• 1 973

Murkula

Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
edit. On todella paljon erikoistilanteisiin keskitytty, kuten Räsänen taisi ennakkohaastattelussa sanoa. AVlla ei olla edelleenkään valmiita maksamaan hintaa blokeissa ja YVllä puuttuu se tappamisen meininki vaikka se ihan kivasti pyöriikin.

Sillä on helvetin iso ero AVlla, jos alitajuntaisesti mietit minä vittu otan peitän/puran kiekon vs toivottavasti kerkeän kiekkoon ja YVllä minä vittu teen maalin vs toivottavasti kiekko menis maalia kohti.

Erittäin hyvin sanottu siellä takana

Murkula

Täytyy tehdä se mitä en ehkä koskaan tee. Lyön tämän perkeleen läppärin kiinni. Ei tuota SaPKon pelaamista jaksa itseään purematta katsoa.
Se on AIVAN VITUN HUONOA, (vaikka vitut eivät olekaan huonoja)

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Täytyy tehdä se mitä en ehkä koskaan tee. Lyön tämän perkeleen läppärin kiinni.

Joo ei itselläkään ole kovin kaukana. Ei paljoa tällä hetkellä lämmitä Veikkauksen tarjoama reilu 135€. No onneksi vain neljä erää on jäljellä ennen taukoa ja jospa se tauon jälkeen lähtisi. Toki se vaatisi, että joukkue saisi jostain ihmeestä idean edes pelata logolle tauon jälkeen. Loukkaantumisiin en ole ikinä vedonnut, mutta olisi kiva, jos ennen joulutaukoa saisi edes pari peliä pelata ykkös kokoonpanolla.

sorza

RAST SEINÄÄN. Laamanen iskee kiekon maaliin ja siinä ei mennyt kuin reilut 100 runkosarjapeliä.

sorza

Salo tasoittaa illan toisella maalillaan. Hattua haussa.

sorza

Jatkoilla Kuronen iskee SaPKolle voiton.

Knap

Olipa muuten tylsin ja huono tasoisin jääkiekkopeli, minkä olen koskaan nähnyt. IPK pelasi ylivoimaisesti kauden paskimman pelinsä, no ei se SaPKokaan näyttänyt mestismestarilta.. Mutta jos jompikumpi olisi yrittänyt edes vähän, niin peli olisi päättynyt 6-0. Miten voi olla noin unessa kolme erää? Kumpikaan joukkue ei ansainnut tuosta matsista yhtään pistettä, ne pitäis antaa vaikka Hermekselle että saisivat lohtua.

Knap

Nyt vittu ne silmät päähän tuomarit. Tuo olisi sata kertaa sadasta vihelletty, jos nuo tuomarit seuraisi peliä. Eikä varmasti ollut mikään vahinko yhteentörmäys, eiköhän tuossa ollut Virkillä ihan selkeät ajatukset.

Knap

Vaikka tuo Nevalainen kunnon säheltäjä onkin, niin kyllä tuon nopeus on aivan käsittämätön. Poletaan TUTO-pakin ohitse, ja nostetaan maalivahdin yli hieno pukukoppi maali. Ihan hyvä peli ollut Turussa.

Knap

Nyt olen nähnyt kaiken. Julius Pohjanoksa teki juuri omaan maalinsa vanhanaikaisen =D 2-1 johtoon. Oli muuten erikoisin maali, minkä koskaan olen nähnyt..

sorza

Vaikka kauas on parannettu Hannulan Mestisselostuksista niin hieman harmittaa kuinka selostaja syyttää Norjaa maalista mikä laukauksesta ottaa pakin mailasta pompun jäähän ja siitä maaliin. Juujärvelle miinus kun peesaa tuota "heinäsirkkaa"

sorza

RoKin maalivahti Reijola tappaa pelin tyhjiin.

JusuPlus

JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Rokin maalivahti Rasmus Reijola laittaa komeasti kiekon tyhjiin, 6-3. Harvinaista herkkua ja vielä tv pelissä!

sorza

SaPKo sai kuin saikin YV-maalin ja peli siis 1-1. On nämä taukoa edeltävät pelit suht raskaita seurattavia.Tai raskasta ja raskasta, mutta ei tämä ottelu tasoltaan ihan kärkikamppailu ole, mutta onhan tässä pari erää aikaa.

Makopide

SaPKo FOREVER, Liverpool
Ja SaPKo perseilee taas vaihteeksi...Ensin nukutaan ylivoimalla ja Lohi pistää alivoimakaapin. Puol minsaa perään nukutaan lisää ja 1-3..Täytyy vissiin mennä itsekkin saunan kautta nukkumaan ni ei ala enempää vituttaa.

sorza

Vaikka ei pitäisi hylätä joukkuetta ja heittää kirvestä kaivoon, mutta tällä hetkellä onneksi enää reilu erä jäljellä ennen taukoa ja sitten uusi startti kauteen.

Murkula

SaPKo ei vaan pysty pelaamaan hyvää jääkiekkoa tällä kaudella kun satunnaisesti. Tänään tuo Lahtelan kenttä saa edes jotain aikaan ja loput on silikkoo paskoo.

sorza

Nyt meni Leinosen potku täysin ohi. Linjatuomari sen kävi päätuomarille kertomassa, joten jossain kuvan ulkopuolella se on tapahtunut.

sorza

Kova oli OR, kun SaPKo kavensi YVllä 2-3 ja jäähyn jälkeen Saramäki tasoittaa pelin.

sorza

Salo iskee 4-3 ajassa 59:53

sorza

SaPKo nousi 1-3 tappiolta 4-3 voittoon biimeisen kahdeksan minuutin aikana. Pakko myöntää, että voittomaali viimeisillä sekunneilla tuntuu helvetisti paremmalta kuin kaverin voittomaali. Täytyy toivoa, että se potku jossain videolla olisi, koska se OR käänsi pelin. Olisi harmillista, jos linjatuomari näki omiaan ja sen ansiosta ottelu kääntyi.

Makopide

Jep. Pitää näköjään useamminkin saunoa ja uhata mennä nukkumaan. Jos sillä asialla nyt SaPKon voittoon mitään yhteyttä oli. Tää nyt oli tällästä Twilight Zone kamaa.

Stonewall

RoKi, Liverpool
Heinolassa on ilmeisesti ollut tunnelmallinen iltapuhde, kun vierasjoukkue RoKin niukkaan voittoon päättyneessä ottelussa on jaettu 118 min rangaistuksia. Kotijoukkue Peliitoille 69 min ja RoKille 49min. Maalejakin siinä sivussa on värkätty, kotijoukkueelle 5 ja vieraille 6. Mitäköhän siellä on höyrytty? Nyt harmittaa, ettei päässyt paikalle.