Ti 9.1.2018 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

• 7 481
  • 78

Clubittaja

Minkä ihmeen takia Jokerit ei reagoi näihin taklauksiin? Nyt annetaan vain viestiä vastustajille, että meille saa tehdä ihan mitä vaan.

Cobol

Suomalainen jääkiekko
2-0 johto tällä kertaa vastoin pelitapahtumia, mutta joskus näinkin. Jokerien pelaaminen 1. erässä oli liian hidasta - juuri sitä maalin takaa lähtöä - ja tätä korjattiin 2. erään. Koko ottelussa Jokereilla on ollut 40 min aikana 7 hyvää maalipaikkaa, joista kaksi maalia. Ei huono.

Tärkeää olisi, että Petrov ei poistu hengissä* jäältä. Vaikka vain yksi virhe (polvitaklaus tms Mosekseen) ja muut ok, kunnon kuitti ja loppuun asti.

* metafora.

arvee

Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Juupa juu, oli oikeastaan hemmetin hieno tuo Normannin syöttö Pekalla.
Tajusin juuri, että Moosekselle tuttuja pelaajia ovat ainoastaan Mäki ja Huhtala, pakistossa ei ketään, ja olin yllättynyt.
On toimiston ovi käynyt yllättävän tiuhaan tahtiin muutamassa vuodessa.

V-G-

Україна | is
Ja Betteri Wirtanen.

ketjuruletti

Niinpä. Jos jotain kannua joskus haluaa nostella, niin joukkueen pitäisi ehtiä hitsautua yhteen vähän pidempään. Tai sitten tarvitaan kaks kertaa SKA:n budjetti.

Tolvanen, ei maistu.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Moses kentällä, toivottavasti tosiaan jääpusseilla selvisi tuosta tällistä ja pystyy pelaamaan loppuun asti.

vetti

Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Norman on ollut tänään erittäin hyvä.

Kartsa

Loistava pelaus Normanilta, ei maistu Jormakalle

EDIT:

Ja Rautanen pois pelistä, ei helvetti. Jatkuvasti pakkeja vaan tippuu.

arvee

Hallitusti Jensseeni pisti kiakon mualiin!

V-G-

Lauridsen tarvitsisi vähemmän pelejä mutta ei taida onnistua

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Moses ei siis tippunut riveistä mutta Rautanen näkyy tippuneen.

Subrosa

Hyvää työtä tänään, vaikka mieli tarttuukin puutteisiin. Tästä jotakin rohkeutta korvien väliin tulevia matseja odotellessa.

rasmus

Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Ihan ok jälkimmäinen 1 1/2 erää ja Zapolle pitkästä aikaa nollapeli. Kaveri selvisi jäähyittä! Toivottavasti Rautanen ei ole kuukausia poissa.

Perreault85

Leijonat
Vaikka niitä päätykiekkoja kritisoidaan, niin kyllähän ne osaltaan sitä hyvää puolustuspeliä tuottaa yhdessä maalin takana pysähtyvien viivelähtöjen kanssa. Ei ihan täydellinen suoritus tänään, mutta pelisuunnitelma toimi. Toivottavasti niitä pakkeja alkaa jo sairastuvalta palaamaan, niin hyvältä vielä näyttää.