Ma 11.9.2017 Amur Habarovsk - Jokerit

  • 11 796
  • 125

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tässä mahdollisuudet on, edellyttää toki että Zapolski pistää luukut kiinni. Zapo voi huoletta pelata tällä hetkellä miten sattuu, kun Rämö on ilmeisesti taas klesana.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähillä vahingoilla selvittiin Jokereiden osalta uneliaasta ekasta erästä. Molemmille yksi tsägämaali. Nyt jengi hereille kopissa, ja tästä sellainen 5-2 voitto, kiitos.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereitten pitää kyllä ihan oikeasti herätä jo peliin. Nyt on jalat ja päät jossain aikaeron syvyyksissä. Ensimmäiseen erään kaksi puolittaista maalipaikkaa ja niistä kaksi maalia. Ei tule jatkumaan sama viimeistelyn taso loppupeliä. Omiin taas meni yksi Gilroyn lahja ja yksi Zapolskin lahja, mutta muutenhan Jokerit pelasi ihan ok puolustuksen, vaikkei tosin Amurkaan tasollaan varsinaisesti häikäissyt.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Regin on huonoin sentteri. Toivottavasti parantaisi mahdollisimman pikaisesti.

Näkisin, että ykköseen Jensenin sekä Reginin kanssa pitäisi olla edelleen semmoinen nopea ja taitava pörrääjä, Huhtalasta tähän ei ole. Regin tarttee pelikaverin. Eli joko Nelli tai Eeli, mutta ei tuota kaksikkoa vielä kannata rikkoa, vaikka eivät kahteen peliin ole tasaviisikoin mitään tehneet.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vähän välipeliltä vaikuttaa, mutta voihan senkin voittaa. Ensimmäisen erän parhaat olivat tuomarilinja ja O'Neillin suunnittelema kuviomaali.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Joku tilastonikkari vois yrittää kaivaa jokerihistorian kovimman YV-prosentin jostain. Nimittäin jossei tahti hyydy töysin niin tässä vois olla tulossa todella kova lukema
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Joutuu nämä päiväpelit kuuntelemaan ja katseluun ei juuri jää aikaa. 5 vetoa maalia kohti ja niistä 2 sisään? Yksi vahingossa? Ei tässä hurraata huudella. Harmittaa perkele kun oli viime vieraskiertueen jälkeen viikon tauko ja nyt nämä kaksi peliä keskellä päivää. Argh.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pari virhettä ja pari maalia.
Vaikea veikata miten peli päättyy... tulosveto kusi jo 1-3 ;=D

"Aamu peli"...hmmm.... tuolla on kello puoli kahdeksan tai puoli yhdeksän illalla ;D
T
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Vahva 2. erän alku Jokereilta. Niemellä on ollut ilmeisen hyvä kesätreeni, ehtii irtokiekkoihin ja tulee niistä nyt jopa voittajana.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kohtalaisen lähellä Amurin maali, huhhuh. Onneks pomppas Zabon selän takaa maaliviivaa pitkin pois
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ylivoimalla edelleen NHL tyylin "jätönjättö" alueelle tuonnissa ja se toimii. Moni ei tuosta tykkää, mutta se toimii aina kun syötöt vaan tulee lapaan, eikä jalkoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös