Sportilla kovin sekavaa esiintymistä,onko edes yhtä laukausta maalia kohden?

Ettätuotamitävittua? Onko Ruutu.fi -streamit muilla epätarkkaa pikselimössöä? 30Mbit yhteydellä ei saatana pitäisi olla ongelmia herran vuonna 2017. Jos laatu on jatkossakin tätä tasoa, se oli ensimmäinen ja viimeinen 14.95€, jonka heille suoritan.
Itse testimielessa ostin kuukaudeksi ja jopa kreikan huimalla 6MBs (at best) pyorii nyt yllattavan hyvin, ei hd mutta melkein

Mazaa

Karsinnat
Pelli vie Kookoon johtoon.
KooKoon viime kauden miesten sarjoissa tehokkain sentteri eli Mikko Virtanen taisi ohjata tuon kiekon maaliin.

Mietinkin, että jos Arttu Pelli olisi ollut maalintekijä, niin miksi kiekkoa ei otettu talteen? Mutta Pellillä on yksi tehty liigamaali toissakaudelta.

T. Blade

TPS
0-0 Raumalla ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen. Lukko vei alku ja muutama pahempi paikka, mutta TPS:kin sai jotain pientä aikaiseksi erän loppupuolen osin ylivoimien kautta.

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ertsi näyttää pitkät vitut mollaajille tällä kaudella!

peruspata

Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Parin pelin välillä vähän seikkailin Ruutu-palvelussa, mutta Tampereen peli miellytti silmää näin kesätauon jälkeen. On se vaan taas liigakiekon aika.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
JUSSI MARKKANEN!!! Ei tunnu ikävuodet missään. Täysin nollattu Savilahti, siis KooKoon Savilahti.

Timbit

HPK, Canucks, BC Lions
Vaisu aloitus Kerholta. Kärppien kahden maalin johto ei olisi väärin, mutta Larmi piti tilanteen tasoissa.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ei nähty viivelähtöjä Hämeenlinnassa. Kärppien pelitapa ja peli eka erässä miellytti silmää, näytti yllättävänkin hyvältä. Kertsi teki ainoasta paikastaan maalin, mutta kyllä vieraat vei ekaa erää.