Detroit Red Wings 2017–2018

  • 136 118
  • 464

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ihan hyvä peli Phillyä vastaan, lopussa tuntui bensa loppuvan ja Flyers paineli ohi. Islesistä edellisenä iltana voitto hyvän kolmannen erän turvin. Lauantaina vieraspeli Bostonissa, alkaa hyvin meidän aikaan iltakasilta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän nyt ala olla kausi taputeltu. Boston oli jollakin tapaa päävastustaja playoff-kamppailussa ja ero hurahti suoran tappion myötä tuollaiseen lähes mahdottomaan 10 pisteeseen. Wild cardiin on matkaa 9 pistettä, mutta siinä tulee keikkumaan vuoronperään joku Metron kivikova jengi. Näiden jengien ohittaminen tulee olemaan vielä vaikeampaa kuin divarivihujen.

Joulun Roster Freezen jälkeen Kenny voi sitten alkaa myymään porukkaa. Eiköhän sen jälkeen sijoitukset heikkene kohti korkeampaa kärkivarausta mitä viime vuonna.

Junnujen MM-kisoissa prospekteista on mukana Suomella LD Kasper Kotkansalo ja Ruotsilla RD Gustav Lindström. Viime kesän varauksia molemmat.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Pari ihan kivaa voittoa alle Ragsia ja Pinguja vastaan. Vaikka juna jo meni, niin onhan noita voittoja kivempi katsoa kuin buffalo-imitaatiota. Surullinen on kyllä Atlantin taso, koko idän bottom 5 samasta divarista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vanha vuosi päättyi Pens-voittoon ja mukavaltahan se maistui. Nyt ei haittaa vaikka seuraavat 9 taas hävitään.

Katsomossa oli kuulemma tapeltu, joku PIttsburgh-fani oli siellä ottanut lämpöä ja mikäs sen mukavampaa. Pollarit kiikutti raudoissa ulos. Viime aikoina ei ole LCA:ssa juuri tunteikkailla pelillä pröystäilty, mutta nyt lehtereille oli jopa ilmestynyt ihmisiä uudenvuoden pöhinöissään.

***

Uusi vuosi voi tuoda ehkä suurimman uutisen Red Wingsin managementin osalta pitkään aikaan. Ken Holland lienee jäämässä eläkkeelle. Hän on alkanut tekemään jotain "järjestelyjä", jotka viittaa eläkkeelle jäämiseen. Tämmöistä eräs (harvinaista kyllä) luotettava HF Boards -nimimerkki vuoti alkukaudesta kyseiselle palstalle, jotka sitten moderaattorit poistivat puolen tunnin sisään. Itse kuitenkin kerkesin sen "tiedotteen" näkemään ennen poistoa ja copy-pastetin kaiken tarinan talteen. Lisäksi olen tähän kaveriin muutenkin ollut yhteyksissä eräiden tilasto-juttujen takia, muttei siitä sen enempää.

Nyt sitten ilmestyi tällainen artikkeli, joka kertoo samaa asiaa:

spiroavenue

Kyllähän tässä jotain todennäköisesti tapahtumassa on. Sopimus on loppumassa, jatkosta ei ole keskusteltu. Potkuja ei siis ole tulossa, mutta mies vaihtuu. Aikaisemmin Red Wings on aina tehnyt Hollandile jatkolapun jo vuosi ennen voimassa olevan lapun loppua. Nyt sellaista ei ole kuulunut ja Kennyllä on viimeinen kausi menossa. Aika helposti on pääteltävissä jonkinasteinen muutos ensi kesänä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Bertuzzille ilmoitettu, että voi etsiä paikan Detroitista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
2016 draftin ykkösvarauksellla, Dennis Cholowskilla on ihan hyvä suonenveto menossa WHL:ssä. Kahteen peräkkäiseen peliin tehnyt 4 maalia ja 4+2 tehot. Neljään edelliseen peliin 4+4=8 pistettä. Pakille varsin epänormaalia tehoilua. Highlightsien perusteella tuntuu nousevan hyökkäyksissä ihan viimeistelijän rooliin. Häärii myös heikon Prince Gougarsin YV:ssä kärkipakkina. Toivottavasti kevät toisi kaupan johonkin WHL-contenderiin, jotta olisi mahiksia edetä ihan Memorial Cupiin asti.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vähintäänkin ansaittu voitto ja kolmas putkeen. AA oli aivan tulessa ja olisi paremmalla viimeistelyllä voinut tekaista vaikka viisi maalia. Otteluohjelma on suotuisa, kun välipäiviä on enemmän kuin tarpeeksi ja saumat olisi pidempäänkin voittoputkeen.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Saattaa jäädä jopa muistilokeroihin tämä "AA ja 17 läpiajoa (+ rankkari)" -ottelu, jossa myös harvinaisen erinomainen jäähyntappo Ottawalta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Saattaa jäädä jopa muistilokeroihin tämä "AA ja 17 läpiajoa (+ rankkari)" -ottelu, jossa myös harvinaisen erinomainen jäähyntappo Ottawalta.

Olihan se hienoa nähdä pitkästä aikaa onnistumisia Kreikan salamalta, mutta enemmän tuossa ottelussa säälitti Senatorsin surkeus. Aivan luokaton porukka tällä kaudella ja pelaavat huonointa prosenttikiekkoa, mitä maa päällään kantaa. Turris-Duchene treidi näyttää myös aivan idioottimaiselta, mikähän on record sen jälkeen? Coloradon menestys taisi siirtyä suoraan Duchenen mukana Sensin pukukoppiin.

Guy Boucher, mitä vattua? Taaskaan ei lento kestänyt kautta pitempään ja potkut tulossa.
 

Ralph

Jäsen
Turris-Duchene treidi näyttää myös aivan idioottimaiselta, mikähän on record sen jälkeen? Coloradon menestys taisi siirtyä suoraan Duchenen mukana Sensin pukukoppiin.

Ennen tuota treidiä saldo oli 6-3-5 eli 1,21 pistettä per peli. Heti Duchene-kaupan jälkeen voittivat molemmissa Tukholman peleissä Avalanchen, mutta sen jälkeen saldo on ollut 4-14-4. Eli 0,55 pistettä per peli. Hieman eroa on joo.

Myrkyttääkö Duchene Senatorsin pukukoppia? Avalanchessa ei juuri kavereita enää saanut kommenttiensa jälkeen, mutta kai tilanteen pitäisi olla uusi uudessa joukkueessa. Toki tämä on toisen ketjun asiaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Winterhawks Acquire Defenseman Dennis Cholowski from Cougars – Portland Winterhawks

WHLssä tais olla joku trade deadline, kun suurinpiirtein jokainen siellä pelaava Wings-prospekti vaihtoi joukkuetta.

Dennis Cholowski siirtyi heikosta Prince Cougarsista kovaan Portlandiin, joka on ehdoton mestarisuosikki. Todennäköisesti mies pääsee pelaamaan Henri Jokiharjun pakkiparina.

Cholowskin puolen kauden sintti Prince Cougarsissa päättyi hienosti 6 ottelun pisteputkeen, jossa syntyi 5+7=12 tehopistettä. Kauden tehot tällä hetkellä 13+26=39 pistettä 37 ottelussa. Nämä ovat erinomaiset tehot, kun suhteuttaa heikon joukkueen kokonaismaalimäärään.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Vähä hiljaista on muutamat viime päivät Red Wings-rintamalla ollut, mutta ollaankin ilmeisesti oltu bye weekillä. No, se päättyy tänään, ja suomalaisfanin näkökulmasta kivalla tavalla, sillä sekä tänään että huomenna Wings pelaa Euroopan primetime-slotissa (20:00 tänään, 19:30 huomenna).

Pinkut vastaan tänään. Heilläkin tainnu olla bye ellen väärin muista. Viimeks taidettiin voittaa, joten jatkakaamme samaan malliin. Winging It in Motown ennustelee tämmöttii kenttiä:

Nyquist - Zetterberg - Bertuzzi
Tatar - Larkin - Athanasiou
Helm - Nielsen - Abdelkader
Frk - Mantha

Ericsson - Daley
DeKeyser - Green
Kronwall - Jensen
Ouellet

Howard
(Mrazek)
 

Voittaja

Jäsen
On sinällään harmi että näitä aikasia pelejä tulee nähtyä koska tuon paskan katsominen vain nostaa sitä vitutusta mikä on jo valmiiksi olemassa. Vanha joukkue(liekö koko sarjan vanhin?), heikko pakisto, todella mielikuvitukseton ja tylsä pelitapa(seisoville avaaminen keskialueelle on kyllä ihan käsittämätön idea, ei mitään hajua mitä tuolla edes haetaan), umpipaska valmennus, vaikea löytää hirveästi positiviisia asioita vieläkään. Mantha(saa parantaa ja paljon), AA, Larkin, Bert, Jensen lähes ainoat positiiviset asiat tämän hetken joukkueessa, mutta kyllähän se on aina katsottava kun helposti pystyy.

Tällä hetkellä Pinkut pitää kävelyvauhdilla meidän jannuja pilkkanaan, ei niiden tarvi edes yrittää kun vastustaja on noin paska.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vanha joukkue(liekö koko sarjan vanhin?)
Kyllä. James Mirtle kirjoitteli The Athleticissa, että Detroitin keski-ikä on 28,9 vuotta. Toiseksi vanhin joukkue on Ottawa 28,5 vuotta ja Los Angeles 28,3 vuotta. Nuorimmat joukkueet ovat Coloradolla ja Columbuksella, joiden keski-iät ovat tasan 25 vuotta. Mukaan on laskettu kenttäpelaajat, joilla on vähintään 100 minuuttia viidellä viittä vastaan peliaikaa tältä kaudelta.

"NHL average age this season (as of today): 27.1

Columbus and Colorado are young — almost impossibly so. The Blue Jackets have 15 players who aren't yet 25 and no one is over 31 years old. When Jack Johnson is your second oldest skater, that's a young group.

The Avs, meanwhile, have tried to turn their roster over quickly, and that's meant giving chances to teenagers Tyson Jost and Samuel Girard. It's paid off in the standings, too. You wonder if more organizations will go the Colorado/New Jersey route in the future.

On the other side of things, Detroit and Ottawa are ancient by today's league standards. Old and bad unfortunately. The Red Wings have eight players who are 30-plus and no one who's really young beyond 21-year-old Dylan Larkin. There used to be a time that Detroit was always the oldest team and always a Cup favourite.

Now is not that time."
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vanha joukkue(liekö koko sarjan vanhin?

Vanhin joo, olihan se vanhin myös kesällä ja tulee varmaan olemaan ensi kaudellakin, jos kaikki riippana mukana olevat sopimukset lasketaan. Ei mikään uutinen kenellekään.

Eihän tuohon todellista muutosta tule kuin ajan kanssa, kunhan nykyiset laput veteraaneilta kuolee/treidataan pois. Kunnollisia junnuja ei ole tuoda sisään juuri nyt, ehkä ensi kaudella osa. Muutos tapahtuu joka tapauksessa pikkuhiljaa, koska A) laput kestävät pitkään B) päteviä junnuja ei ole nostaa vielä sisään.

Esimerkiksi kun Tyler Wright aloitti scouting Directorina 2014 draftista, niin hänen varaamiaan pelaajia rosterissa on vasta ainoastaan Dylan Larkin. Dominic Turgeon debytoi tänään. Molemmat ovat 21-vuotiaita.

Itseäni nyt kiinnostaa lähinnä tuosta pisteestä (kun Wright alkoi johtaa scoutingia) eteenpäin oleva tulevaisuus, eli mihin Wrightin draftaamisideologia johtaa. Se on ihan sama miten tämä nykyinen rosteri tulee menestymään, koska se tulee olemaan heikko pitkään, ennenkuin siihen saadaan riittävästi nuorta voimaa Larkinin, Manthan ja AA:n tueksi. Ne tueksi tulevat jannut on vasta draftattu ja ovat juniorisarjoissa tai draftataan jatkossa, jotka sen lopullinen nousun takaisin pleijarijoukkueeksi mahdollistaa.

Rasmussen on tällä kaudella todennäköisesti viimeistä kautta junioreissa, samoin Cholowski. Rasmussenia on häirinnyt loukit, mutta mies todella erottui pakasta viime training campilla heti alusta lähtien. Tämmöisiä vakuuttavia esityksiä nuorilta pelaajilta heti ensiensiintymisellä ei ole nähty viime vuosina kuin ehkä Larkinilta. Sen takia kritisoitu Rasmussen-varaus ei minua ainakaan huoleta pätkääkään. Eri asia sitten jos nämä rannevammat rikkoo miehen, toivotaan nyt että ei.

Cholowski näyttää saaneen hurjan vireen päälle WHL:ssä ja treidattiin "ansaitusti" contenderiin. Mielenkiintoista nähdä miten sopeutuu voittavaan joukkueeseen. Meinasi kärkipakkina tehdä hyvyydellään tuosta Prince Georgestakin voittavan, vaikka jengiä povattiin kesällä WHL:n rupusakiksi.

Hronek on ottanut Grand Rapidissa homman haltuun, alkuvaikeuksien jälkeen. Nämä ovat ne kolme nimeä joita ensi kauden rosteriin voi harkita, pitkästä aikaa lisää Wrightin varauksia. Siinä kohtaa keski-ikä alkaa tulla alaspäin.

Bertuzzi ajettiin nyt sisään, kun aiemmin ei taso riittänyt. Turgeonilta tosiaan tänään debyyttiä. Turgeon näytti totaaliselta flopilta ennen tätä kautta, mutta nyt ukko on vetänyt todella kovaa kautta Grand Rapidissa. Bottom6-ukko kuitenkin maksimissaan.

heikko pakisto, todella mielikuvitukseton ja tylsä pelitapa(seisoville avaaminen keskialueelle on kyllä ihan käsittämätön idea, ei mitään hajua mitä tuolla edes haetaan.

Minun mielestäni tuolla haetaan korkeaa varausvuoroa. Matemaattisesti typerää ja häviävää jääkiekkoa, voitot perustuu yleensä onneen tai vastustajan off-dayhin. Tuntuu myös että osa jannuista on jo luovuttanut ja mukana "tankissa", vaikka 4/5 olikin voitettu ennen Penssi-peliä. Esim Darren Helm on pelannut huonointa kiekkoaan vuosikausiiin ja Zetalla taitaa olla muuten vaan tankki tyhjä. Kapu sopisi kyllä myytäväksi johonkin contenderiin pienemmälle jääajalle.

Tällä hetkellä Pinkut pitää kävelyvauhdilla meidän jannuja pilkkanaan, ei niiden tarvi edes yrittää kun vastustaja on noin paska.

No ei se varmaan ole kenellekään yllätys, että Pittsburgh on mestarijoukkue ja Detroit tällä hetkellä ei. Silti pari viikkoa sitten "jaot" menivät toisinpäin. Olihan tuossa Penssi nostanut aika huikeasti tekemisen tasoaan.
 
Viimeksi muokattu:

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Joo kyllä Pens oli parantanut valtavasti bye weekin aikana tekemistään ainakin tähän otteluun. Tänään vastassa sitten Blackhawks, jonka luulisi kanssa haluavan laittaa statement-esityksen pöytään jos pleijareihin haluavat päästä.

Oma mielenkiinto siirtynee pikku hiljaa kesän draftin tarjonnan arviointiin. Oishan se kova jos lotteryssa kävis tuuri ja saatais Top 3 picki ekalle kierrokselle. Deadlinella toivon mukaan sitten syvennetään pickimäärää entisestään. Nyt plakkarissa taitaa olla 9 pickiä, joista viisi on ekalla kolmella kierroksella.

2018 kesän pickit tällä hetkellä:
1st - DET
2nd - DET, OTT
3rd - DET, PIT
4th - DET
5th - **
6th - DET, MTL
7th - DET

Lähteenä ProSportsTransactions.com.

- 2nd round OTT pickihän tuli Ragsilta osana Smith-kauppaa.
- Pensin kolmosrounderi saatiin kun pistettiin Raili lihoiksi, ja samalla meidän vitonen meni Pensille.
- Canadiensin kutoskiekka tuli Steve Ott-kaupassa.
- Tuo seiskakiekka pysyy meillä sillä ehdolla, että Thomas McCollum ei pelaa 15 kertaa täyttä ottelua Red Wings-maalilla tällä kaudella, mikä ei tule tapahtumaan. Jos niin kävis, seiskakierros menisi Flamesiin Albertaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
2018 kesän pickit tällä hetkellä:
1st - DET
- Pensin kolmosrounderi saatiin kun pistettiin Raili lihoiksi, ja samalla meidän vitonen meni Pensille.

Ja toinen ykkönen olisi erittäin toivottavaa saada kauppaamalla nyt ainakin se Green.

Muistelin että vitonen olisi saatu takaisin, kun Scott Wilson lähetettiin Buffaloon, mutta se olikin 5th kieppi 2019 draftiin. Sielläkin siis 1 ylimääräinen pick + kaikki omat tallella.

Saiskohan Boothista conditional 7.kiepin jostain...

Mrazek varmaankin on viisaampaa kaupata kesän draftissa, jos joku vielä kiinnostuu. Saa sitten joku muu organisaatio sorvata hänelle sopimuksen.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Jos jokin on omiaan nostamaan veskan treidiarvoa, niin nollapeli, ja semmoisen Mrazek esitti tänään. Blackhawksista ei oikein kyllä ollut tänään mihinkään, mutta muutaman semihyvän kopin Petr kyllä otti. Greenikin iski Manthan syötöstä kivan byyrin, siitä vahvistusta tosiaan jonnekin deadlinella.

Oli vähän haastavaa kattoa matsia samaan aikaan NFL Divisional Roundin ja Valioliigan pyöriessä myös, mutta oli kyllä ihan erinäköinen peli kuin eilen Pensiä vastaan. Aika harvoin on back-to-back vieraspeleissä näin hyvää tekemistä jälkimmäisessä pelissä - mut kuten sanottua, Hawksilta peli meni vähän ohi.

Bertuzzi iski uransa ekan. Zeta pelas mainion pelin, samoin Larkinin ketju kokonaisuudessaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Raskas on ollut kausi, mutta haukkojen pöllyttäminen maistuu aina.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Dallasilta turpaan kotona 4-2.

En ihan pysynyt hereillä koko matsia, mutta tuohon Starsin 2-3 maalin riitti muistikuvaa. Lähellä oli matsi kääntyä toisinkin, kun AA:lla ja Nielsenillä oli alivoimaläpiajo, josta AA tarjoili Nielsen paikan laukoa... tolppaan. Seuraavasta sitteh helähti jo omissa Spezzan toisen toimesta.

Eniten matsissa lämmitti kuitenkin Tyler Bertuzzin esitys. Kaksi aivan jäätävää ykkössyöttöä sekä Daleyn että Athanasioun maaleihin. Tuli melkein mieleen tuosta pystyavauksesta AA:lle, että Bertti pitää siirtää pakiksi, kun kukaan ei osaa avata tuota paremmin pystyyn. Bertuzzin pelisilmä on todella yllättänyt, kaverin hockey-IQ on yllättävän korkea. Harmi vaan että on hieman pienehkön oloinen voittamaan noita maalineduspaineja. Muuten olisi hyvä Holmström-aihio kasvamassa, kunhan vielä oppii ohjurit yhtä hyvin, miten Starsin ukot niillä Wingsejä koulutti. Faksalta ja Spezzalta aika super-ohjurit 1-1 ja 2-1 maaleissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Dennis Cholowski alkaa lämmetä nyt myös uudessa WHL-seurassaan. Eka peli meni vielä sopeutuessa 0+0 -kiikaritehoilla, mutta sittemmin tehnyt 0+1, 0+1 ,0+2, 0+2 pistettä. Yksi pinna oli aiemmin merkattu maaliksikin, mutta muuttunut jossain vaiheessa syötöksi. Varmaan joku ohjuri ollut välissä.

Cholowski on nyt 0+6 uudessa seurassaan Portland Winterhawksissa 5 pelin jälkeen. Kehityskäyrä näyttäisi olevan menossa ihan oikeaan suuntaan.

Ennen joulua, 31 peliä 8+19= 27 pistettä (0.87 ppg)
Joulun jälkeen, 11 ottelua, 5+13= 18 pistettä (1.64 ppg)

Vähän varaa hiipuakin tuosta tahdista.
 

Voittaja

Jäsen
Jotain positiivistakin välillä tänne, Turgeon näyttää aika hyväliikkeiseltä ja fiksulta kiekkoilijalta. Itse pitäisin loppukauden pelaavassa kokoonpanossa, oli kaikki terveenä tai ei. Peliaikaa vaan kaverille, samoin kuten noille muille nuorille, ja sitä myöten kehitystä ja annetaan sille kunnon paikka näyttää mihin riittää tällä hetkellä ja mihin tarvitsee keskittyä harjoittelussa jotta olisi vielä paremmin NHL-tason kaveri tulevaisuudessa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joe Hicketts on myös kutsuttu farmista ylös, kun Daleyllä on jotain vammaa. Itse en tuohon kääpiöpuolustajaan kauheasti usko, kun on ollut tällä kaudella vaikeuksissa AHL:ssäkin. Mutta ehkäpä nyt sitten aloitettiin varsinainen tankkaaminen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hoh, Hicketts pelasikin hyvän pelin. Pyörrän sanani toistaiseksi. Ei se ihan niin kääpiöltä näytäkkään, oppinut näköjään selviytymään. Hyvän balanssin ansiosta ei ollut katollaan joka tilanteessa, kuten vähän oletin. Jimmy Hayesin kanssa painiessaan näky oli suht huvittava. Mutta eliminoi Hayesin omalla tyylillään.

Ja Mrazek kiskaisi jo toisen nollapelin putkeen. Ilmeisesti pääkoppa alkaa olla taas kunnossa ja käärmekeittoa on syöty. Tosin tuuriakin oli, putket kolisi useaan otteeseen.

Dylan Larkin oli vihaisena ihmisenä hienoa nähtävää. Juuri tällainen kapteeni tulevaisuudessa tarvitaan, jota vituttaa huonous, väärin pelaaminen ja häviäminen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hoh, Hicketts pelasikin hyvän pelin. Pyörrän sanani toistaiseksi. Ei se ihan niin kääpiöltä näytäkkään, oppinut näköjään selviytymään. Hyvän balanssin ansiosta ei ollut katollaan joka tilanteessa, kuten vähän oletin. Jimmy Hayesin kanssa painiessaan näky oli suht huvittava. Mutta eliminoi Hayesin omalla tyylillään.

Ja Mrazek kiskaisi jo toisen nollapelin putkeen. Ilmeisesti pääkoppa alkaa olla taas kunnossa ja käärmekeittoa on syöty. Tosin tuuriakin oli, putket kolisi useaan otteeseen.

Dylan Larkin oli vihaisena ihmisenä hienoa nähtävää. Juuri tällainen kapteeni tulevaisuudessa tarvitaan, jota vituttaa huonous, väärin pelaaminen ja häviäminen.
Ja Hicketts sekä Turgeon ilmeisesti alas tänään. Tuskin pelkkä paperisiirto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös