Ti 29.8.2017 Dynamo Moskova - Jokerit

  • 16 507
  • 247

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Zapolski tolppien väliin – tiistain kokoonpano | Jokerit.com
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 25 Pekka Jormakka
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)

Joensuun kiintiöpaikka ykkösen laidassa on ja pysyy. Nellin ja pojan pisteputkille toivotaan jatkoa. 4 sopii odottaa myös hyvää peliä, mielenkiinolla odottaa mitä Mörkö taikoo tähän otteluun. Selvää parannusta odotan Reginiltä, Normanilta ja Gilroylta. Etenkin Normannin oman pään pelaaminen on ollut heikkoa. Miten selviytyy Rautanen tällä kertaa karvauksen alta? Zapo tällä hetkellä hivenen edellä mokkejen keskinäisessä kampailussa.

Taas on kova vastassa, mutta VAIN VOITTO KELPAA! Ja ainakin 3 ottelua kestäneen iloisen narrikiekon on jatkuttava. Se on juuri oikeaa terapiaa edellisen kauden haavoihin täällä kotikatsomoissa.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ikonen ja Mäki olivat sit katsomossa kaikissa ekan setin vieraspeleissä. Jos seuraavalle reissulle mukaan tulee vielä Wirtanen niin lähteeköhän kaikki edes mukaan vai jätetäänkö Ikonen tai Mäki kylmästi Suomeen? Mäki vielä legendaarinen Jokeri-sydän mutta kun uran viimeisiä vuosia mennään, niin kuinka kauan jaksaa katsomossa seurata otteita vai olisiko kenties haluja lähteä esim. K-Eurooppaan pelaamaan?
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Dynamolla on käynyt kova kato hyökkääjäosastolla, mutta kyllä siellä riittää Boydin, Karsumsin ja Varnakovin johdolla tekijämiehiä pariin kenttään. Puolustus ja maalivahtipeli Jerjomenkon osalta ovatkin sitten sarjan eliittiä. Vedonlyöjille suosittelisin vähämaalisen ottelun veikkaamista.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Itsekin sitä mieltä, että Jormakkaa voisi kokeilla tuossa ykkösessä Joensuun tilalle, mutta toisaalta Huhtalaa ja Joensuutakaan en haluaisi nähdä samassa ketjussa. Liian samasta puusta veistettyjä. Enkä toimivaa kakkosketjua vielä ainakaan rikkoisi, joten näillä mennään ainakin toistaiseksi. Mielenkiinnolla kyllä odotellaan illan matsia, pystyykö Jokerit jatkamaan positiivisella tiellä kun vastus hivenen helpottuu. Tosin ei paljoa, todennäköisesti Dynamo tulee taistelemaan ihan samoista sijoista meidän kanssamme.

Onneksemme Jokerit ei pelaa tätä peliä Dynamo-TsSka pelin jälkeen, saattaisi olla aikamoisen ärsytetty Dynamo vastassa kun saivat selkäänsä 1-6 paikallisvastustajaltaan. Slovan kävi ottamassa kuokkaan tässä välissä heidän kasvojen pesu ottelussa.

Samanlaiseen esitykseen jos Jokerit venyy kuin Jaroslavlissa niin tänään irtonee kolme pistettä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Millä ansioilla ja roolituksella Jormakka ykköseen Joensuun tilalle? Ykkösketjun ogelmana on ollut lähinnä Reginin pelaaminen, ja sitä ei korvata Jormakan tulolla. Kaiken lisäksi Joensuulla on selkeä rooli 1-ketjussa ja 1-kentässä, ja sitäkään Jormakka ei täytä. Jos Jormakka ykköseen, miten Jensenin rooli - olisiko maskissa, hankkimassa vastustajalle jäähyjä, ärsyttämässä vastustajaa jne? Menisi hukkaan siinä, eikä fysiikka riitä tuollaiseen. Jormakan ongelma on siinä, että on vähän kaikessa hyvä, mutta ei missään oikeasti hyvä. Sen ei pitäisi riittää Jokerienkaan budjetilla 1-ketjuun. Eikä riitäkään, valmennus ihan hereillä tässä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Itsekin sitä mieltä, että Jormakkaa voisi kokeilla tuossa ykkösessä Joensuun tilalle, mutta toisaalta Huhtalaa ja Joensuutakaan en haluaisi nähdä samassa ketjussa. Liian samasta puusta veistettyjä.

Samaa mieltä Huhtalasta ja Joensuusta.

Entä jos:

Huhtala - Regin - Jensen
Joensuu - Norman - Jormakka
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Tänään taas mennään ja tällä kertaa pääkaupungin kirkkaissa valoissa, kun Jokereilla on vuorossa vierailu Moskovaan. Itselleni Moskovasta tulee mieleen olympialaiset vuonna 1980 ja maskotti Mishka-karhu. Se oli pienestä attendosta kiva ja tuli paha mieli kun se päättäjäisissä itki. Tänään on itkuvuorossa Dynamon kannattajat, sillä vastaan tulee toimimattomista ketjuista (palstan kirjoitusten mukaan) huolimatta kautensa hyvin ja tuloksekkaasti aloittanut Jokerit, eikä kotijoukkeella juurikaan mahdollisuuksia ole. Itse olisin mielelläni nähnyt Rämön maalissa, koska hieman haparoi edellisessä pelissä ja olisi varmaan tehnyt hänelle hyvää saada toinen peli putkeen siihen päälle. Hyvää peli-iltaa kaikille!
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Huh, onpa VTB-areena tyhjä. Toista päätyä ja sivukatsomoa lukuunottamatta täysin tyhjä halli.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Artjuhinillehan se ensinmäinen iso paikka avautuu sitten, vaikka Jokerit yrittää kovasti pitää kiekkoa hallussaan.

Tuota nelosketjua ei saa rikkoa kun Wirtanen palaa takaisin!

EDIT:

Joensuulla pomppii kiekko lavassa nyt oikein perkeleesti.
 

Knap

Jäsen
Jokereitten kannattajat on ehkä tässä asiassa hauskimpia. Joku tekee jossain pelissä yhden virheen, tai pelaa vaikka pari peliä vähän huonommin, niin se onkin jo enemmän haitta joukkueelle ja tyyliin KHLn huonoin pelaaja.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kääntyy Jokereille. Vain maali puuttuu.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokereiden tahdissahan tässä edetään, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Siellä on vaan pirun kova veskari vastassa ohitettavaksi.

No nyt mennään jo veskarinkin ohi, mutta tolppa pelastaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Lähellä ei lasketa.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Ei paljon dynamot ole hilluneet Jokrujen päässä.
Tekevät viestini jälkeen tietysti kohta maalin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jokereiden kakkonen ja kolmonen pelaavat vähän niinku seksihokia. Tolvasen ja Nellin sekä Jorman ja Hotsin yhteispelaaminen tuntuisi toimivan aika hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös