Ke 21.2.2018 Otteluseuranta (8. kisapäivä)

  • 102 137
  • 1 199
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ruutu8

Jäsen
Taidettiin saada neljä alotusta hyökkäyspäähän viimisen seitsemän minuutin aikana. Suomen aloittajat: Manninen, Osala, Osala ja Kontiola. Voitot 0/4.

Sitä pahimpaakin oli se vitun tunteen ja kiiman puuttuminen. Hävetkää!
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Huvittavaa kun täällä jatkuvasti nostetaan erikseen esiin nimet Heiskanen & Tolvanen, joukkueen kuopukset. Sen sijaan, että haukuttaisiin ne oikeasti kisojen paskimmat pelaajat eli sakarimanniset, jukkapeltolat, juliusjunttilat, miikakoivistot jne jne. se että näiltä pelaajilta ei edes odotettu mitään ennen kisoja on näiden herrojen ihan omaa syytä ja vielä kun kerran lunastivat nämä lupaukset niin haistakoot pitkän paskan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Luettele nyt ne paremmat pelaajat jotka tuonne Kärppäpelaajien tai kärppätaustaisten tilalle voi ottaa annetuilla näytöillä. Ihan vaan nimiä tiskiin eikä mitään turhaa paskanjauhamista. Ole hyvä.

Kallio, Immonen, Pihlström (jos terveenä), vaikka Tommi Santalakin. Kyllä sä itsekin sen tiedät, että laivan käskijä veti kotiinpäin valinnoissa. Turha nyt röyhistellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös