TI 20.2.2018 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 62 714
  • 732
Tila
Viestiketju on suljettu.

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Mutta ihan hyvin Suomi pysynyt Mestis-Korean kyydissä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vähän ennakoin mutta voisko MM-kisoihin tulla jokin projektipoppoo valmentamaan. Eihän tästä tuu mitään.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onko Latelle jo kerrottu mitä tänään pelataan? Vaikka tuo jääkiekkoa etäisesti muistuttaakin vois kai siitä silti pelaajillekin kertoa
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tre Kronor 2002 kuiskuttelee... Seuraan saisi liittyä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
No eihän tää nyt vaadi kun sen että peli takaisin kasaan ja Suomelle kiekkokontrolli. Korealla oli se parin minuutin flow nyt, eiköhän se tästä asetu kohta.
Huutonaurua tälle lapsenuskolle että jotkut Marjamäet ja Kukkoset pärjäisivät Korean tasoista jääkiekon suurmaata vastaan.
 

Baldrick

Jäsen
Korea on kyllä pelannut myös todella hyvin, kun momentumi on ollut päällä. Mutta silti... Latelle potkut jo pelin päätteeksi ja Manner puikkoihin!
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Huomenna ilmoitetaan Ilta-Sanomissa, että Lauri Marjamäki jatkaa seuraavat 5 vuotta Leijonien päävalmentajana. Apulaisvalkuksi Hans Backe.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikö tässä nyt voitais suuremmalle hyvällä uhrata yks turnaus ja kaikki olla täälläkin Korean kelkassa? Ite oisin ainakin ihan fiiliksissä jos Korea veis. Ko-re-a Ko-re-a. Vamonos nyt on paikka iskeä. Kärppänahat tärisee!
Olisin ehdottomasti valmis uhraamaan tämän turnauksen vain koska ottelun jälkeistä paskamyrskyä olisi mukava seurata. Kovempi turnaus on muutenkin tulossa muutaman kuukauden päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös