• 11 748
  • 125

McMulligan

Miltäs tuo kakkosketju on tänään näyttänyt? Kerkesin vasta nyt mukaan, koska työt.

Aika samaa kuin aikaisemminkin eli pääosin tehotonta ja osittain mitäänsanomatonta pörräämistä. Palolan poistuminen on ollut kuitenkin ihan positiivista. Jormakka ei pyöri kokoajan tiellä samoilla apajilla, missä Tolvanen ja O'Neill pörräävät. Maalissa Jormakalla iso rooli maskissa, jota olisi koskaan nähnyt Palolalta. Laittaisin kuitenkin vielä Joensuun Jormakan tilalle tähän ketjuun.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Tyhmästi pelaa kyllä Rissanen nämä päätykiekot jatkuvasti. Muutoin ollut tänään kyllä ihan hyvä parin heikomman pelin jälkeen. Toisaalta ei ole Rautanen ollut parinakaan tänään, vaan 7 puolustajan rotaatiolla menty.

Niemeltä vahvaa suorittamista alivoimalla.

DonTirri

Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Huoh Rissanen...

ela

Jokerit, NHL
Selkeesti narrit ottaneet vähän jalkaa pois kaasulta kolmanteen erään. Eipä siinä, hyvinhän tuo peli silti näyttää olevan hallussa.

DonTirri

Random sivuhuomio: kakkoskentän kaikkien pelaajien numerot alkavat kakkosella :D

rasmus

Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Jos on Niemi ja Anttila nostanut huikeasti tasoaan viime kaudesta, niin samaa täytyy sanoa Reginistä toiseen suuntaan. Hieman kyllä huolestuttavaa mikäli ei taustalla ole jotain vammaa.

ela

Eka erä vähän hakemista. Toka erä sellasta rumputulta, että ei Amurilla mitään palaa. Kolmas erä voiton varmistelua. 3 pistettä ja tästä on hyvä jatkaa Vladivostokkiin.

Perreault85

Leijonat
Luulen että tarkoituksella. Jos pelaa huonosti, ei ansaitse edes viimeistä mahdollisuutta. Muistaakseni Summanen teki joskus saman...

Näin varmasti, venäläisillä tuo on ollut tapanakin. Nykyään tuota näkee harvakseltaan ainakaan Suomessa, paitsi jos ei oikeasti edes päästä alueelle kunnolla. Jalonen puolestaan ottanut monesti vähän ikäänkuin harjoituksen vuoksi mokkea pois 2-3 maalin takamatkasta huolimatta.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Eipä Amurilla juuri ollut kolmannessa erässä palaa, Jokereilla enemmän maalipaikkoja kun kyttäsi vaan näiden virheitä. Rissanen antoi jälleen yhden syyn siirtää hänet katsomon puolelle, eipä tosin Reginiäkään voi hirveästi kehua.

Vastustajan koutsi myös totaalinen paskahousu, ottamatta maalivahtia pois lopussa ilmoitat samalla kotiyleisölle ettei joukkue taistele voitosta. Noloa toimintaa. Kaksi erää jäi näkemättä, mutta kolmannen perusteella Jokereille aika rutiinivoitto.

Ekonyymi

K-Espoo, Blues, Honka
Onko tämä enää edes jännää? Pisteitä ropisee ilman suuria tunteita ja tuskia. Ehkäpä tämä tästä vielä normalisoituu.

Giroux

Vastustajien kannalta on huono uutinen, jos Jokereilla toimii kaikki neljä ketjua kuin rasvattu. Ei voi missään nimessä sanoa, että joku ketju pelaisi huonosti tällä hetkellä , mutta potentiaalia on paljon parempaakin.

One#8

Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Hyvä vieraspeli. Ekassa erässä oltiin purjeessa, mutta tasoihin kammettiin itsemme kuitenkin erätauolle. Toka erä olikin sitten näytöstä, varmaan paras erä koko kautena. Tilanne olisi hyvin voinut olla 6-2. 4-2 kuitenkin. Kolmannessa erässä ei montaa pahaa paikkaa ollut ja aika helposti voitto loppujen lopuksi tuli.

Ykkösessä Jensen on edelleen vireessä ja kantaa ketjua. Regin ja Huhtala aika pihalla. Kakkonen sai onnistumisia. O'Neill-Tolvanen toimii jatkuvasti, mutta kolmatta ei siihen ole vielä löytynyt. Kolmosessa Norman pelaa loistavasti ja Joensuu on myös hyvässä iskussa. Ikonen oli ihan ok, ekaksi peliksi. Nelonen on ykkönen. Joka jätkä uskomattomassa vireessä.

Puolustuksessa erityismaininta Kivistölle. Loistavaa peliä pelistä toiseen. Jalka riittää loistavasti. Mielestäni upgradeaus vs. Kulda.