• 42 505
  • 625

Joona D

HIFK ja Boston Bruins
Malinen! Nyt oli tyylikäs, kylmänviileä. Aika tasainen eka erä, tärkeä koppimaali.

RaikkA

Ässässäsäsä
Hpk:n kaverit voisi kyllä teroittaa luistimet tokaan erään, ei vaihtoa ettei joku istuisi perseellään.

Altec

Markkasella kyllä alkais olla aika etsiä vasara, naula ja seinä. Ja luistimet siihen.

Frank McKee

Kärpät, T. Arima
Koblizek on ollu ekassa hyvä. Hienoon maaliin syöttö ja toivottavasti tulee lisää.

madeOFspade

Ässät
Ässät häviää tänään. Vittu jos vastassa on sarjajumbo niin ainoa varma asia pelissä on se, että Ässät pelaa huonosti.

Kerhon jätkät oli aikalailla vapaana kokoajan maalin edustalla.

RaikkA

Ässässäsäsä
Palve hakee teatterikorkeaan taas vaihteeksi?
Jep.

Erikoista kyllä, kun tuosta kaverista voisi tulla ihan kovakin kiekkoilija, jos pysyisi yhden vaihdon pystyssä.

Kulkija

TPS
Jos muualla Suomessa vihataan Tepsin maaliskuuta, kyllä itseäni vituttaa suuresti tuo Hifkin maalilaulu ja sen lisäksi kuuluttaja.

Rotsi

TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Pikkaraisen ja EJ:n kielimuurin piikkiin Malisen maali. Miksi ihmeessä Pikkarainen edes menee tuohon samaan kiekkoon kun selvästi näkee, että EJ on tulossa myös vastaan...

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
JYP-Tappara, tasaista. Eka kymppi kotijoukkueen ja vika lievästi vieraiden. Nättiselle aika turha jäähy. Molemmat molarit pelanneet hyvin.

mustaoranssi

KooKoo
Alkukaudesta olisi voinut vielä KooKoolla olla toivoa 0-3 tilanteessa mutta nyt voitaisiin jo lopettaa ottelu

Vahva tunne

Ässät
HPK on kyllä hyvällä jalalla liikkeellä. Tulee mieleen viime kauden joukkue. Noinko on kaverit vetänyt tälläkin kaudella? Mikä siellä tökkii?

mirasane

SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Nättinen vie johtoon, mutta sitten Markkaselle taas vaihteeks kohtuu helppo... Markkasen kelpaa, palkka juoksee, otteilla ei niin väliä.

Hävettää ihan helvetisti, jos meidän leirissä on yksikin fani, joka ajattelee seuraikonista ja omistajasta näin.