuun vielä sopimusuutinen. Ilmoittivat tovi sitten tehneensä monivuotisen jatkon TJ Brennanin kanssa, mitä kumarran tyytyväisenä. Kuuluu sarjan ehdottomaan pakkieliittiin ja tuskin 28-vuotiaana on tuosta vielä kauheasti taantumassa.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Semmosta tällä kertaa ja tappio putki venyy, pinkut vei 5-2. Eikä helpota ensi yönä yhtään kun vastaan tulee astetta kovempi Bruins. Simmer palasi ja merkkautti vakuuttavan -4 lukeman, Vallelle -3 ja Mrazek hoiti maalilla lopun tyylikkäästi. Kohti uusia haasteita...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei voi oikeasti enää muuta kuin naurahtaa, viides ottelu hävittynä putkeen. Katsotaan tekeekö Flyers vielä tällä kaudella jonkin sortin ennätyksen ja kusee divisioonan kärjestä itsensä vielä ulos poffeista:) Tällä hetkellä ei ole edes onni mukana vaikka Lehterä on alkanut tekemään maaleja:) Tää on niin mun Flyers.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kahdella kymmenen ottelun tappiolla pleijareihin hakusessa? Ei tässä hirveesti olis varaa himmailla. Riittäisköhän 90pst kevään kiimoihin.
Olihan tämä nyt parannus pittsburgh peliin ja kyllä tosta nyt pinna ois ansaittu.
Patrickin otteet lämmittää kovasti. Oli kyllä niin nätti tarjoilu Voracekin maaliin taas et huhuh. Muutama kausi ja meidän ykkös sentteri.
Laughton taas puolestaan kadonnut kuvasta täysin. Harmittaa tommoset jäppiset kun jää semmonen fiilis et ihan ku ei edes nappais. Ei se mitään, uutta ukkoa vaan Phantomseista tilalle ens kaudella. Lauantaina vastassa Jets klo20
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jetsiä vastaan tärkeä voitto ja mikä parempaa oikein mallikkaalla ja ehjällä esityksellä. Vaikka edeltänyt reilu viikko ei tuloksellisesti kummoinen ollut, niin eivät esitykset nyt niin huonoja ole olleet. Kovia joukkueita vastaan pitää vain nyky-Flyersin kyetä parhaimpaansa, eikä sekään aina riitä. Sen verran ovat vielä rakennusvaiheessa. Esimerkiksi Bruins-matsista ei suurempaa valittamista jäänyt. Toki vastustaja iski lopun kriittisillä hetkillä, samaa tarinaa oli Pensiäkin vastaan erien lopuissa, mihin ei pidä olla tyytyväinen, mutta tuossa on samalla tarjolla sitä oppia kantapään kautta.

Pidän kuitenkin tärkeänä, että aktiivinen ja rohkea ote peliin on säilynyt, eikä tappioputki mitenkään passivoittanut ja näkynyt turhana virheiden välttelynä vaan ovat uskaltaneet pelata. Peräpeliin vilkuilun sijaan katse on ollut vankasti eteenpäin.

Mrazek pelasi eilen lyhyen Flyers-uransa parhaan matsinsa, mutta eiköhän nurkan takana jo odota ne seuraavat virheet. Jännä tapaus. Toivotaan toki sen hotsteakin alkua.

Lehterä pelasi myös todella hyvin ja on muutenkin pelannut nousujohteista kautta. Jäähyllä istumista täytyy tosin vähentää, sillä sekä Pens, että Bruins-matseissa Flyersin hyvä hallinta rikkoitui Jorin täysin turhaan kakkoseen, mihin ei oikein nelosen työmyyrillä ole varaa.

Sanheim oli mukana ja pelasi sinänsä kelpo matsin, mutta eipä luottoa nyt mahdottomasti herunut.

Matt Readkin kaivettiin naftaliinista esiin ja tuohan konkari alivoimalle lisää osamista. Muutoin ollut pari peliään aika mitään sanomaton, mutta katsellaan nyt.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Morgan Frost vetää huikeaa kautta junnuissa. Tuossa twitter-linkissä tuoretta tyylittelyä: Twitter

Hyvä voitto Jetsistä, seuraavaksi vastassa toinen lännen kärkikengi kun Vegas saapuu ensimmäistä kertaa Philadelphiaan. Vieraspelistä 4-1 voitto kuukausi sitten, joten vastustaja on toki jo tuttu. Alivoima on viimeaikoina ollut paranemaan päin, vaikka Pate sen yhden lakisääteisen maalinsa pääsikin kiskaisemaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä merkki kevättä ajatellen, ettei jokainen otettu jäähy välttämättä merkitse maalia vastustajalle.
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Milloinkas niitä NHL-maalivahteja palailee telakalta? Mrazekilta vaihteeksi täysi ohipeli, tällä miehellä pleijarit saadaan nopeasti pakettiin ja Jorstin kisapassi leimattua.
 
Käyköhän sittenkin niin että meillä kaksi top10 kiepppeillä olevaa vuoroa?

Miten näette draftin varausten kannalta? Määräähän meillä jo on, terävintä kärkeä lähdetään varmasti hakemaan joten treidaaminen ylöspäin todennäköistä? Mutta millä hinnalla kun käsittääkseni top3 tai top5 ulkopuolella tippuu laatu jo jonkin verran.
Vai tehtäisiinkö jälkimmäisellä varauksellä treidi myöhempiin varauksiin?

Mites Simmonds? Olisiko Simmonds arvoltaan siirtyminen 10-13 vuoroilta top5 sisään?

Simmonds+ Phillyn 1st vaihdossa Top5 varaukseen?
Bluesin 1st vaihdossa 2x 20-40 sisällä oleviin vuoroihin?
Simmonds+Phillyn toisen kierroksen varaus top10 varaukseen?
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo... tiukaksi menee. Viime yönäkin oli aika ympäripyöreä ja tasainen vääntö, mutta vaikeaa se voittaminen juuri nyt on. Näitä samanlaisia tappioita on viime matseihin mahtunut ihan liikaa. Melkein, muttei sitten kuitenkaan. Täytyy tosin myöntää, ettei tuo Columbus-matsi ollut kaikkine virheineen ja näennäispelaamisineen kovinkaan kaksinen Flyersilta, vaikkapa Vegasia vastaan oli paljon tasapainoisempi 60 minuuttinen. Mutta oli viime yönäkin vähintään se pinna otettavissa.

Mrazekilta vaihteeksi täysi pannukakku tai no enemmän ne hyvät ottelut ovat niitä harvinaisuuksia. Neljäs osuma oli jo ihan omanlaisensa imaisu, mutta parissa muussa nähtiin taas sitä tshekin perusongelmaa. Pelaa hyvin pienessä perusasennossa rakentaen koko pelinsä refleksiensä varaan, jättäen valtavasti tilaa ympärilleen. No luonnollisesti ongelmia seuraa, mikäli vain maskia löytyy puhumattakaan, että joku onnistuisi jopa ohjaamaan. Tilaa kiekolle kun löytyy sieltä ja täältä. Vaikkapa Elliottilta jäi jokunen highlight reel pelastus tekemättä, mutta oli lähtökohtaisesti kiekkojen tiellä pakottaen vastustajat laadukkaisiin ratkaisuihin. Mrazekin kanssa riittää kun saa kiekon kohti maalia ja jonkun siihen eteen, niin todennäköisyydet maaliin ovat jo kohtalaiset. Lyon on mitä on, mutta kyllähän valmennuksen pitäisi vain herraan luottaa. On pohjimmiltaan kuitenkin lähempänä sitä mitä menestyvältä maalivahdilta NHL:ssä vaaditaan.

Simmonds-Filppula-Rafl kolmikolla ei oikein missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan. Olivat vain aivan liian hidas ketju, joten valmennukselta oikea ratkaisu vaihtaa kesken viime yön Filppulan ja Laughtonin paikkoja. Toivottavasti muutos säilyy. Tiedä tuoko tuokaan niitä tuloksia, mutta ei tuossa mitään katoakaan. Jordan Wealinkin voisi vaihteeksi nostaa kokoonpanoon. Kaverilla on menossa vaikea kausi, mutta toisi sentään nopeudellaan ja taidoillaan pientä lisä yllätyksellisyyttä Raflin ja Readin kaltaisiin dieselvetureihin nähden.

Loppuohjelmaa kun katselee, niin seuraavissa peleissä: Canes (vieras + koti), Rangers (koti + koti), Red Wings (vieras) ja Islanders (vieras) ei passaisi pisteitä juurikaan menettää, muutoin menee todella haastavaksi. Näistä olisi hyvä saada minimissään se 10 pistettä, toiveissa toki täydet 12, jonka päälle muutama irtopiste muista: Capitals (koti), Penguins (vieras), Dallas (vieras), Colorado (vieras) ja Bruins (vieras) niin pudotuspelien pitäisi kutsua.


Milloinkas niitä NHL-maalivahteja palailee telakalta? Mrazekilta vaihteeksi täysi ohipeli, tällä miehellä pleijarit saadaan nopeasti pakettiin ja Jorstin kisapassi leimattua.

Hexyn viimeisin toivomus taisi olla, että Elliott/Neuvy tandemia nähtäisiin tositoimissa vielä runkosarjan lopulla. Sitä, puhutaanko huhtikuusta vai maaliskuun lopusta ei taida vielä kukaan tietää. Vielä ainakin ensi viikko vedettäneen tällä nykykaksikolla ja vaikka kuntoutuisivat, niin pelivireen löytymisen kanssa mennee oma aikansa, joten tuskin ovat suureksi avuksi enää tässä pudotuspelijahdissa. Tätä pidän ainakin itse realistisena ajatteluna, niin valitettavaa kuin se onkin.


Käyköhän sittenkin niin että meillä kaksi top10 kiepppeillä olevaa vuoroa?

Miten näette draftin varausten kannalta? Määräähän meillä jo on, terävintä kärkeä lähdetään varmasti hakemaan joten treidaaminen ylöspäin todennäköistä? Mutta millä hinnalla kun käsittääkseni top3 tai top5 ulkopuolella tippuu laatu jo jonkin verran.
Vai tehtäisiinkö jälkimmäisellä varauksellä treidi myöhempiin varauksiin?

Mites Simmonds? Olisiko Simmonds arvoltaan siirtyminen 10-13 vuoroilta top5 sisään?

Simmonds+ Phillyn 1st vaihdossa Top5 varaukseen?
Bluesin 1st vaihdossa 2x 20-40 sisällä oleviin vuoroihin?
Simmonds+Phillyn toisen kierroksen varaus top10 varaukseen?

Vielä on vähän turhan aikaista näihin draft-pyörittelyihin kun ei tiedetä millä pickeillä mennään ja miten kukin juniori suorittaa kautensa loppuun. Katsellaan nyt ensin rauhassa edes tämä pudotuspelitaistelu.

Mutta omasta mielestäni draftissa on tälläkin kertaa tarjolla hyviä pelaajia myös top5:n kuin top10:n ulkopuolella, joten ihan tyytyväisin mielin olisin vaikkei tällasta pickiä Flyersilta löytyisikään. Kaksi varausta väliltä 11-20 käy oikein hyvin.

Vaikkapa viime vuonna varmaan yleisin kysymys Morgan Frostin varaamisen kohdalla oli tyyliin KUKA?! ja nyt taas ihmettelevät miten oli varattavissa tuolla 27. vuorolla. Hauskaa sinänsä, mutta näin tämä vain vuodesta toiseen menee. Ihan liikaa kiinnitetään huomiota draft-vuoden tilastoihin ja tuloksiin kun olennaisempaa on nähdä näiden taakse ja hahmottaa itse pelaaja vahvuuksineen ja heikkouksineen sekä mitä tämä voisi olla x-vuoden kuluttua.

---------------------

Varauksista puheen ollen viime ajat ovat toimistolla käyttäneet tulokassopimusten solmimiseen kun nimensä papereihin laittoivat Carsen Twarynski, Maksim Sushko kuin Matthew Stromekin. Kaikista tulen kyllä kauden päätteeksi kertomaan omat ajatukseni ja havaintoni vähän tarkemmin, mutta koko kolmikon voi lyhyesti sanoa menneen kauden myötä jääkiekkoilijoina urillaan eteenpäin, joten ihan odotettuja sopimuksia.

Twarynskin sopimuksen myötä Anthony Salinitri on tällä hetkellä ainoana CHL-varauksena, joiden varausoikeudet siis säilyvät ainoastaan kaksi vuotta varaamisesta, ilman sopimusta tuosta 2016 draftista ja tuskin sopimusta on enää saamassakaan. Näin ollen varaus raukeaa kesäkuun alussa. Tykkään kaverista työteliäänä ja uutterana pelurina, mutta kyllähän tuolla nopeudella ja räjähtävyydellä pitäisi saada OHL:ssä vain enemmän aikaan. Kapeammassa prospect-poolissa voisi saada sopimuksensa, mutta Flyersilla ei nyt kyllä ole tarvetta Salinitrille.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Todella tärkeä nousu kolmannessa Carolinan ohi. Florida meni sössimään pisteet Edmonttonille, joten ero on viidessä pisteessä. Lyon näytti pelanneen hyvän pelin, mutta varmaan tänään Mrazek maalissa. Nyt pitäisi laittaa näyttöjä pöytään tai putoaa maalivahtihierarkiassa neloseksi (jos kaikki olisi terveitä).
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Todella tärkeä nousu kolmannessa Carolinan ohi. Florida meni sössimään pisteet Edmonttonille, joten ero on viidessä pisteessä. Lyon näytti pelanneen hyvän pelin, mutta varmaan tänään Mrazek maalissa. Nyt pitäisi laittaa näyttöjä pöytään tai putoaa maalivahtihierarkiassa neloseksi (jos kaikki olisi terveitä).
Lyon pelas erittäin hyvän pelin ja pitää jatkaa maalilla washingtonia vastaan. Jotenkin tuntuu että saanut itseluottamusta peliinsä. Työskentely näyttää rauhallisemmalta kuin aiemmin.
En kyllä ihan ymmärrä miks Raffl oli siirretty ykköseen. Eikö siinä vois koittaa ennemmin vaikka Wealia joka pelas taas mukavan liukkaalla jalalla.
Lindblom sai ensimmäisen pisteensä kun syötti todella nätin passin Voracekin maaliin. Se oli hieno maali joka kyllä kandee käydä kurkkii. Itellä oli kauteen lähdettäessä fiilis että tällä kaudella kehitellään junnuja, eikä päästä pleijareihin. Nyt kun tilanne on mikä on, niin kyllähän se vituttaa jos sinne ei päästä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Todella tärkeä nousu kolmannessa Carolinan ohi. Florida meni sössimään pisteet Edmonttonille, joten ero on viidessä pisteessä. Lyon näytti pelanneen hyvän pelin, mutta varmaan tänään Mrazek maalissa. Nyt pitäisi laittaa näyttöjä pöytään tai putoaa maalivahtihierarkiassa neloseksi (jos kaikki olisi terveitä).
Sen verran korjataan, että ero on kuusi pistettä Flyersin hyväksi.

Mrazekilla mennään varmaan illalla ja toivoisi tältäkin pientä ryhtiliikettä otteisiinsa, koska rehellisesti sanottuna ollut aivan paska edelliset pelit. Pelaa kuitenkin yhä tulevasta sopimuksestaan ja noilla näytöillä ei hääppöistä pahvia ole luvassa. Lyonilta hyvä peli viime yönä ja tällähän olisi oiva paikka ryöstää ykkösen paikka itselleen ennen Elliottin ja Neuvirthin tervehtymistä.

Stolarz on loukin jälkeen pelannut pari peliä ECHL:n puolella ja tulee varmaan nousemaan AHL-rinkiin loppukaudeksi. Tiedä sitten missä hänkin voisi olla, koska kovin rikkonaisia kausia tuntuu olevan alla. Toivottavasti pääsee kuitenkin treenaamaan kesän ehjänä ja sitten syksyksi tavoittelemaan mahdollisesti paikkaa jopa NHL:stä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eiköhän toi Mrazek ole nähty kortti, kesällä vaan hei hei. Ei mitään tarvetta kaverille. Capseja vastaan voi sitten odottaa aikamoista teurastusta, olen valmis myöntämään että olin väärässä jos siitä saadaan pisteitä. Epäilen suuresti ja toivon tosiaan että Lyon saa jatkaa, olipa muuten kerrankin Hakstolin suunnalta elämisen tunnetta kun Valle teki 3-2 voittomaalin:)
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hägg teki paluun ja Manning pois, myös Weal korvasi Jorin. Mrázek maalissa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hemmetin tärkeä voitto ja voin hyvillä mielillä myöntää olleeni väärässä, täydellinen viikonloppu sekä tuiki tärkeät pisteet back to back peleistä. Lindblomin maali lämmittää extra paljon, toivotaan että peli ilme pysyy loppuun asti tälläisenä. Enää yhdeksän peliä kautta jäljellä.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Enää yhdeksän peliä kautta jäljellä.
Saanen korjata. Enää yhdeksän peliä ja sitten ne pelit vasta alkavatkin :)

Erittäin tärkeät pisteet viikonlopulta. Viikolla olisi mieluusti otattava useampi piste lisää, sillä ensi sunnuntaina alkaa haastava runkosarjan viimeinen vierasrundi Pittsburghista. Pingviinien lisäksi rundilla kohdataan lännessä pudotuspelipaikoista taistelevat Stars ja Avalanche. Ensin kuitenkin tiistaina peli Detroitissa ja Rangers saapuu kylään torstaina. Näistä kahdesta matsista olisi otettava ehdottomasti 3-4 pistettä.

Raffl loukkaantui Capitals-pelissä ja taitaa Jorsti nousta takaisin kokoonpanoon. Vaikka Mrazek torjui voiton Capitalsista niin eipä tuo edelleenkään omaan silmään vakuuttanut. Rohkeesti vaan leijonaa luukulle jompaan kumpaan viikolla olevista peleistä.
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Detroitin tuliasina yksi piste, kun Mrazekin mahtivire jatkuu ja pääsi vajaan puolen tunnin pelin jälkeen lepäilemään päästettyään ensin etukulmasta Glendeningin vedon alivoimalla, ja kolmannessa maalissa säntäillesään hädissään tolpalta tolpalle. Tuntuu ukolla olevan itseluottamus ja sitämyöten aivan perusasiat hukassa. Mielenkiintoista nähdä uskaltaako Hakstol aloittaa jatkossa Lyonilla vai jääkö itsepintaiseen tapaansa jumittamaan Mrazekin kanssa. Nyt alkaisi olemaan sen verran jo panosta pöydässä, että sosiaalipelutuukseen ei ole enää varaa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tulee kyllä jännä runkosarjan loppu.
5. Pens 73gp 87pst
6. Cbj. 73gp. 87pst
7. Phi. 74gp. 86pst
8. Nj. 73gp. 82pst
9. Flo. 71gp. 81pst

Nopeesti kurkkasin joukkueiden loppuohjelmasta miten kohtaavat vielä toisiaan tässä viiden poppoossa josta jää yksi ulos.
Florida: cbj (3xbruins!!)
Devils: 2x pens
Pens: 2x devils, phi ja cbj
Phi : pens
Cbj : Flo ja pens

Kevät on kiiman aikaa
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mrazek saisi paljon anteeksi tuolla torjuntatyylillä, jos saisi edes joskus jotain kiinni. Tuollaista ihmeellistä sätkimistä ja säntäilyä, eikä rauhallisuudesta tietoakaan. Saahan noilla ehkä kerran kymmeneen peliin jonkun hienon highlight-torjunnan, mutta mitä väliä sillä on jos päästää samassa ajassa kymmenkunta helppoa maalia? Lyonilla vaan rohkeasti jatkossa eteenpäin. Mrazek voi mennä vaikka ensi kaudeksi Eurooppaan hakemaan itseluottamuksensa takaisin.

Vähän turhan jännäksi menee playoff-paikan suhteen, Elliottin ja Neuvirthin (ylläri) hajoamiset tulivat pahimpaan mahdolliseen aikaan.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Flyers treidannut Cooper Marodyn oikeudet edmontonille, vaihdossa 3 kiekan vuoroon 2019.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Mrazekin lukemat lähtiessään Wingista olivat:

GAA 2,89
Sv% .910

Nyt ne ovat:

GAA 3,03
Sv% .901

Ja puhtaasti Flyers-ajalta:

GAA 3,27
Sv% .885

Muutti myös mukavasti Flyersin tuloskehitystä
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tsaatana että menee jännäks ja tiukille. Filppula tais loukkaantua yön pelissä. Neuvirth ilmeisesti palaamassa jopa jo ens yön peliin. Ei ainakaan hirveen paljon huonommin voi mennä tolppien välissä. Onhan tässä tullut mietittyä et mitäs jos Elliot olis ollut pelikunnossa koko ajan.
Sunnuntaina meikäläinen iso omenan o'learysissa kahden bruins-fanin kanssa. Saa liittyä jeesimään huutamisessa. Pelihän alkaa jo klo 19.30
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös