KHL kaudella 2017–2018

  • 23 644
  • 86

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Nyt kun näitä potkuja on tullut useammat jo tällä kaudella, mites Erkka Westerlundin ja Hannu Virran laita mahtaa olla. Nyt Omskilta kotona 1-3 pataan ja ei muutenkaan ole oikein luonnistunut viimeisissä peleissä.
Kahdeksasta edellisestä pelistä vain kaksi voittoa. En usko, että Erkalla & kumpp. on kovin monta matsia aikaa ellei kelkka käänny pian. Eikö siellä muutenkin vedetty herne nenään, kun joku pitkäaikainen "oma koutsi" joutu siirtymään syrjään.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
SKA:ta, heidän supertähtiään ja voittoputkea on hehkutettu, mutta kauankohan Nigel Dawes ajatteli vetää tuolla maali per peli tahdilla? 18 peliin 18+5 = 23. Hurja lukema.
 
23/18=1,28 pojoo per peli. Poika 19/15=1,27 per peli. Junnutkin pystyy samaan!

Turha puhua junnuista monikossa kun siellä on tasan se Tolvanen. Seuraavaksi paras alle 20-vuotias on tehnyt kokonaiset 3 pinnaa. Kertoo paitsi siitä miten erityislaatuinen tapaus tuo Eeli on, mutta myös siitä kuinka heikko kattaus nuorten venäläispelaajien osalta on tämä kausi.

Mut joo, Dawes on vetänyt huimaa kautta. Olisi varmaan ollut hieno fiilis edustaa kotimaataan Kanadaa Olympialaisissa, mutta hän valitsi toisin.
 
Viimeksi muokattu:

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Shipachyov väläytellyt paluuta Venäjälle kun laitettiin AHL:ään ekaksi peliksi ja ilmeisesti pitemmäksikin aikaa. Toki myös huhuja, Shipa <-> Duchene
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Sochi tosiaan 2-1 johdossa Pietarissa kolmen metrin Koskisen avustuksella. SKA:n pelaaminen ollut yllättävän huolimatonta.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
KHL:n tulospalvelu tietää huhuta, että SKA hävisi Sotshille jatkoajalla.
Edit: Kerkesi kyseinen tulospalvelun välilehti olla ilmeisesti hetken auki ennen kuin noteerasin, ylläolevista viesteistä päätellen..
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Pietarissa ei mitään uutta, SKA tekee maalit ylivoimalla ja Ufan puolustajat katselee vierestä kun kiekkoa hakataan sisään. Tulee tuosta Ufan touhusta vähän Erkan ensimmäiset KHL-kaudet Jokereissa mieleen; ihan hyvää pelaamista mutta ei sen enempää.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Westerlundin luotsaamalle Ufalle tänään jo kauden 20:s tappio Neftehimikin vieraana. Alkaa varmaan olla lähellä se hetki, että Erkka lukuisine suomalaisine apureineen saa kengen kuvan takamukseen, kun Ufa on valahtamassa pudotuspeliviivan alapuolelle.

Noin laajemmin suomalaiselle valmentajakunnalle ei ole hyväksi se, että verrattain moni huippukoutsimme on enemmän tai vähemmän epäonnistunut päästessään luotsaamaan venäläistä KHL-seuraa. Kohta voi olla niin, että nämä epäonnistumiset rapauttavat seurajohtojen uskoa suomalaiseen valmennusosaamiseen siinä määrin, että pestejä maailman toiseksi kovimmasta kiekkosarjasta ei enää aukea suomikoutseille, paitsi Jokerit tietenkin on poikkeus tässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuohon @erku kirjoitukseen liittyen sanoisin, että suuri ongelma KHL:ssä Venäjällä on suomalaiskoutsien epäammattimaisuus. Eihän kukaan lähtisi NHL:ään vieraana kielenään savo tai surkea ranska.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy tunnustaa, että Erkan epäonnistuminen? Ufassa on ainakin itselleni suuri yllätys.

Detaileja yhtään tuntematta tässä asiassa en ihmettelisi että ryssien mentaliteetilla Erkka on ollut ns. kutsumaton vieras päivästä yksi lähtien (vie jonkun kaverin paikan pääluotsina)?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös