Boston Bruins 2017–2018

  • 87 565
  • 293

Knap

Jäsen
Onko joku kartalla ketä Bruinsin junnuja on alkavissa kisoissa edustamassa Fredericin lisäksi?
Ryan Lindgren, USA joukkueen kärkipelaaja ja kapteeni(?).
Trent Frederic, USA
Urho Vaakanainen, Suomi
Joona Koppanen, Suomi

Toki sopimuksenalaisia eivät kaikki ole, mutta silti Bruinssin prospecteja.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Tuukka Rask on valittu NHL:n ykköstähdeksi menneeltä viikolta. Hieno kunnianosoitus hyvin pelanneelle Raskille ja Bruins tällä hetkellä hyvin myös sijoittunut pudotuspelejä silmällä pitäen.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Ryan Lindgren, USA joukkueen kärkipelaaja ja kapteeni(?).
Trent Frederic, USA
Urho Vaakanainen, Suomi
Joona Koppanen, Suomi

Toki sopimuksenalaisia eivät kaikki ole, mutta silti Bruinssin prospecteja.
Jeremy Swayman USA:n kolmosveskarina
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vuosi 2017 päättyy lupaavissa merkeissä vaikka voittoputki katkesi Capsien vieraana. Totuttuun tapaan siellä Holtby pelasi vahvan pelin vaikka kolme taakse menikin. Piste rankkareiden jälkeen on kuitenkin hyvä saavutus yhtä viime vuosien suurinta peikkoa vastaan vaikka enemmänkin olisi ollut Washingtonin alavireen myötä otettavissa. Holtbyn ohella on pakko nostaa meidän kakkonen eli Dobby esille, mahtavaa peliä ja otteita koko kauden ajan joilla on kääntänyt meikäläisen epäilijästä uskojaksi.

Nuorison peli on näyttänyt pääosin hyvältä mutta kuten odotettua on niin taso vaihtelee pelistä toiseen todella paljon. Viimeisissä otteluissa etenkin Bjork ja DeBrusk on olleet täysin yössä ja hyttysen kokoisen Bjorkin fysiikka ei näyttänyt vielä kestävän kuin kolme kuukautta isojen poikien pelejä. Ehkä välillä voisi katsoa pelejä katsomosta ja ensi kaudella sitten valmiimpana pelaamaan raskasta sarjaa kuten fiksu pelintekijä-laituri Danton Heinen. Heinen on pystynyt viime vuoteen nähden ottamaan ison harppauksen kehityksessä eteenpäin ja on tällä kaudella ollut joukkueen runkopelaajia.

Puolustuksessa odotuksia paremmin on pärjännyt puutarhatontun kokoinen Matt Grzelcyk joka on hyvien otteiden ansiosta pelannut itsensä vakiokokoonpanoon. Katsotaan miten pelin taso kestää mutta hyvin liikkuvana ja nykyaikaisena pakkina voi luoda uran Bostonin alemmissa pareissa. Korkeat odotukset on saavuttanut ja vielä ylittänyt Charlie "raybourque" Mcavoy joka on noussut Bruinsin ykköspakiksi uskomattomalla reilun 30 NHL-pelin kokemuksella. Tässä pieni pätkä (youtube.com) seuraavan Bruinsin huippupakin otteita jos Bostonin pelejä ei tule aktiivisesti seurattua. Uskaltaisin väittää että McAvoy on jo tällä kaudella Bruinsin tärkein yksittäinen pelaaja.

Tämän kauden alkupuolisko näytti pääosin hyvältä ja fanina on oltava tyytyväinen miten vauhdissa suoritettu "retool" on sujunut. Jos isot tappioputket vältetään kevään otteluruuhkissa niin tällä nuorella porukalla on hyvät mahdollisuudet olla mukana taistelemassa Stanley-cupista pudotuspeleissä. Hauskaa vuodenvaihdetta kaikille Bruins-faneille ja jännittäviä kiekkohetkiä vuodelle 2018!
 
Viimeksi muokattu:

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Melko harvinaista herkkua Bruins-fanina, että Calder-spekulaatioissakin on ihan varteenotettava Bruins-vaihtoehto mukana. McAvoy on paras ja kokonaisvaltaisin tulokaspuolustaja ja ainakin omissa papereissani Boeserin ykköshaastaja. Barzal voi toki olla vahva myös, jos vuoden 2017 loppu ei osoittaudu pelkäksi suonenvedoksi. Takavasemmalta mukaan on hiipinyt myös Heinen, jota ei voi täysin ohittaa, jos taso kestää kauden loppuun asti. Tulokaspörssin 4. tällä hetkellä ja puolustussuuntaan esim. Barzalia parempi.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bruins-Panthers matsi on siirretty myöhempään ajankohtaan lumimyrskyn takia, ei tarvitse siis valvoa ensi yönä. Tässä vielä linkki uutiseen: Tonight's Panthers at Bruins Game Postponed | NHL.com

Tuulta ja lunta tosiaan noilla seuduilla. Siirron suurin syy lienee se, että kannattajien paikalle pääsy voi olla hivenen hankalaa. Floridan pelaajathan ovat käsittääkseni jo eilen saapuneet Bostoniin... josta jatkavat sitten heti perään Detroitiin.

12-18 tuumaa (30-45cm) luvattu lunta paikallisissa medioissa. Jatkoajan verkkomedia puhuu yli kahdesta metristä mutta ei kai se niin tarkkaa ole.

National Weather Service warns: Up to 18 inches of snow in Boston | Boston Herald

http://www.jatkoaika.com/Uutiset/lumimyrsky-bostonissa-−-ottelu-panthersia-vastaan-siirtyy/197600
 

Knap

Jäsen
Antti Mäkinen - Bruins GM Sweeneyn kädenjälki näkyy nyt ja tulevaisuudessa | Veikkaus - YouTube
Ihan hyvä pätkä Bruinsista Antti Mäkiseltä, ja todellakin tulevaisuus näyttää hyvältä. Siltikin, Antti Mäkinen nostaa Don Sweeneyn kuin jumalan asemaan, kun hän reagoi oikein, ja hamstrasi varausvuoroja. Myös hän kertoo kuinka Senyshyn pelaa hyvää farmikautta ja Zboril on yksi varauksista. Unohtaakohan Mäkinen tässä videoblogissaan myös sen, että niin noilla kolmella vuorolla 2015, kuin yhdellä 2016, olisi voinut saada tällä hetkellä enemmän vaikuttavia, sekä tulevaisuudessa lupaavempia junioreita Bruinssiin myös?

2015: DeBrusk, Senyshyn, Zboril vai joku näille sijoille ennustetuista pelaajista Chabot, Barzal tai Connor? Barzalia ruvettiin fanien toimesta jo TOP10 huutelemaan, ja aina kun joku häntä ei varannut TOP10 jälkeen, ihmetys oli suuri. Olin aivan varma, että Bruins osaisi jonkun noista kolmesta vuorosta käyttää ns. superlupaukseen. Tottakai, mitä vaan voi vielä käydä, mutta ei tämä kikkailu niin loistavalta ainakaan vielä näytä, kuin Mäkinen hehkuttaa.
2016: Sharksin vuoro, varataan jamppa, joka on ennustettu 2-3 kierroksen taitteelle. Mäkinen kehuskeli hänen pääsyään USAn U20 joukkueeseen, mutta olisihan sillä voinut varata lupaavammankin maajoukkueen edustajan. Kuten.. Sam Steel, Jordan Kyrou tai vaikka Rasmus Asplund. Koitettiinko sitten saada Lindgren ja Frederic varmasti, ei varmaan alaspäin treidaaminen käynyt mielessä. Fredericistähän voi kasvaa mikä tahansa patricebergeron, mutta en minä silti ole edelleenkään vakuuttunut Sweeneyn huikeudesta GMnä.

En ole vieläkään saanut päähäni mitä näille yritettiin, ilmeisesti tarpeen mukaan draftata? Mutta silloin oli enemminkin suuri pakkipula, kuin hyökkääjiä. Kuitenkin, aika hyvin scouttien listoilla saa varattua "oikean pelaajan", josta tulisi se NHL pelaaja, kun kokeilla ottaa vaan. Onko Bostonin scouttiryhmä sitten kehnoa? Alemmilta vuoroilta löytynyt toki ihan tällä hetkellä lupaavia pelaajia, mutta miksi ykköskierroksella ei ainakaan fanin silmään osata draftata?
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Melkoisessa lennossa oli viime yönä Bruins, kun Hurricanes kaatui 7-1. Bergeronille vaatimattomat 4+1.

Boston oli koko ottelun ajan selkeästi parempi joukkue, joskin 7-1 ei välttämättä koko totuutta kerro, ja ehkä hiukan mairittelee Bostonia. Pastrnakin, Bergeronin ja Marchandin ketju oli oikeastaan koko ottelun täysin pitelemätön eikä ole sattumaa, että tehot kasautuivat kyseiselle ketjulle. Muutkin ketjut hoitivat velvoitteensa vähintään mukavasti, joten esitys oli suorastaan dominoiva. Pelin tapamminen ja jäädyttäminen myös onnistui täydellisesti. Kun iso johto oltiin hankittu, piti Bruins vain oman pelin koossa, pelasi ikään kuin peliä vastaan eikä Carolinaa, ja jäädytti pelin täydellisesti. Missään vaiheessa Boston ei pelissä ollut ongelmissa ja hommat hoitui.

Bruinsin peliä helpotti myös se, että pelin alkuun Cam Ward päästi Bergeronin ja Nashin laukaukset maaliin, jotka olisi kummatkin pitänyt ottaa. Tästä lähti mukava lumipallo pyörimään, jota Hurricanes ei onnistunut pysäyttämään. Pelin kuva olisi ollut täysin erilainen, jos Bruins ei olisi päässyt niin halvalla pelin päälle heti alkuun, mutta elämässähän voi aina jossitella, jos niin haluaa.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Menee vähän liian hyvin. Eiköhän sieltä kohta Bergeron, Chara ja pari muuta ota osumaa, tai jotain muuta vastaavaa tapahdu. Harmi ettei nyt ole toukokuu.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
2015 Draftihan oli verrattavissa ennakkoon vuoden 2003 draftiin syvyytensä vuoksi. Tällöin myös ruinsin prospects osasto oli ihan järettömän heikko ja tulevaisuuden näkymät olivat todella heikot. Siinä missä tämäkin foorumi naureskeli Sweeneyn liikuille niin kaveri näyttää jälkikäteen suorastaan nerolta. Kylmän viileitä liikkuja teki ilman fanien hyväksyntää ja täytyy myöntää, että itsekkin olin alussa vähä shokissa kun Lucic ja Hamilton lähti, kunnes Hamilton siirron taustat tulivat ilmi. Pakeistahan silloin oli juuri menetetty aikaisemmin Boychuk jonka jättämää aukkoa ei pystytty paikkaamaan ja sitten tulevaisuuden kovin toi Hamilton vaihtoi maisemaa. Hamilton oli mielestäni kylläkin todella pehmeä omassa päässä joten hieman sellainen meh tervemenoa vaan fiilis tuli jälkikäteen kun ei kerran itse halunnut Bruinsia edustaa. Käsittääkseni Sweeney ja kumppanit olisivat halunneet kivuta 2015 draftissa ylöspäin Hanifiniin, mutta se ei onnistunut. Tuosta kolmen pötkön varauksesta voi olla montaa mieltä. Osa on spekuloinut ettei scouttiosasto olisi osannut reagoida oikein ottamalla best player available vaan olisivat tyytyneet omaan alkuperäiseen listaukseen oletettujen vuorojen suhteen. Reachiltä vaikuttaneiden varausten DeBrusk ja Senyshyn osalta lienee suurin syy Bostonin perinteissä varata työteliäitä kahden suunnan pelaajia ja luulisin että sillä oli vaikutusta siihen ettei esimerkiksi Barzalia haviteltu sentterin rooliin. Tämä siis täysin omaa mutuilua sen kummemmin Barzalia tuntematta. Chabot olisi ollut myös aika kova pikki ja ei mitään hajua miksei häneen käytetty vuoroa.

Joka tapauksessa drafti meni mielestäni aika nappiin kun kertaheitolla saatiin tulevaisuus näyttämään valoisalta, kun se ei sitä aikaisemmin todellakaan ollut. Jossiteltavaa draftien suhteen jää aina, ja draftien historiaa tutkiskelemalla voi tulla siihen tulokseen, että melkoista arpomistahan tuo on varailla juuri täysi-ikäisiä pelaajia ja ennustaa millaisia kavereita heistä kasvaa. Tämä 2015 draftikin on vielä pahasti kesken lopullisia johtopäätöksiä vetää.

Farmissa muuten Zboril 31 ottelua 0+5 ja joukkueen toiseksi paras +18. Senyshyn 33 ottelua 6+10 +2 tehoin. Aina vaarallinen Beleskey 8 otteluun 2+0 ja -4.......
 

Knap

Jäsen
Osa on spekuloinut ettei scouttiosasto olisi osannut reagoida oikein ottamalla best player available vaan olisivat tyytyneet omaan alkuperäiseen listaukseen oletettujen vuorojen suhteen. Reachiltä vaikuttaneiden varausten DeBrusk ja Senyshyn osalta lienee suurin syy Bostonin perinteissä varata työteliäitä kahden suunnan pelaajia ja luulisin että sillä oli vaikutusta siihen ettei esimerkiksi Barzalia haviteltu sentterin rooliin. Tämä siis täysin omaa mutuilua sen kummemmin Barzalia tuntematta. Chabot olisi ollut myös aika kova pikki ja ei mitään hajua miksei häneen käytetty vuoroa.

Farmissa muuten Zboril 31 ottelua 0+5 ja joukkueen toiseksi paras +18. Senyshyn 33 ottelua 6+10 +2 tehoin. Aina vaarallinen Beleskey 8 otteluun 2+0 ja -4.......
Ainut järkevä syyhän oli esimerkiksi Senyshyn varata oli työteliäisyys, mutta jos en väärin muista, niin oli ennustettu jonnekkin kolmannen kierroksen lieppeille. Zboril onkin taas täysi mysteeri, kun Chabot olisi ollut jo silloin ja edelleenkin parempi varaus. Kummatkin kiekollisia puolustajia.

Jos asiaa ajattelee fantasia managerina, niin miksei varattu arvokkaampia pelaajia, joista voisi saada näitä työteliäitä pelaajia. Tai draftissa treidattu alaspäin vaan. Asiaa tuli ihmeteltyä silloin, ihmetyttää edelleen ja todennäköisesti aina. Draftauksesta voisi tehdä vaan niin paljon helpompaa, kun uskoisi scoutteja, jotka on tekee ammatikseen pelaajien tarkkailuja. Ei se myöskään ole sattumaa, että sijoille 15-20 on ennustettu tietyt pelaajat useammassa listauksessa.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tätä ketjua ylöspäin. Bruins on yllättänyt kyllä kaikki allekirjoittanut mukaan lukien. Huikea jakso menossa. Bergeron jäätävässä iskussa ja McAvoy kasvamassa kärkipakiksi. Hyvältä näyttää tällä hetkellä Karhujen meno.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Pelejä on ollut kyllä ilo katsella viimeisten kuukausien ajan ja ykkönen on noussut koko liigan kärkiketjujen joukkoon. Rotta etenkin on ottanut taas yhden ison askeleen pelaajana.

Nyt kun näyttäisi siltä että rakas naapuri on tällä kaudella ulkona pudotuspeleissä niin mitä olisitte mieltä seuraavasta kaupasta: Spooner + Lauzon (kakkosparin potentiaalin omaava ranskis) + 2018 1st -> Pacioretty? Max sujahtaisi kakkoseen ja painaisi roppakaupalla maaleja Krejcin tarjoilusta hyvällä sopimuksella. Tuollaisen maalitykin kanssa voisi alkaa haaveilemaan menestyksestä po-peleissä.
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Pelejä on ollut kyllä ilo katsella viimeisten kuukausien ajan ja ykkönen on noussut koko liigan kärkiketjujen joukkoon. Rotta etenkin on ottanut taas yhden ison askeleen pelaajana.

Nyt kun näyttäisi siltä että rakas naapuri on tällä kaudella ulkona pudotuspeleissä niin mitä olisitte mieltä seuraavasta kaupasta: Spooner + Lauzon (kakkosparin potentiaalin omaava ranskis) + 2018 1st -> Pacioretty? Max sujahtaisi kakkoseen ja painaisi roppakaupalla maaleja Krejcin tarjoilusta hyvällä sopimuksella. Tuollaisen maalitykin kanssa voisi alkaa haaveilemaan menestyksestä po-peleissä.
Ylen tekstiTV fanina näin hieman kaksijakoisia mielipiteitä. Max pelaa elämänsä huonointa kautta, mutta ei se montreal mikään top tier joukkue kumminkaan ole tänä vuonna ollut. Soppari kuitenkin ihan hyvä 4,5 millillä ja kestää ens vuoden. Spooner nyt ihan hyvin pelannut viime aikoina mutta muuten semmone välillä hyvä jne.

Painaisin liipaisinta, ottaen huomioon, että tuskin Ryan pelaa enää ruinssissa ensi kaudella ja omia junnuja on hyvin.
 

Knap

Jäsen
Pelejä on ollut kyllä ilo katsella viimeisten kuukausien ajan ja ykkönen on noussut koko liigan kärkiketjujen joukkoon. Rotta etenkin on ottanut taas yhden ison askeleen pelaajana.

Nyt kun näyttäisi siltä että rakas naapuri on tällä kaudella ulkona pudotuspeleissä niin mitä olisitte mieltä seuraavasta kaupasta: Spooner + Lauzon (kakkosparin potentiaalin omaava ranskis) + 2018 1st -> Pacioretty? Max sujahtaisi kakkoseen ja painaisi roppakaupalla maaleja Krejcin tarjoilusta hyvällä sopimuksella. Tuollaisen maalitykin kanssa voisi alkaa haaveilemaan menestyksestä po-peleissä.
Itse en tykkää ajatuksesta tehdä Canadiensin kanssa kauppoja. Mutta kyllähän Bruinssista voisi ruveta puhumaan ennakkosuosikkina, jos MaxPac tänne saataisiin. Hyväksyisin asian, mutten pureskelematta. Itse ehkä ehdottaisin ennemmin jotain tämän tyylistä: Spooner + Zboril + 2018 1st -> MaxPac. Luopuisin ennemmin Zborilista, kuin Lauzonista. En sitten tiedä, miten Montrealissa nähdään Zborilin arvo verrattuna Lauzoniin.

Simmonds olisi kyllä aivan unelma haku Bruinssiin, mutta Flyers haluaisi varmaan ennemmin hyökkäysprospectia, kun puolustuksen osalta prospectpool hyvässä kunnossa. Simo voisi irrota tyyliin Frederic+2018 1st, tarvittaessa sitten Spooner mukaan, mutta tuskin Spoonerista ovat kiinostuneita, kun hyökkäysosastolle omasta takaakin jo tunkua.
 

DonBerry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
McAvoy sivussa ainakin kaksi viikkoa sydänvaivan takia (lähde). Sydämeen liittyvät vaivat kuulostavat aina pahalta, mutta ei ilmeisesti pitäisi olla vakavaa.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Olikin jo tovi vierähtänyt ilman Marchandin apinointeja, melkein alkoi kyllästyttämään jo tuo pelkkä pisteitten teko ja dominointi. Saapa nähä paljoko tulee penalttia yön hienosta flying elbowista. Ja ettei totuus unohtuisi niin koko liigan points per game kärjessä Marchand perässään Kucherov ja McKinnon. +- tilaston kakkosena myös sama kaiffari= Total Domination
 

Knap

Jäsen
Olikin jo tovi vierähtänyt ilman Marchandin apinointeja, melkein alkoi kyllästyttämään jo tuo pelkkä pisteitten teko ja dominointi. Saapa nähä paljoko tulee penalttia yön hienosta flying elbowista. Ja ettei totuus unohtuisi niin koko liigan points per game kärjessä Marchand perässään Kucherov ja McKinnon. +- tilaston kakkosena myös sama kaiffari= Total Domination
Jos Marchand olisi Suomalainen, se olisi kansallissankari kun veti Ruotsalaista turpaan.

No onhan tää Bruinssin meno nyt niin kovaa, että pakkohan tässä on koittaa itsekin tehdä itselleen jotain haastetta edes. Marchand on niin viisas, että haluaa joukkueelleen kovia pelejä jo tässä vaiheessa, että joukkue olisi valmis pudotuspeleissä, on se vaan jalo jätkä! Tiedetään kuka on kapteeni Charan jälkeen! EI vaiskaan, mutta tuskin Marchand tuosta nyt ainakaan yli neljää peliä saa, jos kurinpito näkee sen tahallisena (todennäköisesti näkee, kun Parros haluaa niistä eroon, ja hyvä että haluaakin.)
 

Knap

Jäsen
Jatkoaika väsännyt Bruinssista artikkelin. Ei toki oikein mitään uutta tuonut, kivaa kertausta, mutta ehkä ainut mikä särähti korviin, oli +/- -tilaston jatkuva käyttö, ja sillä perustelu esimerkiksi Bergeronin ja Charan puolustustaitoja. Ehkä niitä olisi voinut paremminkin perustella.

Ekaa kertaa pitkään aikaan sitä oikeasti kevättä odottaa, ja eiköhän tässä joku huono putkikin ennen sitä saada, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että kotietuun asti ollaan matkaamassa, ainut potentiaalinen syrjäyttäjä kotiedusta siellä on Toronto, lopuilla jengeillä ei ole mitään saumaa. Torontollakin 4 peliä enemmän kuin Bruinssilla, ja viisi pistettä vähemmän, joten aika päin vastaiset loppu kaudet tulisi olla kummallakin seuralla.

Hommataanko trade deadlinella ketään, vai mennäänkö omilla? Itse sanoisin, että jos hinta on oikea, niin sieltä voi kalastella tarpeen mukaan, mutta oikeastaan millään pelipaikalla ei ole vajetta, ehkä secondary scoring-osastolle kokeneempi jätkä, mutta ei mitenkään pakollinen. Joku Vanek nyt on viimeinen pelaaja, kenet tuolla haluaisin nähdä, Hoffman taas olisi sellainen pelaaja, että pyörisi sukissa jalat vielä viikko treidin jälkeenkin. Ei tosin ole secondary scoring-osaston jätkä, saatika halpa, joten ei tule tapahtumaan. Mutta silloin Bruins nousisi viimeistään ykkösehdokkaisiin.

Tämä ei ole se vuosi vielä, kun kannua pitäisi hakea hinnalla millä hyvänsä, koska ydinryhmällä (Bergeron, Marchand, Krejci, Rask, Backes) on vielä hyvin pelivuosia jäljellä, Pastrnakia en maininnut tarkoituksellisesti. Itse hieman spekuloin, että jos tällä kaudella tulee kannu, voi Charan ura hyvinkin olla siinä. Jos ei tule, jatkaa aivan varmasti. Mutta kyllähän Chara ansaitsisi noin hienon lopun uralleen.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Hommataanko trade deadlinella ketään, vai mennäänkö omilla? Itse sanoisin, että jos hinta on oikea, niin sieltä voi kalastella tarpeen mukaan, mutta oikeastaan millään pelipaikalla ei ole vajetta, ehkä secondary scoring-osastolle kokeneempi jätkä, mutta ei mitenkään pakollinen. Joku Vanek nyt on viimeinen pelaaja, kenet tuolla haluaisin nähdä, Hoffman taas olisi sellainen pelaaja, että pyörisi sukissa jalat vielä viikko treidin jälkeenkin. Ei tosin ole secondary scoring-osaston jätkä, saatika halpa, joten ei tule tapahtumaan. Mutta silloin Bruins nousisi viimeistään ykkösehdokkaisiin.

Tämä ei ole se vuosi vielä, kun kannua pitäisi hakea hinnalla millä hyvänsä, koska ydinryhmällä (Bergeron, Marchand, Krejci, Rask, Backes) on vielä hyvin pelivuosia jäljellä, Pastrnakia en maininnut tarkoituksellisesti. Itse hieman spekuloin, että jos tällä kaudella tulee kannu, voi Charan ura hyvinkin olla siinä. Jos ei tule, jatkaa aivan varmasti. Mutta kyllähän Chara ansaitsisi noin hienon lopun uralleen.

Bruins on siinä mielessä hyvässä asemassa, että menestysikkuna on aukeamassa, ellei toimiston puolella hölmöillä isolla kädellä. Mikäli sitä kannua haluaa tavoitella, niin kyllä se lähtökohtaisesti tarvitsisi jonkun laadukkaan pelimiehen kakkoseen Krejcin rinnalle. Mielestäni tämän hankinnan tulisi olla luokkaa Pacioretty, josta aiemmin tässä ketjussa höpistiin, vaikka itsessään Paciorettyn hankinnasta en oikein sytykään. Se on tietenkin mielipidekysymys, että miten asettaa pelaajia koreihin, mutta omissa papereissa Pacioretty on hiukan laadukkaampi pelaaja kuin Hoffman, etenkin cap hit huomioon ottaen. Mutta en myöskään haluaisi kovin paljoa tehdä kauppaa samassa divisioonassa pelaavien joukkueiden kanssa, ellei paperilla tarjous ole vain liian hyvä ohitettavaksi.

Mutta lienemme samaa mieltä, että lähtökohtaisesti mitään hankintoja ei välttämättä tarvitse tehdä, vaan joukkuetta voi vahvistaa sitten vaikka kesällä kannukuntoon.

Se täytyy myöntää, että teikäläinen sentään haaveilee realistisesti. Itse olen lähtenyt ajatuksissani aivan laukalle ja unelmoinut UFA-kesästä ja John Tavaresista. Eihän Tavares nyt todellakaan ole tulossa Bostoniin, mutta olisihan tuo siistiä. Siinä olisi dynastia kasassa. Mutta korostan, että eihän Tavares nyt todellakaan ole Bostoniin tulossa, mutta kai sitä nyt saa haaveilla, ja joskus nämä haaveet ylös kirjoittaa.

Charasta samaa mieltä, hieno mies. Ja toki keväällä voi sitten mitä vain sattua, jos esimerkiksi Tuukka on Jumalamoodissa, niin voi tulla pitkäkin kevät. Pudotuspeleissä maalivahdit ovat kuitenkin paljon vartijoina ja mikäli tosiaan Rask ottaa kaiken kiinni, niin eihän sitä tiedä. Mutta lähdetään nyt siitä, että tänä keväänä haetaan vielä nuorelle rungolle kokemusta keväästä ja jatkossa ollaan tiukemmin taistelemassa menestyksestä.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
En lähtisi aliarvioimaan tätä tai varsinkaan ensi kautta Cup-ikkunaa pohtiessa. Siellä on nyt yhtä aikaa tulokassoppareilla McAvoyn, Heinenin, Carlon ja DeBruskin tasoiset pelimiehet (toivottavasti tähän listaan saa vielä ensi kauden aikana lisätä Bjorkin), joten capin puolesta on harvinaisen iso potentiaali sellaiseen kokoonpanoon, johon ei "pitäisi" olla varaa.

Pacioretty ei erityisesti inspiroi, paitsi ettei ole antanut sitä ihan miehekkäintä kuvaa itsestään kaukalossa tähänastisella urallaan, on myös tehoilultaan vähän turhan upporikas/rutiköyhä - liian iso riski, että kuivan kauden Maxista olisi pudotuspelisarjan mittaan enemmän harmia kuin iloa, saati sitten että olisi upgrade nykyisiin hyökkääjiin. Toki voi myös ryöstää pelejä maaliputkissaan, mutta Habs tuskin suostuu kauppaamaan kippariaan Bruinsiin sellaiseen tarjoushintaan, että olisi tuon riskin väärti. Näinköhän suostuisi mihinkään hintaan.

Jatkoaika väsännyt Bruinssista artikkelin. Ei toki oikein mitään uutta tuonut, kivaa kertausta, mutta ehkä ainut mikä särähti korviin, oli +/- -tilaston jatkuva käyttö, ja sillä perustelu esimerkiksi Bergeronin ja Charan puolustustaitoja. Ehkä niitä olisi voinut paremminkin perustella.

En myöskään ihan ensimmäisenä käyttäisi sanaa "jalkava" ketjun Heinen-Nash-Backes vahvoja otteita analysoidessa... Mutta muuten varmasti kelpo pläjäys asiaan vihkiytymättömille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös