Pe 17.11.2017 Jokerit - HK Sotši

  • 9 170
  • 108

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Siinäpähän pelaavat sitten jatkossa vaikka tyhjille katsomoille, jos ei kaukalossa homma kiinnosta, niin vielä vähemmän se kiinnostaa sen ulkopuolella.
No, aika heikko kiinnostus oli täällä himassakin. Alusta asti näki ettei tänään toimi. Sohvallakaan.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jari Kaarelaa lainatakseni, tänään oli vastakkain kaksi taitotasoltaan liigan keskikastin alapuolen joukkuetta. Toisella oli joku saatanan luulotauti omasta tekemisestä ja toinen teki identiteettinsä mukaisesti töitä haalarit niskassa. Vaikea arvata kumpi ottelun voitti.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Jokereilla ongelmia, mutta tähän asti yv on pelastanut. Nyt sitten yv-kentät sekaisin.
Jormakasta ei ollut kyllä mitään hyötyä tuossa Tolvasen koostumuksessa. Korostui varsinkin lopussa, jossa pääsi kiekottelemaan vain Lepistön kanssa ja sitten keskustaan syöttöä hakiessa Sotšin pakit saivat pelattua kiekon pois. Palolaa täällä on moitittu, mutta ei se turhaan ole siinä ylivoimassa ollut lähes koko kautta.

Keskiviikkona sitten Omsk vastaan ja vähän luulen, että nähdään "ihan vähän" parempi Jokerit kentällä. Näitä huonoja esityksiä ei olla nähty montaa peräkkäin tällä kaudella, jos yhtään.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ansaittu tappio. Toinen teki töitä ja toinen ei mitään. Miten voi kotona esiintyä näin? Andersen ihan ok esitys. Harva jolle voi antaa puhtaat paperit. Reginin liike parempaa, ratkaisut hyökkäyspäässä samaa mitä aiemmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös